106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tushan #29157 Szavazz Jake Gyllenhaalra, a Holnapután sztárjára!
-
Tushan #29156 Szavazz Jake Gyllenhaal-ra, a Holnapután sztárjára!
http://gportal.hu/portal/starlosers/image/gallery/1169907136.jpg -
Lipi1980 #29155 Lány a vízben - 10/10
Hol is kezdjem? Igen, az elején: Rengeteg hozzászólást olvastam a filmről mindenféle fórumban, és félve ültem le a film elé. Félelmem mellett volt bennem egy olyan érzés, hogy bízom ebben az indiai srácban, mert amit eddig tőle láttam az nagyon megközelítette (legalább is számomra) a 10/10-et. Hál' Istennek nem csalódtam benne, holott tudtam, hogy ez egy egészen más film, nem az a tipikus Shyamalan mozi. És tényleg nem olyan volt, hanem egy nagyon fantasztikus mese, amiben azért lehet ráismerni Shyamalan stílusára, mert szerintem nincs egy másik író/rendező aki ilyen szemszögből közelítené meg a történetet, és akinek ilyen kimeríthetetlen fantáziája lenne. Volt benne egy kis rémísztő dolog, de épp annyi, hogy akármilyen jó képességű gyerek megnézhetné. (Hogy miért? Hát azért, mert pl. a Hófehérkében a banya folyton ki akarja nyírni a Hófehérkét, a Piroska és a farkasban pedig a farkas felfelja a nagymamát és a Piroskát is majd a farkas császármetszéssel szabadítja ki őket, akiken semmit nem fogott a farkas gyomorsava, stb.) Ugyanis a legrémisztőbb dolog az a fűben rejtőzködő farkasszerű vagy kutyaszerű lény volt...
Én szívem szerint mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a könnyedd meséket. Nagy élmény volt -
Jah , logikus ha esszreveszed azt a ket dolgot a filmbe...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az uj levagas es Alfred felesegenek a beszolasai hogy "Ma szerecc"... -
Rocky Balboa
Hát ha valahogy be lehet fejezni egy sorozatot, akkor azt így kell... Stallone utoljára visszatért, és megcsinálta. Ettől függetlenül a Rambo IV-et sztem nem kéne eröltetni. Bár ezt mondta mindenki a Rocky 6-ra is, de az egy másik műfaj.
8/10 -
Pedig ez logikus:D -
Őrültek háza: hmm.. ez amolyan nem is tudom milyen film :D Most volt nemrég az MTV2-ön. Elöször müvész filmre gondoltam, és, bár nem értek hozzá, de szerintem sok tekintetben az is. Orosz-francia mü. Furcsa. Tiszta örültek háza :D Nagyon bejött! 10-ből sok.
Elszakadás: ugy látszik ma a furcsa filmek kerülnek terítékre. Ez most meg szarTV2-ön. Már ajánlották, első percei tetszetősek. De hogy ez se lesz normális, az biztos! -
dettó! -
The Prestige -
Nos le a kalappal. Sot! Chris Nolan csak jo filmeket csinal es punktum. A Prestige is ezek koze tartozik. Bar sokan nem fogjak fel a dolgokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!12-en mentunk mozbia megnezni. Ebbol kemenyen 2-en fogtuk fel hogy vegulis Alfred-nek iker testvere volt (Ma szerecc...). Sokan ugy hittek hogy Alfred is Tesla-hoz ment legeloszor de nem igy volt.
Pan Labirintusa -
Nalam ez az a film ami felnyitotta a szememet hogy megsem halt ki a fantazia a rendezokbol. Annyira utosen sikerult a fantaziat osszekavarni egy haborus muvival hogy az kesz. Csak sajnos a vege lett borzalmasan tre de ez a film engem meghatott. -
Nekem mindaketto nagyon is teccet! -
Ízlések és pofonok ;)
Számomra a Fearless sokkal jobb volt, mint a Nyakörv :) -
The illusionist
Elgondolkodtató, lassú, egyátalán nem pergő film, de 1 percig sem untam. Végre valmi amiben nem lőnek...
