106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #32127
    volt hbo-n, de nem bírtam rávenni magam hogy megnézzem....
  • Pheaper
    én azt még moziban nézttem :-) sztem jó kis film volt :P
  • mark oh
    most néztem meg a HOLNAPUTÁN filmet,a látvány jo volt,(csak kevés),de ez is mind a többi,tul amerikás hangulatu.tetszet vagy nem tetszet vkinek?
  • jefferson83
    Warning Sign / Gyilkos fertőzés (1985)

5/10 Teljesen középszerű film, amelyben jócskán akad forgatókönyvi baki ami nem az idő fügvénye. Délelőtti esetleg koradélutáni filmnek még elmegy, ha nincs más alternatíva.
  • Csaba007
    Nállam a Tini Nindzsa Teknőcöknél volt ez! Láttam még tök régen és úgy maradt meg bennem mint egy tökre király film! Most megnéztem és kérdeztem magamtól,hogy mi a szar ez?? Olyan béna már mostani szemmel!!!
  • Nyarlathotep
    Minden filmben vannak hibák! Minék fiatalabban lát az ember egy filmet, annál nagyobb a hatás! Emlexem, én a Harc a krull Bolygóért még édesapámmal láttam nagyon régen a Corvin moziban, és hónapokig traumás voltam mert leolvadt egy szereplő (gumi) arca... pár hónapja megszereztem a filmet, és egyszerüen nem tudtam végignézni annyira gagyi volt már mai szemmel.
  • Real13
    TRANSFORMERS
    Megfogadtam,hogy nem adok rá 10/10-et,és amikor kijöttem a moziból ezt így is gondoltam..aztán hazaértem,megnéztem a Philadelphiát,és utána elkapott a láz:Meg kell néznem megint a Transformerst...végig néztem volna,ha jól írta volna ki az a kur.va DVD író De véletlenül sem
    Szóval:
    Egyéni,fun:10/10
    Kritikai:60%
    (kb.így kijön a kettő átlagából a reális 8/10)
    A DIE HARD 4.0 azért jóval kidolgozottabb és ügyesebb film,főleg forgatókönyvben,mert a TFben sok a kidolgozatlan elem,a DIE HARD forgatókönyve meg ha nem is mutat újat,korrekt,és kidolgozott.
    Az év filmjei ,eddig nekem:Grindhouse,KARIB 3(nem kell a fikázás:),300,DIE HARD 4.0,Transformers(minden hibája ellenére,mert gyereket tud csinálni az emberből:)
    Természetesen nem vagyok ilyen blockbuster fan,csak egyszerűen ebben az évben még nem volt egy PRestige vagy Faun labirintusa...vagy kimaradt:)
  • REALista
    Bocs de mikor én elöszőr láttam a filmet 12 évesen akkor nagyon megfogott a film így ezért most sem tekintem rossz filmnek attól függetlenül hogy mostmár látom a hibáit is...:)
  • mark oh
    a látvány jo,de a szinészek-karakterek
  • jefferson83
    Mondjuk az én hibám is volt. Hirtelen vezérelt ötlet volt, megláttam a plakátot és gondoltam beülök rá. Emlékeztem egyes jelenetekre a bemutatóról aztán gondoltam, hogy Világok Harca: Biztos arról szól, hogy két idegen faj egymással harcol itt a Földért és az emberek csak szenvedő alanyok lesznek. Na ez nem teljesen jött be
  • REALista
    A Függetlenség Napja sem rossz film persze vannak hibái de mikor először láttam nagyon tettszet...
  • mark oh
    nekem megvan,elküldjem postán
  • DoctorJohnson
    hát ez van
    semmi nem tetszett abban a filmben, a világon semmi, viszont egy jócsomó minden nem tetszett
    soha nem akarom újra látni :)
  • mark oh
    hát igen,tul hamar lett vége a rossznak,elnéztem volna 1 darabig a háborut.azért a függetlenség napjánál jobb volt(nem volt olyan nyálas,pedig abbol is ki lehetet volna hozni valami kemény látvány filmet )
  • jefferson83
    Nekem azért nem tetszett, mert nem olvastam a könyvet és teljesen másra számítottam. Moziban néztem és sajnáltam, hogy kiadtam rá a pénzt, legfőképpen a vége miatt. Amikor már kezdett jó lenni vége lett mintha elvágták volna a filmet.
  • mark oh
    én is pont azért néztem meg,a látvány meg a hangok.meg néztem moziba a transformert,és muszály volt valami hasonlot itthon is nézni
  • zaki
    Pl nekem is tetszett... Meg is van DVD-n. Iszonyatosan nagyot szól... :D
  • LasDen #32110
    nekem tetszett....jó kis akció volt.... :D
  • sweech
    na nemár -.-
  • mark oh
    enyire gáz volt neked?
  • REALista
  • DoctorJohnson
    a világ egyik legmoslékabb filmje
    ha már kérdezted :)
  • mark oh
    ismét megnéztem a világok harcát,sztem még mindig jo film.igaz a transformes után már nem volt anyira látványásos.rajtam kivül tetszik még valakinek a világok harca? mert 1 idöben sokan le hurogták
  • LasDen #32104
    figyeltem, de sztem nem lényeg.....azért jobban örültem volna az eredeti hangjának....
  • Nyarlathotep
    Ti ki tudtátok venni, hogy Megatron hangja Hugo Weaving? Én kurvára figyeltem, de nem igazán lehetett felfedezni a hangját sehogyse úgy el volt torzítva.
  • REALista
    Transformers

