106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:DD -
Kurva vicces. Paraszt. -
:DDD -
kérdésedben ott a válasz ++cd -
Köszönjük a rekordméretű spoilert. -
Most láttam nemrég azt a kész átverést amikor Vágó Istvánt "vágják" át és hogy megtudnátok-e nekem mondani hogy honnan lehet leszedni. Pl dc++ vagy vmi linket adjon már vki. Köszi. -
Hát kéremszépen lehet hogy ezzel tényleg magamat hozom kellemetlen helyzetben, de mostmár mind1 :D
Szvsz Uwe Boll "filmjei" meggyalázzák az amúgy igen jó játékokat. Jó persze a House of The Dead játék olyannyira nem túl jó, viszont a belőle készült film hát hogy is mondjam, LOL
Teljesen értelmetlen. Aztán ott van az Alone filmje. Szintén ugyanaz a helyzet. A Bloodrayne-t már meg sem említem :D Jaj középkori Bloodrayne-t :D
Én csak Uwe Boll filmjeit szoktam szarozni :D
És hát aki ezekre a filmekre 3 pontnál nagyobbat mer adni, háááát nyomós okot kell leírnia miért is tetszett neki annyira. -
-
Kanál #29549 ahahah, tényleg vicces volt. -
Akkor nemcsak nekem tűnt fel :D -
Blood Diamond temahoz. Az ok hogy az eleje rendes mukodokepes , sot kellemes muvit igert. De az egesz el lett baszodva a nagy rambo jelenetektol. A "halhatattlan" katona tulzott eroltetese. Aztan ott van meg az a par dolog ami nelkul is szepet lehetett volna alkotni. Es vegul az a kinhalal Leonal.... hat ott kiakadtam :DDD -
Ez azert van pl mert az SG megszokott teny hogy senki nem mer mar kialni egy negativ velemeny melle mert jona a nagyokos es belekot. Es valjuk be amikor mar valaki belekot valakibe akkor a masik eszkombany alig varja hogy o is bepofazzon.
Jo , termeszetesen sok jo ember van az SG-en akik kivetelek.
Egyszoval velemenyem szerint most mar csakazert sem fog senki roszat mondani a csodalatos Blood Diamon filmrol mert jonnek az ilyenek mint ti es letamadjatok , hogy miert mondta igy a velemenyet.
Amugy pisz! :DDD -
Indigo #29545 Nahát, sikerül szép kis ellentmondásokba keverned magad :) -
"Megértem ha a House of The Dead filmre ad valaki 10 pontot. Akkor szvsz jogos a felháborodás."
Mármint miért? -
Upsz ez lemaradt.
Én csak azt nem tudom megérteni, miért nem képes az ember elfogadni más véleményét egy adott filmről? Komolyan ez a dolog egyszerűen nem hagy nyugodni. Milliószor láttam már, hogy ilyesmikért leszóltak szó szerint embereket, merthogy egy Bud Spencer & Terence Hill filmre 10/10-et ad. Most miért olyan hihetetlen ez? A filmnek számomra az a lényege, hogy szórakoztasson. Ha szórakoztat akkor miért ne adnék rá akár 100 pontot is. Most csak azért nem fogok pl egy Űrodüsszeia-ra 10 pontot adni, mert a "nagyközönség" szerint egy baromi jó Sci-fi mély mondanivalóval. 1x megnéztem a végén majdnem elaludtam ezt tény. Számomra kurva lassú volt. Viszont azért elismerem, hogy nagyfilm meg minden, de többször én SOHA nem fogom megnézni. Vagy ott van másik Kubrick mű a Ragyogás. Hát komolyan egyesek olyanokat írnak, hogy talán mostmár meg merik nézni O.o
Hát számomra az is dög unalmas film volt. És HORROR a kategóriája. Egyáltalán nem féltem rajta.
Szóval valahogy nem értem miért kell kiakadni egy-egy ilyen értékelésen.
Megértem ha a House of The Dead filmre ad valaki 10 pontot. Akkor szvsz jogos a felháborodás.
Nah mind1, valszeg sosem fogom megérteni. Már jó ideje nem is pontozok egy filmet sem :) -
Most semmi szemétség vagy egyéb hátsó szándék nélkül.
Sorolnál fel jó pár filmet azok közül amikre Te mondjuk lazán adsz 9 vagy 10 pontot?
Remélem írsz egy párat, csakhogy tudjam mik a kedvenc filmjeid ;) -
A gyémántkereskedelem az egész világon egy egységet alkot, nagyon szigorú ellenőrzésekkel és regisztrációval. Mondom már nem emlékszem mit mondott pontosan, annyira nem érdekelt, de úgy gondolom, hogy jobban vágja a témát mint mi.
