106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Stomp.The.Yard.2007
10/9
elég jól eltalált film, a zene is jó a sztori is, többször nézhető :) -
28.Weeks.Later
10/5
- A zene jó.
- 2 x megíjedtem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na bummm, kijutot a vírus Angliából, mí meglepő. Azér lett vége így a filmnek hogy tudják majd folytatni, de szerintem itt kéne abba hagyniuk. -
én meg megmondtam.. hogy 23 lesz:D -
lol télleg :D -
sorrow #31964 Vacancy
Üdítő, bár nagyon klisés thriller. Végre nem egy tini-thriller. Megérte megnézni. Ja és Nimród Antal rendezte! -
Uhh micsidi hasonlat:D
U.I.: Figyelj jósolok. Az utánam szólónak majd ha összeadod a hozzászólásának a számait akkor az pont 23 lesz:) csókolom... -
Number 23,
Egész jó kis mondanivaló kerekedett ki a végére, Carrey hozza a szokásoan remek komoly szerepet.
utána beléptem WoWozni :O
-
Nyarlathotep #31961 Highlander The Search For Vengeance
Király anime rajzfilm! Sok sok sok vér, akció, csöcsök, miegyébb! Remélem még csinálnak ilyen részeket!
10/10 -
Irreversible 10/8
3x nézem már meg a filmet és még mindig "tetszik". Szar már bele gondolni hogy ez akár meik nap előfordúlhatna velem is:( -
Thibi #31959 Nem láttam a filmet, esetleg Van Morrison:Marie's Wedding ( )http://us.imdb.com/title/tt0102598/soundtrack -
Transformers - 9/10
nem gondoltam volna, hogy vlaha azon fogok gondolkozni, hogy 10 pontot adjak-e egy látványmozinak, de most ez a helyzet állt elő.
Tényleg MAXIMÁLISAN jól szórakoztam, a film A-tól Z-ig azt hozza amit a bemutatókból sejteni lehetett. Nem lassul le, nem bénázik, nem kavar, csak tisztán egy olyan akciófilmet tár a szemünk elé, ami az elejétől a végéig tökéletesen szórakoztat. Ez pedig manapság nagy szó.
Pókember elmehet a sunyiba, akárcsak a karib tenger kalózai (bár a 3-at nem láttam, nem véletlenül).
EHHEZ A FILMHEZ KÉREM A 21.SZÁZAD KELLETT, minden elmehet a sunyiba, ekkora látványhoz és feelinghez kellett a 2007-es év technikája.
De hogy ne csak a látványt említsem, mert egyáltalán nem CSAK arról szólt a film. Van neki egy története, ami bár szűkölködik a fordulatokban, ettől eltekintve izgalmasnak mondható. Láttam már izgisebb, fordulatosabb filmet is, de ezen a téren sem kell szégyenkeznie a transformersnek.
Aztán vannak itt még poénok is ám, mégpedig JÓCSKÁN! És ezek a poénok ülnek kellőképen. Jópár olyan poén zajlott a filmben, amit a mozi után egyből felemlegetsz és újra röhögtök rajta a haverokkakl. Szóval itt sincs gáz.
A főszereplőkkel minden ok, a kissrác sztem nagyon korrektül hozza amit neki kell, a nője már halványabb, inkább szürke. John Turturo pedig über, mint mindig, dehát kellett egy SZÍNÉSZ is a filmbe, akárcsak az Independece Day-be...
Végül megemlíteném miért vontam le mégis azt az 1 pontot.
Engem kicsit zavartak az akciórészek túl közeli kameraállásai, érezhetően minden apró részletet meg akartak mutatni, pedig semmi szükség nem volt rá, ugyanis a robotok közuelről szinte felismerhetetlenek, annyira sok részletből állnak, így a közeli felvételeken lényegében nem tudni, nem látni, hogy melyik végtagjával mit csinált az a robot. Képzeljétek el, ahogy ezek a millió részlettel bíró robotok egymásnak esnek, hát az egész egy nagy fém halmaznak tűnik, ráadásul még a mozgásuk is bitang gyors, ember legyen a talpán, aki pontosan látja, hogy mi történt.
Sokkal jobban örültem volna több, jóval több távoli kameraállásnak, így egy rakás akciórész egyből érthető lett volna. És persze a kötelező patriotizmus is elvett kicsit a kedvemből a végefelé, azt jó lett volna mellőzni végre.
Ettől eltekintve kiemelkedő moziélményben volt részem, az utóbbi idők legjobb mozifilmjét láttam, minden részlete korrekt volt, a látvány már-már forradalminak minősül (nálam).
Szóval 9/10, de majdnem 10 pont!!! :) -
most ment(megy) az rtl-n a Mama pici fia c. film, az eskűvő előtt a templomban szólt egy zene, annak tudja vki a címét (azt hiszem valami klasszikus lehetett, híres szám, csak nem tudom a nevét fejből)?
(gondolom veszett fejsze nyele, de megkérdem:)) -
sztem sem volt rossz film -
jefferson83 #31955 Rég láttam már, de egetrengető hibát nem találtam, legalább is nem volt olyan szemet kibökő. Visszanéztem nálam 8/10-es értékelést kapott, aztán megnéztem és mindenki 8-9 pontot adott rá. -
Deja Vu
Hát. Ezt nagyon elszúrták. Pedig annyi jó dolog van a filmben, de ha már az, amire épít, teljes egészében hibás, akkor hogyan merjem megdicsérni? Sajnos, már ha nincs valami ami nagyon elkerülte a figyelmemet, akkor nagy bakot lőtt a készítője ezzel a filmmel.
Pedig van hangulata, van elég mennyiségű akció (kettős "üldözés", robbanások, lövöldözés) is a filmben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs időm kifejteni a bajokat vele. Valahogy röviden összefoglalva, idegesítő az egész időgép, és a meghosszabítása, az átküldés-nem átküldés probléma, az hogy a megváltozott jövő egyik fele mindkét idősíkban (már ha létezik két idősík) látszodik, megvan, a másik fele viszont már csak az egyikben, pedig nincs olyan megkülönböztet pont más, mint az időugrás és a visszatérési pont. Nos a felezésnél egyik pont sem játszik szerepet.
Többször nem fogom megnézni, nem éri meg. -
olvasd el a Shooter alapjául szolgáló könyvet, ha érdekel a téma! Sokkal faszább a filmnél!! -
luckyboi #31952 Kedvencek Temetője - a halálos klasszikuss
7/10
-
Shooter
Szódával elmegy kategória, erős közepes. Az egész film hullámzó teljesítményű, elég jó (pl. sznájpolás :) ) és elég rossz (pl. a fényképek mutogatása) részek váltakoznak benne. Pedig az alapsztori nem olyan rossz, hogy ne lehetett volna valami feszesebb, tempósabb cuccot kihozni belőle. A miértekre adott magyarázatok is baromi suták és súlytalanok. A Sniper és Tom Berenger továbbra is egyeduralkodó a kategóriában. :)
6/10
44 Minutes - The North Hollywood Shootout
Dokumentalista jellegű és érződik rajta, hogy tévés cucc (a pici oldalvágások a médiának és a közvéleménynek elég haloványak), de azért elég jó. Az utcai részek, amikor a két csákó élő tankot játszik, nagyon ütősek.
7/10
Night At The Museum
Simán bevállalható, nem csak egyszer nézhető látványos vígjáték és még a karakterek is jópofák benne (minden "kötelező" nyál nélküliek). Esti családi szórakozásra kitűnő.
8/10
-
della #31950 Egyszer vki írta, hogy a kedvenc filmje a Széttört szívek háza, vagyis legalább azt, hogy nagyon tetszik neki. Szóval gondoltam,ha esetleg nem tudná, vagy másoknak ajánlva, hogy ma este 21:15 kor lesz a TV2-n. -
Nyarlathotep #31949 Simon Says
Megaüber Crispin Glover horror film, szétgyilkolok mindenkit style! Aki kedveli ezt a szinészt, és az ilyen filmeket, annak kötelező! :)
10/10 -
qper #31948 Csekkolom, köszi a tippet :) -
Nyarlathotep #31947 Najó, az túlzás, inkább "majdnem egy gyenge dvdrip minőség"! -
Nyarlathotep #31946 Tökéletes a TELESYNC.XviD-UNiVERSAL cucc, majdnem DVD minőség! -
qper #31945 na erre kiváncsi vagyok. ha lesz normális rip, akkor feltétlen megsasolom! -
Nyarlathotep #31944 1408
Nagyon jó kis filmecske, kellemes váratlan fordulatokkal. -
qper #31943 A harmadik egyáltalán nem votl gyenge, sőt. Sztem hatalmas volt az is! Imho mind3 Die hard ( a 4-et nem láttam még) egy tökéletes akcióorgia, de ha már a kákán is csomót kéne keresni akkor azt mondanám, hogy a legkevésbé sikerült a 2. rész volt. -
szvsz a harmadik resz kozelsem a legszarabb..sot -
Na akkor egy kicsit én is írok a Die Hard 4-ről:
A leggyenguszabb a 3 volt egyértelműen (az általános iskolás rész übergagyi volt).
Az 1-2 lényegében arról szólt, hogy veszélyben van az asszony és meg kell menteni mindenáron ... szóval amit kb minden értelmes és tökös legénynek tennie kellene a családjáért.
Itt bár elég lightosan, de próbálták ezt visszahozni (na jó, überlightos volt, de kellett).
Amit viszont titkon csempésztek a filmbe a készítők, az a hősiesség bemutatása (amcsiknak titkon, mi tengeren innen szerintem szájbarágósnak vesszük), hogy mégis miért csinálja az öreg McClane.
Az elmúlt 2-3 év akciófilmjei (mié volt olyan is?) közül azt kell mondanom, hogy ez kimagaslóan a legjobb volt. Aki kihagyja magára vessen :P
Talán a Rambo képes lesz lenyomni :) -
Na ja, sajnos jó sokan meg is eszik. :-| -
De Te nem nyomtá rá 11/10-et, éted, Robot?
Képes vagy függetleníteni magát a filmet a nagy vászontól, a nagy hangerőtől. -
valamivel el kell nyomni az ürességet... -
Navazeg! NagyMESTER! Én szeretem az überfaszályosan mondanivalós ándegránd megagigadrámákat, de azé szívesen hipnotizáltatom néha magamat a nagyvászonhangerővel! :D Evvan, silány fércpolgár vagyok... :D
LOÁL mindhalálig! -
Már akinek.
Ahogy elnézem, sokaknak a mai napig túl nagy élményt jelent a nagy vászon, és hangerő. -
jefferson83 #31935 Szerintem pont annyi poén volt amit még elbírt a film. Véleményem szerint nagyon összerakták ezt a filmet :) Azt nem vitatom, hogy egy kicsit más, de nekem pozitív irányba lendítette a mérleg nyelvét.
Kiváncsi leszek a 4. részre. Majd úgy fogok leülni, hogy nagyon nem fog tetszeni és akkor mindig kellemesen csalódom :) -
"attól változik a múlt és a jövő, mert annak idején vmi kiesett, de most eszembe jutott, illetve minden alkalommal vmi más jut eszembe?"
Bevallom, ezt nem egészen értem...
Mindenesetre annyit tudok mondani, hogy a srácnak azért voltak emlékezetkiesései, mert akkor azokban a pillanatokban nem önmaga, nem a saját tudata volt, hanem a jövőbeli énje "szállta meg".Mint ahogy láthattad is később valóban visszament azokba az időkbe.Persze, ezenkívül is voltak logikátlanságok benne, de minden időutazós filmben vannak paradoxonok(nem tudsz olyat mondani amiben nincs) és vitatott pontok, már csak azért is mert nem tudjuk milyen hatása lehet egy időutazásnak.Szal ilyen erővel a Terminátorba is bele lehetne kötni, mert abban is vannak hasonló "blődségek" az időutazós résznél, de nem teszem, mert ezekneknél a filmeknél nem arra kell figyelni, amin te fennakadsz.A BE-nek sem az időutazás volt a lényege, nem erről szólt.Mint a címből is következik, arra próbált rávilágítani, hogy egy apró, lényegtelennek tűnő cselekedetnek milyen komoly következményei lehetnek a jövő alakulására nézve, hogy a kisujjad mozdításából akár világháború is lehet. -
jefferson83 #31933 Csak azért mondom, mert a 3-at mocskos sokszor láttam és nem utáltam meg. Egyébiránt mind a három rész nagyon tetszett. -
Hát jah, sajnos... :D -
hát talán egy akció filmen azért nincs sok minden emészteni 2-3 napig. :) -
Gyakran kommenteltek egyből a moziból kijövet?
Szerintem sok embernek kellene egy kis idő, míg "feldolgozza" a filmet, függetlenül attól, hogy szar, vagy épp jó volt neki az élmény. Mindjárt reálisabb értékelések lennének, trászt mí. -.- -
Real13 #31929 Én is nagyon szeretem a DIE HARD-ot,de míg a 3.részt vagy 10* láttam,az első 2-t csak 2*..igaz,ezeket most szereztem be karácsonykor,de mégis..a 3 a legjobb akciófilm szerintem.:)Zeusz nagyon király.Persze John még jobb