106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Directed by
Gabor Csupo
imdb -
magyar rendező módjára? ezt hogy értsük? -
Honnan szedtétek le a 300-at? Magyar felirattal kellene. -
Cmdr #30236 Bridge To Terabithia
Gagyi, gagyi, gagyi! Tiniszerelem magyar rendező módjára, totál szar.
10/-100 -
Tudod az a baj hogy itt neha par embert csak azert ir be velemenyeket hogy megmutassak hogy ok mennyire ertenek a film kritikahoz.
Meg mindig az a meno dolog ha leanyazunk egy filmet es meg vagy oten eggyetertenek.
En meg nem lattam a 300-at de az tuti hogy en nem azt fogom nezni hogy mi igaz es mi nem. Sot meg a hibakra se akarok odafigyelni. Egyszeruen elvezni akarom.
Es most jojjenek a mai termesek.
The Good Sheppard -
Amikor negy ember 50 perc utan meg mindig nem erti hogy ki kicsoda es mi tortenik akkor ott mar baj van. Sajnos ez is egy olyan film amit nem fogok vegig nezni... legalabbis nem ma.
Charlottes Web -
Hat jo hogy gyerekmese de ahoz is talan kicsit lama volt. Ugyertem mostanaba a gyerekmesekbe es van egy par cucc a "felnotebb" kategorianak de ez kizarolag gyerekeknek keszult. -
Kanál #30234 300
10/9 simán, nagyon jó volt -
Cmdr #30233 TMNT
Nagyon jó volt, főleg az elején olyan Warcraft hangulat volt... :)
10/8 -
jefferson83 #30232 Azt mondja, hogy maguk a színészek felejtették el néha a méretkülönbségeket és az a gáz :) -
pont ezt akartam én is írni, a 300 engem jól elszórakoztatott, lenyűgözött a látvány, jók voltak a zenék, a mondanivalója se marhaság, a karakterek is kellőképpen kidolgozottak, ennyi nekem elég egy jó filmhez
aki a hibákat keresi az sosem fog tudni élvezni egy filmet... persze az egetverő baromságok és hibák az én figyelmemet is felkeltik, de pl a 300 -ban egy ilyen se volt szerintem -
Latod hova jutottal? Te mar nem azert nezel egy filmet hogy kikapcsolodj hanem hogy megfigyeld a meretaranyokat.
Pahh... -
A Potter filmek sztem tényleg gyerekfilmek. Sajna nem azt hozzák ki belőlük, amikre egy nomrális olvasója vágyik. De nem baj, a gyerekeknek jó móka. -
300
Hát...
Nem valami nagy durranás. A látvány és a csaták tényleg baromi jók, de ez kevés egy filmhez. Az ágyjelenet irtó gagyi lett, és a Gladiátor hatása is igancsak erősen érződik a filmen. Leonidasz és Xerxész karaktere király lett, jó volt őket nézni. Bár a méretkülönbséget elég rosszul csinálták meg. Nem értem, hogy a GYU mindhárom résza alatt oda tudtak figyelni arra, hogy a "kis" emberek a nagyok arcára nézzenek, mikor beszélgetnek, itt meg csak azért sem sikerült. Dramaturgia nuku, nem éreztem együtt a karakterekkel, feszültség sem igen volt nála. No mindegy. Egyszer nézhető, egyszer élvezhető kis popcorn movie.
