106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
Kutakodtam, tényleg az :D -
"The movie stars Robert Kovacs (who bears an uncanny resemblance to Charles Bronson)"
És a végén kiderül , hogy még magyar is :D -
Ez semmit nem öregedett. :) -
Charles Bronson feltámadt :D
-
A vége jelenetet (vagy hozzá hasonlót) ugye már láttunk itt-ott ... de itt mégis csak borsódzik tőle az ember háta: mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az idegenek is UGYANAZT csinálják, mint mi ... tökéletes másolat. -
Annihillation
Na hát. Ez beteg volt. Nagyon tetszett hogy klasszikus sci-fihez méltóan nem rágott a szánkba semmit. 2001 Space Odyssey jutott az eszembe róla. Ez nem az a tipikus hollywoodi "ámérika vs valami" film. elgondolkodtat. A kulcsmondatot a pszichológus nő mondja kiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarnak ők szuicid hajlamúak lenni, inkább csak "önpusztítókká" válnak. Így a 3 idősíkon mesélt sztoriból szépen kibontakozik a mögöttes célja a szereplőknek - a katona távol van, a nő közben félrekefél, ezt megtudja a férj, emiatt egyre merészebb küldetésekre megy, a legutolsó alkalommal már inkább bemegy a Shimmeringbe és már kedve sincs időzni a búcsú előtt, mert tudja hogy megint kefélni fog a nő. ördögi kör
A tanulság: Elvégre is, csak emberek vagyunk.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.03.13. 08:59:17 -
Mentol #99422 Annyira kíváncsi vagyok erre a filmre (annihilation) - a könyvet el sem bírtam olvasni, annyira fogalmam nem volt, hogy mi a felállás... (pedig, azért scifi téren olvastam már furákat) -
Annihilation - Aztak.rva/10
Hát ez a film fogta és felmosta velem a padlót :D Kellően adagolja a feszültséget, a kérdéseket, és szépen bontakozik ki a cselekmény. Natalie Portman meg végre örülhet, hogy a film nagy részében csak nőket látunk a vásznon. Bár, kicsit úgy érzem itt a férfiak hátrányos helyzetbe kerültek. Viccet félretéve rég láttam ilyen remek sci fi / thrillert, emésztgetni kell még, az biztos. -
Annihilation (I Don't Know - The Movie)
Mondhatni nagy reményekkel ültem le a film elé és Alex Garland megint nem okozott csalódást. Az Ex-Machina nekem tetszett, de azért nem volt az annyira jó szerintem.
Nagyon jól vezeti az embert a film egészen a végéig. Szépen építi fel a történetet, a hely titokzatosságát és adagolja a kérdéseket. Én bírom Oscar Isaacet, de miért van az, hogy gyakran néz úgy ki, mint aki 2 pillanatra van attól, hogy megöljön engem és az egész családomat? :D
8/10 -
[2018] - (imdb) - "Annihilation" - (Expedíció)*** - 8/10
(2018.03.12) (116 perc, amerikai) - Adventure, Drama, Fantasy --- 'R'
Director: Alex Garland
Writers: Alex Garland (written for the screen by), Jeff VanderMeer (based on the novel by)
Stars: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson
//*** = "aranyos" direkt címferdítés. Gondolom, nem akartak spoilerezni... -
Más körítése van a dolognak, de így se úgy se ér annak a közelébe... -
akkor ez olyan mint a Man from Earth, csak szar?:D -
Pont 2018-ban nem értitek a poént?:D -
Mégis miért? Nem a bőrszínére utalt... Ennyi erővel, ha azt mondod, hogy az a film, amiben Adam Sandler van, az már nem lehet jó akkor az is rasszista. -
Nyiri #99414 Én, Tonya: Nem akartam megnézni. Barátnőm elkezdte nézni és én ott ragadtam. Jó film. Elég nyomorult élete volt ennek a csajnak. Rengeteg hátrányból indult. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. 8 pont simán megvan. -
??? -
Mentol #99412 Fú, ez rasszista volt... -
The Shack
Sam Worthingtont elhívja Isten egy kunyhóba, hogy beszéljék meg a dolgokat. 2 óra elment erre a szarra. Isten és slapje puffogtatja a nagyon elmés megszólalásokat, de igazából nem mondanak semmit.
Összefoglalva, hogy megspóroljam a filmet mindenkinek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Isten jó, mindenki jó, mindenkit szeret, a gonoszt nem lehet megállítani és ez szomorú. Ennyi. Have a good night...
3/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.11. 19:48:40 -
ezért nem néztem meg moziban :) -
Dwayne Johnson a főszereplő... Mégis mire számítottál? :D -
Shape of Water
6/10
A latvanyvilagon kivul, szinte semmi nem fogott meg a filmben. Maga a tortenet sem. Nagyon messze van ez a Faun labirintusahoz kepest.
