106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    "Even the trees walked in those fuckin' movie."
  • Kmarha
    hallod :D 1. nap kétszer néztem meg. Utána 3 napig minden nap. Azóta még láttam vagy 5-6szor :D Kivülről fújom a szöveget benne :) A leghatalmasabb jelenet a szamárshow és a gyürük úra 3 része röviden :D
  • Sephi
    Clerks 2 -

ZSENIALIS!
  • PetruZ
    Tokyo Godfathers (2003, http://imdb.com/title/tt0388473/)
    Karácsony, napjainkban, Tokióban. Három otthontalan csavargó - Hana, a transzvesztita, Gin, a részeges, és Miyuki, az otthonról elszökött fiatal lány - a szemétben egy élő csecsemőt talál. Mit tegyenek? A szívük nem hagyja, hogy ott hagyják a hidegben megfagyni, és elhatározzák, hogy mindent megtesznek az életben maradásáért, és megkeresik a szülőket (megvan az oka, hogy miért nem a rendőrségre mennek). Kalandjaik során bekóborolják a város nagy részét, részt vesznek egy yakuza-eskövőn, később egy bérgyilkossági ügybe keverednek, elszakadnak egymástól, egyiküket elrabolják, a másikukat majdnem halálra verik, aztán újra összetalálkoznak, és miközben egyre eltökéltebben haladnak a céljuk felé, lassan megismerjük a történetüket is - úgy, ahogy eddig még nem voltak ismertek egymás számára sem...
    Ideális történet pont így, az ünnepek előtt, tele hamisítatlan japán karakterekkel, jól megrajzolt figurákkal, kitűnő és fordulatos történettel. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy a végén azért minden jóra fordul, bár maradnak még kisebb nyitott kérdések, ez egy humoros-szomorkás, igazi karácsonyi történet - és nem elsősorban gyermekek számára. :)
    Értékelés: 10/10 (szinte hibátlan)
  • PetruZ
    Pontosan 3 év van a két film között (2001 és 2004). Közben nem is készített más filmet, a Shaolin Soccer-ral házalt, abból lett pénz a KFH-ra. :)
  • Nyiri
    Shaolin Soccer 2-3 evvel fiatalabb mint a Kung-fu Hustle. Tehat tanultak a hibaikbol. A keszitok is ugyanazok.
  • Prof William
    Skorpiókirály.

Bár egy szermernyi történelmi hűség Kr. e 5000 -ben acélfegyver és a társai, de nekem tetszett...
    Bár az első 5 percben amikor a barbárok ellen mentek nagyon húztam a számat mert ilyen Herkules/Xena utánérzésem volt de utánna szerencsére normalizálódott a dolog.
    Rock os jól játszotta a naygdarab izomagyú szuperhirót, néhány poén is naygon ott volt, a harcok, a díszeletek kellőképpen látványosak voltak.

Nem egy maradandó film amiről majd legendákat zengenek, de egy tisztességesen elkészített kalalndfilm, amiben nem spóroltak az efektekkel a harcokkal meg a normálisabb szinészekkel.

Lehetett volna egy ótvar Xena utánérzést is csinálni belőlle, de szerencsére nem így lett.

1-2 -szer nézhető.
  • Lipi1980
    Túl a barátságon - 10/10
    Végre rávettem magam, hogy megnézzem, és megérte!
    Abban a pillanatban, ahogy az ember túl tudja magát tenni azon a megrázkódtatáson amit egy meleg férfi pár testi kapcsolatának nyilvános ábrázolása okoz, abban a pillanatban egy fantasztikus élményben lehet része ezen film mondanivalója miatt!
    Megértem a kínai közvéleményt - amely olyan prűd, hogy olyat a világ még nem látott - hogy betiltották a film vetítését, holott egy ilyen filmet, ami a maga 8 Oscar jelöléséből 3-at (legjobb rendező, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb filmzene) bezsebel, azt vétek kihagyni...

Shaolin Soccer - 7/10
    A Pofonok földje után sokkal jobbra számítottam, de nem volt rossz! Megvan a maga hangulata, a maga poénjai, de a pofonok földje sokkal jobban kidolgozott, nagyobb költségvetésű film...
  • Sceleton
    Elvitte a Víz.

Rosszabbra számítottam, de egész aranyosra sikeredett. Tipikusan ki lehet kapcsolni az agyat a nézése közben...
    Az első képsorokról nekem a Sims 2 nevű játék jutott eszembe, bár nem tudom, hogy miért...
    Grafikailag egész jó a rajzfilm.
    Hát a Story az csak a szokásos, szinte semmi új.
    A poénok egész jók.
    Viszont a zenei aláfestés nagyon el van találva.
    Összesen 6/10
  • CSOCSO
    szerinted stallone mennyire ellenezte a dolgot, mikozben az elmult par evben 1-2 filmben szerepelt az is ilyen spy kids meg mittom en milyen hulyeseg volt......

