106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • edios
    Most fejeztem be a Bábelt. Nem volt rossz film, nekem legjobban a süketnéma lány-féle szál tetszett a legjobban. Bár a puskán kívül nemtudom, hogy milyen módon kapcsolódik a filmhez, de végülis önállóan is megállja a helyét. Nem szeretem egyébként sem, ha sokat beszélnek fölöslegesen. :)

Valamiért eszembejuttatta a Lost in translation-t, mindjárt megnézem szerintem azt is, már elég rég láttam. Valahogy szeretem ezt az "idegenként(kívülállóként) a nagyvárosban" hangulatot. Tudtok esetleg valami hasonló témájú filmet mondani még?
  • Kmarha
    Magyarul? fogalmam sincs.

Ha meg nincs második része, akkor a szellemek megszivták :DD
  • gabesz012
    Én kb. 10 percig bírtam... Hát én nem tudom, hogy nekikezdek -e újra.

Helyette a Smokin' Aces-t néztem meg. Asszem jobban jártam vele. :) Ha pontozni kéne, akkor kb. 10/8.
  • TommoT
    Spoiler (vagyis inkább beírom :))
    nem értek a témához, de ha elmegy az áram, akkor már a tornyok amik sugároznak sem működnek, így nem lesz térerő meg wifi stb amin terjedjenek
    egyébként t0rrenten a Kairónak nincs második része
    a könyv esetleg megjelent magyarul?
  • Kmarha
    Pulse Spoiler:

Pendrive: minek? Ha elsőnek megprobálta, nem jött össze, minek szenvedjen még vele? Megint elinditja, leáll, újraindul. Elinditja, leáll, újraindul. Még hányszor kellett volna megcsinálnia a szellemek között? Elsőre is rájött, hogy a rendszert igy nem tudja leállitani.

Áram: ha jól értettem a sztorit, ezek a lények frenkvenciák segitségével közlekednek (lol :D). Nem áram útján. De tény, előbb-útóbb nem lesz meg az átjárás. Gondolom erről szól a második rész, hogy kiépítsenek egy szilárd átjárót ebbe a világba. Meg kell nézni a japánt (ha jól tudom az több részes), vagy elolvasni a könyvet :P
  • Kmarha
    Ez is igaz :) Bár nem tudjuk a körülményeket. Volt egy jelenet ahol főhösönkre rálönek, aztán odaveti a lánynak, hogy menjen, fusson. Gondolom meglötték csúnyán. Azt jön a csunya gonosz ferdeszemü, és fáradt hősünk előlépve a famögül csak úgy utolsó erőből még a hasába döfi a kést. Egy lehetséges verzió :) De majd megláttjuk.

• TommoT
    Most néztem meg a Mezsgyét (Pulse). Nekem tetszett, csak (SPOILER) nem értem, hogy miután a rendszer újraindult, miértnem próbálta meg újra a pendrive-al a vírust. Egyébként meg a végén mondja, h "a városok már sohasem lesznek a miénk" vagy vmi ilyesmit...jah amíg el nem megy az áram
  • vegicsek
    Torokkitépés nagyon ott van.Biológiailag lehetséges egyáltalán?
  • CSOCSO
    nem okitani, teriteni jarok ide.. elmondtam a velemenyem a latottakrol...

rambo kettoben is mikor a csavo mogul kijon a rambo abbol az isza falbol..csak siman a hasaba bassza a kest.. nem omlik a ver.. nem frocsognek a bele.. nem hianyerzetem hogy kellene.. teljesen rendben van a jelenet.. nem is rohogtem hogy degagyi mert ez meg az...

• jefferson83
    HA korhatáros lesz és nem lesz vágva akkor megyek moziba hosszú idő után én is. Egyébként a Rambófilmek erről szólnak :)
  • fifi
    akkor magyarázd már el nekünk hogyan lenne NEM "szanalmas horror-komedia szintu"
    tehát szted hogy lenne jó?
  • CSOCSO
    te is magyarazol ossze vissza, de minek?

senki nem mondta hogy nem realisztikus.. en csak azt mondtam hogy szanalmas horror-komedia szintu.. mit nem lehet ezen felfogni?
    az hogy fejeket tepked, meg a torkabol kiveszi a gegejet... ha mar realitasnal tartunk... mondjal mar egy olyan katonat aki nem a torkat vagja el valakinek hanem a beleit ontja ki.. LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
    no comment.. engem nem a realitas erdekel.... csak ez az egesz engem a slither meg hasonlo muvik retardaltsagat juttatja eszembe..

ja.. mielott meg irkalnatok hogy akkor nezzem inkabb az Ex cimu filmet: en is nagyon kivancis vagyok a rambora.. talan tul is teszem magam azon hogy a rendezo valszeg valami slither filmet alkotott elozo eleteben..
  • Kmarha
    :) Hja, tök szánalmas hogy ha torkot tép, akkor vérzik. Vagy ha fejbe lövik, fröccsen az agya. Vagy hogy hasba szúrják egy baszott nagy késsel, majd végigtépik az oldaláig, akkor kifordul a bele.

