106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hellnight
    Crank-al nekem sincs semmi bajom. Egy laza délutáni pörgős akciófilm. Semmi több. Kikapcsolódásra sztem alkalmas. Egyedül a végét baszták el, de azt sztem nagyon xD
  • Indigo
    Ja, végülis ez a lényeg. Sokaktól hallottam, hogy tetszett nekik, de nekem nem jön be.
  • barnie1990
    Én jót szórakoztam rajta,nekem ettől több nem kell.
  • Indigo
    Crank élvezetes? Szerintem unalmas marhaságok videóklipszerű összemixelése. Egy nagy nulla, az elejétől a végéig.
  • schrank
    nekem az volt a bajom a crank-kal hogy nem a megszokott dzsészön sztetnen-es (se nem blöff-ös se nem ravasz az agyas se nem szállítós amiből az amerika 2-es rész fos ) film volt ja és persze feliratosan néztem másnap meg már fent volt a szinkronos ez az én szerencsém
  • SASboy
    még csak a shop stop 2-t láttam, de már nagyon kíváncsi vagyok az 1-re is. remélem van olyan jó, mint a 2 :D
  • barnie1990
    Nálam pont fordítva van.
    A Crank nagyonis élvezetes,míg a másik egy unalmas mesefilm,amit 10 percig néztem.
  • Calver
    "They're not gay. They're hobbits!"
  • Calver
    na, akkor ismételd hangosan utánam: (aki nem látta Shop-Stopot elfordul izibe)
    "- ...az ex-csajom tök bekattant miután megkúrt egy hullát, a jelenlegi pedig harminchat faszt szopott le!
    - Harminchetet."

Kevin Smith filmeknek szerintem pont h általában baromi jó szinkronja lett, legalábbis Shop-Stop, Dogma, vmint J&NB Visszavág abszolútde korrekt munkának tünik számomra.
  • Bandew
    Igenis van a feliratnak negatív oldala! Egyébként valóban többet ront a filmen egy rossz szinkron mint egy felirat, de ha a szinkron jó, az nem rossz dolog.
  • Kanál
    jah az olvasás csak ártani tud, meg esetleg megjegyeznél pár angol kifejezést. még túlterheled magad
  • Istencsászár
    Crank - Felpörgetve 3/10

1pont mer volt benn 1-2 poén, 1pont mer végig néztem, 1pont mer mégis csak egy munka gyömülcse, amugy egy oltári baromásg, és marha nagy hülyeség a rossz értelemben... egy nagy 0a debil film.

Night at the Museum - Éjszaka a Múzeumban 9/10

Szórakoztató családi film, jó poénokkal, érdekes történettel, mókás főszereplővel és karakterekkel, élveztem, csak hama vége lett:)
  • schrank
    a dezsavű only feliratos ugye mert már rég vágyom rá de nem szeretek olvasni
  • barnie1990
    Alföldi bekaphatja.
    Én nem vagyok szinkron ellenes,de vannak olyan munkák,hogy nem bírom elviselni pl.Lost vagy Heroes.
  • hellnight
    Áááááááááááááá köszi a videót. Pont az a zene megy alatta amit már egy ideje keresek :D

Egyébként meg az oldalon le is vannak írva milyen filmek vannak a videón. A "more" fülre kellett volna kattintani csak :D
  • CSOCSO
    film 1

film 2

film 3
  • zolo
    Sziasztok

NEm ide tartozik , de itt legalább van élet.Szal az lenne a kérdésem, hogy ez milyen film, ami a videón megy?
  • desigo
    The Pursuit of Happyness 7/10

Bár nem egy eseménydús pörgős film de azért tetszett.
    Will Smithnek jól áll a komoly szerep.
  • Blasta
    Jaja, nekem is jelentéktelen volt a film, valszeg már holnap nem fogok emlékezni belőle rengeteg részre, kivéve a naturalista hatásvadász dolgokat...
  • schrank
    "...seggből-szájba" aki azt mondta sopstop2-ről hogy szar az olyan mint a gyürükurás kecsegek a filmben
  • Bandew
    Miért? A Shop-Stop szinkronja szerintem nagyon jól sikerült. Tényleg pöpec munka. Alföldi meg egyenesen k*rvajó! :)
  • hellnight
    Filmet szinkronnal nézni???

no comment :D
  • Bandew
    Ahaaam... na szállj le rólam!

