106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • luckyboi
    Event Horizon - nem volt rossz, bár az etalon Aliens- hez képest kicsit elmaradt, talán a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fisbörn vs. félhalott szétszabdalt gonosz szem níl verekedős

rész egy kicsit erős volt.

7/10
  • Noree14
    forgatókönyv írás tanulásához szeretnék segítséget..:)

és köszi a válaszokat
  • zaki
    Lenyomtam, sztem nem volt rossz. Jobban szórakoztam rajta, mint a Falun.
    Érdekes mese volt, tetszettek a karakterek, főleg PG, kezdem a palit egyre jobban megkedvelni... :)
    Kicsit elüt a film a rendező korábbi munkáitól, de nem volt rossz próbálkozás.

7/10
  • Bandew
    Pontosan mihez szeretnél segítséget? Rendezéshez és forgatókönyvíráshoz?
  • Kmarha
    irány a szépművészeti.. tanulj tovább ebben az irányban, különben akármilyen tehetséges is leszel, semmibe fognak venni.

szerintem.

14 évesen meg megfelelő ismertség vagy pénz nélkül, egyelőre felejtsd csak el a filmrendezést, forgatókönyv írást. Irogass regényt, novellát, azt finomitsd addig, ameddig kell.

megint csak szerintem.
  • Csaba007
    Disturbia:
    Nagyon komoly film! Végig lekötött! Sokkal rosszabra számítottam de nagyon bejött!
    9/10
  • Noree14
    sziasztok
    fogalmam sincs hol kaphatnék segítséget, remélem itt vki tud segíteni..
    14 éves vagyok, és nagyon foglalkoztat a filmrendezés, és forgatókönyv írás, sőt már konkrét ötleteim is vannak, és jelenleg írok egy könyvet, amit már sok ismerősömnek elküldtem, és elég nagy sikere van...^^
    tudom, hogy ennek semmi köze ehhez a fórumhoz, de máshol ennyit sem találtam mint itt.. na mind1
    ha vkit v vmit megsértettem ezzel sajnálom
    de aki tud segíteni annak nagyon hálás lennék..:)
    email címem: [email protected]
    ha most ezzel megsértettem vmilyen szabályt, sajnálom, csak segítséget szeretnék
  • PetruZ
    Ez egy érzelgős sz*rságokkal megspékelt, baromságokkal teli remake f*s. Szerintem. Nézd meg az eredetit. :)
  • Kmarha
    tényleg nem ajánlatos
  • DoctorJohnson
    nyugodtan kihagyhatod, csalódni fox
  • zaki
    A falu

Hát, ez nem volt valami nagy szám. Egy erős közepes max.
    A rendező korábbi filmjei nagyon bejöttek (6. érzék 10es, Sebezhetetlen 9es, Jelek 8as). A "csavar" a végén gyenge volt. Persze lehet, hogy nem ebben volt a hangsúly a filmben.

6.5/10

Lány a vízbent még nem láttam, most kezdem el mindjárt.
  • Bandew
    Az eredetit érdemes megnézni, mert iszonyat nagy!
  • Sir Quno Jedi
    Rambo-nak nem a zereje a lényeg, vagy a harci tudása, hanem a szellemisége...
  • desigo
    jogos
    én is csak pilláztam utánna...

durva,hogy velem egyidős film
  • LasDen #32594
    Dawn of the Dead (2004)

Nem vút szar....ha a tegnapi 28 hónappal későbbhöz hasonlítom fényévekkel jobb volt :D
    Bár ebben is volt sok baromság....pl.: nem értem, hogy minek érzelgős szarság egy horror filmbe?
    Nah de mind1.... 10/6
  • zaki
    Az elefántember

10/10.

Ezt a filmet látni kell, nem is tudok most nagyon mit írni...
  • Istencsászár
    Ettől Rambo a Rambo, hogy Rambo:) ez olyan szó ami egy embert takar akinek ereje mint egy tank, és semmi sem állíja meg soha semmikor:)
  • Bandee1987
    Rambo 3

8/10

Nem volt rossz, télleg fasza volt, de talán picit túlzottan is hihetetlen volt a sok eksönjelenet, meg Rambó sérülései.
    Végén amikor trautman meg rambó álltak szemben egy századnyi orosszal a nyilt terepen, és elkezdtek gyilkolni, akkor azért eléggé hitetlenkedve kezdtem fogadni, hogy majd ők ketten 2 fegyóval elintézik az összes oroszt, szerencsére a realitást megőrizendő (realitás egy rambó filmben? :))) jöttek az afgán barátok :)
  • desigo
    The Illusionist 8/10

Tetszett ahogy Edward Norton lassan tagoltan beszélt benne.
    Jó volt a történet bár néha elég levágós volt.
  • Loál János #32589
    He's a pussy.
  • Kmarha
    "Rambo? Rambo az egy buzi." Azért kiváncsi lennék eredetiben (angolul), hogy hangzott ez a mondat?
  • DoctorJohnson
    jaakkorjó
  • Bandee1987
    nem, a vicctopik, az általános eszemcserében található.
  • Bandee1987
    ezért vágtam, hogy honnan is vették a poénokat :)
  • Bandee1987
    azt már láttam
  • DoctorJohnson
    ez most csak vmi vicc, ugye?
  • desigo
    Azért nem olyan egyszerű letölteni a Simpsonst.
    Már harmadszor áll meg 99.9 %-on.

