106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Seten

Akkor írd így. Egyszerű.

• DoctorJohnson
    "SZERINTEM jó nagy kalap szarok voltak"
    "NEKEM kurvára nem tetszettek"

Tadaaaaaaaaaaa, máris tisztul a kép, nem? Csak logikus értelmezés kérdése. Ha vkinek vmiről véleménye van, akkor az a SAJÁTJA, nem pedig általános vélemény, EGY személynek nem lehet általános véleménye, jól is néznénk ki :)
  • DoctorJohnson
    hagyjuk, IQ levet kéne önteni a fejedbe, hogy megértsd
  • Seten

A

"jó nagy kalap szarok voltak"
    és a
    "nekem kurvára nem tetszettek"

két különböző fogalom!

• Sephi
    1. Anyukam mar nem el , ugyhogy amugy is kihagyhattad volna , bar a szerencsetlen szoert nem igazan erdemeltem ki.
    2. Ez akkora marhasag amit leirsz hogy mar faj. Sting az zenet ir , nagyon eltero stilusban de megis mindig ott van benne. Attol hogy Rodriguez gerek filmeket alkotott attol nem "gagyi".
    3. Attol hogy neked nem teccet a Sin Cityt meg a Mexicoi , megint nem jelenti hogy rossz filmek voltak , sot minda ketto elismert alkotas volt a piacon nagyon nagy budzseval.

Itt arrol van szo hogy magadbol indulsz ki es tul erzekeny vagy. A szerencsetlen beszolas messze nem eggyezik meg egy kiados anyazassal plane ebben a helyzetben amikor josz es azt mondod hogy a Sin City szar.

En nem tudom hogy lehet valaki annyire rosszindulatu mint te, hisz latom alig varod hogy bepofazz valakinek es megsersd a masikat.

Szegyeld magad , ha ki a akarsz tunni akkor nem jo helyen teszed mert itt nem ertekelik az ilyet mint te.
  • Z
    "Jake Gyllenhaal ismét bebizonyította, hogy van keresnivalója a vásznon!" --- szerintem a Pókember sorozatot jobbá tehette volna Tobey Maguire helyett.
  • Lipi1980
    Zodiákus - 9/10
    Teljes jó film, csak annyi az egyetlen hibája, hogy 158 perc, ez már nem az én kategóriám!

Jake Gyllenhaal ismét bebizonyította, hogy van keresnivalója a vásznon!

Utolsó napok - 1/10
    A filmet Kurt Cobain viharos életének utolsó pár napja ihlette. Az első háromnegyed órán áteröltettem magam valahogy, de nem bírtam végignézni annyira semmi nem történt benne...
    Azt viszont meg kell hagyni, hogy Kurt Cobain nem semmi figura volt! Iszonyatos, hogy mennyire zülött alak volt! Csak ezért akartam megnézni a filmet, de nem azt kaptam, amit vártam!
  • DoctorJohnson
    1. Anyukádnak vajmi kevés köze van az egészhez, így őt most kihagyom a szórásból, de a "szerencsétlenekre" most minimum valami olyasmit érdemelnél, node hagyjuk
    2. Ha most pl. Sting teljes mellszélességgel kiadna 3-4 death metal albumot, jó nagy marhának tartanám. Maradjon már annál amiben jó (vagy csináljon olyat amit a rajongói is lenyelnek, mert egy death metal albumot valszeg nem igen kajál be a világ Sting-szerető része) Nemtom, tudod-e követni a hasonlatot?!
    3. A gyerekfilmei előtti művek pedig: "volt egyszer egy mexiko" és a "sin city", mind egy jó nagy kalap szarok voltak, akárki is ment a falnak ezektől a filmektől, nekem kurvára nem tetszettek. A faculty még csak-csak elment, de ezen filmek előtt utoljára 1996-ban csinált pont Tarantino-val közösen filmet, ami még "igazán rodriquez"-es volt (From dusk till dawn).
  • Sheltem
    The Fountain(A forrás) 9/10... Hááát depressziós időszakban nem ajánlott megnézni.
  • REALista
    Mr. Bean nyaral
    3/10

Hát ez nagy csalódás volt...:(
  • Sephi
    Miert vagytok ennyire szerencsetlenek? Azok GYEREKFILMEK amik GYEREKEKNEK nagyon izgalmas.

