106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem egy átlagosan mindent naturisztikusan bemutatott, normálisan kamerázott, groteszk képivilággal és főleg hangulattal rendelkező botrányfilm volt, 0 mondanivalóval, és egy jóadagnyi polgárpukasztással.
Van egy halom szatirikus és groteszk magyar és más, keleteuropai film, melynek még ha nem is lehet minden percében odanézni, mégis csak igazán elgondolkodtatja az embert. .nem úgy mint ez a "film".
Ez egy magány (ellen) vélemény :) A magyar filmgyártásra mindig is a groteszség volt a jellemző, de ez már egy nagyon egészségtelen túlzás.
Anno adtam 1 pontot az ötletességre mert abban hiány nincs a filmben az biztos. De tőlem ez a max. :P -
maga képi világ ebben a groteszk,torz szatirikus történetben ami igaz egy nagy humbuk bár összerakva egész ötletes volt... -
Aztarohadt!!! Matt Zagon játszik benne???
-
az ember gyermekét láttam ezekböl az nagyon jó volt. -

el tudnád mondani nekem mi volt remek benne? (tényleg érdekelne, nem csak kötöszködés) -
szerintem is jól meg csinált film mondjuk azt nem értem hogy mit akartak ezzel a 3 generációs izével mondani
-
Filmkatalóguson nincs fenn,pedig kifejezetten érdekelne. :) -
Taxidermia
sokkoló,bizarr de remek
8/10 -
they don't cut the grass anymore...
bár kétlem hogy láttad volna, mert kb. 88787911244 fényévre van a fear.com-tól negatív irányban :) -
Ha a logikai menetedet követem, elvileg az VADIZSÍR Madarak remake elvileg totál félelmetes lesz, hisz az ráadásul majd csak a jövőben lesz kész!!! Amikor már a mai filmek se lesznek félelmetesek! A régi klasszikusokat meg dobhatjuk egyenesen a kukába!
Amúgy nem arról van szó, hogy a régi filmek ne lennének félelmetesek. Egyszerűen a ma embere magasabb ingerküszöbbel rendelkezik, mint a régi. Tudod, ha sokat eszel, elhízol. Ha egy mai filmet megmutatnál egy régi embernek, vagy nem értené, vagy kapna egy kőkemény infarktust. De attól, hogy ilyen érzéketlenek lettünk, meg kell tanulni értékelni egy régi filmet, különben megkérdőjelezed a nagyságát, ami miatt már nem is érdemes filmet készíteni, hisz mondjuk 20 év múlva már a kutyát sem érdekli. De szerencsére nem így van. -
Alapvetően ott tévedsz, hogy a jó film alatt azt érted, hogy egy alkotás mennyire kelt benned jó értelemben vett félelmet.Az igaz, hogy az emberek ingerküszöbe egyre jobban tolódik ki, és míg régen elég volt egy árnyék mutatása a félelemkeltéshez, ma már sokkal több kell.Csakhogy egy film minőségét nem az határozza meg, hogy mennyire izgulsz rajta.
Egyébként régen is rengeteg thriller volt, egyáltalán nem igaz, hogy a Bárányokkal kezdődött volna.Sőt, rengeteg az olyan, amelyek régi filmek remake-jei.Csak úgy hirtelen a Sakál, Álmatlanság, Bourne rejtély ugrik be, de még számos van ezeken kívül is. -
Hát nem tudom,hogy sikerült 2x postolni,de mostmár mind1.
Kegyetlen játékok 7/10
Nekem nem tűnt többnél egy egyszernézős amcsi filmnél,bár a színészeknek hála átlag feletti.Bár így sem értem,miért ért meg 3 részt.
Shop Stop 2 8/10
Egy fokkal jobb,szerintem legnagyobb előnye,hogy a kreténségek mögött egy tök normális film bújik meg,amely a barátságról és az összetartásról szól.Minusz pont,hogy nem sok nagy poén volt benne,és hogy egy kicsit erőltetett volt az érzelmi szál.Amúgy OK. -
Ha már itt tartunk,szerintetek még minden idők leggagyibb horrorfilme?
Én adok egy voksot a félelem.com-ra. -
Aért leírhatnád, hogy eredetit, vagy remaket néztél... -
Life of Brian - Brian élete
Másodszorra néztem meg, először nem volt hozzá hangulatom , és nem jött be, de most másodjára nagyon tetszett.Tipikusan olyan film , hogy annyira szar, hogy már jó :DDD
8/10 -
a gagyi zombis Clive Barker által fémjelzett The Plague... én is csak pislogtam amikor néztem, ott volt annakidején az Undying mint játék, szintugy készítők között Clive Barker bácsi, számomra legjobb horror-gém valaha, erre ez a film volt kb egy nagy rakás lócitrommal egyenértékű... zombiszerű gyerekek gyilkolnak, vááá, mindjárt a sarokba bújok sírni ugy félek... kliséhegyek és idióták - röviden és tömören összefoglalva az a film egy szörnyűség. -
akkor olyan mint az a gagyi zombis a plageu vagy mi amikor aki fél az meghal
-
The Fog
Hat en koztudottan baromi felos gyerek vagyok, 19 eves letemre meg mindig rossz kedvvel megyek ki ejszaka a padlasra, de azert ez... Ha en nem ijedek meg rajta akkor senki. A vegere mar ugy vartam, hogy vege legyen, mert szetuntam magam.