Edward Norton fantasztikus!
9/10 -
jaaj tudom.. lattam en is.. ki nem allhatom az ilyen borzadvany kinai filmeket... a danny a kutya meg igenis szerintem az egyik legzsirabb verekedos film!!
(nem a verekedesek miatt hanem az egesz.. sztori, zene, szereplok...) -
badsco #29144 Ühüm, annyira jó. -
React #29143 Szerintem nézd meg; érdemes, legalábbis nekem 1-2 hibától eltekintve nagyon tetszett. -
Desu Noto:
Aki imádja az anime-eket az imádni fogja ezt a filmet. IMDBn jól írta egy srác h ez inkább egy filmesített anime minthogy anime-esített film. A történet számomra nagyon lebilicsenlő volt, de sztem mások is így lesznek ezzel ha megnézik. A két "ész" macska-egér játéka igazándiból nem is bontatkozik ki, csak a legvégén, ahol véget is ér a film. Alig várom már a kettőt (van már nézhető release btw?) na persze és a harmadikat.
Imádom az ilyen különleges, kissé már beteges karaktereket mint pl az Azumiban az a fehér ruhás, piros szemfestékkel kifestett "borzalom". "L" egyéniessége szintén az első pillanattól kezdve elragadtatott, sztem még nem is láttam ilyen furcsa, extrém karaktert bármilyen filmben aki rokonszenves lenne.
Egy két színész jócskán alulteljesít szerintem (szerencsére nem a két főkarakter) és mint zenekedvelő a hangeffekteken is lehetett volna polírozni még. Ennek ellenére a lebilincselő történet és a két főszereplő egyénisége kárpotólt.
8/10
Egy kis ismertető az IMDBről:
"Light Yagami finds the "Death Note," a notebook with the power to kill, and decides to create a Utopia by killing the world's criminals, and soon the world's greatest detective, "L," is hired to find the perpetrator. An all out battle between the greatest minds on earth begins, the winner controlling the world."
Ajánlom minden keleti film kedvelőnek és persze anime fannak kötelező :) -
homeless #29141 Mulholland Drive: Szó szerint végig szenvedtem. Az utolsó 30 percet leszámítva egy unalmas, nézhetetlen film. Arról meg nem is beszélve, hogy az egésznek az értelmére nincs logikus magyarázat. Szeretem az olyan filmeket amiken sokat lehet gondolkodni, de ha 1,5 órán keresztül kell szenvednem azért, hogy az utolsó fél órába az addigi szar filmből egy dúrván összekavart, elgondolkodtató film legyen akkor szerintem az összkép elég szar képet fog mutatni. Inkább nem is értékelem, mert még meglincselnek a Lynch rajongók:) -
gettobuxa #29140 a pokol konyhája 8/10
véletlen volt, a pokoli leckét akartam kikölcsönözni, csak összekevertem :)
de nem bántam meg, jó kis film
eredeti címe state of grace (csak azért irom be mert 2 a pokol konyhája c film is van...)
pontlevonás a film befejezéséért jár, nekem nem tetszett a vége
sean penn és gary oldman viszont nagyon jól játszanak :)) -
Az nem az. Az a feka amúgy Morgan Freeman -_- A film pedig "A Nyakörv" vagy "Danny, the Dog" Szvsz nem rossz filmje, de messze nem a legjobb.Túl hollywood-os. Ellenben a Fearless az igazi kínai (vagy milyen :D) film :) -
Children of the men 8/10
végre egy film ami megborzongat bár tényleg van egykét fura dolog a sztoriban de érdemes megnézni
mindenkinek spoiler szegény michael caine :C sajnáltam de tökjol bemutatja a sztori hányféle képpen reagálnak az emberek a világvégére -
ez az mikor zongorazik a fekaval?
