106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Szerintem ez lett a legjobb Pixar animációs film. A történet nem valami extra, de a kivitelezés szuper."
Nem kicsit érzek ellentmondást, de mind1 -
gabesz012 #33936
Nálam is egy 10/10 közeli film. Egyébként már volt kereskedelmi csatornán is (arra nem emlékszem, hogy rtlk, vagy tv2 volt).
Akkor én is szemezgetek kicsit a közelmúltban megnézett filmjeim közül.
Go
Egy kicsit a 11:14-hez, meg a The rules of attraction-hoz tudnám hasonlítani, nekem határozottan bejövős volt, a 3 közül talán ez tetszett a legjobban. Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.
Ratatoulle
Szerintem ez lett a legjobb Pixar animációs film. A történet nem valami extra, de a kivitelezés szuper. :)
Donnie Brasco, Stand by me
Ezek nem tetszettek. Az előbbi beépülős rendőr vs. maffiás film Johnny Depp-el és Al Pacino-val (akit sajnálom, de nagyon nem bírok, jó szinész, engem valamiért mégis idegesít). Johnny Depp okés, ő volt az egyetlen momentum, ami megnézhetővé tette számomra a filmet. A másik egy gyerekdráma-kaland. Kicsit unalmas volt, ezért nem jött be. Mondanivalója volt, a színészi játék is okés volt, de összességében nem kerül az úrjranézendő filmek közé. (Kiefer Sutherland is játszott benne, kicsit fiatalabb fejjel :D ) -
Seten #33935
Honnan veszed, hogy három részes?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén mondja Alice a tokyoiaknak:
"Olyan sokáig nem kell várnotok, fiúk.
Mert eljövök értetek.
És... hozom pár új barátomat is.
-
Életfogytig
99-es film, és még nem láttam? Még csak nem is hallottam eddig róla. Pedig nem semmi film. Már csak a szereplő gárdát tekintve is. A két főszereplő Eddie Murphy és Martin Lawrence.
Tényleg hatalmas film.. valahogy sikerült poénkodos köntösbe tekerni egy olyan szivfacsaró történetet (drámát, hogy ilyent utoljára talán az Élet szép-ben láttam csak.
A harmincas évekbe játszodik a film. Két fekete fickó, egy piti zsebtolvaj és egy bankban dolgozó szerencsétlen a főhős, kik nem kicsi bajba kerülnek. A végeredmény, életfogytiglan. Nem is nagyon irhatok úgy a filmről, hogy az ne legyen spoileres.. nézze meg aki még nem látta.
Lehet hogy kicsit kevésbé jön át a dráma a filmmen, de nem is lett volna jobb ide több szomoruság. Ha nézi az ember, ugyis érezni fogja.
szerintem :P -
Te előre tudod ,hoyg egy film esetleg nemfog tetszeni?LOL
Kimondta,hogy nemtetszett az első kettő rész?
Csak ez nemjött be annyira..sorry
Csak leírtama véleményem:-) -
Nemtudom mit vársz, a kettő az volt... az meg nem tetszett gondolom... akkor minek nézed? ha ez a stílus neked nem jön be... a történet meg 3 részes folytatás, persze voltak benne tulzások, de alapjában van egy hangulata mint mindegyik résznek, teljesen mások. -
jefferson83 #33931 Karib Tenger Kalózai 3. - A világ végén
Azzal kezdeném, hogy soha nem voltam oda ezekért a kalózokért. Nem tartom rossz sorozatnak, de annyira nem fogott meg. Az első két részre is csak felületesen emlékeztem amikor belekezdtem a harmadikba (elvárás nélkül). Kertelés nélkül: nekem tetszett. Úgy érzem bennem ez maradandóbb nyomot fog hagyni, mint a második rész. Összeségében 8/10
mert:
- A látványvilága és a megvalósítása nem kérdés, hogy 10-es. Igazi moziban nézős film!!!
- A végkifejletet is eltalálták szvsz.
- A poénokkal is gazdaságosan bántak a filmnél és rendben is voltak. Az utcsón hangosan fel is nevettem (kalapos) :)
- Legnagyobb negatívum, hogy úgy néz ki nem akarják befejezni a sorozatot, míg az tejel :( -
Resident Evil Extinction
Huh ez egy...volt!
3/10 Ebből Ali Larter kap 2-t!
De komolyan ilyen haramatgyenge sztorit.
Nemhiszem hogy ebből a témából nemlehetne egy igazán parás,atomhentelősmultifilmet csinálni.
-
Jah, az évszázad vihara is kemény volt, de így 4 részben kissé lassúnak találtam (ami könyvben persze nem érződött, mert egy könyv általában hosszabb távon szórakoztat). -
TomDantes #33928 A remány Rabjai pélául a legjobb filmek közé tartozik, szerintem,
Nekem 10-10-es. -
Ami még nagyon tetszett tőle az az Évszázad vihara volt.De még véletlenül sem azzal a borzadályos retekklubb szinkronnal. Igaz hogy több mint négy órás egyben, de évente legalább egyszer megnézem.Remélem egyszer kiadják DVD-n is. -
Nemár hogy az ne tetszen valakinek 10/10 mindkettőnek.