Tényleg nagyon nagy film! Michael Bay le sem tagadhatná hogy az ő filmje a zene, a kamera elhelyezése, a lassítások,a csaj is hasonlított a Bad Boy első részében szereplő csajhoz.A látvány egyszerűen tökéletes de ez várható is volt.A poénok is nagy jók ellentétben sok hasonló filmel ahol sokszor kicsit erőltetettnek tűnek.Mindenkinek ajánlom hogy moziban nézze meg mert monitoron nem fog átjönni a látványvilág...

10/9
  • bcrics
    transformers::

10/10

nagyon el lett találva...jó hogy nem szinkronizálták le ...és a filmbéli macának 1 +piros pont a dögös teste miatt ehheh
  • LasDen #32100
    Transformers

Áh bazmeg.....hát ez....áh....megse tok szólalni....isten egy film....
    így a film után egy 10/12-t adok rá.... :D
  • Real13
    12 majom 1995-ös film,szerintem az még nem számít régi filmnek:)Én azt úgy 1970-es évek előtti filmekre mondom:)
  • Bucser
    A Jáde Főnix nem túl jó választás szerintem, mert lényegében csak harc lenne benne. Az meg végletekig feltolná a költségeket a szükséges CGI miatt. De egy Harcos Trilógia símán beleférne (és az meg is adná az egész világ alapját rengeteg utalást lehetne belenyomni)
  • AntiHero
    12 Majom
    10/7

Faintos régi film:)
  • DoctorJohnson
    de attól még lehet mozifilm, csak ahhoz az kell, hogy eladják vmelyik stúdiónak a filmre vonatkozó jogokat (nem a teljeset, már ha lehet ilyet).
    dejó lenne egy transf. szinü MW mozi, mondjuk a Jáde főnixről első körben :)
  • Bucser
    a BT jogok is. megvették a FASA-tól digitális médiatartalomra. különben nem hazsnálhatták volna a családneveket és univerzumot. szóval a BT jogok. Nem a szerepjátékjogokat vették meg hanem a teljes BT univerzum jogait (ha jól emlékszem)
  • DoctorJohnson
    A Battletech jogok is a MS-nél vannak? Nem csak a MW az övék?
  • DoctorJohnson
    :))))
  • Bucser
    Mert a full salvo gondolom nem egyfajta fegyver. Így a becsapódási idők is mások.

De ez valóban full off és tényleg kéne egy kicseszett Battletech Movie.. Kár hogy PiciPuhánál vannak a Jogok azok meg az MW4-el totál elbaszták a szériát (MW3 és 2 a kedvenc főleg a ermcenariessal meg a Pirates moonal)
  • Sir Quno Jedi
    Közülük is inkább csak proktológust....
  • Sir Quno Jedi
    Na, akit én lábon lőttem, az nem ment sehova...
  • Count Adyn
    Én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a Transformers dolog?:D Keressek orvost?:D
  • Kaplan
    Transformers 10/10 nem kommentálnám... ;)