106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Távkapcs 8/10
Nagyon jól szórakoztam rajta:) -
szépvolt, botond ezt látná:D
-
Varjal! :DDD
Te , most szanalom vagy nem szanalom , engem erdekelni fog.
:DDDD
-
horrora akadva 4
2/10
nagyon gáz... -
Kanál #27713 én se D: -
Te szanalom vagy(,) nemaz engem erdekelni fog.
vagy:
Te(,) szanalom vagy nemaz engem erdekelni fog.
eloszor azt hittem hogy a Progabet akarja leszanalmasozni -
Kétértelmű?Én semmit nem értek abból a mondatból:D -
ez jo ket ertelmure sikeredett...
amugy tenyleg nemtom minek kell okoskodni meg talalgatni.. ugyis kihoznak valami sztorit!
engem is erdekelni fog. jo volt az elso resz. -
Te szanalom vagy nemaz engem erdekelni fog. -

szánalom,és mégis hogy akarják folytatni azt a szorit?most férfinak öltözik be Williams?
-

szánalom,és mégis hogy akarják folytatni azt a szorit?most férfinak öltözik be Williams?
-
:o télleg olyan érthetetlenül mondja -
"charles?" -
x-men 3 végén mit mond a nő? -
sajna nem emlexem ilyenre -
Na faxom....
Ez se semmi.
LINK -
nem tudjátok melyik vígjáték az, ami valamikor a középkorban játszódik (vagy legalábbis nem jelenkorban), van benne valami főrangú ember (talán király), és van benne egy olyan jelenet, hogy egy hajóval csorognak a folyón lefelé, ez a főember sz@rik egyet és a szolgáival nézeti meg a végterméket, a következő szempontok szerint: színe, szaga, állaga...akik persze nagyban dícsérik..
kb. ennyire emlékszünk belőle, de senkinek nem jut eszébe a címe... -
na ezt megaszontam :) -
a Góóól egész jó film, én tegnap láttam először, azt hittem valami dokumentumfilmes szerű valami -
:DDDDDDDDDDD -
értetted a lóf@szt... :DDDD -
mesélj:D -
Tegnap ujraneztem mar harmadjar a Matrix 2 es vegre megertettem mirol is beszelt a tervezo :D -
A helyzet az, hogy énis már 3-szor kezdtem neki, de folyton elaludtam rajta... -
The Sentinel (20 perc megnézése után abbahagytam)
1/10
Az 1 is csak Kiefer Sutherland miatt van. Eccerűen szar. Vagy csak túl sok az akcióigényem? Ez semmi másból nem áll, mint unalmas párbeszédekből... -
Jó.Érdemes megnézni.Bár nem feltétlenül kis gyerekeknek való.Persze ezt nem rád értem:) -
moziünnep alkalmából megnéztem. egynek elment. -
Már leszedtem de még nem volt időm megnézni!
-
A rém-romot látta már valaki?
Vélemény? -
ja -
Ép ideje :) -
kár. -
Ezek a filmek is lehetnek szórakoztatóak, csak hozzáállás kérdése. -
Luc Besson visszavonul. -
Lipi1980 #27683 Azért, mert nekem nem jönnek be az olyan filmek:
- aminek nagyon gagyi az alaptörténete;
- amiből teljes mértékben hiányzik a színészi játék;
- amiről az első 15 percben megmondja bárki, hogy nem egy nagy költségvetésű film (kis ktgvetéssel is lehet nagyon jó filmet csinálni lsd. Blair Witch Project)
- amiből előre kitalálható, hogy a kis védtelen áldozat szűz kislány merre fog szaladni, és hogy miéirt arra, azért mert egy horror filmben arra szokás;
-
és miért is volt ez olyan überszánalmas? -
Lipi1980 #27681 A halálos kitérő az, amikor egy csaj állásinterjúra igyekezvén kocsjával dugóba kerül. Ekkor elhatározza, hogy kitérőt tesz egy elhagyott erdei útacskán. Az erdőben egy másik kocsival ütközik. A két söfőr kocsijuk tropa lévén gyalog indulnak útnak az erdőben. Találkoznak három emberkével, akiktől segítséget kérnek. Csakhogy ez a három ember valami genetikai torzulás fojtán torzszüleöttek és nagyon felrdült személyiségűek, így elkezdik őket üldözni és szépen csöndben vadásznak is rájuk. A végére már nem is emlékszem, hogy ki éli túl... -
Halalos Kitero az az amikor azzal a csaldal es a fekete limuzinnal? -
Lipi1980 #27679 Holtak tava 0/10 - Ilyen übergagyi horror filmet már rég nem láttam! Egyszerűen minősíthetetlen! Most, hogy megnéztem, visszagondolva a kölcsönzési díjat is tudtam volna másra költeni! Kb. akkora csalódás, mint a halálos kitérő... -
azért Eva ott van a szeren