106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát én ezeket nem hasonlítanám az ong-bak -hoz... az oké hogy 'verekedős' film mindegyik, de azért az ongbak a bunyós filmek egy újabb 'válfaja', mondhatni a bunyósfilmek reneszánszukat élik megújult köntösben. Sokkal több munka van az ongbakban mint pl az összes Don "The Dragon" Wilson filmben, meg az ilyen B kategóriás eksönmúvikban. Lehet hogy a sztori nem egy oscardíjat érdemlő, de nem is ezért szeretjük az ilyen filmeket.
Sephi: ongbak -hoz hasonló a Tom Yum Goong, mindenképpen nézd meg ha az OngBak bejött. Ebben is Tony Jaa a főszereplő. -
Liottának volt 1-2 jó filmje, mondjuk a Nagymenők (ez alap), és az Azonosság is jó volt szvsz... :) -
Kick Boxer széria. Don "The Dragon" Wilson összes, dolph Lundgren összes, ray liotta összes, dudikoff, chuck norris... -
Kock Boxer széria. Don "The Dragon" Wilson összes, dolph Lundgren összes, ray liotta összes, dudikoff, chuck norris... -
Rakétatervező volt, ő "védte a hont" a tudásával. Meghálálták neki, ahogy szokás... -
Seten #28992
Hatalmas film!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Látja, most itt döglik meg a hülye sapkájában, ahelyett, hogy hagyott volna engem átmenni" :)
-
Tom yum goong
Szintén Tony Jaa és az a másik fickó a főszereplő, sztori is hasonló, csak nem szoborfejet, hanem elefántot lopnak el, több és hasonlóan látványos verekedések...Sokan ezek miatt tévesen Ong Bak 2-nek hiszik:)Amúgy az is lesz elvileg ebben az évben. -
Jahh, zsír ez a lista :DDDD -
zsan klod bimbam osszes filmje:D:D:D:D:D:
-
Ong Bak
Na megvolt! Naon utos vala! Imadom az ilyen filmeket! Mondjatok meg ilyeneket! :D -
Összeomlás (Falling Down) - 8/10
wow. régen láttam már, nem ugrottak már be egyes jelenetek, jó volt újra végignézni. ahogy egy öltönyös, szemüveges, ártalmatlan külsejű mérnök (vagy mi volt D-Fens) bekattan/összeomlik, és elindul hazafelé a lányához, egyenes vonalban, hullákat hagyva maga mögött, az maga a gyönyörűség. nem meglepő h a Maxim "egyszemélyes hadsereg" listáján negyedik helyen áll
-
szerintem nem, ennyi pont kellett... elég jol bemutatja mibol is fakad a rasszizmus, milyen eloitéletesek vagyunk és hogy mennyire nem figyelunk egymasra, pont jo volt :) -
jefferson83 #28985 Pusztulás:
A történet felkeltette az érdeklődésemet és egy jó filmet vártam. Nem is sikeredett rosszra, de a végével valahogy nem vagyok kibékülve. Egyszer érdemes megnézni annak aki szereti ezt a műfajt és a zombikat :)) A történet kerek volt, de ha valami más befejezést találtak volna neki az szuper lett volna, én csak 6,5/10-et adok neki.
Lúzer SC:
A főszereplő miatt egy kicsit több nevetést vártam a filmtől. 1-2 jó poén akadt benne. Olyan egyszernézhetős fajta. 6/10
Azonosság:
A maga kategóiájában egy igazán jó és izgalmas kis filmecske. Aki még nem látta és szereti az olyan filmeket, ahol lehet tippegetni arra ki a gyilkos annak előszeretettel ajánlom. Megpróbálok objektív lenni a pontozásban: 8/10. Nálam nem éte el ezt a szintet, de én tudom, hogy nem nagyon szeretem a hasonló filmeket. Lásd:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nagyon jönnek be azok a filmek melyekben a töténet egy skizofrén személyre van kihegyezve. pl.: Magasfeszültség (pedig ez is jó film lenne).
Terror a tenger alatt
Steven Segal főszereplésével. Az új filmjetől feláll a szőr a hátamon, de ebben (saját magához mérten) kellemesen csalódtam. Igaz csak fél szemmel néztem végig, de az akciók nem voltak annyira übergagyik. Ötösön gondolkodtam, de a mondat végére megadom neki a 6/10-et. Nem most láttam, szóval lehet, hogy az idő megszépíti az emlékeket :)
Tökéletes védelem
A másik nagy öreg Van Damme bácsi új filmje. Ha az előzőre 6-ost adtam akkor erre kénytelen vagyok 6,5/10-et. Véleményem szerint jobb film, mint az előző, de a 7-es értékelés már túlzás lenne :) -
jefferson83 #28984 Emelt fővel (Walking Tall) 2004
A skorpiókirályból már jól ismert The Rock főszereplésével ismét egy könnyen emészthető számomra másfél órás kikapcsolódást nyújtó filmet kaptam. Azoknak az embereknek ajánlom akik nem akarnak elmélyült gondolatok után kutatni a film történetében, hanem egész egyszerűen csak ki szeretnének kapcsolni egy kicsit. Erre tökéletes ez a film. Egy olyan "mese" ahol a jófiú győzedelmeskedik a rossz emberek felett, és természetesen happy end-del zárul. Végül a főgonosz is elnyeri méltő jutalmát és mi is elégedetten kapcsolhatjuk ki a dvd-t. 7/10-et adok rá, mert tetszett. Ja és az eleje tök olyan, mintha a Rambó 1 remakeje lenne :D
Utalás:
Vadászpilóták spoiler következik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pl. marha pipa tudok lenni, ha a filmbeli "gonosz" egyszerűen meglép. Jelen esetben azt vártam, hogy mikor kapják el a repülős ribancot, de sajnos csalódnom kellett :(
-
Kicsit csöpögősre véve.. :/ -
Ütközések/Crash
nagyon jo film, kemény tanulságokkal... :) -
A The Protector csak az amerikai címe a Tom Yum Goong-nak, nem új film. :) Volt már itt róla szó, én is írtam róla, szerintem elég béna film lett, közelébe sem ér az Ong-Bak-nak.