Attol meg hogy nektek azok nem teccetek nem jelenti hogy azok gagyi alkotasok.

Mas ervelest kerek mert ez nem all meg.
  • sweech
    Kémkölykök, Cápasrác és Lávalány, pl.
  • Sephi
    "de értékelem Rodriquez "visszatérését" a sok gagyi alkotása után."

Igen? Es melyek azok?
  • [Jakuza]
    Stardust
    7.5/10

Jo kis mese, bar kisse nehol tul sok az omlenges, viszont ezt ellensulyozza a nagyszeru latvany es a sokszor megjeleno humor.
    Mindenkeppen erdemes megnezni.
  • ProGabe #33642
    hát a jó színészi játék QT-nál az alap :)
    ő tud a legjobban színészt vezetni.e felől nincs kétségem.figyeljétek csak meg egy átlagos snitt hosszát:sokszor 10 percekig semmi vágás,természetesen egy darab hiba nélkül(legjobb példa a 4 szoba vége,az valami eszméletlen)!ez a színészet,és a rendezés csúcsa!
    persze ehhez hozzá tartozik,hogy egy barátok közt szintű szövegeket nem lehetne így elereszteni...
  • Kandurex
    szvsz a párbeszédek nem voltak ütősek viszont a színészi játék és persze az abszolult 10 / 10 zene ami vitte a Death proof -ot a vállán...a planet terrort ma este 9 kor nézem :)
  • ProGabe #33640
    dettó,de tényleg 100%-ig így gondolom én is :)

talán még annyival kiegészíteném,hogy a sok Tarantino párbeszéd most már kevés ahhoz,hogy elvigye a filmet.mert azért még mindig ott tartunk,hogy ilyeneket csak QT tud írni(nem érdekelnek azon vélemények,miszerint nincs bennük semmi extra,NEKEM és millió másik embernek van).igaz,ezek messze-messze elmaradtak az előző filmjeitől,de még így is ütöttek :)

Planet Terror

hát ez tényleg akkora híg f.s hogy már jó :) a zene tökéletes volt,és a csajok nem keveset dobtak ezen a filmen is :P 8/10

Grindhouse(sikerült úgy néznem mintha moziban tettem volna mindezt,egy kis kaja-készítő szünet/nézés közbeni evés volt beiktatva :) összességében: 9/10
  • DoctorJohnson
    Planet terror - 6/10

Számomra semmi extra, a zombi filmeket nem nekem találták ki, 5 pontot kapott volna, de értékelem Rodriquez "visszatérését" a sok gagyi alkotása után. Azért voltak benne "visszaterekős" jelentek. :)
  • Real13
    Szerintem alapból iylenkor az ember arra gondol,hogy meneküljön..én sem biztos ,hogy lefékeztem volna,ki tudja,mi van annál a fasznál a másik kocsiba..(Aknavető,gépágy xD)
  • Sheltem
    Apocalypto 10/10 Pontosan azt nyújtotta amit vártam tőle , se többet se kevesebbet, nekem hiányérzetem se volt a végén.

