106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Lehet :ASDD
  • ProGabe #32687
    pont most kérdezte valaki a megfelelő topikban hogy EZ ALATT milyen szám megy,és bizony én letettem a hajam ettől a kis vidtől.tényleg minden egyes mozdulata már-már művészi ennek a srácnak!
    /off
  • DoctorJohnson
    "9/10 és igazán nem is tudom miért nem tizes :) "

én tudom. az übergagyi triciklis "autósülözésért" :D
  • jefferson83
    Hmm köszi :) Mindenképpen meg fogom nézni
  • precision
    Ha az ong bak bejött akkor nézd meg Tony Jaa -tól a Tom Yum Goong -ot mindenképp, simán van olyan jó mint az ong bak szerintem, imdb
  • jefferson83
    Ong Bak

9/10 és igazán nem is tudom miért nem tizes :) Most láttam először és kielégítette az elvárásaimat. Jól kidolgozott, szépen koreografált harci jelenetekbe itt ott sikerült egy kis pluszt belecsempészni és egyes jeleneteknél gondoltam magamban - ez igen.

UI: Ajánlom barnie1990 anyukájának (ha még nem láttátok), nem fog csalódni (bár sok robbanás az nincs benne, de kárpótolnak érte)
  • csgj
    Szahara

Kellemes meglepetés volt a film, néha igazán poénos, izgalmas, látványos, jó volt a zene (azért nem mindig...) és Matthew McConaughey se volt olyan rossz benne (kivételes eset :P). Az az egyetlen baj a filmmel, hogy nem túl reális... :D Pl: szélben, a sivatagban vitorlázni egy világháborús repülőgép ronccsal, meg az, amikor a fél kocsit magukkal rántják, de az elrablók észre sem veszik (ezt valszeg csak az érti, aki látta). Ezért lett... --->

8/10
  • Bandew
    Elvileg ő a sztorit írta, a forgatókönyvírásban nem vett részt.
  • Bucser
    "The original screenplay for the movie was written by Quentin Tarantino and later revised by Stone, Richard Rutowski, and David Veloz. While much of the dialogue is word for word, the revisions change the focus of the film from journalist Wayne Gale (Robert Downey, Jr.) to Mickey and Mallory. The two went from being a normal married couple who suddenly decide to go on a killing spree to unwed social outcasts who were molested and beaten by their parents. Tarantino—unhappy with the rewritten version—publicly disowned the script and asked that his name be removed from the screenwriting credits. He subsequently received a "story by" credit."

Akkor most kié végülis? Mert Tarantino nem vállalta fel...

Forrás
  • DoctorJohnson
    ebben meg Neked van igazad, ez tényleg tarantino sztorija
  • DoctorJohnson
    így van
  • Bandew
    Itt nem arról van szó, hogy kire mi a jellemző (de ebben sem értek egyet), hanem hogy ez Tarantino sztorija.
  • Bucser
    Az alapsztori az Tarantino. Azaz hogy 2 őrült végigszáguld Amerikán és halomra gyilkolja az embereket. Ez Tarantino. Az hogy közben kifigurázzák az amerikai média sajátosságát, hogy hőst csinálnak a sorozatgyilkosokból az meg Oliver Stone.

Meg lehet nézni Tarantino munkásságát. Nem erőssége semmilyen mondanivaló sem. Akciórendezőnek okés meg sok a vér. De hogy bármiben is görbe tükröt mutatnának a világra az egyik filmjére sem jellemző.

ellenben nézd meg Oliver Stone bármely komolyabb munkáját. (Szakasz, Összeomlás, Született Gyilkosok, Született július Negyedikén, Minden héten háború)
  • Bandew
    "Amit mondtak benne" az Tarantino.
  • Bandew
    Furcsa de számomra pl tök nagy csalódás volt a Született Gyilkosok. Tök kíváncsi voltam rá, mert nagyon sokan emlegették, aztán meg pfff...
    Egy kicsit se jött be.
  • mark oh
    megnéztem a norbit cimü filmet,hát nem nagy szám,sztem több poént is ki lehetet volna hozni a dagadégbol.más:nem tudja valaki hol lehet megszerezni dvd-n a "palmeto" és "a fivér" filmeket,mert csak video kazin jelentek meg nálunk.
  • mark oh
    nézd meg a filmet nem fogsz csalodni sztem.pláne a börtön igazgato(tommy lee jones,ha jo irtam).de a többiek frankok nagyon.
  • Bucser
    Kurva jó.