Amúgy mondom tök nem érdekel mennyire valóságos, mert ezeken nem szoktam fennakadni. Csak megemlítettem, hogy elvileg nem az. -
Az ismerősöd Afrikából csepészi a gyémántokat?Vagy honnan tudja,hogy hogy mennek ott a dolgok?
Lehet,hogy nem tükrözi a valóságot teljes mértékben de legalább valami elképzelése lehet a nézőnak arról,hogy milyen állapotok uralkodnak ott. -
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ezt én hol írtam? -
lol
ez nem dokumentumfilm... -
Ha a realitását nézzük, akkor elvileg téyleg az. Én jómagam nem láttam még a filmet, de egy ismerősöm, aki gyémántokra specializálódott és ezzel is foglalkozik elmagyarázta, hogy a film alapja eleve hibás (hogy pontosan mit mondott arra már nem emlékszem
), és hogy a gyémántkereskedelem olyan alapokon működik, hogy nem történhet meg az, ami a filmen látható. Na ez most így gáz, mert már nem tudom mit mondott, mivel nem láttam a filmet és így nem maradt meg bennem a magyarázata(pontosabban nem is értettem
), de ha akarjátok megkérdezem mégegyszer.
A lényeg, hogy fiktív, ám véleményem szerint nincs azzal semmi baj. -
Azt,hogy baromság volt a film csak te állítod teljesen egyedül... -
En nem aszontam hogy rosz szinesz. En azon akadtam ki hogy mennyire egy baromsag volt a film.
Sot mondhatom hogy nekem a Caprio nev mar mustsee kategoriaba rakja a filmeket. -
Ezt most úgy mondod mintha szar szinész lenne? -
Nem csak ő lát. DiCaprio sokak szerint (szerintem is) jó színész. -
A filmek igen nagy százalékára jellemző az irrealitás. Ez szvsz inkább csak akkor gáz, ha egy film dokumentarista vonalat akar követni. Na de egy Véres Gyémánt? Ezen nem fogok fennakadni. -
sorrow #29531 Az érdekes az, hogy Martin Scorsese lát valamit Caprio-ban, ha tehető őt teszi filmjei főhősévé.
És tudjuk, hogy neki jó szeme van (volt) hisz Robert de Nirot vagy Joe Pescit is az ő filmjei juttatták a csúcsra. -
En egyszeruen nem terek magamhoz. Hogy a francba tud valaki elvezni egy ilyen filmet aminek az irrealitas a fo foka. Caprio alakitasa meg rohelyes volt (nem mondom hogy en jobban csinaltam volna) , olyan szinten hogy a vehen amikor liheg akkor aszitem leesek a szekrol ugy rohogtem.
Most leulhetnek es irhatnam a oldalas leirast hogy velemenyem szerint mi volt a baj , de van jobb dolgom is.
Nezzetek meg ti is es gyozodjetek meg rola! -
Khmm.. láttunk mi már jó pár pocsék filmet Oscarra és Globe díjra nem hogy csak jelölve, de meg is nyerve :DD De én is kiváncsi vagyok rá, remélem játszák nálunk a mozikban is -
Talán akkor úgy írj, hogy az egyértelmű legyen ;) -
sorrow #29527 Még nem láttam a Véres gyémántot de látva a
Díjak és jelölések(-et):
Golden Globe díj (2007) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Djimon Hounsou
Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
biztos, hogy megnézem.
Infók alapján nem várok tőle sokat, legalábbis a történettől: halász őslakos talál egy bazinagy gyémántot, és páran azt akarják magukénak. A háttérben pedig a szokásos Afrikai pokol. -
Ne forgasd ki a szavaimat. -
Már bocs, de Te sem voltál túl udvarias azzal az "IGÉNYTELEN" jelzővel ;)
Csak azért leszólsz valakit, mert egy számodra "szar" film másnak tetszik. Kicsit sem szánalmas, ááááááááááá
Blood Diamond sztem is kurva jó film, lazán 9 vagy 10/10 ;) (SZÁMOMRA) -
Szemelyeskedunk semmi ok nelkul? Javaslom lapozd fel a "Humorerzek" szot a konyvtarba te "balfasz". -
ezt azer kicsit eltuloztad szvsz.. ha veszettbolha ketto lenne a cime is uberfosadek film lenne. -
A feliratban "Az Aranyvirág Átka" volt, gondolom majd a magyar címe is ez lesz.
Sztem nagyon jó film. Persze ehhez az kell, hogy az ember mutasson fogékonyságot a távol-keleti filmek iránt :) -
Kanál #29521 vagy lehet te vagy a balfasz? ;| -
Amugy nyugi van :D -
9 pontot adni...JEZUSOM HOVA LETT A VILAG! IGENYTELEN NEPEK! -
/elajul