106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Loál János #27637
    Az az idézet Sandra Bullock-ra vonatkozott, #27570. :-|
  • Blasta
    Véletlenül most nem az Osment srácról votl szó, hanem Bullock kisasszonyról...
  • Lipi1980
    Az lehet, hogy jól kinéző próbaba, de akkor is 2000-ben 12 évesen (A jövő kezdetében) és 2001-ben 13 évesen a Mesterséges értelemben szerintem nagyot alakított!
    Az 1999-es Hatodik érzékről nem is beszélve, amely filmért Oscarra is jelölték 11 évesen!!!
    De ez csak az én véleményem...
  • jefferson83
    1-2 kivételt lehet találni, de az nagyon kevés és igazad van.
  • Seten

"Ő egy jól kinéző próbababa, kb. 20 filmjéből 19-ben azonos stílusú szerepet alakít."

Épp ezen gondolkodtam el a multkor. A mostani nagy színészek a filmjeikben is kb ugyanazt a karaktert adják.

Cáfoljátok meg ha tévedek.

• Lipi1980
    A jövő kezdete - Kevin Spacey+Helen Hunt+Haley Joel Osment 11/10! Még csak most láttam, pedig 2000-es film!
    Életemben nem látam még csak ehhez hasonló filmet sem! Annyira eredeti, annyira ötletes, annyira jó színészek játszanak benne... Egyszerűen fantasztikus!!!

Ne legyen a nevem Lipi1980, ha ez a Haley Joel Osment nem fog Oscart kapni előbb vagy utóbb!!!
  • Sceleton
    Lúzer Sc. A hétvégén néztem meg. Nagyon komoly. Mindenkinek ajánlani tudom. :)
    9/10 :)
  • Sephi
    Cinemagix

10/10 :D
  • I.C.ram
    Na volt moziünnep:

Sentinel: Hát nem volt egy nagy eresztés. Többet vártam, kevesebbet kaptam... jóval. Nagyon primkó sztori a kategóriához képest. Annyira nem jött be, de egyszer nézhető. 5/10

Bandidas: Ettől meg jóval kevesebbet vártam, de többet kaptam. Egész kedves kis film volt. hozta a kategória szinvonalát, és Penelopé Cruz meg... hát nyam-nyam :D Volt benne egy kis politikai töltet is, végre nem az volt, hogy mikor kijöttem a filmről +1%kal amcsibb vagyok. Poénok kissé bugyuták, de kedvesek. Jól összehozták, hogy ez a 2 leányzó játszotta a főszerepet. 6.5/10
  • REALista
    Agassi meccs!!!:)
  • fifi
    Fekete vipera

lejátszóban... :D
  • desigo
    Lehet választani

Shrek vs Tolvajtempó :)
  • Sati84
    Click

Szinte ugyanez. Ízléstelen poénok, erőltetett moralizálás...

5/10
  • JonDavis
    Scary Movie 4
    4/10

Már uncsik a fingós ,büfögős,hasmenéses poénok...Újakat nem tudnak kitalálni?
    A Túl a barátságon film parodizálása az egyetlen amin fetrengtem:D
  • Kandurex
    United 93

hm, hm, mint film szerintem pocsék, 09.11 események tükrében viszont jó alkotás
  • desigo
    Miami Vice 5/10

Nem volt egy nagy durranás.
    Egyszer meg lehet nézni.
  • Voltan
    Most néztem meg a Desperation filmet. (Stephen King, TV) Az első fele nagyon-nagyon jó, de aztán kicsit leül a dolog, a vége meg nem valami katarktikus. Midenesetre, aki olvasta a könyvet az nézze meg, ha tudja, mert azért nem rossz.
  • I.C.ram
    Nincs még magyar címe.

Amúgy www.port.hu
  • CSOCSO
    jo film volt anno..
  • Mr Csé
    sentinel 0/10

kiszámitható vacak altatonak jo
  • fifi
    A közellenség

Húúú, nem szeretem Will Smith-t, de ez nagyon-nagyon jó film, és van pár eléggé elgondolkodtató dolog benne az ember privát szférájával kapcsolatban...

10/10
  • grebber
    Vin Diesel filmjének a Find Me Guilty-nek mi a magyar cime?
  • MihBen
    nem az egész csúszik el. Nem tudsz ajánlani egy programot ami jól venne fel?
  • Bandew
    Valszeg rossz a felvevőd, ha nincs a kép szinkronban a hanggal.
  • MihBen
    Hi. Tudom, hogy ez a kérdés nagyon nem ide való, de az lenne a problémám, hogy tv-ből mikor felveszek filmet elcsúszik a hang. Ezzel nem lehetne vmit csinálni, hogy jó legyen?
  • Tatyla
    ha ez tetszett,akkor nézd meg a Vándorló palotát is...
  • luckyboi
    Jó ez a moziünnep!

Karib 2-őt néztem csak most, mert annyira nem csigázott fel, meg az elsőt sem néztem végig, de ez határozottan szórakoztató volt.

