106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • shaba23 #33376
    Ha poénnak szánta, akkor bocs, de számomra nem vicces az, hogy valaki azért buzi, mert utálja őket...nem értem az összefüggést:)
  • Z
    Szerintem az csak poén volt. Nézd, mennyi smiley-t írt oda!

(Amúgy szerintem jó poén volt. Nem barnie ellen szólok, csak vicces volt olvasni, hogy a (pszichológusok által látens homoszexuálisok vehemenciájával) támadó emberre rásütik ezt a "na pont belőled lesz majd buzogány" dolgot, mintegy lekontrázva a melegek iránti utálatát.)
  • Z
    The next best thing
  • shaba23 #33373
    ha a cigányokat utálja, akkor meg cigány lesz? Miért kell a hozzászólásaiddal megerősiteni az emberek azon hitét, hogy az intelligenciád (intelligensnek tartalak sry)mellett sík hülye is vagy?
    Ha már mindenképpen írni akarsz, akkor használj valami cetlit, ide meg csak az okos, megfontolt kommenteket. Köszi.
  • desigo
    Southland Tales Trailers
  • Seten

Meg avvan, hogy sorolj már Oscar-díjas vígjátékokat! :)

• DoctorJohnson
    Gratulálok, az ilynekből mint te lesznek az igazi kőbuzernyákok
    :)))))))))
  • jefferson83
    Ezzel kapcsolatban a minap volt egy film délelőtt, ami szintén egy meleg és egy hetero nő kapcsolatáról, gyerekneveléséről szólt. Közepétől cseppentem bele és egész jó volt. Abszolúte elítélem a való életben a melegek gyermekvállalást, de itt a végén az ember már neki drukkolt, hogy kapja meg gyerkőcöt ő is láthatásra :) Tanulsgos kis film. Érdemes lenne megnézni, címét sajna nem vágom,a női főszereplő Madonna volt :P

• Lipi1980
    VAlamiért mégis a Túl a barátságon kapott Oscart, míg a Férj és férj a jelölésig sem jut el
    Evvan!
  • barnie1990
    Na most félreértés ne essék.
    Először is kurvára elítélem a melegeket (lehet kövezni),a film nemis kifejezetten nekem szólt.És megváltozni senki nem fog tőle,mégis jó volt látni,mennyire jól mutatja be a film ezt az egészet undorító jelenetek nélkül.

Csak azért mondom,mert egy Brokeback Mountain-t nem biztos,hogy bevenne a gyomrom.
  • Sephi
    Knocked Up -

Sima mezei kellemes vigjatek... par jobb beszeolassal. Igazi tipikus "meghaklak ozt jon a baba" tipusu film.

Egyszer nezheto :D
  • shaba23 #33365
    nekem nagyon tetszett a film, de ettől függetlenül ut5álom az utcai buzergákat:)
  • Z
  • DoctorJohnson
    "Megható volt,mennyire be tudja mutatni,hogy a melegek is olyan emberek,mint mi."

Hallelújaaaaaa! Csak fény derült az igazságra!!!!!!!!!
    (igazság szerint a film hazudik! A melegek borzasztó kegyetlen, gyerekgyilkos, aberrált, nekrofil vademberek)
  • Riddick21
    "Megható volt,mennyire be tudja mutatni,hogy a melegek is olyan emberek,mint mi."

Akkor ezek szerint Te is úgy tudtad, hogy vérengző kannibálok és egymásra köpködnek meg vizelnek evés után? Félrevezető bulvármédia, fúj!
  • barnie1990
    Férj és férj

7/10 - jó kis film volt.Megható volt,mennyire be tudja mutatni,hogy a melegek is olyan emberek,mint mi. (I'M NOT GAY!)

A végén mi a szám címe,amelyikben azt éneklik,hogy Freedom?
  • Dynamic
    Szerintem kár időt pazarolni rá.Ez is kb. annyira Megtorló, mint anno a Dolph Lundgrenes film.Hulladék lightos limonádé eksönmúvi gyerekeknek.Tizenkettő egy tucat...
  • luckyboi
    Na jó, megnéztem a végét is, mert komolyan felcsigázott ez a sok komment...

De úgy érzem ráért ez a film is egészen mostanáig, talán legközelebb Adam.
    Kevin James sztem elég karakteres lett. Szeretünk, Kevin!