Jobb mint bármelyik tarantino által készített pillanatnyi sikerfilm.

Oliver Stone filmjei nem csak szórakoztatnak meg látványban jók, hanem a végén elgondolkodsz, hogy hűű bazzeg van benne valami amit mondtak...
  • TomDantes
    Ha jól tudom Tarantino írta storyt,Oliver Stone meg rendezte, de későb Tarantino azt mondta nem tetszik neki a film...azért kiváncsi lennék rá milyen.
  • Tatyla
    L'ecso

lellemes kis kikapcsolódás minden korosztálynak,igaz én föleg a technikai megvalósitásra figyeltem,és a Pixar egyre tökéletesebb munkákat ad ki a kezéböl...

7/10
  • mark oh
    sok idö után megszereztem a szülletet gyilkosokat,hát még mindig csucs kurv@ jo film,mindegyik szinész jol játsza a maga karakterét
  • precision
    Evan Almighty

Egyszer mindeképp megnézhető film, bár hiányoltam az igazán jó poénokat. Azért egy 6ost megérdemel. 6/10
  • DoctorJohnson
    Sunshine - 7/10
    nem volt rossz, a végén még izgultam is, de azért na... :D
    szóval kicsit összetettebb sztorit vártam, nem volt kerek a mi-miért és hogyan történik, de azért tényleg nem volt rossz film.
  • luckyboi
    Bagger Vance legendája - 9/10 - eredeti sztem, jók a színésszek, szépek a képek. A zene meg pont akkor szólal meg és pont jól.
  • Csaba007
    Buliszervíz 2:
    Hát szerintem nagyon rossz film! Ahoz képest,hogy vígjáték semmi vicces nemvolt az egész filmben!Untam az egészet!
    1/10
  • DoctorJohnson
    mit javasolsz, aki eddig egyetlen simpsons sorozatrészt sem látott, illetve south parkon nőtt fel annak érdemes megnéznie a simspons movie-t?
  • grebber
    1408 nagyon jó film volt!
  • SASboy
    Reno 911: Miami
    Hát ez szar volt. 2/10
  • Dynamic
    The Simpsons Movie

Ugyanazt a szintet hozta, mint a normál Simpsons epizódok, csak ez 80 perces, így igazából nincs is értelme pontozni.
  • PetruZ
    A hivatalos track lista. Nem tudom, melyik az a szám, de kiindulásnak biztos elég. :)
  • fifi
    emberek!

óriási kérésem lenne! mi annak a számnak a címe ami akkor megy a Manhunterben, amikor a vörös sárkány meg a vak nő szeretkeznek? vagy mi módja van az ilyen számcímek felkutatásának?

előre is köszi.
  • barnie1990
    Én anyámmal voltam így,csak neki a verekedés meg a robbanás a fontos. :D
  • jefferson83
    Megfigyelhető ez a tendencia sajnos. Pedig mindkét színésznek voltak ütős filmjei. Apámmal néztük neki meg mindegy csak lövöldözzenek benne
  • barnie1990
    Végig se néztem.
    Wesley Snipes ma már egyenlő lett Steven Segal-lal.
    Magyarul futószalagon nyomatja a szarabbnál szarabb filmjeit.
  • jefferson83
    A mesterlövész - The Contractor

Semmi eredetiség. Gyenge. 4/10
  • zaki
    Karib-tenger kalózai 1-2

Egyformán tetszett mind2 rész, 8,5/10.
    2. részben marha jü volt a CGI... :)
  • precision
    Pathfinder - 5,5/10
  • LasDen #32651
    ezt is remakelik... :D
    csak nem áldoku film lesz......hanem rendes..
  • shaba23 #32650
    Kannibál holokauszt

haverok felkészítettek anno, hogy ez egy mekkora brutális film, karóbahúzás meg ilyenek...csak nem vettem figyelembe, hogy ezt 15 évvel ezelőtt mesélték :) így 2/10, de azt a 2őt nem tudom mire adtam...
  • SASboy
    Dead Silence
    Egynek elmegy. 5/10