106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nézd meg a Shaolin Soccert, sztem az is be fog jönni...a szereplőgárda ugyanaz mint a Kung Fu Hustle -nél -
Hi iz. -
Nyarlathotep #31724 Hali! Nem ártana feltenni a AC3filter legújabb verzióját, és ott, valamint a hangkártyán is beállítani az 5.1-et! Az AC3filterben lehet extra hangerőt is hozzáadni! -
A napokban néztem: Kung fu Hustle
kemény... 10/10
Stephen Chow rulz!!! -
Nyiri #31722 Meg szep... :) -
jefferson83 #31721 A szakasz
10/10 Nincs hozzáfűzni valóm. -
-
DOOM
fos/10 -
Inquisitor #31718 A hangerős sok mindentől függhet, pl. alapból egy igazi AC3 hangnál alig lehet érteni a beszédhangokat ha nincs jól beállítva minden, vagy valami okostojás áttette sztereoba, de rosszul. De pl. a tömörítés minőségétől is függ a hangerő ... Meg még az is lehet, hogy nem egyforma hangosak a filmek gyárilag sem. -
Kindred Blades #31717 Nem fogsz csalódni, igazi angol hülyeség :) Talán még jobb is, mint a Hot Fuzz, meg a visszautalások így fel fognak tűnni, ha ismét összeakadsz vele. -
Mentol #31716 Hello,
Mivel nem láttam kifejezetten ilyen topikot, és ezt ismerem(tudom, hogy sokan néztek gépen filmet, meg pörög is ez a topik), ezért itt teszem fel, hátha valaki tudja.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy a filmek lejátszásánál a hang más és más erősségű?
Az egyiket rendesen (jól)hallani egy bizonyos hangerőn, másokat pedig nem hallani...
Alaplapi 5.1-es hangkártya van a gépben (Abit KN9S), amihez a gyári driver van feltéve (AC97, meg Realte HD Audio). A kimenetbe egy közösítő jackkel van bedugva egy sztereo RCA kábel, ami pedig megy a hifibe sztereóként (Technics - sajnos csak sztereo line-in van rajta).
A hangerő mindenhol maxra van véve (WinXP hangerőpanel, VLC vagy MPlayer), mégis soxor fel kell tekernem a hifit, hogy halljam a filmet...
Mi lehet a gond? Driver? Egyéb? -
nem , pl az epic moviet 2/10 re értékeltem :| -
Kanál #31714 te minden szart 8 fölöttire értékelsz amit csak látsz? .|| -
Hát mi egyszer végigszenvedtünk. Legközelebb szerintem vasvillával sem lehetne rávenni :) De izlések és pofonok :) -
Peddig nem rossz film az :-) -
többször nézhető? tegnap este néztem meg én is, de már alig vártam, h vége legyen. -
Oké, #31681 után nem az eredeti, hanem a rövidebb (113 perces). -.- 165 perceset nem láttam.
Nade mostanában néztem is valamit, asszem.
Kiss Kiss Bang Bang . 7/10
olyan érdekes hangulata van, néha nem tudom eldönteni, hogy milyen műfajú film akar lenni -.-
Hot Fuzz . 8/10
Eleje vontatottabb, de igazából talán ez kell is, hogy nagyobbat üssön a vége... Elképesztően zseniális baromság a film második fele. Shaun of the Dead-et még ma megnézem, kiváncsi vagyok ott mit alkottak Simon & Edgar. -.- -
Szerintem is sokkal jobb az eredeti(?), rövidebb változat. -
Bele a semmibe - Gone (USA - 2006)
hát nem rossz film csak kicsit unalmas 1-2 helyen majd nem elislaudtam :-)
8/10 -
Donnie Darko 8/10
Valahogy nem az igazi, de mégis megfogott...
Igazén nem értem most hogy akkor mivan? De valahogy mégis ámulatba ejtett a film.
Meg kell néznem még párszor hogy felfogjam.
