106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    gondolod ennek itt a helye mi?
  • shaba23 #33335
    de jó lenne, ha nem provokálnád a népet...
  • kikki52
    http://www.youtube.com/watch?v=9x7eXUrAu8w
  • DoctorJohnson
    Miért, több lenne annál? :)
  • DoctorJohnson
    A "ravasz, az agy..."-at felirattal láttam moziban.
    Ford Fairlane-t először szinkronnal később felirattal.
    Mindig is utáltam Nagy Feró hangját, totál nem illett rá, de a szövegek jók voltak, viszont azok működtek felirattal is.
  • REALista
  • shaba23 #33330
    gondolom azért, mert ő a szinkronos filmet pontozta összességében...
  • Seten

Szóval az Indiana Jones -TRILÓGIA egy "hálivudi szarfos SOROZAT"?

:D :D :D :D :D

• Loál János #33328
    Ravasz az agyat hogy láttad-e? Szinkronnal vagy eredeti nyelvvel?
    Vagy mi van egy Ford Fairlane-nel, ami csak itthon lett kultuszfilm, éshát "nem egészen" a történet miatt? :D
  • Z
    Mellesleg nem tudjátok, hogy milyen gázsit kap? Mert valahogy az a sanda gyanúm, hogy nem kap csúcsfizut.
  • Z
    Köszi wazeg! Vétkeztem...
  • DoctorJohnson
    Úgy van ahogy a spoilerben mondod, az az alakítás utánozhatatlan volt.
    Spacey 4 prezident! :)
  • Z
    Lehet ilyen aspektusból is szemlélni, de én az akkori élményre, "arra a filmre" amit akkor és ott láttam, adtam kilenc és felet. Mert szvsz a hang, a beszéd, hovatovább a zene(!!!) az szerves része a filmnek. Szerintem. Eredetiben, Spacey prof hangjával nyilván 10/10. Ez legnagyobb bánatomra egy - szerintem nem is a mozikban futott szinkronnal való - Viasat3-ról felvett verzió volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A pofák, amiket Spacey vágott a végén beszéd közben, hát az már önmagában egy fél Oscar...frankón így képzelek el egy pszichopata gyilkost, ahogy előadja a világnézetét, a véleményét. Egy igazi, kőkemény beteg állat. Nem hol hisztizős, hol normális állapotok között hintázó embereknek gondolom az igazi "művészi gyilkosokat".

De mondom, a filmet az alapján tudom osztályozni, hogy akkor a megnézéskor mit érzek. És sajnos akkor, mikor azt a katasztrofális nazális valami előtört a torkából, mint Verebes Darth István esetében, nos hát az elrontotta a szórakozásom.

Egy dolog biztos: valahogy meg kell néznem az angol váltazatot is.
  • DoctorJohnson
    Én mondjuk eleve nem nézek szinkronos filmeket, így nem nagyon tudok állást foglalni, de egy külföldi filmnek NEM SZERVES RÉSZE a magyar szinkron, így nem szabadna az értékelés alá vonni, akár jó, akár nem.
  • DoctorJohnson
    Hja. És a hetedik tényleg 10 pontos.
    Szinkronnal még nem is láttam, vétek is, Spacey hangját hallani kell!
  • BlackWolf
    nehéz idők - 2 éves film nemtudom eddig miért nemláttam .. igencsak bejött
    8.5/10
  • Kmarha
    egyértelműen.. a szinkron is a pontrendszerhez tartozik.
  • Kojiro
    és mi van azokkal a filmekkel, amiket jobbá tesz a szinkron? :C
    a logikád szerint, adható egy filmnek több pont, mert khúrvajó a szinkron? :D
  • sweech
    én is így vagyok vele, az elsőnek még volt hangulata, de az újabb részek már csak a trancsírra mennek
  • Riddick21
    No offense, de mi köze a szinkron minőségének a film minőségéhez? Mármint: a Hollywood-ban (vagy akárhol) elkészült filmet nyilván nem magyar szinkronszínészekkel forgatták, tehát mi basztuk el. Vagyis a filmre nyugodtan adhatsz 10/10-et (mert annyi is), a szinkront meg húzd le külön.
    Lehet, hogy csak szőrszálhasogatás, de így logikus, nem?
  • precision
    hát ez már vicces...én az első részt láttam, az nálam egy max 6/10...a többit meg se néztem, de hogy ezt se fogom az tuti
  • zaki
    Egyik kedvencem, jöhetne már DVD-n s nálunk... :(
  • Z
    Hetedik: 9.5/10 (gány szinkron miatt)

Hogyhogy nem láttam én eddig ezt a filmet? PFF!
  • Kojiro
    Nekszt -
    Ötletes volt, tetszett. A végén olyan érzésem lett kicsit, mint ha egy régi sci-fi novellát olvasnék, ami nem vezeti le a történetet, kizárólag addig a pillanatig meséli el, amíg még újat tud mondani.
    Korrekt.
    9/10
  • DoctorJohnson
    Hannibal rising - 7/10

Egész jó film lett, bejött a főszereplő srác, kellően beteg tekintete volt és a sztori is okés volt, nekem korrektül "megmagyarázta" Dr.Lecter elméjének működését :)
    Rosszabbra számítottam, úgyhogy kellemes meglepetés volt.
  • shaba23 #33311
    The sound of thunder
    3/10
    így kell elkúrni egy jó alapötletet...krájton bácsi inkább adta volna a könyvet a dzsuraszik parkosoknak
  • Tatyla
    Rob-B-Hood

Jackie Chan ismét Hong-Kong-ban forgatott és nem is lett rossz...
    7/10
  • Sephi
    En nem aszontam hogy rosz hanem aszontam unalmas.
  • Real13
    1408?Szvsz az is igencsak jó film
  • Sephi
    Tolem lehet rendezoi , akkora nagy unalom hogy az borzalmas.
  • Real13
    Death Proofhoz:Nem tűnt fel senkinek,hogy Mike csak egy nagyon menőnek látszani akaró,de beszari f@szkalap???:)Amúgy pedig,ha megnézed,Mike remekül vezetett,egészen addig,amíg a lőtt sebét be nem whiskiste,+nem verte meg a csaj azzal a vassal:)

DEATH PROOF,nálam:10/10
  • Riddick21
    Köszi, mindenkinek!
  • Z
    Boldog szülinapot, így utólag!
  • AntiHero
    1408 - rendezői változat

látta már valaki?
    Miben külömbözik? Megéri megnézni?
  • AntiHero
    Nem hiszem el:P

Evan a minden6ó

Nagy szar. 10/3
  • DoctorJohnson
    Ezt mondom én is :D
  • AntiHero
    Na ja jól nézet ki. Amúgy annyira nem rossz film 1x nézhető:)
  • Kmarha
    jaja.. én is ezt irtam.. vagy akartam irni. A kriptás jelenetig volt jó. Utána hihetetlen nagyott zuhant a film.
    talán csak a 9. csapás volt még a végén, mely ha másért nem is, a látványért mindenképpen odavágott
  • AntiHero

Nekem csak a végéig teszettek a csapások meg az egész. Aztán mikor már leütötték a nigger csávót(a kriptába vagy mibe) el is szarodót.:S Vagyis innetől az események meg story vészesen leromlott
  • Kmarha
    10 csapás

A végéig nagyon tetszett. Az utolsó 5 percet meg rohadtúl kár volt megcsinálni, legalábbis ilyenre.