106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cassell #28797 Na filmek amiket most láttam:
Tegnap este Az élet szép című Begnini vagy kifene nevével fémjelzett alkotást akartam megnézni csupa jót hallottam róla, hogy dráma meg ilyenek ehhez képest 45 perc alatt csak idióta poénok meg fárasztó dialógusok tömkelege történt aztán egész egyszerűen beletekertem láttam a vége felé tényleg van háború meg valami kisgyerek lehet kialakult volna de egy közel 2 órás filmnél ennyire gyenge kezdés után nem volt türelmem töröltem. Az IMD-n 8,4-et kapott! Én meg végig sem bírtam nézni.
Karácsonykor a Malena című Monica Bellucis filmhez volt szerencsém- szó szerint nagyon tetszett az IMd-n valamivel 7 fölött kapott ha nincs is benne a valaha látott top 3 kedvenc filmemben de tartalmas, elgondolkodtató.
Na és újév elsején este jött az Édes november. Imd-n alig 5 fölött kapott. Csak azért írtam a filmekhez az Imd-s ratingeket mert visszaolvasva láttam mások sem mindig értenek vele egyet. Ez a film valami fantasztikus! A végét hát rendesen megkönnyeztem márpedig szerintem egy drámai hatású művet ennél jobban semmi sem jellemez.
-
Kurti #28796 ez egy király link ha dvd......... keresel ha kellene valami mert esetleg nincs fent akkor.......
dvdlap -
A Borat-ot még nem láttam, de a Jackass 2 tényleg jó. Bár néhol kicsit már túllőnek a jó ízlés határán is. :) Meg nekem úgy tűnik, néhányan elfáradtak a csapatból, pl. Steve-O, vagy Bam több jelenetben is már elég unottnak nézett ki.
-
Snakes on a Plane
felejthetetlen... felejthetetlen mikor azt mondja a szomszed izraeli csaj hogy huuuuu ez uber film..felejthetetlen hogy erre a szarra 2 pontnal tobbet adnak az imdb-n.........
ettol a filmtol meg a fabry szintu showmusoros csakok is ki voltak akadva hogy WTF is this shit?
es mikor megkerdezte a mellette ulo nikker fohost hogy minek vallalta el akkor annyit mondott: a forgatokonyv alapjan akkora faszsagnak tunt hogy ezt nem szabad kihagyni!!!!!!!!!!!! really??????? GUT!!
2.15/10
(+.15 a szoke csaj miatt akit mellenharapott a kigyo) -
mondtam hogy a jackass 2 jobb mint borat -
őszülsz? és ezek a ráncok, tyűha :D -
ez nyilvánvaló
semmit nem fecsegtem ki -
Ez nem a superpont! :D ez a supergamez :DDDD -
Üdvözlet az uraknak!
Keresem a következő eredeti 1-es régiókódos Terminator 2 Extreme dvd-t! (wmv-HD)
Egy darabig lehetett kapni a dvd futárnál de most már nem látom.
A válaszokat előre is köszi!
ITEM -
Hetvegi hulysegek -
Borat - hat na... voltak jo poenok de izlestelen is...
Jackass 2 - Naon jo volt :D
Dirty Sanchez - Ehh ez is jo csak naon durva.
Babel - fele fele ...
RV - igenytelen baromsag.
-
Megnéztem az ünnepek alatt a Dexter sorozatot.
Nekem tetszett, de nem estem seggre tőle. A főszereplő színészt is megkedveltem (a six feet under-ben nagyon nem csíptem mint homokos temetkezési tanácsadó).
Nagyon egyedi sorozat, izgalmas, fordulatos volt, egy percre sem volt unalmas, bár az utolsó részek felé már lehetett sejteni a csavart.
Kissé véres, így nem igazán barátnővel ajánlott végignézni.
Pontozni nem pontozom, elég annyi, hogy egy igen jó sorozatot láttam, bár talán nem az ünnepek alatt kellett volna végignéznem (de nem volt más :D) -
Nyiri #28786 Borat. Vartam a filmet de a vegefele kikapcsoltam. Voltak jo poenok de volt nagyon gusztustalan is. Nah ezek miatt. -
tevedes:) nekem is 9 volt a 10-bol az MV:)
Egyébként visszaolvasva valóban az első szó Nekem akart lenni:)
-
Borat
Nagyok voltak az elvárasaim, miután mindenki 10/10-ket adott neki. Szerintem az Ali G Indahouse sokkal jobb volt. Ebben is volt pár nagyon jó rész, de nem 10/10-s.
7/10
Lúzer SC
Jól szórakoztam rajta. 8/10 -
Adott témában? 20-as!!!
-
Szerintem bőven nem 10-es, de még csak 8-as sem, de van benne egykét igen jó rész :) -
Nyiri #28781 Holiday. Nagyon jo film. -
Nekem is! Tegnap megnéztem az első 7 percet belőle és letöröltem. -
nekem is tetszett
-
Nem, nekem is bejött, megvolt a hangulata. -
Bazz csak nekem tetszett egyedül a Miami Vice?? LOL
-
Bucser, lécci! Tudjuk, hogy mit akartál írni, de oszlasd el a homályt afelől, hogy hogyan! 
-
Nos én nem így látom kedves PetruZ. Szvsz Bucser azt szerette volna leírni, hogy "Nekem", amiből valamilyen véletlen esemény következtében lemaradt a "ke", ami a szó egy igen fontos összetevője.
De rengeteg elmélete lehet még a dolognak!
-
Na ja, így, bár hülyén hangzik, értelmes, viszont egyetlen vesszőt beszúrva a megfelelő helyre máris ellenkező értelmű mondatot kapunk - pont azt, amire Bucser feltehetően valójában gondolt. :)
-
Ezt hogy:
"Nem a kedvenc carrey filmjeim a komoly szerepei."
-
jah igen
sry -
Miért én mit mondtam?? -
Nekem a Dumb & Dumber a kedvencem tőle... :)
De csípom az összes filmjét.
Mondjuk a Batman & Robin szánalmas volt... :o De nem miatta. -
Carrey legnagyobb filmje akkor is az én és én meg az irén. akárhányszor megnézem könnyesre röhögöm magam. -
Meg most lesz neki egy thrillerje, The Number 23, jónak ígérkezik -
Pedig a Truman Show jó nagyon!
Komikus színészként meg pl a Kábelbarát tök ratyi... -
Nem a kedvenc carrey filmjeim a komoly szerepei. (Ember a Holdon, Makulátlan elme, Truman Show) Szerintem sokkal jobb színész mint komikus. -
Nah, megnéztam az "Egy makulátlan elme örök ragyogása" -t.
Eléggé bejött, érdekes megközelítés volt, Jim Carrey fura volt kicsit a komoly szerepben de hiteles volt:)
8/10 -
Zoolander. Láttam már párszor, de ez 10/10-es az adott témában az tutker! :D -
Na hát ilyen elcseszett szilveszterem se volt még sosem! No azért persze boldog újévet mindenkinek!!! :-) -
bcrics #28762 -
bcrics #28761
bbujjékk -
Dzsan takor maszt daj
haaaaaaat....
ja..
:D
5/10
Children Of Men
nah ez jo volt!
A vegen az epuletes, kisetalos, mindenki csak nez resz nagyon ott volt a szeren! belekonnyeztem!!!
8,5/10 -
Nnna, téged sem szépített meg az idő! Bezzeg engem! :DDD -