106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Bisztos mert mar 90-enet emelek!
  • Blasta
    Miért Sephikém, mit gondolsz, tán fél tőled?
  • Sephi
    Szerintem nem szeretned ha lereagalnam a KS beszolasod.
  • zaki
    Az 22, nem?
  • desigo
    thx

és a 300?
  • SASboy
    2007. március 1.
  • desigo
    Nah ezt én is várom
    mikortól lesz mozikban nálunk?
  • Indigo
    Jó, elnéztem, azt hittem a Shop Stop-ra reagáltál, így jön ide KS... De vedd úgy, hogy nem szóltam hozzád.
  • Cmdr
    Ghost Rider

Szerintem kurva jó film volt, csak két baj van vele... 1. nagyon rövid. 2. nagyon keveset látható a Ghost Rider. :(

Amúgy kurvajó poénok vannak benne.
    Számomra eddig az év filmje!

10/9
  • CSOCSO
    izgalmas??? inkabb szanalmas-nevetseges kategoriaba sorolnam.
    es nemcsak en gondolom igy hanem a haverom. az anyam a baratnom es az ocsem is.
    1/20!
  • Sephi
    Ember. Eloszor is a Blood Diamond-rol volt szo. Most ez a KS-es dolog hogy jon ide?
  • Indigo
    Egy szóval se beszéltem senki ízléséről, csak a filmről mondtam el a _saját_ véleményem :)
  • Bucser
    Ízlésekről és pofonokról vitatkozni a világ legnagyobb butasága:)
  • Indigo
    A magyar címben a Néma Bob nevet kapta, bár végülis tökmindegy. Azt nem tagadom, hogy a filmjei legalább nem öncélú ökörködések, hanem azért van némi mondanivaló is mögötte - bár a tálalás speciel nekem annyira nem jön be. Én valamiért úgy érzem, hogy kicsit túl van lihegve mindegyik filmje.
  • Bandew
    Véleményem szerint Smith bácsi állandóan lead a színvonalból. A Clerks első része a mai napig az egyik nagy kedvencem, na de a második...
  • REALista
    A Jay és Néma Bob szar film???Én szétröhögöm rajta a fejem akárhányszor látom!:D
  • Bucser
    Pedig manapság kevés amerikai film van Woody Allen és Kevin Smith filmjein kívül amin a film megnézése után is lehet gondolkodni, és nem feltétlenül azon, hogy most éppenkit hogyan cseréltek össze hanem hogy miről beszéltek benne. a párbeszédeken.. nem a poén vagy a vicces szohaszálata lényeg. Hanm amit megpróbálnak kifejezni.

A jay és Néma bob (btw az csendes bob) szar film. De a Dogmaban elég vesébe szóló kérdéseket boncolgatnak itt-ott mind a Clerks 1-2-ben és a a Jersey Girl bár nyálas, de legalább dráma. Sőt ha megnézed a comic Stripet az is romantikus film de kifejezetten kevin Smith stílusban.
  • Gladiator
    ezt aze nem kene:D
  • Indigo
    Lehet flémelni nyugodtan, már megszoktam hogy az ilyen véleményemért kapok hideget-meleget... ^^
  • Mintaka
    nux, asinus mulier: verbere opus habent
  • Sir Quno Jedi
    Dogma-t legagyizni húzós... DE elfogadjuk, mint szélsőséges magánvéleményt.
  • Seten

"FLAGS OF OUR FATHERS"

Nem bírtam kivárni míg moziban leadják és megnéztem. Nem rossz film csak nem az amit vártam. Igazából egy dráma úgy általában a háborúkról.
    Kár, hogy nem egy pörgős, csatajelenetekkel telerakott film ami bemutatta volna az igazi Iwo Jima-t a II.vh. legvéresebb csatáját. Ahhoz képest elég light-os volt, hogy több mint 28000 ember esett ott el.

Most elkezdem a "Letters from Iwo Jima"-t (a párját). Kíváncsi vagyok az milyen lett.

• Blasta
    Te csak emlékezz Szemi Dzsenkiszre!!! :D
  • Indigo
    Én csak le vagyok döbbenve, hogy micsoda "kultusz" övezi a Kevin Smith filmeket. Érthetetlen. Az összes filmje a Dogmától kezdve a Jay és Néma Bob visszavágon át a Shop Stop-okig borzalmasan fárasztó, tele van közhelyes és közönséges buta "poénokkal". Gagyizás az egész, ilyen poénokon óvodás vagy kisiskolás koromban röhögtem utoljára.
  • Jano
    Nem "unblock", hanem "en bloc". D:
  • Blasta
    Nnnna, ismét egy 9 pontos akciófilm :DDDDD
  • Harly18
    Kígyók a fedélzeten (Snakes on a plane)

Összességében egy nagyon izgalmas és látványos akciófilm. A kígyók jól meg lettek csinálva, bár itt ott eléggé látszik, hogy nem valódiak, s a szokásos happy-end is kicsit más lehetett volna, mivel elég sok eseményt láthattunk már más repülőgépes filmekben is.....

9/10
  • Bandew
    Nálam az se segített volna a filmen, ha más játssza a TX-t.
  • Blasta
    Quno barátom mondja az igazságot
    Mint nő rulez, de mint SZÍNÉSZ ultra sux, még egy tetves cyborgot sem tudott úgy eljátszani mint a nem éppen kiemelkedő színészi teljesítményéről híres Arnie. Grimaszolt jobbra balra, és úgy unblock nem illett a karaktere a terminator világába
  • Kmarha
    figyelhetsz, aztán olvashatsz újra. Annyit irtam, tőled hallottam elöször negativ kritikát a filmről. Nem irom le újra, olvasd el megint. Hol szerepel itt az hogy én láttam és tetszik, és nem értem miért az a véleményed ami?
  • Sir Quno Jedi
    Azt is el lehet adni máshogy, hidd el. Annyira nem volt amúgy rossz, de jó sem.
  • Seten

Hát, ha tényleg egy nő keménykedett volna Arnie-val az tényleg vicces lett volna :) de itt két cyborg-ról van szó aminek csak női/férfi a külseje.

• Sephi
    Igen? Magyarazd el nekem akkor mi volt jo eben a filmben. Figyelek!

• Sir Quno Jedi
    Nem. Nőnek jó nő, de valahogy viccesen festett, ahogy Arnieval keménykedett. Érted?!
  • Seten

Kristanna Loken helyett másik színészt?
    Akkor te vagy nő vagy, vagy a másik csapatban játszol. :)

• Blasta
    Ebben nem is kételkedtem vón' sosenem :)
  • Sir Quno Jedi
    Én még ÍGY is szeretem.
  • Blasta
    T3

re-wacsing :)

Nem is lenne ez annyira szar film, ha a TX helyett valam teljesen más ellenfet (és főleg SZÍNÉSZT) alkalmaztak volna.
    Ja és John Connor-t játszó Nick Stahl helyett is találhattak volna vki mást. Kár, h elQrták, thx to Andy Vajna
  • Kmarha
    :) Hát igen, azt vagy 5-6szor visszatekertük hogy újra megnézzük! :D Mind a 10 alkalommal mikor láttuk a filmet!! :DD

(a másik rész mikor megtudja a haver hogy a másik kefélt a főnök asszonnyal, és ijedtébben eldobja a kártyákat a kezéből, feldöntve a vendéget! :D És létezik ember, aki se az 1-et se a 2-öt, nem szereti, sőt, utálja :D van még olyan akit soha nem fogok megérteni. Shop Stop simán Top 5 film!)
  • N3TuddKi
    mezsgye 5/10