#28979:
Az a tévés változat (is) totálisan sz*rrá volt vágva... :( Ráadásul az itthon megjelent (vszleg a francia kiadásból készült) dvd-ből is hiányzik két jelenet. :(
-
aham aham, most néztem a trailert :D
na lehet a srác ugyi, mondjuk én csak a film végét láttam de én az utolso husz percet végig rohogtem, azt hittem megint vmi B kategoriás szupermozi, mondjuk az is....borzalmas idiota cselekmény párbeszéd.... az hogy tud verekedni még kevés... -
ez az ONG BAK az ami egyszer ment RTL klubbon, és a végén vmi nagy buddha szobor elott harcolnak ilyen állványokon? -
Na az ONG BAK az tényleg nagyon jó film az egyik legjobb verekedős film amit láttam -
kar volt megmutatnia ezt a jelenetet.. en is kb fel percet birtam nezni mer ez valahogy igy borzalmas!!!!!! de meg kell lesni az egesz filmet.. megha a sztori nem is egy nagy vasziszdasz de a verekedesek brutalak!!!!!! komolyan romma verik egymast a filmben!! KOTELEZO! bar inkabb a masik filmjet lesd meg.. Ong Bak
bemutato:
katt -
jefferson83 #28976 Nekem ennyi is elég volt
-
Prof William #28975 Protector. Ütős...
Mr. Jaa sok tejet iszik ezért neki erősek a csontjai. A többieknek... nem...
Kis kedvcsináló...
http://www.youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y&mode=related&search=
-
üdv.előre is bocsi a kicsit offért,de a következő film,amit most láttam,az a broken flowers lenne,ha amit leszedtem,nem lenne jelszóval védett...ilyenkor mihez tudok kezdeni?annyiban hagyjam?béna voltam,tudjak rá?a neve:
Broken.Flowers.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-20-12-05-pass
ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném...
előre is hála
peace! -
Jackass 2 - ez nagyon durva volt. De rohadt jó. Főleg az eleje meg a vége. Volt pár rész amit egyszerüen nem birtam nézni, szóval gyengébb idegzetüeknek nem ajánlott. De hát ezt mindenki tudhatja a Jackassről :D -
Danika - 8/10
furcsa egy film, az tuti, ettől függetlenül roppantul tetszett. a főszereplő Danika (Marisa Tomei, aki mellesleg itt akármennyire is látszik stresszesnek és fáradtnak a filmbeli szerepében, tulképp egy baromi jó nő) szép lassan kezd bekattanni, lévén dolgokat és hall lát, amik nem igazán történnek meg éppen akkor, de később annál inkább. szóval mondhatnánk úgy is h a jövőbe lát, és kezd tőle becsavarodni. erre rátesz még egy lapáttal a gyerekei iránti beteges féltése, meg úgy globálba h mindentől fél és mindenkit meg akar védeni, és meg is kapunk egy kellemes indulósztorit, ami ennél persze ezerszer komplikáltabb és sokkal mókásabb, a vége meg egyenesen erősen pofánvágós. ha valaki látta ejtsen már róla pár szót, egyes dolgokban én sem vagyok már biztos... -
Aleika232 #28971 Kapj el, ha tudsz!(Leonardo De Caprio) -
Más, de jó. -
Azumi 2?? van olyan mint az első? -
A 3. részből derül ki miért is tudott úgy feküdni ott egész idő alatt :) -
Csapdában 10/8
régi film de most néztem meg nagyon jó akció film Charlize Theron, Stuart Townshend, és Kevin Bacon szereplésével.
-
A durva az, hogy ezekkel a kivágásokkal egy csomo olyan fontos jelenet ami a szereplok motivaciojat adja kimaradt.. Apropo nincs meg valakinek eredeti szinkronnal?? Michael Ironside rulez:) -
Blood Diamond 10/7.5 -
A World Without Thieves /kínai/
Heroic Duo /kínai/
Sympathy for Lady Vengeance /koreai/
My Sassy Girl /koreai/
Audition /japán/
2046 /kínai/
Death Note /japán/ - ez nagyon érdekesnek tűnik trailer alapján, még én sem láttam, de ha esetleg megnéznéd akkor írj róla vmit :)
aztán vannak ilyen alapfilmek, amelyeket a társaság többsége látott sztem:
Azumi 1-2, Battle Royale, Oldboy, Kung Fu hustle, Shaolin soccer, SZPÜ -
mindig mindent eredeti nyelven! :) -
Kanál #28962 rtl-tv2 -
Én azon buktam ki, hogy egy Starship Troopers-t agyonvágnak, merhúdevéres, aztán egy fűrészt meg nyomnak a nép pofájába poverplánban! Fasza! -
második rész jobb, a harmadik meg ismeretterjesztőbb. :)
és szigorúan csak eredeti nyelven. -
Danton #28959 csácsá egy hatalmas magyarfilmről a Megáll az időről szeretnék kérdezni.
A film zárójelenetében amikor a hazajött apuka, Őze Lajos és Diniék Anyukája együtt énekelnek egy szomorú dalt, nah azt nem ismeri valaki?
Előre is thx, respekt!! -
Kanál #28958 Rocky Balboa
nálam Rocky = isten, 10/9 .|