106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miért van az, hogy az összes japán véres film mellett ott van a "comedy" az imdbn? Mondjuk az tény, hogy a legtöbb eléggé nevetséges, de nem hiszem, hogy a készítőknek ez volt a céljuk.
Pár napja néztem a Hostot (Gazdatest), szintén comedy volt kiírva mellé. A film iszonyat tré volt, de egy gramm komédiát nem akartak bele vinni, inkább csak a gügyűsége volt a vicces, nem pedig a direkt poénok. -
Az Ichi csak a kezdet, a jéghegy csúcsa Miike ilyesfajta stílusú filmográfiájában. Ha ez neked már határ, akkor a többit (Izo, Visitor Q, Full Metal Yakuza, stb.) meg se nézd. :)
-
Aze' velemenyem szerint mindennek megvan a hatara. -
Ilyeneket ne nézzé, mimóza. :D -
Ichi -
Jezus maria. -
a bűn színe
a film felénél kezdtem már érezni hogy ez vagy nagyon jo lesz a végén vagy mi a f***nak néztem meg.... inkább utobbi...nem nagyon lepett meg a történet vége... -
A felirat a könyv alapján készült. -
Lipi1980 #29870 Parfüm - Egy gyilkos története - 8/10
Elég különleges egy film, mivel francia-német-spanyol közös produkció! Eléggé művészfilm beütéssel, a zene nagyon jó, a színek szintén gyönyörűek! A felirat itt-ott pontosításra szorul, de azért nem annyira gáz! -
szvsz dvd-n megveszem. regebben is megvolt egy 9 kazettas termeszetfilm sorozat. -
TÉGA?
-
Kenyér001 #29867 Igazán köszi, én voltam a balfék egybe kellett volna írni...
mégegyszer bocs. -
link1
link2
link3
link4
link5 -
Kenyér001 #29865 ebben az esetben nem segített... -
Sawyer2 #29864 Ja télleg: NEm tudja vki melyik szám szól a TÉGA c. filmben az elején amikor kiírja a címet meg amikor a börtönben van DiCaprio? Fontos lenne KÖSZI. -
Sawyer2 #29863 Ami ugyan nem igaz, mert volt olyan hogy 2 pontot adtam. Csak mára már alalkult ki olyan tapasztalat, mely rendezők filmjeit érdemes megnézni, amelyek általában jobbak. -
Szia, figyi, ha a további filmkritikáidat is hasonló elánnal és értékeléssel szeretnéd ide prezentálni, akkor én azt mondom, hogy egyszerűsítsünk a dolgon:
Mindenkinek kevesebb fáradtság és idő, megelőlegezve elkönyveljük, hogy minden általad látott és értékelt film 10 (de legalább 9) pontos és mesterművek a maguk nemében, kész, téma lezárva. :) -
North #29861 google? -
Kenyér001 #29860 Hello!
Egy kérdésem lenne! Havertól hallottam, egy úgynevezett BÖRTÖNPALOTA c. filmről, azonban ha keresőbe beírom nem találok ilyen című alkotást. Esetleg valaki tudja miről van szó, vagy mi a pontos neve/angol neve? Előre is kösz a választ!
üdv -
tenyleg kiraly. nem tudom megtalaltad-e, de itt van egy csomo reszlet.
http://dsc.discovery.com/convergence/planet-earth/video/video.html?titleId=437679087 -
EZT lessetek meg! csak termeszetfilm lesz ( bar en remenykedtem hogy min moziban de inkabb IMAX ban nyomjak de ugylatszik csak tv ben elsz.. nagyon kircsi video. tv ben lattam.. az allam leesett egy ket felvetelnel -
Ópium.. :D az a maga nevében tényleg jó volt! :D (vagy nagyon keverem valamivel?) -
akinek tetszett a parfüm: Ópium - egy elmebeteg no vallomásai 
virágzik a téma;)
-
ok, megertem, en annyit mondtam, hogy kb. a bemutatoban minden fantasy resze benne van [kis tulzassal irom ezt] illetve en nem szeretem a haborus feelinget [akarmilyen formaban] es ebben a filmben a haborus feeling joval eroteljesebb mint a fantasy resze...ennyi -
egyetértek -
Én direkt azért néztem meg, mert rühellem a mai fantasy filmeket, és ebben nagyon jól eltalálták az arányokat, amire számítottam. -
Nem maradsz le sokról szerintem. -
nah hat azert ilyen csacskasagot nem fogok megtenni.:D -
Hát ja, én is roppantul örültem.
Azt hiszem a Téglát már nem fogom megnézni:/ -
kurvajol kezdted az elso mondatodat BA*MEG! kosz! -
nem a haborus jelenetekre gondolok... az egesznek haborus "szaga" van es nem olyan szep fantazia orszag amilyet a bemutato mutat. sajnos minden jo resz benne van a bemutatoba mar amire en vagytam... nekem nagyon nemjott be -
Denis Leary - No Cure for Cancer
végre rátettem mocskos kis mancsomat a "The Complete Denis Leary" elnevezésű dvdre, gondoltam akkor kapásból megnézem tőle az 1992-es stand up comedyjét. pontozni nem pontozom mert végülis nem film, a lényeg legyen annyi h fetrengtem a röhögéstől... "Leary atya" megveszi kilóra az embert a stílusával, pont.
