106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
luckyboi #32608 Event Horizon - nem volt rossz, bár az etalon Aliens- hez képest kicsit elmaradt, talán a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fisbörn vs. félhalott szétszabdalt gonosz szem níl verekedős
rész egy kicsit erős volt.
7/10 -
Noree14 #32607 forgatókönyv írás tanulásához szeretnék segítséget..:)
és köszi a válaszokat -
Lenyomtam, sztem nem volt rossz. Jobban szórakoztam rajta, mint a Falun.
Érdekes mese volt, tetszettek a karakterek, főleg PG, kezdem a palit egyre jobban megkedvelni... :)
Kicsit elüt a film a rendező korábbi munkáitól, de nem volt rossz próbálkozás.
7/10 -
Pontosan mihez szeretnél segítséget? Rendezéshez és forgatókönyvíráshoz? -
irány a szépművészeti.. tanulj tovább ebben az irányban, különben akármilyen tehetséges is leszel, semmibe fognak venni.
szerintem.
14 évesen meg megfelelő ismertség vagy pénz nélkül, egyelőre felejtsd csak el a filmrendezést, forgatókönyv írást. Irogass regényt, novellát, azt finomitsd addig, ameddig kell.
megint csak szerintem. -
Csaba007 #32603 Disturbia:
Nagyon komoly film! Végig lekötött! Sokkal rosszabra számítottam de nagyon bejött!
9/10 -
Noree14 #32602 sziasztok
fogalmam sincs hol kaphatnék segítséget, remélem itt vki tud segíteni..
14 éves vagyok, és nagyon foglalkoztat a filmrendezés, és forgatókönyv írás, sőt már konkrét ötleteim is vannak, és jelenleg írok egy könyvet, amit már sok ismerősömnek elküldtem, és elég nagy sikere van...^^
tudom, hogy ennek semmi köze ehhez a fórumhoz, de máshol ennyit sem találtam mint itt.. na mind1
ha vkit v vmit megsértettem ezzel sajnálom
de aki tud segíteni annak nagyon hálás lennék..:)
email címem: [email protected]
ha most ezzel megsértettem vmilyen szabályt, sajnálom, csak segítséget szeretnék
-
Ez egy érzelgős sz*rságokkal megspékelt, baromságokkal teli remake f*s. Szerintem. Nézd meg az eredetit. :)
-
tényleg nem ajánlatos -
nyugodtan kihagyhatod, csalódni fox -
A falu
Hát, ez nem volt valami nagy szám. Egy erős közepes max.
A rendező korábbi filmjei nagyon bejöttek (6. érzék 10es, Sebezhetetlen 9es, Jelek 8as). A "csavar" a végén gyenge volt. Persze lehet, hogy nem ebben volt a hangsúly a filmben.
6.5/10
Lány a vízbent még nem láttam, most kezdem el mindjárt. -
Az eredetit érdemes megnézni, mert iszonyat nagy! -
Rambo-nak nem a zereje a lényeg, vagy a harci tudása, hanem a szellemisége... -
jogos
én is csak pilláztam utánna...
durva,hogy velem egyidős film -
Dawn of the Dead (2004)
Nem vút szar....ha a tegnapi 28 hónappal későbbhöz hasonlítom fényévekkel jobb volt :D
Bár ebben is volt sok baromság....pl.: nem értem, hogy minek érzelgős szarság egy horror filmbe?
Nah de mind1.... 10/6 -
Az elefántember
10/10.
Ezt a filmet látni kell, nem is tudok most nagyon mit írni... -
Ettől Rambo a Rambo, hogy Rambo:) ez olyan szó ami egy embert takar akinek ereje mint egy tank, és semmi sem állíja meg soha semmikor:) -
Rambo 3
8/10
Nem volt rossz, télleg fasza volt, de talán picit túlzottan is hihetetlen volt a sok eksönjelenet, meg Rambó sérülései.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végén amikor trautman meg rambó álltak szemben egy századnyi orosszal a nyilt terepen, és elkezdtek gyilkolni, akkor azért eléggé hitetlenkedve kezdtem fogadni, hogy majd ők ketten 2 fegyóval elintézik az összes oroszt, szerencsére a realitást megőrizendő (realitás egy rambó filmben? :))) jöttek az afgán barátok :) -
The Illusionist 8/10
Tetszett ahogy Edward Norton lassan tagoltan beszélt benne.
Jó volt a történet bár néha elég levágós volt. -
He's a pussy. -
"Rambo? Rambo az egy buzi."
Azért kiváncsi lennék eredetiben (angolul), hogy hangzott ez a mondat?
-
jaakkorjó -
nem, a vicctopik, az általános eszemcserében található. -
ezért vágtam, hogy honnan is vették a poénokat :) -
azt már láttam -
ez most csak vmi vicc, ugye? -
Azért nem olyan egyszerű letölteni a Simpsonst.
Már harmadszor áll meg 99.9 %-on.
Tudnak ezek valamit
-
Dreamgirls - 8/10
Ebből 4et a dagi csajszi, 4et eddie kap, vittek mindent. Az egész film olyan, mintha egy sima filmet akartak volna dalbetétekkel aztán a felénél meggondolnák magukat és musicalt akartak volna csinálni. Néhol az ének-párbeszéd nagyon erőltetett volt.
De tetszett! Walk the Line meg Ray jobb.
Simpsons - 7/10
Jó, dehát minden része az a sorozatnak, szal kb annyi értelme van mint egy Rém rendes család mozifilmnek lenne.
Az elején az nagyon tetszett, hogy Bart azt írja 100x a táblára, hogy "megígérem, nem fogom a filmet netről letölteni".
Túl az sövényennél sokkal jobb.
Matchstick man - 9/10
Már láttam régen 2x, megnéztem újra. Nem nagyon lóg ki a hasonló kaliberü filmek sorából, de nekem valamiért nagyon tetszik.
Transformers - 8/10
Ennek úgy álltam neki, hogy nem fogok semmibe belekötni. És ilyen szemmel a film jó. Suspension of disbelief!
Tango & Cash - 9/10
Már soxor láttam csak régen. Végre megvan! A film első 3/4-e 10/10, csak az utolsó akcióturmix nem kéne vagy nem így kéne. Persze annak idején sokkal jobbnak számított.
Ekkora hatalmas poénokat, mint pl a "rakás szar lófarokkal" rég hallottam már, a magyar fordítás 100/100
.
Isten nem ver Bobbal - 9/10
Nyihaha
-
28 weeks later
Azon kívül hogy szar nincs vele semmi bajom....unalmas és hülyeség...
Az életben nincs az a hülye aki ilyen után ilyen rövid idő eltelte után csak úgy vissza menne (én biztos nem, inkább várok 100 évet).....nah meg ez a gyilkoljunk le mindenkit aki él és mozog....sztem ez is baromság....az oké hogy nagy tömegben (vagyis talán nem) lezúznak mindenkit, de mikor elég lenne megkérdezni, hogy mivan velük inkább kinyírják....nah meg a vége....pff, de szar... :D
10/3 -
jefferson83 #32579 Így van, nálam 10-es. Tudom kívülről az egészet, de nehéz megunni :) -
Ace Ventura
Már vagy 100x láttam, de megunhatatlan....azok a poénok zseniálisak... :D
10/9...simán.... :D -
Ha lenyomtad mind3 Rambot, akkor azonnal meg kell nézni utána a Nagy durranás(2)-t, szakadni fogsz a röhögéstől... :D
Jó hír, hogy szeptemberben megjelenik mind2 rész SZINKONIZÁLTAN! :D -
Hát igen, mostanában figyeltem fel olyan régi gyöngyszemekre mint a die hard és a rambo trilógia :)
Nade most bepótolom :) -
üdv a hardcore akciófilmek világában :D
Evan Almighty - Evan a Minden6ó
Hát mit mondjak, valami hihetetlenül gagyi a történet, de bazz, én ekkorákat már nagyon régen röhögtem. Főszerepben kedvenc 40 éves szűzünk. Tényleg fájdalmas volt (kedvenc részek egyértelműen az állatos jelenetek). A történet tényleg nem semmi. Az új kormányzó, új házba, új feladatok elé állítva érkezik meg Washington külvárosába, hogy megváltsa a világot. Mivel Isten is hasonlót tervez, pont kapóra jön neki a fickó, nosza meg is parancsolja, hogy épitsen bárkát, amolyan Noe módjára. És bizony, gondoskodik róla, hogy a főhös ne lógjon meg a munka elől.
A levághatatlan szakál kinő, az állatok párosával megjelennek, és látszólag a világ kifordul magából. És hogy mi lesz a vége, jön e az özönvíz, vagy az egész csak örült látomás a megzakkant kormányzó fejében? A végén kiderül.
Ezt tényleg kár kihagyni. És a stáblista alá berakott klipp sem semmi :) Jó láttni, hogy Morgan Freeman ilyen öreg korára is megmaradt egy hatalmas gyereknek :) -
Rambo 2 - First Blood part II
9/10
Hát ez marha jó volt, jobb mint az előző.
Kedvencem az a rész, amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és utána elkezd kegyetlenül gyilkolni, lőni és robbantgatni :) Hatalmas élmény volt :)megölik a csajt, akibe beleszeretett -
Ez lenne az:) Köszi a segítséget mégegyszer! -
szerintem ERRE gondolsz!
Port.hu-n -
Egy kis segítség kellene: Keresek egy filmet, amelyben egy csövesnek munkát ajánlanak meg minden jót aztán másnap elviszik egy erdőbe levadászni. A csöves végül sorra leöli az embervadászokat. Nekem anno nagyon tetszett, nem egy új film.
Előre is kösz a segítésget! -
FORGATJAK AZ UJ SZUPERHOS FILMET!!!
18+!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(nemtom mit mondjak....) -
Rambo 1 - First Blood
8/10
Bevallom férfiasan, még nem láttam, de most bepótolom az összeset. Első rész: Gecijó! :) Eksön, meg rambózás (:) ) minden mennyiségben, ez kell nekem. Hamarosan nézem a második részt. :)