A forrás-t ma fogom megnézni a feléig jutottam tegnap sajnos, eddig nem nagyon értem mi is a mondandója/cselekménye, hogy őszinte legyek :) A látványvilága nagyon bejön,az elvont zene alatta szintén, van egy olyan érzésem, hogy hatásosabb lenne ez a film ha éjjel nézném.
  • magus
    nézd meg a forrást... vagy 25x...
  • Davidus
    Death Proof

a film első fele nekem kicsit unalmas volt érdekes karakterek és párbeszédek nélkül -2 pont
    a második fele ennek pont az ellenkezője +0,5 pont
    Kurt Russel amit az utolsó negyed órában előad az 10/10:)
    botrányosan jó ahogy vége van:D +1 pont

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az üldözős jelenet kicsit felbaszott mert a csajok simán lefékezhettek volna de ezek csak nyomták a gázt:P -1 (nagyon idegesített)

8,5/10
  • Istencsászár
    Resident Evil: Extinction

Számomra mind a három rész egy kicsit más volt lényegében. Első amolyan kommandós felfedezős, míg a második ereszd el a hajam akció, és a mostani magányos "utazó". A legjobban a második rész tetszett, talán a Nemesis miatt is, de látványra is.

Ez a rész is nagyon jó lett, bár nem oly akciós, de mégis van benne minden, épp elég. 1-2 részlettől eltekintve ami nekem személy szerint sok volt vagy túl sablon volt -2 pont.

8/10
  • zaki
    Holiday

7.5/10

Kellemesen kikapcsolódtam 2 órára.
  • zaki
    :DDD
  • Davidus
    Planet Terror

/10
  • Sephi
    A elso jo volt , a masodik tomegszerencsetlenseg es a harmadik a elso szintjen egy fokkal foljebb van.
  • Seten

Ja, hogy te nem itthon vagy?! :)
    És egyébként #33625?

• [Jakuza]
    Ez mitol volt annyival jobb mint az elozo ketto ?
    Szerintem arnyalatnyi a 3 resz kozott a kulonbseg.
  • Sephi
    Nem tudom mert en moziva neztem.
  • SötétBarom
    Melyik verziót érdemes leszednI?

szerencsére felénk igen jó mozik vannak, ezért a filmek jelentős része nem jut el a vászonra :|
  • Seten

Még nem sikerült megnéznem (talán ma este) de egyébként afféle posztapokaliptikusra számítsak?

• Sephi
    Resident Evil: Extinction -

Hat en oszinten meg vagyok lepodve. Mintha 180 fokot fordult volna ez a szeria annyira izgalmas volt ez a resz :D

Aki RE fan az imadni fogja , aki meg utalta a masodik reszt annak ez tecceni fog :D
  • SASboy
    Nekem is bejött.
  • SötétBarom
    Az tetszett nekem is, kellemesen aberrált :)
  • [Jakuza]
    Mr. Brooks
    8/10
    Ez egy igen eltalalt film.
  • ikegami
    Kingdom
    Jennifer Garnerrel..

Láttátok? Jó film?
  • Z
    Nekem is maradt egy kis űr utána.
  • bigapó
    ezzel meg teljesen egyetértek, épp tegnap láttam én is.

spoiler nélkül: a kórházig még érthető lett volna, onnantól viszont egy baromság és nincs értelme, teljesen meg lett kavarva az egész. szerintem időpocséklás volt megnézni, de valakinek biztos tetszik majd. én a promónak dőltem be, az alapján jónak tűnt. kár érte. mondjuk Stephen King könyv az alapja és ezek általában "szar" filmek, tisztelet a kivételnek, pölö Sorvadj el.
  • bigapó
    ennek az egy családnak és bővebben a falunak a történetén keresztül mutatja be nagyon nagy vonalakban a maja kultúrát. A család, a vadászat, a vallás stb. Ha ennél bővebbet akarsz, akkor az már dokumentum film és az a National vagy Discovery-re tartozik.

ui: az orális szex nem biztos, hogy elterjedt volt abban a korban, csak Mel Gibson agyszüleménye volt, hogy rakják be. Ha mégis így volt, akkor majd megkövetem Gibson bácsit. Szerintem "barlangrajzot" erről nem találtak...
    humorbonbonnak jó volt.