Ecsém nagyon eltérő a véleményünk!
    Én az Apocalypto-t tartottam "majomkodásnak". A King Kong számomra legalább pont az, aminek lennie kell. Egy egyszerű, szórakoztató, látványos nosztalgia-mozi. De Gibson produkciója nálam elég sokszor okozott stílusbeli ütközést. Nem mondom, hogy rossz, de azt se, hogy jó. Valahogy teljesen jelentéktelen volt nekem. Azt se mondom, hogy bezzeg a 2005-ös King Kong olyan mély nyomot hagyott bennem, de totál jó felüdülés volt.
  • schrank
    eredetiben olvasni
    no comment
  • Bucser
    Pff... Kevin Smith-t szinkronnal nézni...

no comment..
  • barnie1990
    Egy régi Rocky-t láttam (jóisten tudja,hányadik),de az nagyon unalmas volt.Meg amúgyis a vén Stallone-tól borsódzik a hátam.
  • Tyrn
    A Rocky 1 egy nagyon jó film. (A többi rész szar, kivéve az újat.) Te túl sok Dolph Lundgren filmet néztél, attól vagy ilyen hülye.
  • fifi
    "KH soha sem sujedne le arra a szintre"
    igen tudom... ezért írom: innen már csak egy lépés...ezzel arra célzok, hogy valahol esett a színvonal.
    remélem tudod értelmezni..
  • Sephi
    "Innen már csak egy lépés, amikor az amerikai pite valamelyikében megeszi a köcsög a sz@rt..."

Azert te tulozzunk. A Szamaras resz valoban talan kicsit tul eros volt de KH soha sem sujedne le arra a szintre. En pl 4x lattam mar a Clercks 2-ot es imadom!
  • fifi
    Clerks 2
    lehet spoiler benne
    nemtudom... anno az első rész nekem nagyon tetszett, meg úgy a Képtelen képregény kivételével a Kevin Smith filmek... Ettől talán, az előző rendezések és az első rész "filmikon" mivolta miatt talán túl sokat vártam... Én azt gondoltam a Jay and Silent Bob strikes back szinten fogják pörgetni a témát. tévedtem.. a szamárbaszós rész meg teljesen és tökéleteen felesleges volt benne... Innen már csak egy lépés, amikor az amerikai pite valamelyikében megeszi a köcsög a sz@rt...
    na mind1...
    6/10
  • schrank
    nna ja nem is a sztorin van a hangsúly hanem a környezet hitelességén meg ilyesmin habár én a full okádék első kamerás verzuót néztem mert azt hittem a sztri fog odabaszni de beláttam hogy ezt csak tökéletes minőségben szabad megnézni ez nem hol mi pc-s kinkong majmoskodás ugye bandew
  • Blasta
    Apocalypto
    ----------
    5/10

Totál középszerű film, mind a sztorit, mind a hypot figyelembe véve.
    Igen, voltak benne erős jelenetek, de az Index kritikáját énsem értem így már. Gyengébb idegzetű lányoknak nem ajánlott, de amúgy semmi xtra. Sztem egy ilyen jellegű történetet meg lehetett volna csinálni sokkal érdekesebbre, a látott "elrabol-megszökik-bosszútál" történetnél.
    Ajánlani nem fogom senkinek, simán le lehet élni egy életet enélkül a film nélkül :)
  • Bandew
    Baromi nagy csalódás volt számomra! De nem a Jay és Néma Bob-hoz viszonyítva, hanem a Shop-Stop első részéhez.
  • I.C.ram
    Szerintem elég gyenge.
  • SASboy
    sztem qrva jó
  • barnie1990
    Kösz,nem tudtam,hogy nem a Shop Stop 2 az eredeti cím.Most szedem,és erősen remélem van akkora kreténség,mint anno a Jay és Néma Bob.
  • vegicsek
    De gecc vagy
  • SASboy
    enyém :D
  • schrank
    a sopstoppba ban a híres kecskés jelenet
  • Gladiator
    na, kie lesz a 30000. post?