106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tatyla
    Gyerünk a börtönbe!

kevés poénos börtön vígjáték...

5/10
  • gettobuxa
    a borítóján meg: "olyan mint a mátrix, csak jobb"
    :)
  • jefferson83
    Ja, de amúgy egyik kedvencem :)
  • DoctorJohnson
    "a gyilkos nyugalom "

törném el a kezét annak aki ezt az alcímet kitalálta
  • gaben4
    equlibrium a gyilkos nyugalom 7/10 egész frankó lett
  • barnie1990
    Engem a csavarok ellenére se tudott megfogni a film,a fantázia nem zavart a filmben,és még tetszett is,de lehet,hogy csak rossz passzban voltam.
  • jefferson83
    2020- A tűz birodalma

Jó kis sárkányos film. Aki szereti az ilyet, ne hagyja ki. 7/10
  • Kmarha
    David Bowie!!! Francba, tudtam én hogy ismerös a csóka :)))
  • Tatyla
    A tökéletes trükk

remek film volt,remek szereposztással,olyan mellék szereplövel mint pl. David Bowie...
    ötletes csavaros történet csak ajánlani tudom,kötelezö darab

9/10
  • Voltan
    A Predator 2 jobb lenne, mint az 1?
    Na ne. Jó a 2 is, de az 1 mindent visz.
  • Istencsászár
    Annyira ne horror... vagyis mi a horror... inkább csak gyomorforgató vagy túlzottan perverz film, de azon kívül hogy az ember elcsodálkozik milyen brutális dolgokat visznek egy moziba nemsok horror elem van benne:)
  • jefferson83
    Ezzel tudnék vitatkozni ;)
  • Tatyla
    fújjj dehogy...
  • Bucser
    Die Hardbol az első rész visz mindent.

Fűrészből sem az 1 sem a kettő sem a 3hoz nemvolt szerencsém:) BNem vagyok túl nagy horrorfogyasztó:)
  • Buskiller
    Fűrész 2!!
  • fifi
    Die hard
  • Tatyla
    uhhh tényleg...
  • Istencsászár
    Alien 2 se kutya:)
  • Tatyla
    Predator 2
  • Tatyla
    Day watch:

akinek tetszett a Night watch ez jobban fog akinek nem ez biztos fog,hihetlen látványvilágot kreáltak össze a ruszkik,csak igy tovább az orosz filmgyártás új útján...
    8/10

The Fountain:

alant már írták páran hogy látták és hasonló véleményen vagyok ugyhogy nem pötyögök feleslegesen...
    8/10
  • Bucser
    Keresztapából a 3 a legjobb. Ugyanis a főhős elnyeri méltó büntetését.
  • luckyboi
    Meg a Keresztapa.
  • luckyboi
    Második részben szvsz a legnagyobb a Terminator meg a Star Wars.
  • Bucser
    hmmmm kedvenc aminek a második része jobb volt mint az egy?...

Talán a Halálos Fegyver, meg a GyűrűKúra... de mást nem tudok...
  • Bucser
    A régi pókembernek és ennek a higfos cgiszarnak semmi köze nincs egymáshoz:)
  • SASboy
    Mr. Bean nyaral

Hát sajna ez gyenge volt. Volt benne 1-2 nagyon jó poén, de összeségében felejtős. 4/10
  • Sephi
    Na jo en rabaxtam a kedvencre ami 2000+. Termeszetesen a Vissza a Jovobe nalam is kiraly :D
  • Buskiller
    Hínnye...

*Men In Black mert többes szám. Én is elk**tam, nem kicsit, nagyon xD
  • Buskiller
    Man In Black, Matrix, Harry Potter, Kill Bill, Vissza a jövőbe, csak hogy minden kategóriából említsek. Ezeknek jobban bejött a második része mint az első.
    Várom a Passió 2-t xDDD
  • Sephi
    Az egyetlen film aminek a masodik ressze 100x jobban teccet az a Man in Black volt :DDD
  • Buskiller
    Én a másodiknak megadnám a 10et!! Érdekes hogy nekem a legtöbb filmnek a második része tetszik a legjobban.
  • jefferson83
    Oks, nem kötekszem :) Én annyira nem várom, hogy mielőbb megnézzem a 3-at. Egyébként úgy hallottam, hogy aki a képregényeken nőtt fel annak a story nem fog bejönni, mert ahogy itt is említették elég rendesen átírták. Ettől függetlenül még lehet jó. Mondjuk egy filmbe nem is lehet belesűríteni mindent.
  • Kojiro
    a régi pókember képregényeket reklámozták így azért írtam

Kandi lapok
  • jefferson83
    A legemberibb szuperhős a Batman
  • Kojiro
    én még nem láttam a 3at, de az első kettő nekem nem a remek poénokról szólt és nem a brutál cgi-ről. Sokkalinkább a legemberibb szuperhősről

arról mondjatok már valamit, hogy a story milyen, meg milyenek a színészek, ne a cgit pontozzátok, mert a spawn is überlátványos volt, közbe meg egy hígfos
  • Seth
    Ha nem éri el az 1-2 színvonalát akkor miért ne lenne korrekt egy 6 pontos értékelés? Azok 10 pontosak voltak??nemá (persze ízlések és pofonok)
  • Real13
    Senki nem gondolhat komlyan egy 6/10-es értékelést erre a filmre...annál jóval jobb,s bár nem éri el az 1-2 színvonalát,azért jóval több és jobb film,mint egy Ghost Rider,vagy Hulk,vagy egyéb sima szuperhős film...szerintem 9/10,van benne több klisé,meg egy-két gyengébb rész,de összességében szerintem jó alkotás mindenképpen,remek poénokkal,brutál CGIvel...
  • CSOCSO
    szvsz nagy baromsag az a film
  • gettobuxa
    nah, a Napoleon Dynamite-ot nem tudtam végignézni, nekem ez már túl fárasztó :)
  • Buskiller
    Az már olyan Dallasba illő lett volna xDD. Tudom nem nagy cucc csak SG-n kisebbért is volt már balhé, gondoltam menjen inkább spoilerbe (: