106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Flame! -
Amerikai História X
Puff....nem volt vmi nagy szám...eccenézhető...
10/5 -
Az biztos...
Fingmaszk durva volt... Xd -
Jackass-Number.2
Hát ez nagyon nagy volt:))))))))
elmebetegek... -
kockában :) -
párhuzamosan készült el a játék (a műanyagbábúk) és az első rajzfilmsorozat Majd a képregények. Sok sorozat nagyfilm és többféle megközelítése van a TF univerzumnak. Nem igazán konzisztens. -
Nyarlathotep #32042 A Transformers egy játék volt eredetileg, nem? Abból lettek képregények, meg rajzfilm, stb... -
Vannak emberek akik dobozban élnek. és mindenkit hülyének néznek a dobozon kívül. nos az Index filmkritikusai általában ilyen emberek... -
Indexen a kritikát fikázásnak kell olvasni:D -
az egész index egy rakás szar..... -
csgj #32038 Ez a Stöckert Gábor eléggé idióta... úgy ír a filmről, mintha még nem hallott volna a Transformers rajzfilmekről és képregényekről... Ugyanis ha ismerné őket, akkor nem kéne elcsodálkoznia azon, hogy az autóból batáknagy robot lesz, és a nagy kocka kicsi kockává alakul... -
John McClane #32037 Die Hard 4.0 10/10
Bird - Charlie Parker élete 10/10
Aljas utcák 5/10
Mennyei teremtmények 5/10
-
"(jippikájé madafaka)"
-
nekem meg sztem nagy mázlim vót :) -
Áh, azóta már rájöttem, hogy az IMDB-n a keywords-ös keresést ott szúrtam el, hogy használtam két olyan kw-t is ami NEM volt benne a film kw-i között. Fákkk! Kúvák, hogy nem tudnak nooormális kw listát összerakni (meg én is sötét vagyok). -
:)
gugli -
Hogy találtad meg? Én is az IMDB-n kerestem íppeg, nekem még nem jött össze. [kíváncsifáncsi] -
Riszpekt!! -
hmmm? -
Keresek egy filmet, jórég láttam de most eszembe jutott segíccsetek!
70-es években játszódik, amcsi film. Űrhajósokat mégse lövik fel, de a úgydöntenek leforgatják az eglsz programot, de aztán a 3 űrhajóst meg akarják ölni ezek után, ők megszöknek és a sivatagban menekülnek, szétválnak az űrhajósok, kígyóevés is van benn meg viszontagság... nem ugrik be senkinek?
-
AZ Groundhog Day! -
Legnagyobb.
-
engem nem zavar, ill. nem érdekel, nézhet akármit ami boldoggá teszi, csak ne írjon egy látvány-akciófilmről kritikát, ennyi -
kár hogy nem esett le neki hogy ez egy hasbro játékokrol szolo film, és általában a mese figuráknak karaktere van stb, ez nem egy terminatorra hajazo film volt, jézusom ilyen emberek miért irnak kritikát? szánalmas arcok, némelyikkel ugy elbeszélgetnék vagy meg nézném milyen gyerek mit csinál a hétkoznapjaiban, gondolom minden este fekete fehér skandináv filmeket néz... -
-
Seten #32023
Az ilyen fazonokkal az a baj, hogy annyira képzeletszegények, hogy én csak sajnálni tudom őket. (meg még esetleg a barátnő/feleség-üket)
-
ma este 9:00, HBO: Idétlen időkig!!!!!!!!!! -
transformers...nekem az egyik legjobb képregény/mese/játék adaptácio....persze x-men mellett a többi egy szar....
independence day tényleg fos :) -
Haveromnak megvan HD-ben, kéred?!!! (biztoshányásgarantált :D) -
Index az 0. Minden szempontbol. -
na igen.
azt a filmet az idióta, túlerőltetett patriotizmussal kúrták el (nameg a "a zsidő és a feka megmenti a világot" üzenettel :D), amúgy lehett volna belőle egy teljesen emészthető valami.
a transformers szerencsére nincs ennyire kiélezve erre, persze párhuzam ettől függetlenül vonható a két film között, de csak módjával és a transformersnek nem kell azon túl elnézést kérnie semmiért, hogy kissé fiktív és gyerekes, hiszen maga az alapkoncepció is bőven az volt :)
de amikor egy "kritikus" egy ilyen mesének a fejére azt olvassa fel, hogy nem realisztikus, hát kinyílik a bicska. -
Húha.
Kevés filmet UTÁLOK, de az Independence Day iránt "eléggé" így érzek. :D -
jefferson83 #32016 Akkor megnézem, mert a függetlenség napja nálam a korszak egyik meghatározó filmje volt és máig kedvenc. -
"Ez egy olyan rossz Michael Bay-film, hogy az már Roland Emmerich, szóval csak az nézze meg, aki A függetlenség napján és a Godzillán sem kaparta le az arcát."
a kritikus, aki már elfelejtette milyen volt gyereknek lenni azaz ha engem beültetnének egy Finn szerelmi drámára, valószinüleg ugyan ezeket a szavakat használnám, a különbség csak annyi, hogy éppeszű ember nem akar tőlem kritikát publikálni egyetlen Finn szerelmi drámáról sem, hiszen tisztában vannak vele, hogy a gyomrom képtelen befogadni egy ilyen filmet...
marhák ezek -
Transformers
huu na végre megnéztem és eléggé lenyügőzőtt csak az az egy bajom volt mikor a felirat háttere fehér volt alig lehetet látni :( de a hang a szövegek nekem tetszett
10/10 -
jefferson83 #32013 Ál/Arc
Még ma is megállja a helyét. Egy-két túlbagatelizált jelenettől eltekintve tökéletes akciófilm. 9/10 -
loga #32012 Die hard 4.0 ajánlom mindenkinek aki szereti a jo akciofilmeket.
Nekem az ev egyik legjobb filmje. -
Éppen ezért kötelező a moziban tőrténő megtekintése...:D
Én Pénteken nézem meg! -
Transformers
Most jöttem a moziból...az állam a padlón, brutális látvány, büntetés. Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor egy átlag - unalmas story, de így...bahh,,
10 / 7.5 -
mik azok a nagy igazságok?