Decc ól folksz.
  • barnie1990
    Captivity (luckyboi módra)

Elég gyenge volt,pedig meg se néztem. 3/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megnéztem,viszont tényleg nagyon gyenge Fűrész másolat lett.Elisha még mindig bomba nő,de a filmen ő sem segít.
  • luckyboi
    Nem ér az annyit.
  • shaba23 #33356
    Fűrész 3
    6/10
    nem láttam, de mesélték...
    csak hogy luckyboi szintjén pontozzak
  • jefferson83
    Evan, a minden6ó

Most néztem meg, szerintem cseppet sem volt rosszabb, mint az első rész. Jim játékát lehetetlen utánozni, de az a film se volt valami nagy durranás. Én jól szórakoztam ezen a részen. Volt egy két hangosan felnevetős rész + szöveg :) 6/10- nél rosszabbat én nem adnék rá, nálam megvan a 7 is.
  • luckyboi
    Rob Schneideres zidósz rész jó volt, a többi meg szó szerint langyos lett. Nemtom, sztem tucat.
  • Z
    :DDDDDDDDDDDDDd

Ezen nagyot röhögtem, eddig mindenki istenítette a filmet. De a bealvós duma óriási!
  • Sephi
    Azok a kis hulye benszulottek voltak meg aranyosak :DD
  • AntiHero
    :S
  • luckyboi
    Férj és férj

Mi volt a vége? Elaludtam. 5/10
  • BlackWolf
    nekem pont ez volt unalmas kicsit ez a kamerazos kovetos tema .. bar lehet rossz hangulatban neztem meg
  • stargatelost
    nekem is nagyon bejött, és még hozzátennék annyit, hogy ez a dokumentumfilm /kamera követi Cody-t dolog is nagyon el lett találva :)

(játékkal játszott már valaki? az is hatalmas :D)
  • Sephi
    Surf Up -

Hat nem hittem volna , de nyugodt szivvel mondhatom hogy ez hatalmas volt. Nem az a tipikusan megszokott sztory , a roszfiu nem is volt annyira rossza es maga a "csattano" is helyen volt. Arrol nem beszelve hogy a szereplok mint eletvidamak voltak es nagyon eredeti szemelyiseguek. A zene meg le a kalappal. Tehat meleg szivvel mondhatom hogy nagyon jol sikerult!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos az elejen amikor mutatja okket hogy ott allnak a kurva hidegben , hovihar van es meg sotet is... es kiirja hogy SUMMER... na ott mar aszittem lefodrulok a szekrol :D
  • Kojiro
    A Megtorló
    hát ez a film síxar. abszolút nem adja vissza a képregényt. csak a feléig néztem, egyszer majd ha nagyon unom magam talán végignézem, nemtom érdemes-e. eddig 2x majdnem megölték épphogy megúszta, de csak azért mert a gyilkos elbalfaszoskodta. hát lol. frank castlet 1v1-ben kinyírni! tiszta röhej. ez a csávó a marvel universe batmanje! (kéne legyen)
    3/10
  • Seten

"Nem vagy más mint egy oximoron!" :)

• AntiHero
    A Part

10/8

Jó volt.
  • desigo
    Ezt a bemutatót láttam szinkronosan moziban :)

Nem sok mindent mond el a filmről csakúgy mint a Simpson bemutatója volt...
  • Csaba007
    Nemtudom volt-e már!
    Asterix 3 vagy mittudom én milesz a címe!
    http://www.zoom-cinema.fr/film_Comedie/bande-annonce/Asterix-aux-jeux-olympiques_2629/asterix-aux-jeux-olympiques.html
  • BlackWolf
    Malac a pácban - kedves aranyos gyerekmese legyen mondjuk 7.5/10
  • DoctorJohnson
    há nemtom.
    sztem úgy értékejj ahogy jólesik JÁNOZS!
  • Loál János #33339
    A ravaszagy pont egy olyan film számomra, ami eredeti nyelvvel nagybetűs FOS a szinkronoshoz képest, dacára a jól átszőtt történethálózatnak. Egyszerűen nulla a hangulata a fákkozásoknak, tök lapos vele a film. A cifra, magyar káromkodás viszont akkorát dob a rajta, hogy még.
    A FF meg olyannyira semmilyen, hogy tényleg csodát művelt vele a magyar hang.
    Ilyenkor mi van? Mit értékeljek? Válasszam totál külön a szinkront a filmtől, vagy hogy?
  • FlyHigh
    Szerintem jó dolog a szinkron. Legalább a magyarok is hozzátesznek valamit, és elég jó szinkronhangjaink vannak szerintem. Pl amit igy utoljára láttam az a Tégla, az nagyon el lett találva!
  • DoctorJohnson