MA megnézem a Rendezői változatot hátha okosabb leszek.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy van 1 srác akit sokszor lecsuknak és 23 évesen asszem újrakinnt van a börtönből de kiderűlt h meghalt az a biró aki mindig lesitelte és megtudja h van neki egy fia és ő veszi majd át a helyét tesz róla h a fián bosszulja meg amit az apja csinált vele elintézi h börtönbe menjen majd utána megy ugyanabba a börtönbe .... jó kis film:-) -
miról szól? -
Let's Go to Prison 9/10 jó kis film többször nézhető -
-
Jovanna csak poen volt :DDDD 
-
Nézőpont kérdése.Annyira elcsépelt már ez az alapmű kifejezés, hogy sosem tudom, hogy kell érteni. Az én értelmezésemben olyan filmet jelent, amit mindekinek látni kell mert korszakalkotó, egyedi és megismételhetetlen.Van aki mindenre rámondja, hogy alapmű ami már egy kicsit jobb az átlagonál, és van aki egy stíluson belüli legismertebb filmet ért alatta, mint ebben az esetben.
Szal, mittudomém...a Kék Villám, vagy pl. a Tűzmadár akció lehet, hogy legjobb vagy legismertebb film a helikopteres film kategóriában, de az én értelmezésemben nem alapmű, azaz nem olyan filmek amit mindeképp látni kell:) -
apocalypto az jó film(Y) -
loál -
ezentúl majd nem fogsz :)
-
Kindred Blades #31697 Shaun of the Dead
Hot Fuzz
Simon Pegg és Nick Frost munkásságát már a Spaced második évada óta követem (az elsőt is ledaráltam egyben), bár ez a sorozatuk egy kicsit még elvontabb volt, ami persze az élvezhetőségéből semmit nem vesz el. A filmek egy kicsit másabbak, könnyebben nézhetőek, és mindkettő remek alkotás.
Amit fontos megjegyezni, hogy nem árt hozzá egyfajta filmes ismeret, mivel úton útfélen kikacsintásokkal lehet találkozni. Pl a virághurcolás, a "Forget it. This is Sandford" vagy akár az irodában felhangzó ősrégi machintos boothang. Efféle filmes ismeretek hiányában a poénok mintegy harmada elveszik, és találkoztam már olyannal, aki épp ezért közepes, szombat esti szórakozásnak titulálta a filmet.
Mindenesetre mindenkinek ajánlani tudom a megtekintését, bármikor nézhető filmek, és ha valakinek nem is tetszik annyira, -eddigi tapasztalatok szerint- az se bánja meg, hogy legalább egyszer rászánta az időt. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ez nem lesz benne...
-
Ezen beszartam!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
Figyelj en amikor leulok megnezni egy jo kis akcio filmet , akkor nem ugy akarok nekifogni hogy mar tudom milyen fegyvereket fognak hasznalni. -
Vicces vagy 
Van még benne kb 30 féle fegyver.
Most már aztán szinte elmondtam az egész történetet -
"Durva,hogy nem tudtak tenni a rendőrök az AK-k ellen..."
Elloted hogy van benne AK... ez mar eleg spoiler. -
Inquisitor #31690 [b]Paprika[/p]
Jó kis Anime, a "szokásos" dolgokkal, amitől imádom a sítlust:
- Nem egyértelműek benne a jó és rossz, hála iIstennek nem fekete-fehér karakterek vanna benne. Bár ebben a filmben nagy árnyalás nem volt.
- Kötelező a karakterfejlődés, akár jó, alár rossz irányban. Itt megvan szerencsére.
- Nem rágják az ember szájába, hogy mi történik, történt mint amcsi filmeknél, itt illik gondolkodni, és soha nem válaszolják meg az összes felmerülő kérdést.
Egy laboratóriumból ellopnak egy DC-10 nevű ketyerét, amit a labor dolgozói azért fejlesztettek ki, hogy az arra kiképzett terapeuta be tudjon lépni a pácinse álmaiba ... És innentől kezdve elkezdenek megzakkani az embere, az elnök pedig be akarja záratni a labort. A film témájához illő elmebeteg soundtrack csak hab a tortán. :)
9/10
-
Semmi spoiler nem volt benne amit leírtam... -
SPLIR>........... -
Land of the Dead
ebböl sokkal többet ki lehetett volna hozni... azért 1x nézhető
4/10