106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
gondolod ennek itt a helye mi? -
de jó lenne, ha nem provokálnád a népet... -
kikki52 #33334 http://www.youtube.com/watch?v=9x7eXUrAu8w -
Miért, több lenne annál? :) -
A "ravasz, az agy..."-at felirattal láttam moziban.
Ford Fairlane-t először szinkronnal később felirattal.
Mindig is utáltam Nagy Feró hangját, totál nem illett rá, de a szövegek jók voltak, viszont azok működtek felirattal is. -

-
gondolom azért, mert ő a szinkronos filmet pontozta összességében... -
Seten #33329
Szóval az Indiana Jones -TRILÓGIA egy "hálivudi szarfos SOROZAT"?
:D :D :D :D :D
-
Ravasz az agyat hogy láttad-e? Szinkronnal vagy eredeti nyelvvel?
Vagy mi van egy Ford Fairlane-nel, ami csak itthon lett kultuszfilm, éshát "nem egészen" a történet miatt? :D -
Mellesleg nem tudjátok, hogy milyen gázsit kap? Mert valahogy az a sanda gyanúm, hogy nem kap csúcsfizut. -
Köszi wazeg!
Vétkeztem...
-
Úgy van ahogy a spoilerben mondod, az az alakítás utánozhatatlan volt.
Spacey 4 prezident! :) -
Lehet ilyen aspektusból is szemlélni, de én az akkori élményre, "arra a filmre" amit akkor és ott láttam, adtam kilenc és felet. Mert szvsz a hang, a beszéd, hovatovább a zene(!!!) az szerves része a filmnek. Szerintem. Eredetiben, Spacey prof hangjával nyilván 10/10. Ez legnagyobb bánatomra egy - szerintem nem is a mozikban futott szinkronnal való - Viasat3-ról felvett verzió volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pofák, amiket Spacey vágott a végén beszéd közben, hát az már önmagában egy fél Oscar...frankón így képzelek el egy pszichopata gyilkost, ahogy előadja a világnézetét, a véleményét. Egy igazi, kőkemény beteg állat. Nem hol hisztizős, hol normális állapotok között hintázó embereknek gondolom az igazi "művészi gyilkosokat".
De mondom, a filmet az alapján tudom osztályozni, hogy akkor a megnézéskor mit érzek. És sajnos akkor, mikor azt a katasztrofális nazális valami előtört a torkából, mint Verebes Darth István esetében, nos hát az elrontotta a szórakozásom.
Egy dolog biztos: valahogy meg kell néznem az angol váltazatot is. -
Én mondjuk eleve nem nézek szinkronos filmeket, így nem nagyon tudok állást foglalni, de egy külföldi filmnek NEM SZERVES RÉSZE a magyar szinkron, így nem szabadna az értékelés alá vonni, akár jó, akár nem. -
Hja. És a hetedik tényleg 10 pontos.
Szinkronnal még nem is láttam, vétek is, Spacey hangját hallani kell! -
BlackWolf #33321 nehéz idők - 2 éves film nemtudom eddig miért nemláttam .. igencsak bejött
8.5/10 -
egyértelműen.. a szinkron is a pontrendszerhez tartozik. -
és mi van azokkal a filmekkel, amiket jobbá tesz a szinkron? :C
a logikád szerint, adható egy filmnek több pont, mert khúrvajó a szinkron? :D -
én is így vagyok vele, az elsőnek még volt hangulata, de az újabb részek már csak a trancsírra mennek -
No offense, de mi köze a szinkron minőségének a film minőségéhez? Mármint: a Hollywood-ban (vagy akárhol) elkészült filmet nyilván nem magyar szinkronszínészekkel forgatták, tehát mi basztuk el. Vagyis a filmre nyugodtan adhatsz 10/10-et (mert annyi is), a szinkront meg húzd le külön.
Lehet, hogy csak szőrszálhasogatás, de így logikus, nem? -
hát ez már vicces...én az első részt láttam, az nálam egy max 6/10...a többit meg se néztem, de hogy ezt se fogom az tuti -
Egyik kedvencem, jöhetne már DVD-n s nálunk... :( -
Hetedik: 9.5/10 (gány szinkron miatt)
Hogyhogy nem láttam én eddig ezt a filmet? PFF!
-
Nekszt -
Ötletes volt, tetszett. A végén olyan érzésem lett kicsit, mint ha egy régi sci-fi novellát olvasnék, ami nem vezeti le a történetet, kizárólag addig a pillanatig meséli el, amíg még újat tud mondani.
Korrekt.
9/10 -
Hannibal rising - 7/10
Egész jó film lett, bejött a főszereplő srác, kellően beteg tekintete volt és a sztori is okés volt, nekem korrektül "megmagyarázta" Dr.Lecter elméjének működését :)
Rosszabbra számítottam, úgyhogy kellemes meglepetés volt. -
The sound of thunder
3/10
így kell elkúrni egy jó alapötletet...krájton bácsi inkább adta volna a könyvet a dzsuraszik parkosoknak -
Rob-B-Hood
Jackie Chan ismét Hong-Kong-ban forgatott és nem is lett rossz...
7/10 -
En nem aszontam hogy rosz hanem aszontam unalmas. -
Real13 #33308 1408?Szvsz az is igencsak jó film
-
Tolem lehet rendezoi , akkora nagy unalom hogy az borzalmas. -
Real13 #33306 Death Proofhoz:Nem tűnt fel senkinek,hogy Mike csak egy nagyon menőnek látszani akaró,de beszari f@szkalap???:)Amúgy pedig,ha megnézed,Mike remekül vezetett,egészen addig,amíg a lőtt sebét be nem whiskiste,+nem verte meg a csaj azzal a vassal:)
DEATH PROOF,nálam:10/10
-
Köszi, mindenkinek! -
Boldog szülinapot, így utólag!
-
1408 - rendezői változat
látta már valaki?
Miben külömbözik? Megéri megnézni? -
Nem hiszem el:P 
Evan a minden6ó
Nagy szar. 10/3 -
Ezt mondom én is :D -
Na ja jól nézet ki. Amúgy annyira nem rossz film 1x nézhető:) -
jaja.. én is ezt irtam.. vagy akartam irni. A kriptás jelenetig volt jó. Utána hihetetlen nagyott zuhant a film. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán csak a 9. csapás volt még a végén, mely ha másért nem is, a látványért mindenképpen odavágott -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem csak a végéig teszettek a csapások meg az egész. Aztán mikor már leütötték a nigger csávót(a kriptába vagy mibe) el is szarodót.:S Vagyis innetől az események meg story vészesen leromlott -
10 csapás
A végéig nagyon tetszett. Az utolsó 5 percet meg rohadtúl kár volt megcsinálni, legalábbis ilyenre.