az emberek kivancsiak ra.. folag aki rocky fan... mindenki penzt kap.. stallonenak meg gondolom jol jon.. ugyis fajt mar a foga egy ujabb ferrarira:D
  • Sir Quno Jedi
    Amíg van fizető közönség, addig bármennyit. :D
  • desigo
    Hány bőrt akarnak még lehúzni róla?
  • Jano
    Bizony aranyos film, kiskoromban sokszor láttam, aztán meg is vettem ezévben valamikor, ezeré.
  • Sil3nt
    American Pie 5: The Naked Mile

Meg mielott...ingen ez az amerikai pite 5.resze...igen volt 4 is... nem, nemment sehol moziba... igen dvd kiadas CSAK... igen itthon is kijott a 4 dvd-en es a 5. resz ha joltudom dec. 19en jon ki itthon.
    Meg mielott 2... igen ez folytatas es nem a pite iroinak egy mas filmje amit pite neven adnak el... igen, teljesen uj szereplokkel kiveve a pszichodokit:) ez a story Stifler csalad luzer tagjarol szol illetve annak kalandos guilt-free pass-erol szol...
    Szerelmes szuz Stifler csaladtag kap egy hetvege "kikapcsolodast" ahol mindent lehet csinalnia...[b.noje mondja neki]...eshat talalkozik Stifler csalad masik tagjaval aki igencsak Stifleres mar... tehat pia+nokrol van szo. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem tetszett, persze a vege szokasos szar, de voltak benne jo reszek.
  • Kanál
    Final Destination 2,3
    jó volt, egy két poénnal, néhány brutális kivégzéssel, tetszett mindkettő
    10/7
  • Seth
    ehh, ebből annyi jött le hogy sly kurva öreg már,a film meg szánalomra méltó ^^
  • Calver
    Amerikai Pszicho - 5/10
    egyszernézős. jobbra számítottam. sokkal jobbra.
  • CSOCSO
    lesd meg magadnak
  • Seth
    és milyen?? ^^
  • CSOCSO
    orrba szajba nyomjak a tv ben az uj rocky film bemutatojat:D
  • Sati84
    Halkan, zárójelben kérdezem: élő torrentet talált hozzá valaki? Mert én csak 0 seedereseket láttam... :-(
  • Sir Quno Jedi
    Saturn 3 (1980)

Farrah Fawcett .... Alex
    Kirk Douglas .... Adam
    Harvey Keitel .... Benson

Gyermekkorm egyik kedvenc Sci-Fi-je most eljutott hozzám gyári DVD korongon is. A DVD minősége pocsék, de a szinkron az eredeti, amit anno megszoktunk, így egész pofás.

Aki szereti a komoly, lassú, profi sf klasszikusokat, annak ajánlom ezt a gyöngyszemet, mert 26 évvel a kiadása után is szórakoztató. Baromi jók a színészek, profi a technika, jó a forgatókönyv. Na persze ma már butusnak tűnhet a vonalvezetése, de ez nem probléma, mert még így is 1000x értelmesebb a mai mainstream-nél.
  • Sephi
    Children Of Men -

Mindenkinek ajanlom. Valami hihetettlen mekkora egy passziv , szomoru , elgyotort kepet tud adni a film a jovorol. Es ahogy hirtelen atmegy az egesz tema... ahh! Remek szineszi jatek es hihetettlenul eredeti helyszinek!

• hellnight
    Szedd le aviba a filmet ;)
    Amúgy is jobban jársz ha leszeded. És ha már leszeded akkor a Director's Cut-ot. Állítólag az milliószor jobb mint a normál.
    Meg mire átkonvertálod stb stb, szal elő a torrentet és töltsd le.
  • DecenS
    sziasztok... nem feltétlenül ontopic, de nem is off teljesen.
    egy kis segítség kéne: van egy filmem 4 db vob file-ba tördelve (kingdom of heaven dvdrip egyébként); kéne valami megoldás arra, hogy meg tudjam nézni és hogy feliratot is tudjak alá biggyeszteni (leszedtem egy srt-t valahonnan).
    powerdvd meg ilyen nyavaják gond nélkül lejátszák, viszont ezekhez nem tudok feliratot társítani. bsplayer alatt lenne ugye felirat, viszont az meg nagyon szaggatottan, képregényként játsza le a filmet.
    ...szóval jobb híján vagy kéne egy olyan lejátszó/feliratkezelő, amellyel rendesen meg tudom nézni a filmet, vagy kéne egy probi, amivel vobjaimat át tudom konvertálni mpg-be, aviba... (eddig csak shareware cuccokat találtam, amik vizjelet biggyesztenek a filmre, vagy 5 perces klipekbe ripelik)
    vatkenájdu?
  • Count Adyn
    sikoly 3 megy most rtl klubbon:) Benne volt Jay és Néma Bob :D
    asszem ez volt a film legjobb része:)
  • hellnight
    Hohóóóó pedig ha még színészkedett volna is :D :D
    Nekem aztán tök mind1 mennyire színészkedett számomra egy hatalmas film :D
  • Bucser
    Persze mert abban nem próbált meg színészkedni:D
  • hellnight
    Véres Játék (Bloodsport)