A poen, hogy normalis valaszt nem kapunk, hogy akkor mi is ez a kod, meg hogy jott letre, meg amugy is hogy lehetseges mindez...
Raadasul meg egy jo dugas sem volt benne...
2/10, bar nem tudom mire kapja azt az egyet... -
jjja gyakorlatilag ugyan az mint a kör ergó ugyan olyan sz... -
Úristen a Félelem.com mekkora egy szar volt. -
félelem.com meg talán a kör videójátékos bóvliasítása
-
idáig csak jókat hallottam róla -
ha az ezt éld túl az a videójátékos fasság annyit nem ér hogy elolvasd az nfo-ját -
djtrial #30052 Aki látta vmelyiket írjon róla hogy milyen!
Erőpróba
Ismeretlen hívás
United93
Az ember gyermeke
Cukorfalat
Ezt éld túl!
thx -
nekem nem tűnik félelmetesnek ha valaki egy fürdőszoba túloldalán kiveri vagy ha megtámad egy csapat varjú be kell ismerni hogy ami régen volt az csak volt a mai világban a régi nagyok már nem rúgnak labdába és ez nem cska filmekre igaz hanem mindenben
-
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Láttál te egyetlen egy Hitchcock filmet is az életben? -
Ezt végig sem olvasom doktor úr, majd ha képes leszel az alapvető írásjeleket használni a kommentjeidben és egyértelműen kiderül, hogy egy mondatnak hol van a vége ill. az eleje, akkor válaszolgass. -
1.nem barbie vagyok te okos
2.az Alien kedvenc filmjeim között van,nem 1x láttam mind a 4 részt
3.ne te mondd meg,hogy én mit szeretek
4.öreg film nincs,csak szar -
Ez teljesen embertől függ. -
nem az a baj a hicskokkal hogy FF hanem az hogy annyira félelmetes mint a micimackóban a muclik és vuclik a 80-as évek "thrillerjeiről" meg minek irogatsz barbie-nak amikor 90-ben született úgy sem fog neki tetszeni saját tapasztalatból mondom nekem a 80-as évek filmjei az internet előfizetésemmel egyidőben váltak elérhetővé számomra és kiváncsiságból letöltöttem anno 4 éve a rocky-kat meg az alien-eket meg ezt a sok régi szart amik ...vára nem tetszettek mert addigra jobb sorozatok mentek a tévében mint ezek anno amoziban úgy hogy aki meg a rendszerváltás után született annak meg pláne nem fognak bejönni ezek az öreg filmek
-
Sztem direkt fogalmazott így... -
Miért?
Azt hiszed, hogy a Bárányok hallgatnakkal találták fel a THRILLERT?
És azért mert neked a Hitchcock alapművei (Psycho, Birds, etc) nem teccenek, mert teszemazt fekete-fehérek (micsoda szarság már, pfejjj...) akkor azok már nem is igazi thrillerek?
De ott van pl. a "Rettegés foka" DeNiro-val, aztán pl. az "egyedüláll nő megosztaná", vagy még sorolhatnám a frankó thrillereket a bárányok hallgatnak előttről.
Szóval professzor úr, sztem "you wanna go home and rethink your life"... -
Az ne mondja a másikra,hogy idióta,aki még le se tudja írni,hogy IDIÓTA.
-
tessék írd le hogy milyen thrillerek voltak azelőtt de nekem ne gyere ilyen májkel dagleszos szarságokkal
-
Cmdr #30041 "első modernkori thriller"
Ritka idijóta vagy hallod! -
egy 15 éves filmtől mit vársz talán az volt az első modernkori thriller és most elő ne gyertek a hicskokos szarokkal a hannibal az már amolyan igazi thriler de a vörös sárkány az izgalomban veri mindkettőt
-
A vége nekem se tetszett,gondolok itt a trükkre,meg arra,hogy becsapódás után még felpattan 3 métert,de maga a fordulat bejött.
És persze megnézem,ki dumál ilyen nyugodtan telefonon zuhanás közben.
Normálisan egy ember már rég megfulladt volna. -
Most néztem meg a Bárányok hallgatnak filmet.Egész jó lett,bár egy ilyen kultfilmtől többet vártam volna.A színészek azok,amik elviszik a hátukon az egész filmet.