"Heavy Metal fans are buying Heavy Metal records, taking the records home, listening to the records and then blowing their heads off with shotguns? Where's the problem? That's an unemployment solution right there, folks! It's called natural selection." -
Sawyer2 #29846 Aha akkor a film mondanivalója, hogy miket képesek elkövetni az ember a saját bőrükért. Kb hasonló Maffiafilm mint a Keresztapa. -
ja hogy bizonygatni probalja hogy nem bomlott meg? :D még a végén milyen rendes ember hogy medvecsapdát tett a picsa fejére meg stb... -
"El laberinto del Fauno[A faun labirintusa]
Guillermo Del Toro munkassagat imadom, bar ez a film so-so. Ott kezdem, hogy nem szeretem a haborus filmeket, bemutato alapjan bennem egyaltalan nem fordult meg, hogy nagyreszt egy haborus filmrol lesz szo. Kb. a bemutatoban minden fantasztikus resz benne van, ami osszesitve 20perc, a maradek 100perc meg szamomra unalmas haborus film. Maga a fantasztikus reszek nagyon jokvoltak, de nemtobb nalam a film.
---> 3/10"
Nem tudom, hogy te mit láttál, de ezt a filmet biztosan nem. Volt benne összesen talán 1 háborús jelenet, az is inkább lövöldözés volt. 3 pontot adni erre a filmre..... Ezt a filmet nagyon félreértékelted. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Costello Védett FBI besúgó volt. De ez nem garantál neki védettséget gyilkosságok drogkereskedelem és ami több hazaárulás esetén!! Ugyanis a kínaiakkal kötött üzlet hazaárulásnak is számíthatott.
Damon azért öli meg Costellot mert rájött, hogyha Costellot elkapják akkor az a szabadulás érdekében feldobja a tégláit. Damonnak jól kialakult egzisztenciája volt. A másik téglát azért nyírta ki a végén, hogy biztos semmi nyom ne maradjon utána. Dehát ugye Wahlberg csak elkapta a végén:) -
The Painted Veil
Edward Norton mar-mar szokasos jo alakitasa miatt hatalmas film lett szerintem. Bar nekem kicsit tul "nyúlós" volt mint a retesteszta, de az alakitasok es a taj ezt is karpotolta. Sok felesleges parbeszed illetve a vege sem lett a legjobb, valami nagyobbal kellett volna befejezni szerintem. De ha megteheti az ember, akkor nezze meg, mert szep, szomoru filmrol van szo.
---> 7/10
Hannibal Rising
Hannibal filmeket nagyon szeretem, de ez nemjott be. A szinesszel nem is lett volna gond, de talan tul sokat vartam. Vartam, hogy hasonlo hangulatu legyen mint az elozo reszek, es legyen bennuk meg az a feszultseg is, de itt majd elaludtam. Sajnos nekem nagy csalodas, lehet hogy sajat hibabol.
---> 2/10
El laberinto del Fauno[A faun labirintusa]
Guillermo Del Toro munkassagat imadom, bar ez a film so-so. Ott kezdem, hogy nem szeretem a haborus filmeket, bemutato alapjan bennem egyaltalan nem fordult meg, hogy nagyreszt egy haborus filmrol lesz szo. Kb. a bemutatoban minden fantasztikus resz benne van, ami osszesitve 20perc, a maradek 100perc meg szamomra unalmas haborus film. Maga a fantasztikus reszek nagyon jokvoltak, de nemtobb nalam a film.
---> 3/10
Perfume The Story Of A Murderer
Sajnos csak tobb reszben tudtam megnezni a filmet, tehat nem egy ulesre tudtam megnezni, de szemely szerint tetszett. Kellokepp hatasos, nehol undorito es ertelmes film. Szereplok nagyon jok, hatalmas zene. Talan annyi negativum, hogy ebben is sok unalmas resz volt, de tobbet nemtudnek felsorolni. Erdemes megnezni, nem mindennapi film.
---> 8/10
-
Costello a Jack Nicholson, nem?
hat o nem volt tegla... -
Sawyer2 #29839 Spoiler
Ja még annyi lejött hogy Damon volt a főkolompos nem pedig Costello. Ő irányított, ő akart karriert még ha ez mások életébe került is. -
Sawyer2 #29838 Nah újra néztem a Téglát. ( a követezők SPOILERT TARTALMAZHATNAK ! )
Addig értem hogy a Téglák egymásról nem tudva vezetik rá egymást a megoldásra. Arra hogy Costello a tégla. De akkor nem értem hogy ő miért küldött beépített embert, mivel ő maga is az. A másik: Damon miért lőtte le a másik Téglát? Meg az volt még furcsa hogy aztán a saját embere lőtte le Costellot ami végülis érthető.
Ehhez várnék vmi féle magyarázatot. KÖSZÖNÖM! -
Sawyer2 #29837 "De amit már eddig is mondtam, ÍZLÉSEK ÉS POFONOK. Neked nem tetszett mert te Mann-hoz képest viszonyítva mást vártál, nekem meg tetszett mert én félretettem Mann korábbi munkásságát, és pontosan egy ilyen zsarufilmet vártam. Meg is kaptam."
Akkor asszem egyezzünk meg ebben. Ez egy elfogadható kompromisszum.