106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ennek van külön oldala!
FilmWise
nem mellesleg photoshop-ban is ott van az oldal,az egy dolog hogy ilyen kicsi képeken nem jönnek ki a hibák,de az bőven látszik hogy nagyon profik -
36/100, több már eccerűen nem megy :) -
Number 23 - 4/10
ez egy marhaság volt sztem, örülök, hogy nem adtam ki pénzt érte, de nem carrey-n múlt a film, egyszerűen hülyeség az egész sztori...
enyhe spoiler:
mondjuk a kőkemény detektív "szerepében" nekem nem működött Jim, egyszerűen nem olyan az arca mint Bruce-nak vagy másoknak akiknek ez jól áll... -
Dia Hard 4.0 -
Hozta a szintjet. Egy percig sem ereztem hogy nem John McClane tortenetet neznem. Sot meg izgalmas is volt es "tulzasok" sem voltak azert epp akkorak. Nekem naon teccet!!
"Yippie-ki-yay" :DD -
Most néztem meg a Zatőichi című filmet, egy öreg vak szamurájról szól, aki elég durván tolja még az ipart:D Egyszer mindenképp nézhető, főleg hogy nincs benne tomkrúz:D egy 7/10 et megér nállam.) -
ez elég nehéz -
Transformers
10/7
A film eleje jobb mint a vége. Unalmas már a végén az ugyan olyan harc:( -
jefferson83 #32160 Áá, sztem marha nehéz, én sem tudtam többet :)
/Megoldás, de nem ér csalni!!!! :D/ -
17 :/ sok ismerős, de nem ugrik be :C -
100-ból 25....jó szar vagyok :D -
jefferson83 #32157 Humorosba nem akartam, mert talán nem oda való, de itt remélem elmegy.
Mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire ért a filmekhez :) Szerintem jópofa.
Csak rapidra tudtam feltenni, 1MB excel táblázat.
MOZIKVÍZ -
Akkor még nem is voltam ide regisztrálva. 
Amúgy a kritika sítlusa elég fontos. Jano írása egyáltalán nem támadta a film kedvelőit, teljesen saját vélemény volt, amire már személyes célzással válaszoltak. -
Nem vagyok oda nagyon ezekért az éneklős filmekért, csak a kezembe akadt és nem volt jobb dolgom. De ha rá kerül a sor, akkor lehet belenézek azokba, amiket írtál... -
Ugy ahogy te nem sertodtel be amikor megjelent a forumon az elso negativ LOTR kritika? .... Hupp... soha nem felejtem el. Micsoda spam hegyek :D -
Sztem azért had ne sétdődjünk már meg ha valakinek éppen nem tetszik a Transformers film... -
Bocs de nem.:( -
Nyiri #32151 Transformers azt adja amit az ember var tole. Igazi popcorn movie... Arcleejtos CGI-vel. -
en is felek hogy igy leszek vele.. amikor egy filmet romma sztarolnak olyankor nagyon csalodok.. mikor meg egy filmet lehordanak mindennek nah olyankor szoktam csodakat latni a filmekben -
Ratatouille mar 51 helyen van :D
Meg kell nezni vaze... -
Pf. Utalj egy kis pénzt. -
annak is van 2. része???
ilyeneknek minek?
Az első sem volt vmi egetrengető.... -
megnéztem a árnyék nélkül 2-öt.ne is tudom mit mondjak rá
,az biztos hogy nem volt köze a 1 részhez
-
Prey Menekülős, harapdálós, oroszlánokat lövöldözős...
-
Csak sajnálni tudlak...:( -
Gyerekek sima mplayer-be hogy a turoban alitom be hogy ne nyomja mar ossze annyira a filmet? 16:9 -es Tv-em van es a Media playerbe siman latsik rendesen de az mplayer osszenyomja. -
gettobuxa #32142 jaj bocsánat, a melegfelvonulásos topikba akartam... :) -
Fogalmam nincs mi köze van ennek, a topik mivoltához.. -
gettobuxa #32140 milyen címet adnak má a hírnek?! :) -
én kb. az 50. percnél leállítottam és töröltem, érdektelen volt a film totálisan -
Na, Transformers (enyhe spoilerek!!!)
Ejj-ejj.
Számomra olyan messze van még egy 8-astól is, mint ide Nagykáta.
A bugyuta (szar) humor, Sam-fiú roppantbénán eltúlzott roppantbénasága módfelett idegesítő volt, ezt erősítve a Camaro közreműködése egyszerűen siralmas. Primitív.
A niggerkedő robot láttán tényleg majdnem elsírtam magam, hálégnek ezt később nem erőltették, ami nagy megkönnyebbülés volt.
A látvány persze döbbenetes, a robotok élnek, iszonyat jól néznek ki. Az akciók viszont rendre túl gyorsak, a robotok átalakulásaival egyetemben. A végső csatában fogalmam nem volt, hogy ki kivel van, kit kaptak szét éppen. Szó se róla, élveztem, ahogy szétcincálják a várost, tátva is maradta szám jópárszor, de hiába figyeltem, nem tudtam normálisan követni az eseményeket.
Szóval:
- a látvány persze über
- a humor egy szép, nagy, áthúzott nulla
- összességében szórakoztató
Kb. úgy vagyok vele, mint a Hulk-kal. Lehetett volna rohadtul jó is... -
Nyarlathotep #32137 Szerintem az ő filmjeiben ezek soha nem rosszak, csak egyszerüen rosszúl vannak összetéve a filmjei. Nekem mondjuk a BloodRayne jelmezei, és diszletei kurvára tetszettek. A teljes film mondjuk nem, főleg a vége. -
Ehh? Hol van egy Dr Uwe Boll filben "kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól,?"
:DDDDDDDDDDDDD -
Nyarlathotep #32135 Szerinted... szerintem pedig igen. -
Te meg miről beszélsz?Az Uwe Boll filmekre ezek közül egyik sem jellemző... -
Nyarlathotep #32133 Pathfinder
Érdekes, olyan mint egy Uwe Boll film... kurvajó diszletek, kosztumök, iszonyat jó a fényképezés is, szinészek is jól, csak éppen valami hiányzik. Értheletlen az egész, egyik buta jelenet jön a másik után teljesen logikátlanul...
4/10 -
"A nősténynek hatalmas fájdalmakat kell átélnie a faj fenntartásának érdekében(sex)"
"Puszi Pusz és kész a csapda":D -
A Földlakók nemi élete - The Mating Habits of the Earthbound Huma
Hát ez nagyon súlyos volt. Mackenzie Astin és Carmen Electra főszereplésével, egy ufo (gondolom) szemszögéből végig kommentálva, egy pár udvarlási, szexuális szokásait ecsetelő film, néhol nagyon is fárasztó hummorral. A kis sperma gyorsfutók szenvedése és a sperminátor részeknél majd lefordultam a székről :) Hatalmas, kár lenne kihagyni.
(És a faj mégsem fog kihalni :P)
-
éééééééés itt jön be az az alaptézis, miszrint VAN hibátlan film.
ezek azok a filmek, amiken 10-20-30 év után sem fogsz fanyalogni, hanem boldog nosztalgiával, vagy egyszerűen megdöbbenve nézed végig, mert olyan hatású, olyan erejű, olyan szórakozató... -
ollokezu edward szvsz mai filmes is nezheto.. a zene meg csodalatos.. tim burton rulez!!! -
jefferson83 #32128 Nekem összeségében tetszett asszem én is moziban láttam. Amiért ideges voltam ennél a filmnél, hogy az előzetesben benne volt minden látványjelenet, na ez kicsit kiborított :)