Gyerekkorom egyik sokat nézett filmje. Mivel héten megvettem így gondoltam megnézem ma. Hát még mindig tetszik :)
    Van Damme egyik legjobb filmje akárki akármit mond :D
    Most meg a soundtrack-et hallgatom :D
  • Iori
    40 éves szűz

5/10-semmi extrát nem nyújtott nekem, többet vártam ennél
  • PetruZ
    Shaun-ék új agymenése közelg: Hot Fuzz. :)
  • CSOCSO
    Superman Returns

hat... nem volt egy nagy durranas.. siman elment volna a lois as clark sorozatba... persze latvanyilag annal jobb volt. 6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szomorubbat vartam! A csapat egyik fele drukkolt a zupamannak hogy huu elje tul.. mikozben en abba remenykedtem hogy meghal vegre. tok jo volt latni ahogy szenved, mikozben rugdossak, stb... soot meg ez sem volt eleg.. kellett volna valami duuuuurva resz..pl. anyjat megolik vagy mittom en amitol nagyon atmegy morcosba es mondjuk elkezdi rombolni a fel varost vagy valami hasonlo.. szal valami szokatlan. szerintem a gyerek is hulyeseg volt, ugy ahogy van, de mindegy... nomeg ez a matrix, neo/trinity megcsokollak oszt feleledsz (csipkerozsika, valaki?)... szornyu! nah de mindegy.

bar en nem ertek annyira hozza.. tv bol lattam ahogy a jackassek zuhannak a repulovel es ettol odabenn null G lett. Ebben a filmben is volt valami hasonlo.. 1 mp re null g lett utanna tovabb zuhantak UUUBER modon, mire kiszakadt egy ules sor es elore fele "zuhant"... kerdem en.. mikozben uber modon zuhannak lefele.. nem inkabb hatrafele kene mennie mindennek? hiszen egy hullamvasuton is elemelkedik a segged.. a horror toronyban amiben voltam, ott is a zuhanast imitaltak es ott meginkabb elemelkedtem, meg jo hogy le voltam kotve...szal akkor most mivan?:)
  • precision
    Shinobi

Manga/Anime adaptáció. A látvány lenyűgöző, a harci jelenetek, speciális effektek nagyon szépek. De a történet nagyon vontatott, igazából ezt csak egy többrészes anime -ben lehet csak jól megoldani (mint pl. az eredeti animeben). De ettől függetlenül tetszett...a vontatott lapos story miatt 6/10.
  • CSOCSO
    az a waling life vagy mi az megvan.. beleneztem.. ugy dontottem inkabb kihagyom...
  • Bucser
    Mai HáziMozi az HBO-n

Derailed (2005) (Kisiklatva)

Főbb szerepekben: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel

2 ember találkozik a vonaton. mintha csak sors hozta volna őket össze... Kérlelhetetlen vágyat éreznek egymás iránt... MIndkettejüknek gyereke van családja... de nem bírnak magukkal... Kapcsolatba kezdenek... 1 hét alatt odáig jutnak, hogy motelbe mennek... Elkövetnek egy hibát... Nem láncolták be a szoba ajtaját és valaki belép...

A játék elkezdődött:)

Jó kis okosfilm ahol a jó elnyeri méltó büntetését:)

6/10-es Jennifer Aniston béna szar szereplése miatt (tudnék pár színésznőt aki ezt a szerepet sokkal jobban el tudta volna játszani) és amiatt, hogy kicsit kiszámítható a film egy bizonyos ponttól. Egyszer nézhető okosfilm.:)
  • Sephi
    Te...az a jelenet amikor Vaslab bejon a barba es aszongy "NAgy teso" es kozeledik feleje FPS-ben oszt az oreg ugy el kezdi dobalni mintha vlaami szorny kozeledne... aszitem leesek az agyrol a rohogestol :DDDDD

ZSENIALIS!

Es amikor ott agyon veri oket az elejen a labdavan azt a masik elkezdi azokat a mozdulatokat es megertdi tole ha van aproja... AHAHAHAHAHAA!
  • Kmarha
    ez jó volt. tényleg! :D naon mese az egész de jó :D

Viszont a vége :) Ehh.. na jöhet a 3. rész! (ő azért tartott ilyen soká a film, mert közben tanulgattam kicsikét néha-néha)
  • Kmarha
    Karib tenger kalózai 2 vagy mi a szösz.. hát ez eszméletlen. Még csak az elején vagyok mikor probálnak meglépni a benszülöttek álltal lakott szigetről, de már most szétröhögöm az agyam. Szobatársak hogy tudnak mellettem aludni most sem értem :D

szerk.: szegény kutya :DDDD
  • berlinboy6329
    Erről nemrég hallottam 1 rokonomtól,de fogalmam sincs róla milyen film lehet.
  • berlinboy6329
    Na ja,néhány filmet érdekes címet tudnak adni. :)