Szamomra egy ilyen filmnek, nem szabadna semmilyen Oscart nyernie. -
végül is nem dokumentum film volt :) -
Three Billboards Outside Ebbing:
Hát, én ettől kicsit jobbat vártam azután, hogy mindenki mondta mennyire jó. Nekem kicsit komolytalan volt az egész.
-
Prof William #99405 Még a színész is ugyanaz, mint aki Abe-t játszotta.
+ a Hellboy képregényekben is nagyon hasonló Abe kinézete. Ez akér még egy Spin-Off nak is felfogható. :)
-
Viccesnek vicces, de a futottak még kategória.
Kár volt a mozijegyet megvennem. :( -
Jumanji
még szerencse hogy nem mentem el rá moziba... nem érte volna meg az árát, nem is értem miért kaszált. Egy átlagos vicces film... -
Eléggé takarékon vagyok most, így lehet, hogy a sok faszság szimplán csak elment mellettem. Sokszor meg a telefon érdekesebb volt... :D -
Szerintem (!!), túl jólelkű vagy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![2017] - (imdb) - "Geostorm" / (Űrvihar) - 3/10
(2018.02.07) (110 perc**, amerikai) - Action, Sci-Fi, Thriller
Fostenger.
//** = ebből 7 perc a stáblista! -
Geostorm
Nem könnyű manapság 2 óra alatti filmet találni. A másik, hogy a nehéz családi ebéd után kellett valami olcsó és könnyű film. Végül a Geo lett a kiválasztott. Béna, unalmas, erőltetett konfliktusok és dráma van benne. De a célnak bőven megfelelt...
4/10 -
[2017] - (imdb) - "브이아이피 (Beuiaipi)" - (V.I.P.) - 7/10
(2018.03.09) (128 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
Director: Park Hoon-jung
Writer: Park Hoon-jung
Stars: Jang Dong-gun, Kim Myung-min, Lee Jong-Suk -
Tad, az utolsó felfedező
7/10
Egy tök aranyos animációs film, szerethető, aranyos karakterekkel. Felnőttnek-gyereknek egyaránt élvezhető. A Tad Jones csudálatos kalandjait (1. része ennek a filmnek) nem láttam, de kb. így is érthető volt az egész. -
-
Hegylakó / Highlander (1986):
Igen, most láttam először.:D
Bár a koncepciót mindig is ismertem, szóval nagy meglepetések nem értek. Nem mintha lenne bárminemű nagy fordulat a cselekményben.
Az egyetlen, ami ledöbbentett, az Sean Connery szerepe. Főleg, hogy miatta néztem meg. Meg voltam győződve, hogy ő lesz a fő-főellenség. Hát pofára kellett esnem.:D
Valamint a végén a mindent lezáró csata után az a rajzolt, animált démonos effekt kegyetlen jól nézett ki. De komolyan. Szerintem nem sűrűn látni ilyet más filmben.
-
The Shape of Water
Visszaolvasgatva látom nem vagyok egyedül a filmmel kapcsolatban ("3.: amúgy én sem tudtam beleélni magam és átérezni, ezek tudatában sem :))" stb)
10/
-
SzinesGeza #99394 Egyébként nem is hal.
Abe Sapien-nek nyilván rokona. -
"Szamomra gusztustalan ,hogy kikezdett a hallal"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a csaj azért vonzódik a "halhoz" mert a csaj is kvázi valami "kis hableány". Sok minden utal erre. Egy tenger partján találtak rá gyerekkorában vágásokkal a nyakán. A kis hableány mesében (Andersen verzió) ugyebár megkapta a boszorkánytól az emberi létet, de kivágta a nyelvét cserében. Illetve a mesében még táncolási készséget is kap a lány, amire szintén van utalás a filmben.
A vágás a nyakán meg valószínűleg a kopoltyú helye lehetett, amit a hal visszacsinált a végén a már korábban demonstrált gyógyítási skilljével
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2018.03.10. 09:42:22 -
Köszi - megspóroltál nekem egy kis időt. :) -
The Outsider
Jared Leto jakuza filmje. Leto vagy úgy választ filmet, hogy minél kevesebbet kelljen beszélnie vagy csak fáradt volt és a szövege felét lehagyta, a többiek meg method acting néven rolled with it. Olyan volt Leto, mint azok a COD karakterek, akik soha nem szólnak semmit és csak azért vannak, hogy első kézből és az események közepette láss mindent. Akárhogy is, nagyon művészire próbálták venni ezt a jakuza világot, ami nem igazán sikerült. Mire elkezdődött a háború már késő volt, túl rövid volt és nem igazán tudta már megmenteni a filmet.
5/10 -
a Genysisnek is terveztek mindenféle folytatást.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.03.09. 19:09:36