6/10 -
én az első részt nevezném annak, bár már abban is voltak dolgok amik megcáfolták ezt. A többi mese, de nem gyereknek szól :)
(pls help a vlcben :)) -
Hát najó, akkor erős túlzással lehet fantasy is. De ne értsd félre, nem negatív jelzőként írtam a gyerekmesét, én is megnéztem az eddigis összes részt :) -
azt is írta hogy gyerekes felnőttek kedvence is de nekünk már elég a kis szemüveges hülyegyerek képe és egyből az osztály strébere ugrik be gyerekkori emlékeinkben ami elég ahhoz hogy ne nézzünk ilyen mesefilmeket -
"HP meg gyerekmese"
Miért is? Ezt kikérem magamnak... -
nna én ezt értettem haditechnikai különbségnek
nem az "állatkertes" jeleneteket
-
thx, akkor én is rosszul tudtam ezt a görög-hellász dolgot -
Hát azért a 300 -at a Gyűrűk Urát és a Harry Pottert egymáshoz hasonlítani ... nem gyenge :D
A 300 történelmi film, a GY.U. fantasy a HP meg gyerekmese kb :) Elfogadom nyílván, hogy szted pl a GYU "undormány" (persze nem értek vele egyet, mert nekem az egyik kedvencem), de nem értem, hogy a történelmi filmek miért és hogyan szoríthatják ki a fantasykat :D :D -
Na, megvolt nekem is a 300 tegnap. Odaver, de csúnyán. Kegyetlen szép és jó lett, abszolút hozza a képregény hangulatát. Ez kult darab lesz, érzem. -
nyugi az is meglesz! Moderátoroknak már szólva lett :P -
Jó lenne ha végre nem bant vagy figyelmeztetést kapna az illető, hanem a kommentet TÖRÖLNÉK a fenébe! -
Legyen további szép tiltásod! Szevasz! -
jefferson83 #30216
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A varázslók molotov koktélokkal dobálták a spártaiakat amíg az egyik halála közben kiejti a kezéből és az odagurul a kupac molotov koktélhoz ami felrobban.
Ezt látni a távolból... -
Láttad te a filmet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott robbantak fel a gyújtóbombák meg velük együtt a colos csapatai :P -
Blood Diamond
hat nem az a film amit meg egyszer meg fogok lesni, de egyszeri filmnek nagyon jo volt.
szerintem egy olyan eros 8/10es. -
kb tenyleg ket poen volt az idiocracyban de azok nagyon jok voltak de amugy nekem ugy az egesz osszessegeben tetszett.. a baromsagok amiket kitalaltak a jovorol meg ilyenek. erdekes film. -
DVD változat mikor lesz fenn a torrenten? Én is nézném már nagyon,de a mozistól elmegy az étvágyam. -
a háttérben az a fényes gömb mi volt 
-
Mert grotesznek akarták beállitani, igy hát óriást csináltak belőle :P Ki tudja, talán a valós régi írásokban is az van róla, hogy egy 2 méteres melák állat :) -
300
Nah végre én is megnéztem
Hihetetlen,hogy még csak tegnap óta játszák de itt már szinte mindenki leírta a véleményét.Én is letöltöttem de szerencsére meg bírtam állni,hogy ne nézzem meg.Fel nem foghatom,hogy-hogy lehetett ezt otthon megnézni.
Megérte megvárni a premiert!
Eléggé kiszámítható film volt minden meglepetéstől mentes.A zenéket nagyon jól eltalálták ami sokat hozzátesz a filmhez.A perzsa király elég szánalmas volt a maga méretével.Miért kellett olyan nagynak ábrázolni?
A csaták nagyon komolyak voltak tetszett a sok lassítás de a vér valóban sokszor eltűnt,le sem hullott a földre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a kivégzésük nem volt túl szimpatikus.Túl könnyen adták oda magukat.Az meg,hogy Leonidas eltévesztette Xerxest az megbocsáthatatlan:)
Az Apocalypto nagyobb hatással volt rám de azért ez is sokkolt:)
Respect a készítőknek
-
jefferson83 #30206 SPOILER!?!?
:))) Egyetértek. Amikor vállba lőtték legalább eljátszhatta volna, hogy fáj neki. Nem azért, de még ronda is volt (nekem nem jött be) :P -
Elején tűnt csak kicsit visszahatónak, de amúgy szerintem mérföldekkel jobban játszott mint bármelyik másik filmjében. -
Dettó. Sztem ő az egyetlen igazi sötét foltja a filmnek. Brrr. -
Kanál #30203 hát nem tom, én olyan szivesen szájbarúgtam volna a film nézése közben -
Szabadság, szerelem
9/10
Nagyon rendben volt a film minden szempontból. Dobó Kata kellemes meglepetés volt, látszik, hogy azért van benne tehetség is. -
annak aki képtelen megtanulni az írásjelek használatát e lehet nézni ezt a pár 1000 km-t:D -
ja csak hogy az nem ázsia népe volt :D Vagy Görögország ma már Ázsiához tartozik? :D
-
Szentem arra gondolt amit pl az első csatánál is láthattunk, hogy egymásnak rohannak, majd ellökik őket, a hátul állók meg leszúrják. aztán megint ellökik, megint leszúrják. Király technika. A másik ez a mindenki mindenkit véd.