106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DoctorJohnson
    Jujujujujjjj
    izomszag rulez :D
  • Tatyla
    senki nem verte itt a nyálát de azért fogd vissza magad légyszi,már a korkülönbégböl adódoan is...
  • barnie1990
    Azért a nyáladat ennyire nem kéne itt verni.
    Ha neked tetszett a film,akkor örülj neki.
  • Kmarha
    Pókember 3:

Ezt kár volt. Tényleg voltak olyan részek, amikor azért égett az arcom hogy én ezt most tényleg nézem, szinte a készítők vagy éppen a szereplő helyet szégyenkeztem.

A 4-et erősen meggondolom ezek után hogy megnézzem-e?!
  • ProGabe #31160
    "John Cena maradjon inkább a bohóckodásnál,a megjátszott verekedésnél"

mé?ebben a filmben igazából verekednek,fúúúúúaztaaaaa :P
  • Tatyla
    sima popcorn mozi is lehet szórakoztató...
    és valószinü több filmet láttam már eddig életemben mint amit te valaha is fogsz...
  • barnie1990
    Én is most néztem meg,és szerintem nagyon ratyi lett az egész.John Cena maradjon inkább a bohóckodásnál,a megjátszott verekedésnél.Abban legalább jó.
    Nem tudom,mi a jó abban,hogy félórán keresztül lövik,felrobbantják autóstól egy szakadékról leugorva (!),és egy karc lesz a homlokán.Hogy honnan került elő,az a kutyát se érdekli,a lényeg,hogy nyomhatja az eksönt tovább,hogy elrabolt feleségét kiszabadítsa (ugye,nem is sablonos?).
    Egye fene,ha neked ezt tetszik,de azért itt vannak jóízlésű emberek is.
  • Prof William
    Csakkicsit komoly falat lett volna az átlag mozinézőknek ha az elején ledarálják hogy Póki egy az univerzum másik felén lévő bolygóra ment egy csapatnyi szuperhőssel, ott bunyózott és ott kapta ezt a szerkót. :)
  • vegicsek
    Ízlések és balhorgok
  • DoctorJohnson
    "mikor Parkeren is fent van a fekete cucc tisztára úgy néz ki mint egy emos, a haja meg minden nagyon durva:)"

szvsz a durva kifejezés kicsit durva :)
    inkább a ciki, égő, zavarbaejtő, szar, fos, gáz jelzőket használnám ha ezt a részt jellemezném :)
  • sorrow
    Time (Shi gan) (2006)
    Korunk legtehetségesebb romantikus-drámafilm rendezője Kim Ki-duk.
  • Tatyla
    The Marine

na ezt a filmet ki ne haggyátok,igazi régimódi eksönfilm,a föszereplö pankrátor gyerek kéremszépen az új Swarzenegger,van ebbe minden lövöldözés ,robbanások,csajbirkózás minden mi szem szájnak ingere,a föhös felesége meg mint Elisha Cuthbert 15 évvel idösebben...
    Robert(T-1000)Patrik flegma röhejes stilusa pedig odab@sz...

9/10
  • gaben4
    pókember 3 :szerintem farnkóra sikeredett de lehet hogy csak azért mondom mert nem láttam vagyis nem ismerem a képregényet(képregényeket)nagyon jók a számítógépes jelenetek,van benne egy-két jó poén kicsit romantikus de szomorú is.szerintem 8/10 és ami nagyon f*xa szerintem az a homok ember meg az Eddy Brock mikor megkapja azt a masszát ezek sokat nyomnak az egészbe nameg mikor Parkeren is fent van a fekete cucc tisztára úgy néz ki mint egy emos, a haja meg minden nagyon durva:)
  • Sephi
    En aki vagom a humort , aszem ketszer mosolyogtam el magam rajta. Szerintem kritikan aluli. Semmi minoseg.
  • Loál János #31150
    Bin Jip nem rossz, de szerintem nem akkora, mint amennyire dícsérik.
    Érdekes film, az tény, jó, hogy szavak nélküli a románc, de valahogy mégsem fogott meg annyira.
  • Calver
    Bazi Nagy Film (Epic Movie) - mondjuk kapjon egy 4/10-et
    mindenütt húzzák le a fenébe, pedig azért *annyira* nem szar film...
    - nem spóroltak a jó nőkkel
    - van benne Jayma Mays (Charlie a Heroesból), ez +2 pont, mert bár hülyén beszél itt, de akkor is guilty pleasure
    - Jack Swallows rap
    - ööö...
    mindenesetre a poénok nagy részét tuti h ellőtték még trailerben, amit meg nem, az inkább olyan "fejrázás közben mosolyós". rámondanám hogy egyszer nézhető, ha az ember nagyon unja magát.

btw, ide sorozatok is jöhetnek?
  • Mike at home
    ennyi kommersz után nézzétek meg az Anyátlanokat, vagy a Ben Jip-et esetleg a Szonatinát Kitanotól
  • Mike at home
    suerintem jó volt a Mr. Bean

8/10
  • Mike at home
    mi lesz a kurvával? de spoilerben válaszolj!
  • Pheaper
    Pókember 3 (Spiderman 3) hát az elején még gondoltam mekkora sz@r lesz de aztán a vége fele egész jó kis tőrténet jött kicsit vigjáték kicsit romantikus kevéske akci ó jóó film töbször nézhető
    8/10
  • precision
    Let's go to Prison

Kommentár nélkül, 1/10.
  • Tatyla
    Ghost rider

kevés,néha abszurd,néha röhejes,egyszer nézhetö...