Ha véres karcolás lenne csak a pocakján, vagy egy pici vörös pöty a fején, jelezve a lövést, az biztos tök reális 18-as karikát érő akciófilm lenne..

Vagy hogy gondoltad?

De izlések és pofonok. Én alig várom már hogy berusholjak a moziba, fejkendőmmel és egy éles bozótvágó késsel!!!

Én egy Rambo filmet akarok a John Rambo cimü film alatt láttni, és úgy nézem, ezt fogom kapni. Teljesen meg vagyok elégedve!
  • CSOCSO
    nem sirok. ne kuldjel cartoon networkot nezni... nem azt mondtam hogy a kislanyos lelkemnek ez durva hanem azt hogy szanalmas B horror-komedia kategoria.. mint a slither... frocsogo belek meg fejek.........

ahogy lentebb is irtam: az tetszett mikor turmixxa lovi a csakot a kocsiban.. viszont a tobbi mar szanalmas-nevetseges volt....
  • REALista
    Teljesen egyetértek nekem is ez a véleményem...
  • Riddick21
    Jó, de ezzel a finoman szólva is alaptalan véleményeddel olyan egyedül vagy itt, mint amilyen egyedül a mozi parkolójában leszel, amíg mindenki mást a John Rambo-t nézi.
  • jefferson83
    Gyááá. Ők legalább nem szaroznak a korhatárral. Így kell ezt csinálni :D
  • CSOCSO
    jezusom... es miert lesz ilyen b movie horror filmes??? frocsog a ver meg a belek meg a fejek:D LOL
    na jo. az a resz tetszett mikor a kocsi hatuljabol turmixxa varazsolja az elso ulesen levot:D:D:D de a tobbi..... mintha valami horror komediat neztem volna ( pl slither)
  • bcrics
    hu bazzmeg ez durva volt!!haha
    ez itten most alázni fog!!
    a passió sehol sincs ehhez képest/másodpercre jutó filmkocka-szitáló vér/

sok szeretettel várjuk a cenzúrálatlan változatot:)
  • Sephi
    Atya eg! Most ez vagy azert olyan realista mert valahogy el kell adni a negyedik reszt vagy tevedek. De ez meg jo is lehet. Szo ami szo engem total kirazott a hideg :D
  • Kmarha
    Wháááááááááááá!!!! Rambo, megint az elmaradhatatlan fejkendővel, íjászmesterként, kard kovácsolgatás után elindul, és pépesre lő mindenkit! :D Kell! Most! :)
  • ProGabe #31263
    John Rambo

hát ez,hát ez,hát ez akkorát ütött most így full másnaposan bazzeg hogy hát ez...
  • Tikal #31262
    szerintem a csávo még az első résznél is jobb volt :D
  • Riddick21
    Reméltem, legalább egy közepes szintű poénra futja. Pedig dehogy.
  • desigo
    Hasutasok

15 perc után kikapcsoltam
    el se mosolyodtam rajta:(

(lehet később még megpróbálja)
  • Count Adyn
    Most pótoltam "A Tanú" című film megnézését, hát ez az igazi 10/10 :D
  • desigo
    Eragon

Jobbra számítottam.Kicsit gyorsan történtek az események és sok kép visszaköszönt a Gyűrűk Urából.

Harry Potter 1,2 rész

Ennyi idő kellett,hogy rászánjam magam,hogy megnézzem.
    Óvodásoknak való,szánalom egy film mégis mennyien meg vannak érte halva.

24 5-ik évad

Nem csalódtam ebben az évadban sem.Izgalmas,tele fordulatokkal és simán feláldoznak benne fontos szereplőket is.Bár sok dolog visszaköszön az előző évadokból az egyik legjobb sorozat.
  • Kojiro
    ma lesz 22 óra vahánykor az M1-en a New York bandái! Aki nem látta, tegye meg, hogy megnézi a kedvemért!
    Téháiksz

9/10
  • Sephi
    Miert nem keresed meg pl a toplistat es megnezed hol is van a Firefly :D
  • Tikal #31255
    a the simpsons a legjobb sorozat, ennyi :)
  • Tikal #31254
    ja de azért megnézted :D
  • Kmarha
    Running with Scissors - Kés, villa, olló

Hát hol is kezdjem? Maradandó alkotás a szememben. Akit valamennyire is érdekel a groteszk abnormalitás, történetileg elmesélve, nem a képsorokkal való sokkolás álltal, akkor nézze meg a filmet! De készüljön fel, hogy ilyen kifordult világgal és szereplőivel még nem nagyon találkozhatott.

