106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • REALista
    A nap birodalma 10/10

Hihetetlen film mindenkinek csak ajánlani tudom zseniális.Christian Bale nagyon nagyot alakít benne pedig még csak tizen akárhány éves volt még csak.Spielberg legjobb filmjei között van szerintem simán attól függetlenül hogy egyes jelenetek már kicsit gicsbe hajlanak de ez egyáltalán nem gond sőt...

Ja és a szinkron is nagyon jó lett!:)

• DoctorJohnson
    Ja tudom. Csakhogy a film címe ultimatum, és nem ultimate...
  • Count Adyn
    Tudod mit jelent agolul az ultimate szó? Azt hogy utolsó, végső, a trilógia záró része.

Nekem nagyon bejött mindhárom Bourne film, imdb-n is 7.5-8 közt mozognak, dehát ugye izlések és... :)
  • zaki
    Robert Ludlum 1ik könyvnek a címe ez, azért adták a filmnek is.
  • DoctorJohnson
    A Bourne ultimátum - 5/10

Egyáltalán nem izgalmas, klisékre építkező tucatfilm (kb. az előzőek is azok voltak). Moziban 1x tán nézhető, de inkább nem költenék rá pénzt.

From Wiki:
    "Az ultimátum (|latinul: az utolsó) olyan fenyegetéssel kísért követelés, amelynek teljesítését meghatározott időhöz kötik. Általában több kérés utáni végső követelés szokott lenni és mint ilyen, a rendelkezésre álló idő többnyire rövid, maga a követelés pedig nem lehet további tárgyalások témája."

Nos a filmben nincs SEMMI aminek köze lenne az "ultimátum" kifejezéshez. Semmi. Egyszerűen választottak egy eléggé ütősen hangzó alcímet a sorozat 3. részéhez. Gáz.
  • Japep
    Érteni értem, de nem jött be...
  • Sephi
    Nem jott be mert nem ertetted meg a modanivalojat. Vagy... egyszeruen nem jott be.
  • Japep
    Rekviem egy álomért
    3/10

Hát nekem nagyon nem jött be a film, pedig sok jót hallottam róla...ha hamarabb megtudom, hogy a rendező másik filmje 'A forrás', akkor valószínűleg el sem kezdem nézni (mivel az egy *** volt, semmi történet, semmi értelem...legalábbis számomra, aki "normálisabb" filmeket szeret)!
    Végülis még lehetett volna a "nézhető" kategória is, de engem idegesített, hogy állandóan az öregasszonyt mutatják meg hogy kapkodják a kamerát...
  • otrosinka
    az alap ötlet szerintem oké. DE....
    A fogatókönyv 0, a helyszín pocsék, kameramozgás snassz. A rendezés még csak csak elmegy, csak szereplők is elvannak a saját szerepükben. Ezért sem a rendező, sem a színészek nemtudnak hozzátenni a filmhez.
    sablonos és unalmas.
    szerintem 10/2 ( mint írtam az alapötlet jó is lehetett volna )
  • Sephi
    Jason F alakotasa.
  • Tatyla
    Epic Movie

gusztustalan,idióta és semmitmondó paródiafilm...

1/10
  • BlackWolf
    A Falka
    még szerencse , hogy a világomat nemtudtam amikor néztem ennyire rossz filmet én még nemláttam :D , hogy van arcuk ilyet kiadni az embereknek manapság + még tele is van filmes hibákkal

0/10

• Bandew
    Miért érzed hogy muszáj?
  • Kojiro
    zene-zene
    étel-étel
    évszak-évszak
    ember-ember
  • DoctorJohnson
    atyaég, mit szívtál haver? épelméljű ember ilyet biztos nem ír le
  • DoctorJohnson
    film-film
    én így hasonlítom őket egymáshoz, így LOGIKUS.
    nagy kalap szar a superman returns, és felőlem akárhányszor megnézed és áradozol róla, szóvá fogom tenni a nyamvatt ízlésed.
    csá
  • Kojiro
    Köszönöm a mélyreszántó ellenérveket.
    Szándékosan írtam, hogy a hangulata óriási, mert az. És mert a színészi játék, dramaturgia stb stb már nem...
  • Kojiro
    Nem. Ezeket a filmeket nem hasonlíthatjuk egymáshoz.
    Tudod ez azért van, mert ezek teljesen más jellegü filmek...
    Ha minden filmben ugyanazt keresed, akkor nézd meg ugyanazt a filmet 1000x

Amúgy emléxem, mikor legelőször megnéztem a Superman Returnst és jó kritikát írtam róla, te voltál az első, aki belekötöttél. És most sem állod meg szó nélkül. A véleményedet már ismerem, köszi. Viszont én azóta láttam a filmet mégegyszer, úgyhogy lehet, hogy az enyém egy kicsit objektívebb.
  • jefferson83
    Napoleon Dynamite

