106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
khm.. ez egy kőkemény horrorfilmnek van ám elkészítve. Az más tészta, hogy végül csak egy röhögésre vagy egyes esetekben sírásra ingerelő rakás.. nos az lett :) Szóval úgy akard megnézni. -
shapeshifter -
Mi annak a angol cime? -
Na még azt sem láttam, de valamelyik nap megnézem... -
Én meg kifejezetten szeretem,és nem a Nancy Meier-féle bohóckodásokat,hanem azokat,amelyek valódi érzelmeket mutatnak be.Sok eksön között nagyon üdítően tud hatni egy ilyen film. -
jefferson83 #32523 Alakváltók
Jaj, de rossz, viszont ritkán mulatok ilyen jót.
Spoiler veszély!?!
Én röhögőgörcsöt kaptam amikor kiderült, hogy a szörnyet a román maffia küldte :ASADDDSD
-
jefferson83 #32522 A lényeg, hogy Arthur a Trójánál jobb volt, legalább is az én szememben :P -
jefferson83 #32521 KIfejezetten utálom a romantikus filmeket,de ez tetszett :) -
Arthur király
Egyszer nézhetős szandálos film. A jeges jelenet ott volt azért. Szerintem CO-hez nem nagyon illett ez a szerep...
6/10
Transformers
Ezen már jól szórakoztam, kib@szott látványos eksönfilm, alig várom már, hogy a polcomon lehessen DVD-n.
8.5/10 -
Pearl Harbor - 9/10 a néhol túl csöpögős részek miatt,amúgy még mindig lehengerlő érzés volt látni így másodjára is. -
az atom jó filmecske, megyek is leveszem a polcról.............. -
L'ecsó
Bejött, jó kis anim film a Pixar zsenialításában tálalva.
8/10 -
jo film volt.. sokat roohgtunk -
A rettegés arénája
Egyszer nézhetős atomos eksönfilm...
6/10 -
Nyiri #32514 Narp :) -
Yarp
-
a hot fuzz-ban a legjobb az eredeti nyelv :) -
Blades Of Glory -
Kellemes popcorn film. Sot szerintem igenis jo volt. Nem volt tele hulye klisekkel es meg jokat rohogtunk is. -
The Notebook 9/10
Hot Fuzz 6/10
Die Hard 4 8/10
A Hot Fuzz kicsit alulteljesített,de így se volt rossz. -
Hm ez jól hangzik akkor szedem is! -
Christy visszatér szülővárosába, melyet évekkel ezelőtt egy autóbaleset miatt hagyott el. a baleset, melynek következtében nővére iszonyatosan eltorzult, azóta is kísérti, hiszen ő volt a sofőr. Visszatérése után nemsokkal ráébred, hogy a legrosszabb rémálma várja, hogy valóra válhasson...
valami ilyesmi :)
(több infót nem találtam, magyarul meg kb semmit) -
jefferson83 #32507 Nincs Alku
Nem mai filmről van szó (1998), de csak most láttam először. Aki jó filmet szeretne látni az nehogy kihagyja. Kellemes esti szórakozás, kellően fordulatos és kellően izgalmas. Majdhogynem tökéletes, én csak pár pici jelenet miatt nem adom meg neki a tizest. 9/10
Mindenkinek ajánlom.
Számomra zavaró jelenetek egyike a végkifejletnél (-1 pont):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ugyebár az ügyeletes gonoszunk a bőrtön elől inkább a sírba menne és öngyilkosságot kisérel meg. A rendőrök ezt meg tudják akadályozni. Erre jön a hősünk felkap egy fegyvert és megcélozza a fejét, hogy most szétlövi mert **rva ideges(persze az idegállapotában ez még érthető is lehet,de akkor is). Na ezt én máshogy oldottam volna meg. Egyébként szuper film.
-
Beneath filmről tudna valaki leirást linkelni persze magyarul?? Mert sehol nem találom a tartalmát! -
Miert? Van Gone cimu jatek? -
napoleon dynamit : 
-
Kanál #32503 step up meg a stomp the yard mostanában nem votak rosszak -
nem keresek semmit, csak olyan filmeket amit írtam:) -
ööö talán u got served, lambada :D, honey...és ööö kb ennyi jut eszembe :P -
Nem tudja vki hogy ez a játék alapján készült film-e? -
mit keresel, tán úgy hamarabb tudunk segíteni -
soroljatok nekem olyan filmeket amik a táncról szolnak, táncolnak benne...
mint pl dirty dance 1,2 illetve a szívem érted rappes.
az olynaokat amikbe a dance, és tánc van a címébe már átnézegettem, szal lehetőleg anélkülieket. thx -
Sawyer2 #32497 Sztem nem rémálom a 2. Csak 1 kicsit bonyolult és vannak értelmetlenségei. De persze sokkal jobb és értetőbb mint a 2. Bár ide is kell 1 kis figyelem. -
Nyiri #32496 A masodik resz egy remalom. Jobb mint a masodik? -
Sawyer2 #32495 Ocean's thirteen
Danny Ocean és bandája ismét össze állt, ezúttal nem csak a lopás kedvéért akit érdekel az ok nézze meg. Nekem teccett a film. Nem volt unalmas, volt poén szép számmal, a stori jól kidolgozott, és qrva nagy a finálé.
8/10 -
Tetsuo: The Iron Man
Nekem nagyon bejott, igazi elmebajos cyberpunk film, akira utan kotelezo.

-
Nem mert az új Rocky legalább 7-es. De inkább 8-as. Én imádom és nagyon jól hozza a Rocky 1 hangulatát. -
nem szeretem a focit, a forma 1et, scootert és a technot, sőt még a filmre is csak 5/10-et mondtam. Szeretsz? :D -
luckyboi #32491 Na jó, meggyőztél, azt nézem ;) -
imádom a filmet, no de egy laza estére, 1-2 sör mellé? Azért ehez a filmhez több kell, és nem elsősorban elszántság, hogy végignéze :) Néhol elég elburult :) -
A The legend of Bagger Vance egy egész jó film!
#32487: A Rocky meg szerintem minimum 8/10... :D