ha igen akkor szvsz az egyik legeslegjobb verekedos film es egyben a legjobb jet li film is -
Gyerekek , mit dicseri mindenki a The Prestige c. filmet? Annyira jo lenne? -
Fearless -
Egyszer sem asitottam pedig keson neztem meg. Nagyon teccet. Na ilyen legyen egy film. Lenyegeben a Wu-shu megalakitasarol van szo benne de naon kis meghato story Jet Li foszereplesevel. Es a harci jelenetek is tuosek benne. -
há, fight club 4pont?
szerintem nézd meg mégegyszer legalább, ha akkor se akkor majd 5év mulva megint......
Gépész viszont tényleg jo, de más mondanivalo.... -
nekem bejött annó -
Indigo #29132 Nem rossz film, csak a vége elég morbidra sikerült... -
Az Eltakarítónő
Már megint azt éreztem,hogy nagyon lassan zajlanka az események.
Érdekes volt látni Rowan Atkinsont komoly szerepben.
Még egy viccet se tudott rendesen felolvasni:)
6/10 -
De mi szeretnénk hallani ;) -
Material Girls (2006)
Ez a film akkor lehet jó választás, amikor semmi értelmes nem megy a tv-ben és döntés előtt állsz. Vagy megnézed a Csacska Angyal 5698-adik részét vagy ezt. Az alapötlet annyira nem lenne gáz, de ismét a megvalósitással vannak gondok. Vigjáték létére nem sokat nevettem. Aki szereti a főszereplőt (Hilary Duff) annak biztosan tetszeni fog, de akik nem, azok a filmet másnapra el fogják felejteni
4.5/10 -
Hard Candy
Az első óra unalmas volt, ki akartam kapcsolni.A második felétől már kezd kibontakozni a sztori de nem volt egy nagy durr.A mélynövésű főszereplő "kislány" állandó érett bölcselkedése és okoskodása meg kifejezetten irritált.(mint minden amcsi filmben, ahol a tízenévesek mindig olyan élettapasztalatokról tesznek tanúbizonyságot, amitől még egy 100 éves háborús veterán is elszégyellné magát)
5/10 -
TONNASZÁM voltak benne, kár sorolni, első(és egyben utolsó) megnézéskor is majd kiszúrták a szememet. Mondjuk különösen érzékeny vagyok az ilyesmire. -
"Rengeteg olyan dolog volt a 3-ban, ami abszolút logikátlan dolog volt, és egy kis odafigyeléssel simán kiszűrhették volna ezeket a készítők."
Figyelunk! Sorold Marcikam! -
Na meglestem én is a Fűrész 3-at.
Hát nekem még mindig az első rész jön be a legjobban. Rengeteg olyan dolog volt a 3-ban, ami abszolút logikátlan dolog volt, és egy kis odafigyeléssel simán kiszűrhették volna ezeket a készítők. Továbbá eléggé kiszámítható volt, történet is egy kicsit összecsapott volt szerintem.
Idiocracy:
Erről csak annyit írnék, hogy ez nagyon gyenge eresztés volt, pedig az alapötlet jó volt szerintem, de a poénok valami hihetetlen gyengék... Nem is nagyon volt olyan poén, amin felnevettem. Inkább csak megmosolyogtat. Maga a film is baromi lowbudgetes volt, ami a minőség rovására ment ezúttal :(
Torrente 4-et akarok az első 2 rész minőségi szinvonalán. :( -
úgyérti hogy jó film :D -
Milyen Jet Li életműve? O.o -
Kanál #29122 egy nagy videoklip :D nekem bejött -
Fearless:
8/10
Jet Li életműve -
React #29120 terminator 2... az igen -
Crank
omg mi volt ez???
poenos akcio okorseg:D
-
Még szerencse, hogy a két film műfaját tekintve ég és föld, de mind1, biztos igazad van.