1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Pusztulás:

A történet felkeltette az érdeklődésemet és egy jó filmet vártam. Nem is sikeredett rosszra, de a végével valahogy nem vagyok kibékülve. Egyszer érdemes megnézni annak aki szereti ezt a műfajt és a zombikat :)) A történet kerek volt, de ha valami más befejezést találtak volna neki az szuper lett volna, én csak 6,5/10-et adok neki.

Lúzer SC:

A főszereplő miatt egy kicsit több nevetést vártam a filmtől. 1-2 jó poén akadt benne. Olyan egyszernézhetős fajta. 6/10

Azonosság:

A maga kategóiájában egy igazán jó és izgalmas kis filmecske. Aki még nem látta és szereti az olyan filmeket, ahol lehet tippegetni arra ki a gyilkos annak előszeretettel ajánlom. Megpróbálok objektív lenni a pontozásban: 8/10. Nálam nem éte el ezt a szintet, de én tudom, hogy nem nagyon szeretem a hasonló filmeket. Lásd:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem nagyon jönnek be azok a filmek melyekben a töténet egy skizofrén személyre van kihegyezve. pl.: Magasfeszültség (pedig ez is jó film lenne).

Terror a tenger alatt

Steven Segal főszereplésével. Az új filmjetől feláll a szőr a hátamon, de ebben (saját magához mérten) kellemesen csalódtam. Igaz csak fél szemmel néztem végig, de az akciók nem voltak annyira übergagyik. Ötösön gondolkodtam, de a mondat végére megadom neki a 6/10-et. Nem most láttam, szóval lehet, hogy az idő megszépíti az emlékeket :)

Tökéletes védelem

A másik nagy öreg Van Damme bácsi új filmje. Ha az előzőre 6-ost adtam akkor erre kénytelen vagyok 6,5/10-et. Véleményem szerint jobb film, mint az előző, de a 7-es értékelés már túlzás lenne :)