Tipikus "jók-voltak-az-effektek" film.
    A maga kategóriájában:
    10/7
  • desigo
    Ma este az M2-n 21:50-kor lesz a Fahrenheit 9/11 .
    Aki szeretné nézze:) port
  • luckyboi
    Chichiro Szellemországban

10/10

mert filmen(animén) ilyen jókat rég nevettem, ilyen szépet rég láttam és ilyen fantáziát soha nem tapasztaltam.
  • Blasta
    Lehet az amerikai szépséget nem szeretni, azt meg tudom érteni. :)
  • Bandew
    Ezen a listán számomra a Fight Club és a Ponyvaregény van a best topon. A Trainspotting-ot és a Seven-t nagyon szeretem. Az Amerikai História X, a Memento és a Snatch nekem olyan egyszer nézhetős jó filmek, de annyira nem vágott hanyatt. Az Amerikai szépséget viszont NAGYON nem szeretem. A Szakaszt és a Közönséges Bűnözőket nem láttam.
  • franc0
    néhány villámértékelés

Fűrész 2
    Igen, még csak most :c
    Nem sikerült akkorát dobni a filmen az első részhez képest mint amit vártam, akárhogy csavarták a végét.
    Önmagában nézve viszont nagyonis tetszett.
    8/10

Silent Hill
    Nem ismertem a játékot, ennek ellenére baromira lekötött a film.
    Még akkor is ha közben egy ijedős barátnő szemét kellett eltakarnom egyfolytában...
    A vége nekem picit túlzás.
    9/10

Ház a tónál
    Ma néztem meg barátnővel.
    Ha nincs ott akkor tuti untam volna magam a film alatt.
    6/10

Scary Movie 4
    Hátezért még a 350-et is sajnálnám...
    2/10

Tokyo Drift
    Jó zenék, jó nők, tűrhető verdák, nem is vártam többet, jól szórakoztam.
    7/10
  • CSOCSO
    a felet nem lattam masik fele meg nem izgatott fel tulkeppen.. bar a seven jo volt..
  • Editthy #27604
    "Fight Club-Edward Nortont amúgy is bírom,csak a végével nemvoltam kibékülve"

ez alatt mit értesz???
    A vége hatalmasat üt... legalábbis szerintem...
  • Blasta
    Így van. Nagy film az is, mégnagyobb ZENÉVEl!!!
  • Lipi1980
    Tegnap este láttam a Élet szép c. fimet (nagy sokára)! 10/10!!!
    Bár én egy kicsit elfogult vagyok a Holocaust témájú filmekkel...
  • PetruZ
    Norton most szerepel egy komolyabb filmben, ami a békebeli osztrák-magyar monarchiában játszódik, és egy illúzionista / hipnotizőrt alakít benne (The Illusionist).
    Kevin Spacey karakterszínészként meg a K-Pax-ban is kitűnő volt. :)
  • Blasta
    Jah, és Edward Norton a másik über arc, csak tőle hiányolom mostanság a komolyabb filmeket, komolyabb szerepeket.
    De ha színész és felejthetetlen alakítás, akkor pl. Pacino sátán szerepe sokszor az eszembe jut csak úgy, az Ördög Ügyvédje után. Pacino is utánozhatatlan.
  • Blasta
    "Meg külön kellene az igazi szórakozást a tényleg jó szinészi alakitásokkal telitűzdelt filmeket venni."

Igen, ez nem butaság, hisz magam is a kedvencek között tartok még pl. jópár pixar filmet, komolyabb háborús drámát és mást, amikben nem mindegy, hogy a komolyabb filmes, színészi, rendezői, történetmesélési értékek miatt kedvelem, vagy csak simán a szórakoztató értékei miatt szerepel előkelő helyen.
    Ilyen film a Dumb és Dumber, a megunhatatlan poénjaival, vagy az Alien Saga, a Star Wars, a Veszedelmes viszonyok és egyebek...

Amúgy nem az Oscar díj miatt tetszik az a két film (+1 alakítás).
    Asszem lehet látni, hogy Kevin Spacey a best számomra, Ő TÉNYLEG emlékezetes alakításokat nyújtott abban a három filmben ami a listámon van. Olyan alakításokat, amiket kétséges, hogy más színész ennyire jól tudta volna előadni akár John Doe elmebeteg alakját, akár Kaiser Soze (azaz Klint) tökéletes kripli-spiclijét. Kurvajó karakterszínésznek tartom. :)

És akkor ezek után jönnek a Sandra Bullock feleljthetetlen alakításával, hát csodálkoztok hogy kinyílik a bicska?????
  • MrSpock
    Ohh akkor azt lehet átugrottam:-)
    Nemrossz felsorolás,Oscaros lista:-)
    Az top 5-ből az első kettő az nekem is azért ottvan.
    a Seven..hmmm..elsőre sem jött be nekem annyira,bár többször is láttam.De végülis nemtudom mi volt a gondom vele.Lehet túllet kicsit lihegve,úgy mint a 6.érzék.
    A szakasz háborús alap.
    Közönséges bűnözők is jó volt,főleg elsőre,de nálam nincs ott a top közelében
    Memento,az érdekes volt.
    Fight Club-Edward Nortont amúgy is bírom,csak a végével nemvoltam kibékülve.
    Snatch-ez tényleg jó,jobban bejött mint a Trainspotting
    Pulp Fiction-no comment:-)
    Tényleg jó kis lista,érdekes sehol esetleg egy pörgősebb akció van kosztümös,esetleg szolidabb alkotás.
    Ha nemkem kellene leírnom..hmm..műfajok keveredése miatt nagyon nehéz.Meg külön kellene az igazi szórakozást a tényleg jó szinészi alakitásokkal telitűzdelt filmeket venni.