Jujjj :) A karakterek hatalmasak, egyes jelenetek ott voltak a szeren (nagyot röhögős), és egyes jelenetek pedig a régi sulis hangulatot képesek voltak hozni :) Na ennyit a pozitívumról. A hugival néztem és a film felénél megkérdezte, hogy olvastam-e a tartalmát a filmnek? Mondom nem, miért? Aszondja, mert kiváncsi lett volna mit írnak erről a filmről. Igaza volt, mert eléggé semmitmondó kis történettel rendelkezik. Azonban az nagyobb baj, hogy a poénok amelyek ütnek is, eléggé ritkák voltak benne és leginkább csak a karaktereken lehetett mosolyogni, nem a párbeszédeken. Nem mondom végig lehetett nézni, de nem szándékozom megismételni az is valószínű :)

Sajnos az a baj, hogy nem volt annyira sz*r, hogy már jó legyen :)

4/10
  • robotnyk
    Hot Fuzz

ez annyira szar, hogy már jó. de tényleg.

10/7
  • zaki
    Minden vilángol

7/10
  • zaki
    Kb akkor kedztem el gondolkodni az offon, de bíztattam magam, na még egy kicsit, jó lesz ez, de feladtam... :D
  • jefferson83
    Én is most láttam vagy 5. alkalommal, és mit mondjak kevés olyan film van ami még ez után is szórakoztató tud lenni.
  • LasDen #32785
    Nekem 8

Ezt is mindig megtudom nézni.....megunatatlan...nincs benne annyi jelent amin hangosan feltudok röhögni, de mégis szórakoztató :D

10/7
  • DoctorJohnson
    Naja :)
  • Istencsászár
    "Ez a film jó! A hangulata óriási"

10/3

... na persze:))))
  • REALista
    Hát én a feléig sem jutottam, Keira sztriptíze után kikapcsoltam...:D
  • zaki
    Domino

Hát ezt a felénél kikapcsoltam, pedig ha valamit elkezdek, azt már végignézem...
  • DoctorJohnson
    Hát nemtom, ha az első két filmre 9-est meg 10-est adsz, a superman-re max 3-ast kellene, már ha mint film hasonlítjuk hozzájuk, de te tudod, csak szúrta kicsit a szemem.
  • DoctorJohnson
    Faterok motoron - 7/10

Összességében nagyon szórakoztató volt, klisék tömkelege, de akkor is nagyon élveztem. Pár poénon viszont hangosan felröhögtem, így ezek megadták az alaphangulatát a filmnek. Teccett na, a végén a homár motorosrendőr felbukkanaását még vártam azért :)))
  • Kojiro
    Dark City
    Rég láttam, de akkor soxor. A véleményem nem változott meg róla.
    9/10

Payback
    Mel Gibson legjobb filmje ever. Én csak 4-5x láttam eddig, de van egy haverom aki vagy 30x. Az összes szereplő 10/10: Lucy Alexis Liutól az öreg Coburnig mind.
    "Három hétig foglak kínozni, ha kell vérátömlesztéssel tartalak majd életben!"
    10/10

Superman Returns
    Kb év elején láttam és nekem nagyon tetszett, gondoltam megnézem mégegyszer, hátha rájövök miért utálják mások. Hát nem sikerült.
    Ez a film jó! A hangulata óriási.
    8/10
  • Nyiri
    Hol lesz?
  • Bandew
    Az egész odavág!!! És szvsz egyáltalán nem lassú, hanem pont az a "normál" sebesség. Persze az ma már lassúnak számít.
    De alap!
  • Bucser
    Elég lassú film, de kicseszettül jó.
  • Real13
    Full Metal Jacket-et érdemes e megnézni????Dehogy,csak ALAP
    Főleg az első háromnegyed óra,ami nagyon odavág.
  • Sephi
    Nem kell anyazni... este lesz a Full Metal Jacket. Aszontak nagyon jo. Megeri megnezni?
  • jefferson83
    Hot Fuzz

Kellemes kis film. Szinte minden benne van ami a modern akciófilmeket jellemzi, hogy miért is? Véleményem szerint ez a film a divatos akciófilmekben(horror/thriller) használt kliséket eleveníti fel és próbálja azokat megmutatni egy görbe tükrön keresztül. Ezért nem szabad túl komolyan venni a filmet és jól fogunk szórakozni rajta :) Ilyen szemszögből vizsgálva minden barokkos túlzás ami megjelenik a "vásznon" érthető. Én csak ajánlani tudom. Nálam 7/10
  • Bandew
    A kocsmában megtanult énekelni, na és?
  • PetruZ
    Na ja, gondolom, ezért szerepelt egy musical-ben is tavaly. Valószínűleg direkt kutyaütőt kerestek a többszörös díjnyertes In The Woods musical londoni 30. évfordulós felújításába, amit a Royal Albert Hall-ban adtak elő, csak kétszer, és egy sérült gyermekeket gondozó alapítvány 125. évfordulójának tiszteletére rendezték. Két külön betétdalt énekelt(!) egy híres angol színésznővel. Gondolom, azért őt választották, hátha feldobja az előadást valami bunkósággal...

:)
  • zaki
    A jó, a rossz, és a csúf

No comment. 10/10.