1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Lány a vízben - 10/10
    Hol is kezdjem? Igen, az elején: Rengeteg hozzászólást olvastam a filmről mindenféle fórumban, és félve ültem le a film elé. Félelmem mellett volt bennem egy olyan érzés, hogy bízom ebben az indiai srácban, mert amit eddig tőle láttam az nagyon megközelítette (legalább is számomra) a 10/10-et. Hál' Istennek nem csalódtam benne, holott tudtam, hogy ez egy egészen más film, nem az a tipikus Shyamalan mozi. És tényleg nem olyan volt, hanem egy nagyon fantasztikus mese, amiben azért lehet ráismerni Shyamalan stílusára, mert szerintem nincs egy másik író/rendező aki ilyen szemszögből közelítené meg a történetet, és akinek ilyen kimeríthetetlen fantáziája lenne. Volt benne egy kis rémísztő dolog, de épp annyi, hogy akármilyen jó képességű gyerek megnézhetné. (Hogy miért? Hát azért, mert pl. a Hófehérkében a banya folyton ki akarja nyírni a Hófehérkét, a Piroska és a farkasban pedig a farkas felfelja a nagymamát és a Piroskát is majd a farkas császármetszéssel szabadítja ki őket, akiken semmit nem fogott a farkas gyomorsava, stb.) Ugyanis a legrémisztőbb dolog az a fűben rejtőzködő farkasszerű vagy kutyaszerű lény volt...
    Én szívem szerint mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a könnyedd meséket. Nagy élmény volt