5/10
  • Tikal #31142
    The fountain

végre valami jo film.... pókember 3... hát, talán le töltöm majd ha megnéztem már végre a kettőt, de tudom hogy nem adnék neki egy pontot se :)
  • Loál János #31141
    Vannak benne akkora részek, hogy csak na. Pl. Pszicho Mike óriási, illetve a 2 ökör, asszem Jeff és Nicholas 1-2 jelenete nagyon jó volt, akár külön filmben is el tudnám őket képzelni, egy Ponyvaregényhez hasonló műben.
  • Kmarha
    Legion of the dead - A holtak legiója

A 2001-es verzió, melyben Matthias Hueson kivül számomra a többi színészkedő ismeretlen volt. Ahoz képest hogy 2001-es a film, nagyon a 80-as évekbeli horrorfilmekre hajaz. Jó adagnyi humor, megöntözve egy adagnyi idiótasággal, és belerakva némi repülő végtag vagy kivágott szív. Komédikus horror, létezik ilyen szó? :) Mert akkor az ráillik erre a filmre.

Tényleg idiótaságban nincs hiány, szóval egyszeri szórakozásnak megfelel a film. De ha a hibákat, gagyikat keressük, akkor ne is álljunk neki, mert ugysem fogjuk befejezni a filmet, annyira tömve van ilyesmivel :) Agy kikapcs, szem kinyit, azt film indit, ez az egy lehetőség van csak! :D
  • precision
    1 vagy max 2 jónak mondható poén volt benne tényleg, amúgy nulla...nem is értem miért erőltetik az ilyen filmeket, már a horrorra akadva sorozat is gagyi
  • della
    Pókember 3

hát az első két rész volt a legjobb, ez már kevésbé tetszett. Az az utcai tánc-jelenet szörnyű volt.Volt benne egy két jó poén. De többet vártam a filmtől a lendületes trailere alapján. A színészek és a látvány miatt(new yorki felhőkarcolók közt zuhan, zuhan, de soha nem ér véget az emelet:)) 4/10
    az viszont már nagyon erőltetett lesz, ha még 3 részt csinálnak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Reméltem h a végén Peter megkéri MJ kezét...már kezd kicsit unalmas lenni a vontatott kapcsolatuk.
  • Sephi
    Epic Movie -

Nos... en nem gondoltam volna SOHA ... ahh nem is mondok semmit mert nem tudok nyilatkozni a joizles hatarain belul. - nulla.
  • Tatyla
    Spiderman 3

összeségében nem rossz film pár ciki jelenetet leszámitva,tánci az utcán,zászló elé ugrás,stb...
    de volt pár jó poén is föleg a szerkesztö titkárnöje az elején az nafgyon ott volt...
    kicsit tulzásba vitték a cgi-t de hát mostmár javarészt ez lesz,bele kell törödni...

7/10
  • SASboy
    The Prestige

Méltó az imdb helyezthez. Magával ragadt nagyon. Jó téma, story, színészek, végén meg lehet agyalni. 9/10
  • Bucser
    ízlések és pofonok.
  • jefferson83
    Hannibal ébredése

8/10-et adnék rá, legfőképpen azért mert úgy álltam neki, hogy biztos ramaty lesz az igazi HAnnibal nélkül. Ennek ellenére kellemesen csalódtam. A csávókám jól játsza a pszihopata gyilkost.
  • Cmdr
    The Astronaut Farmer

Nagyon régen vártam már ezt a filmet, és megérte! A vége egy kicsit szomorkás, de sebaj. Jó pont, hogy játszik filmben Bruce Willis is, hajazva egy kicsit az Armageddonra.

Nekem 10/10
  • Kanál
    szerintem is jó volt, tényleg szórakoztató :)
  • Bandew
    Nekem nem volt semmi bajom a Pókember 3-al. Sőt, egész jól szórakoztam rajta. Én furcsamód sok poént levágtam benne, de az is lehet, hogy velem van a baj és csak beleképzelem.
  • Bucser
    Pókember 3

Na ez az a film amit nem kellett volna. Egy szóval jellemzem, hogy szar.... ÉS hogy a szarból miért kap 4 pontot? Amiatt a 300 milliónyi CG miatt amit beletettek... Volt összesen 8 azaz 8 darab belső helyszin. Pete lakása, a lakáshoz a folyosó, a Bugle szerkesztősége, a színház (bár szerintem az bérelve volt nem kellett felépíteni) Mary jane lakása Harry Lakása és a kórház.

Oszt ennyi.

4/10
  • Nandusz
    Írtam privit neked, mert kurvára érdekelne ez a film. Valahogy le kéne boltolnunk, hogy eljusson hozzám:)
  • DoctorJohnson
    44 minutes - 8/10
    Megtörtént események alapján egy film LA leghosszabb fegyveres utcai harcáról, ami egy bankrablás során tört ki. Kb. olyan durva mint a Heat híres bankrablása...
  • gettobuxa
    nekem megvan, de csak angol felirattal
    nem oridzsi...
    jó kis múvi
  • Nandusz
    Nem tudjátok, hogy hol lehetne beszerezni a következő filmet? Mert ez a film futott anno így, hogy Öld meg a shogunt. Nekem is gyerekkori kedvencem, de sikerült megtalálnom a neten róla pár infót, ami alapján kiderült, hogy a film eredeti címe: Shogun's Ninja.
    Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy hol lehetne beszerezni.
    Link