Tudnak ezek valamit
  • Kojiro
    Dreamgirls - 8/10
    Ebből 4et a dagi csajszi, 4et eddie kap, vittek mindent. Az egész film olyan, mintha egy sima filmet akartak volna dalbetétekkel aztán a felénél meggondolnák magukat és musicalt akartak volna csinálni. Néhol az ének-párbeszéd nagyon erőltetett volt.
    De tetszett! Walk the Line meg Ray jobb.

Simpsons - 7/10
    Jó, dehát minden része az a sorozatnak, szal kb annyi értelme van mint egy Rém rendes család mozifilmnek lenne.
    Az elején az nagyon tetszett, hogy Bart azt írja 100x a táblára, hogy "megígérem, nem fogom a filmet netről letölteni".
    Túl az sövényennél sokkal jobb.

Matchstick man - 9/10
    Már láttam régen 2x, megnéztem újra. Nem nagyon lóg ki a hasonló kaliberü filmek sorából, de nekem valamiért nagyon tetszik.

Transformers - 8/10
    Ennek úgy álltam neki, hogy nem fogok semmibe belekötni. És ilyen szemmel a film jó. Suspension of disbelief!

Tango & Cash - 9/10
    Már soxor láttam csak régen. Végre megvan! A film első 3/4-e 10/10, csak az utolsó akcióturmix nem kéne vagy nem így kéne. Persze annak idején sokkal jobbnak számított.
    Ekkora hatalmas poénokat, mint pl a "rakás szar lófarokkal" rég hallottam már, a magyar fordítás 100/100 .

Isten nem ver Bobbal - 9/10
    Nyihaha
  • LasDen #32580
    28 weeks later

Azon kívül hogy szar nincs vele semmi bajom....unalmas és hülyeség...
    Az életben nincs az a hülye aki ilyen után ilyen rövid idő eltelte után csak úgy vissza menne (én biztos nem, inkább várok 100 évet).....nah meg ez a gyilkoljunk le mindenkit aki él és mozog....sztem ez is baromság....az oké hogy nagy tömegben (vagyis talán nem) lezúznak mindenkit, de mikor elég lenne megkérdezni, hogy mivan velük inkább kinyírják....nah meg a vége....pff, de szar... :D

10/3
  • jefferson83
    Így van, nálam 10-es. Tudom kívülről az egészet, de nehéz megunni :)
  • LasDen #32578
    Ace Ventura

Már vagy 100x láttam, de megunhatatlan....azok a poénok zseniálisak... :D
    10/9...simán.... :D
  • zaki
    Ha lenyomtad mind3 Rambot, akkor azonnal meg kell nézni utána a Nagy durranás(2)-t, szakadni fogsz a röhögéstől... :D

Jó hír, hogy szeptemberben megjelenik mind2 rész SZINKONIZÁLTAN! :D
  • Bandee1987
    Hát igen, mostanában figyeltem fel olyan régi gyöngyszemekre mint a die hard és a rambo trilógia :)
    Nade most bepótolom :)
  • Kmarha
    üdv a hardcore akciófilmek világában :D

Evan Almighty - Evan a Minden6ó

Hát mit mondjak, valami hihetetlenül gagyi a történet, de bazz, én ekkorákat már nagyon régen röhögtem. Főszerepben kedvenc 40 éves szűzünk. Tényleg fájdalmas volt (kedvenc részek egyértelműen az állatos jelenetek). A történet tényleg nem semmi. Az új kormányzó, új házba, új feladatok elé állítva érkezik meg Washington külvárosába, hogy megváltsa a világot. Mivel Isten is hasonlót tervez, pont kapóra jön neki a fickó, nosza meg is parancsolja, hogy épitsen bárkát, amolyan Noe módjára. És bizony, gondoskodik róla, hogy a főhös ne lógjon meg a munka elől.

A levághatatlan szakál kinő, az állatok párosával megjelennek, és látszólag a világ kifordul magából. És hogy mi lesz a vége, jön e az özönvíz, vagy az egész csak örült látomás a megzakkant kormányzó fejében? A végén kiderül.

Ezt tényleg kár kihagyni. És a stáblista alá berakott klipp sem semmi :) Jó láttni, hogy Morgan Freeman ilyen öreg korára is megmaradt egy hatalmas gyereknek :)
  • Bandee1987
    Rambo 2 - First Blood part II

9/10

Hát ez marha jó volt, jobb mint az előző.

Kedvencem az a rész, amikor
    megölik a csajt, akibe beleszeretett
    és utána elkezd kegyetlenül gyilkolni, lőni és robbantgatni :) Hatalmas élmény volt :)
  • DaemoonHunter
    Ez lenne az:) Köszi a segítséget mégegyszer!
  • ProGabe #32572
    szerintem ERRE gondolsz!
    Port.hu-n
  • DaemoonHunter
    Egy kis segítség kellene: Keresek egy filmet, amelyben egy csövesnek munkát ajánlanak meg minden jót aztán másnap elviszik egy erdőbe levadászni. A csöves végül sorra leöli az embervadászokat. Nekem anno nagyon tetszett, nem egy új film.
    Előre is kösz a segítésget!
  • CSOCSO
    FORGATJAK AZ UJ SZUPERHOS FILMET!!!

18+!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(nemtom mit mondjak....)
  • Bandee1987
    Rambo 1 - First Blood

8/10

Bevallom férfiasan, még nem láttam, de most bepótolom az összeset. Első rész: Gecijó! :) Eksön, meg rambózás (:) ) minden mennyiségben, ez kell nekem. Hamarosan nézem a második részt. :)