Nálam alapművek. Persze csak szvsz szerint.
Mielőtt kapok a fejemre. -
sztem fogalma sincs róla, hogy azok is SK filmek... -
badsco #33924 A Remény Rabjai, meg a Halálsoron sem tetszett? -
új windows-t tettem,és lement egy pár codec.Feltettem a VLC-t,de nem tudom,hogy kell benne a feliratot igazítani,aki tud,az kérem segítsen.
Kicsit off,elismerem,de szeretek filmezni. -
nem??? pedig ez a rész, ugye a legeslegeleje annyira üt, hogy majdnem kirepülsz a szobából :D :D -
pedig a vége állat, amikor a Sátánnal nyomják :D -
Nem igazán jönnek be a musicalek, már ha ezt oda lehet sorolni... :D -
BlackWolf #33919 elaludtam rajta :D:D:D az eleje tetszett utána ellaposodott -
vááh, Tenacious D egy istenkirály film :D ennyi ökörséget egy rakáson régen láttam :D és zeneszámok is milyen jók! Jack Black egy állat! :D
10/10 -
Nacho Libre, Tenacious D
Hát két ilyen fárasztó filmet... Jack Black nem százas az tuti... :P
5/10 -
ok
-
Legközelebb már csak a címét írjátok be a filmnek, vagy még azt se!
-
Death Proof
Tetszett. Kíváncsi vagyok a Planet Terrorra. -
Jet Li legalább verekedni tud,Steven Segal meg csak komoly pofákat tud vágni,amik már inkább nevetségesek. -
TomDantes #33912 Hm, rossz feltevés. Jet Li nem is. szinész. Cusack pedig jó szinész
Jet Li semmit sem tud eljátszani, szinész képességei Steven Segal képéségeivel vetekszenek. Ami úgy egy parfiséval egyenlő.
-
Megkerdeztem hogy olvastad e a konyvet es nem kotottem beled. Uldozesi maniad van.
Amugy meg hogy lehet ilyeneket leirni? Cujo meg tortura nem volt jo megfilmesites?
-
ez a forum arra való, hogy leird és más is leírja a saját véleményét, megvitassa, megkérdezze a felmerülő kérdéseket.
Nem arról, hogy kiéld nőies hisztériádat az oldalon. Sephi kérdezett valamit. Aztán hozzáfüzte hogy ő bealudt rajta.
Én most még hozzáteszem, hogy számomra nagyon is felejthető egy film volt, egyedül Cusack alakítását nem érheti rossz szó.
De hát izlések és pofonok.
No tessék, most összeomlik a világod? -
Lipi1980 #33909 Olvasni ezt speciel nem olvastam, de van egy rakás, amit már igen, az azok filmes adaptációja meg sem közelíti a könyvet (pl.:Tűzgyújtó, Cujo, Tortúra, Álomcsapda, stb.)
Nekem speciel tetszett ez a film!
Ez a fórum nem arra való, leírom a véleményem azokról a filmekről, amikert most láttam???
Akkor meg miért kell rögtön belekötni bármibe is, amit írok???
Hmmm??? -
Olvastad a book-ot?
Amugy ezen a filmen es szabalyosan elaludtam :D -
és John Cusack hogy játszaná el azt amit Jet Li?
-
"Mert hogy játszotta volna el ezt pl. Jet Li..." --- Jó, de őszintén...Jet Li megkaphatná a saját "Steven Seagal emoticon chart"-ját. -
Lipi1980 #33905 1408
Végre egy KIMAGASLÓ Stephen King adaptáció! Nekem speciel a Ragyogás óta egyetlen egy SK adaptáció nem jött át ennyire, mint a 1408! Már az első fél óra után éreztem, hogy annyira King-es a sztori, és az egész hangulat... Csak abban reménykedtem, hogy a végét nem fogják nagyon elrontani, de szerintem a lehető legjobban lett befejezve!
Végre borzongtam egy jót!!! John Cusack is megállta a helyét, hiszen ha a film nagy részében egyedüli társasága a legbelső félelme, és így sem válik unalmassá a film, akkor az igen nagy alakítás! Mert hogy játszotta volna el ezt pl. Jet Li...
10/10 -
Mr Brooks egész jó... -
The Number 23
lehetett volna jobb is... 6/10
-
lesz harmadik rész -
Motel 2
5/10. 45 percig semmi, aztán ami utána jön sem egy nagy durranás. Eygszer nézhető, főleg a csajok miatt... P -
tegnap annyi sok ev utan ismet megneztem a mortal combat elsö reszet...fuu de szerettem annak idejen :) mostis szeretem..kar h nincs 3. része
ja meg lattam a tvben benny és joon-t johnny depp regi filmjet,hat nagyon erdekeset alakitott szokas szerint depp -
régen mikor még csak tv1 volt kb minden évben leadták 2x:P -
Kurva nagy :DDD