106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ez jonak tünik :)
300 trailer -
A "Spamalot" a Gyalog galoppból készült musical, amit Eric Idle írt, de természetesen nem ők a szereplői. Tavaly nyert több díjat is (többek között a legjobb musical díját is).
-
lesz itt floridaban valami monty phyton eloadas.. spamelot neven...
a montyek meg nyomjak mostansag is amugy vagy ez valami fiatalabb garda akik csinaljak az oregek musorait? nomeg spamelot nev de kb az a kep volt kirakva ami a holy grail plakatjan is van.. a kehely meg benne a sok ember vagy micsoda -
obe #27834 Hector Babenco: Carandiru
már pár éve megjelent, de én csak most látta, de valami iszonyatosan jo film..
sao paoloi gyüjtőfogház börtönorvosa visszaemlékezései alapján készült film
9/10!!! -
Nyiri #27833 Szerintem inkabb eroltetett, de egyszer meg lehet nezni. -
Naon jo film! -
Csatlakozom. -
lattam. jo film -
Látta valaki ezt a filmet???Én kb. a feléig néztem meg de elég eröltetettnek tűnt!Pedíg jókat hallottam róla! -
De sokat reklámozzák a tvben ezt a Hazafit... -
Jhon Balu #27827 igaz,hogy jól nézett ki de nekem akkor mese az egész. -
Jhon Balu #27826 énis nagyon várom már ezt a filmet... -
Azért az egy kicsit nonszensz volt,hogy otthon a családoknál mindenütt kisgyerekek voltak.
Amúgy tényleg jó film... -
de azért a Rottweiler egész jól nézett ki benne na meg a Rotti mészárlásai is jók voltak !!! -
United 93
Nos dokumentum film. Olyan formaban hogy nem igzan lehet rajta unatkozni. Azt meg elszeretnem mondani hogy az utolso 5 percben az egesz terem bogott koztuk en is. Igen bevallom nem szegyelem. Annyira meghatoan volt megcsinalva a vege...
Naon jo. -
Jhon Balu #27822 a tó szelleme tényleg jó volt a a kutyás az nekem nemtetszett. -
Rottweiler - A halálkutya
A tó szelleme
Egész jó film volt mindkettő nekem tetszettek !!
Ezek után az ember 2x-szer is meggondolja hogy Rotweiler kutyát tartson

Az IMDB meg szakadjon meg hogy csak 3-at ad rá a 10-ből szerintem jobb volt annál de ez csak az én véleményem -
garfield 2
hat az elso se volt nagy cucc.. es ez se.
ari meg minden..de...a filmtol nem valnek garfield rajongova
5/10 -
vg #27819 Van szinkoronos is, tőcsed le azt! -
Gondolom magyar felirat kell nemde? -
ha a feliratok.hu -n nincs akkor sehol -
rossiking1990 #27816 én az2én a nö és plusz egy főt néztem meg" de már lexedtem és kéne hozzá felirat de sehol sem találok!Jo lenne h mutatnátok jo oldalakat vagy elküldenétek!thx -
Crank - imdb
Eléggé gagyi film, de azért végigszenvedtem, kiváncsi voltam a végkifejletre. 3/10 -
Kaslerka #27814 Én a "Ház a tónál"-t néztem most meg. Nyilatkoznom kellene róla, akkor az "érdekes" szót használnám... -
A tó szellemét látta már valaki ?? Milyen film ?? Érdemes megnézni ??
-
jefferson83 #27812 Jaja a végén ott volt a csattanó,de addig én nyugodtan néztem a filmet, sejtve azt, hogy úgy is tudom mi fog történni :) Voltak benne azonban jó kis jelenetek :D -
igen, nekem is az volt ott az első gondolatom.. de aztán sikeresen kiverték a fejemből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg hogy ha úgy nézzük nem álmodta az egészet hiszen a végén ott várt rá az üzenet és a kapcsoló :) Az ágyba fekvés csak a pont volt, ahol besegített neki az angyal, jobban élni az életét :) Azért rakták a filmben pont ahoz a részhez a visszatérést, mikor az ágyra fekszik, hogy a nézök még pár percig tényleg azt higyjék hogy állom volt az egész. -
úgyértem ha neked tetszett akkor okés,akkor már legalább nem feleslegesen forgatta azt a sok filmet.mielőtt vki félreértene -
pistinek vannak jó filmjei?lol
egy arccal végigjátszott 20 évet.
de hozzáteszem,ha neked tetszett,akkor az már jó. -
jefferson83 #27808 Nekem csak az volt egy kicsit illúzióromboló, hogy: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor ledőlt az ágyba az üzletben már tudtam, hogy ott fog felébredni. -
Jhon Balu #27807 skacok most néztem meg ezt a filmet Halálod Napjanagyon ütös volt számomra mert imádom a filmjeit. -
Távkapcs (Azt hiszem angol címe a Click)
Egy átlagos vígjátéknak indult. Volt unalomig ismert poén, volt olyan amit rendesen megmosolyogtam. A film első felére szóval egy lazulós, röhögös feeling a jellemző. viszont onnan elkezdett bedurvulni. A vígjáték részben megmaradt, de olyan drámai lett, hogy tényleg, volt pillanat mikor már majdnem elsirtam magam. Lehet csak rossz pillanatomban kapott el a film, de a végére teljesen megfeledkeztem arról, hogy ez vígjáték.
Aztán egy éles váltás, majd a leglegvégén a magyarázat.. hát ezt a filmet kár lett volna kihagyni.
plüss-kacsa-baszó kutyatömeg rulezz! :P -
Na es? Van valami torveny ami ezt tiltja? -
CRASH - Ütközések. Nagyon jó a film, és az hogy igazából mindenkiben van egy kis rasszizmus. Meg a film végére észrevesszük hogy a szereplők ilyen láncolatba kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik szerpelő kapcsolatba kerül a másikkal, és az a másikkal... és így körbe.
-
nekem bejott! erdekes volt. -
Szerintem ők inkább arról beszélnek, hogy bealszol egy múvin és utána adsz róla véleményt. -
De most miert? En oszinten megmondtam a dolgot... nekem nem teccet a muvi. Mutkor is ki voltatok bukva hogy aszontam hogy a Keresztapa sem teccet... :( Ez van , en errol nem tehetek :( -
Hugo Weaving istenkirályul tud beszélni, erre már az első Mátrixban felfigyeltem.
Amúgy a film nekem sem ütött különösebben, de nem is mondanám rá, hogy rossz. Igazából nekem pont az az egyszer nézhetős film volt. -
igen az elejen eleg odatette magat V :) , bar nekem vegig tetszett a hangja [Hugo Weaving] es fogalmazasa...nomeg nemutolsokepp szeressuk Natalie Portmant :)
igen vannak jobb "eszmei" filmek...de kepregeny+hollywood...eddig ez volt a legjobb dobasuk szerintem. -
"de kepregeny adaptaciobol nekem eleg volt, mar amiket lattam, mert szinte mind pocsekok voltak."
meg tudlak érteni ;)
"talan azert mert szep kiejtes, valtozatos beszed volt"
Amit a film elején hallhattunk, az korrekt volt, de aztán elfogyott sztem a puskapor.
Vannak ennél jobb "eszmei" filmek sztem ;)