A film egy könyv alapján készült. Írója a főszereplő, persze színésszel (nem is akármilyennel) eljátszva. Alkoholizmusból kilábalva tollat fogott, és megírta miben kellett felnőnie. Hát.. csak ő tudhatja hogy tényleg így volt e?!

A szereplő gárda elég csalógató: Gwyneth Paltrow, Annette Bening (Amerikai Szépség), Brian Cox (felsorolni sem tudnám :D), Joseph Fiennes (A Darwin dij, Ellenség a Kapuknál, Shakespeare szerelme), Alec Baldwin, és Joseph Cross (kit eddig még csak a Flags of Our Fathersben láttam). Mindegyik színész kitett magáért, teljesen hihetően adják az őrültet.

Csak úgy címszavakban, hogy mit is várhatunk a filmtől (bár a story nem a csavarokra épül, de azért a következők lehet néhányatok számára spoilerként érhet fel, és bár én kétlem hogy ronta a filmélményen, de csak és kizárólag saját felelöségre olvassátok tovább!!!!!!), miről is szól:

Az idegbeteg, magát erősen nyugtatozó, leszbikus anyáról, az alkoholista férjről. Az anyát kezelő, minden dilist örökbefogadó, maszturbációs szobát fentartó agytúrkászról és családjáról. A magába forduló kutyakaját zabáló feleség, a macskákkal beszélő, vasszűz jóleány, a sokkolóval szórakozó, gyerekkorában megerőszakolt roszleány (kinek egyetlen álma hogy továbbtanulhasson, bár erre lehetősége sincsen egy ilyen családban), valamint az örökbefogadott pszcihópata homokosról, ki alig várja hogy valaki nyakába kést vagy ollót mártson.

A főszereplő soha nem jár iskolába, végig az anyja mellett tölti idejét, szinte bálványozza őt. Mindaddig amig az teljesen össze nem omlik, és át nem passzolja őt a dilidoki őrült családjának, ahol döglött macska kerülhet a főzelékbe, sarokba szaró gyermek szaladgál az örökké álló karácsonyfa körül, ahol oltárt állítanak a felfelé kunkorodó szar fölé, mivel az Isten teljesen tiszta, nyilt üzenete. És jön a küzdelem, egy 13 éves gyermek életben és normalitásban maradása. Csak úgy tud az maradni, aki, hogy egy kicsit alkalmazkodik a környezetéhez, amig örült meleg élettársa, el nem tünik az életéből. Végül a főszereplő is rájön, hogy az egyedüli esélye az, hogy elszalad innen, és mindent a háta mögött hagy.

Elég nehezen emészthető mű, erősen megkérdőjelezhető mondanivalóval, engem mégis megfogott. Ajánlani nem ajánlom, de aki kiváncsi, nézze meg! Garantáltan máshogy fogja egy ideig láttni a világot maga körül.
  • SASboy
    számomra a legjobb. minden egyes részét akárhányszor nézem meg még mindig megnevetett. My Name is Earl nekem nem jött be. Scrubsról hallottam, h jó, de én még 1 részt sem láttam belőle Black Booksról meg még nem is hallottam.
  • Calver
    hát... első évadot végignéztem, első pár rész még ütős volt, utána viszont nagyon durván esett a szinvonal szvsz, bár kétségtelen évadzáró ütős lett nem rossz azért, bár sztem NBC szitkomcsütörtökén van nála ütősebb is...
  • otrosinka
    Megnéztemm én is .....
    Tetszett a HI-TECH alap, bár japó rímék..
    6/10 Boone+ Veronica m miatt
  • gaben4
    Mezsgye 5/10 kicsit jobbat vártam,nem volt félelmetes :(:(:(
  • sweech
    my name is earl beszteszt, éskész ^^
  • Calver
    ...és nálad meg a fogalomzavar.
    bocs, az ismertség a minőség jelzője?
  • Calver
    imádom ezt a felháborodás ha valaki olyan témát piszkál, amit Sephi is szeret
    ezt, hogy a világ "top" sorozata a Jóbarátok, mégis honnan vetted? nézettségi adatokból? mert ha azokat vesszük alapul, az emlékeim szerint általad nagyon kedvelt (sőt, általam is) Firefly is eléggé a lista alján lenne...
    mindenesetre a nézettség baromira nem minden. Jóbarátok nekem max egy kis középkategóriás szitkom - rohadt idegesítő konzervkacajjal.. - amit ha beesek a tv elé esetleg megnézek... vagy inkább más adóra hajtok, mert nekem nem jön be egyszerűen a humora.
  • fifi
    jajj a hozzáértőnek látszó duma...

menj már ki az utcára, kérdezz meg tíz embert találomra: ki ismeri a Scrubs-ot és ki a Jóbarátokat, vagy a Rém rendest...
    ennyi...