106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bigapó
    Én nem akartam öszehasonlítani senkit és semmit semmivel és semmikor, csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez a topik abszolúte nem mérvadó. Ha jól megfigyeled, akárhány filmet beírhatsz, nem találsz két egyforma hozzászólást róla. Valakinek ezért nem tetszett, valakinek azért igen. De ha tetszett is, akkor sem biztos, hogy minden része:)) ugye milyen érdekes az élet? :)))

ja és hogy valaki beírta a film átfogó lényegét, meg, hogy Ő mit gondol arról mit miért tett? ne viccelj már, hogy Te ezt még komolyan is veszed?? Ha ezek alapján nem nézel meg egy filmet, akkor már a tv-s reklámok alapján se tedd meg...hozzáteszem, nagyon sokszor fordult az elő velem, hogy egy promó alapján jónak ítéltem egy egyébként nagykaka filmecskét és semmi előzetes infó után egy brutáljó filmet láttam.
    Most ugyan megvolt az előzetes infó, de szerintem semmit nem tudtál meg belőle, ezt a filmet más szemszögből kell nézni..szerintem:) Én se mondok mindig igazat vagy jót:)
    most már van kedved megnézni? ha nem az se baj, de ne ítélj elsőre.
  • Sephi
    :DDDD
  • zaki
    Megnyugtatlak, fél perc sem kellett az üzenet megkereséséhez. Qrvára felb@szta az eset az agyamat. Nyugodtan keress spoilert tőlem, sokat nem fox találni... :D
    Csak emlékeztetőül írtam be. Annyira szeretlek én is... :P
  • Sephi
    Gondolom hogy jo film de veletlenul elolvastam a lenyeget es oszinten eddig is nagy nehezen ultem volna le de most mar idegesito.

Es amugy meg tudom hogy szegyen hogy nem neztem meg de tenyleg nem volt ra alkalom.

Es nem igazan ertem hogy mirefel hasonlitsuk ossze a Taxi Sofor Spoilert a nagyot bukott blood Diamonddal :D
  • Seten

Semmi konkrétum?

".... lelövi ....-t"

:)

• bigapó
    A taxisofőr pedig tényleg jó film:))

azért megnyugtatlak, hogy sem nekünk sem Scorsese bácsinak nem lesznek álmatlan éjszakái amiatt, mert Te kihagytad a filmjét...
  • Riddick21
    "2.: Boldoggá tettél engem, mert így nem tudom, nem vagyok egyedül"

upszt, kissé késő van már, természetes: "...mert így tudom, nem vagyok egyedül"

sry
  • Riddick21
    Ezzel két dolgot sikerült elérned, azon túl, amit Sephi említett (tehát, hogy röhejessé tetted magad):
    1.: Az a maradék 3 ember is elolvasta a spoilert, aki akkor nem
    2.: Boldoggá tettél engem, mert így nem tudom, nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint a Blood Diamond egy ígéretesen induló, ám az utolsó harmadával végtelenül elbaszott kalandfilm.

/flame on
  • Sephi
    Bocs az offert.

Kedves Zaki,

Ez remek peldaja annak hogy egyes emberek mennyire hulyek. En nem tudom elhinni hogy egy mar levitatott , ez ev februari hozzaszolasomat vagy kepes kikeresni, es belinkleni ide. Mivel tudtad mit keresel ezert ugy velem hogy nagyon kikeszitett es meg majig sem tudtad rendesen kiheverni, sot, felo hogy remalmaid is vannak ejszaka emmiatt a spoilerem miatt. En nekem van jobb dolgom az eletben , es nem fogom most kikeresni azt a hozzaszolast ahol spoilereztel, de tudd hogy ez csak kicsit ciki. Miert nem mesz ki levegore?

Szeretettlen,

A tejo baratod , Sephi!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tenyleg nem tudom elhinni hogy kepes voltal erre bazz :DDD
  • zaki
    Sephi
    2007. feb. 21. 15:23 | privát | galéria | válasz erre | #29547
    Blood Diamond temahoz. Az ok hogy az eleje rendes mukodokepes , sot kellemes muvit igert. De az egesz el lett baszodva a nagy rambo jelenetektol. A "halhatattlan" katona tulzott eroltetese. Aztan ott van meg az a par dolog ami nelkul is szepet lehetett volna alkotni. Es vegul az a kinhalal Leonal.... hat ott kiakadtam :DDD

Te beszélsz... :P
  • Sephi
    De bizony annak minosul.
  • fifi
    advd-n is Jackie Brown van...
  • Blasta
    100% nincs olyan, hogy "Jackie Brown ügy", valamit félrenéztél, de mind1.
  • TomDantes
    Szerintem semmi spoiler-t nem írtam. Semmi konkrétumot nem írtam.

De lehet én tévedek, de nekem ennyi nem minősül spoilernek.
  • TomDantes
    Nem. Magyarországon kétféle képpen láttam: Jackie Brown. És Jackie Brown ügy. Van ez így.
  • Blasta
    A spoilereid után én nem csodálkoznék...
  • Blasta
    Annak a filmnek a rendes címe "Jackie Brown".
    Amire gondoltál az "A Thomas Crown ügy" lesz :)
  • Zillo
    Eight below (Kutyahideg)- Nagyon tetszett.
  • bigapó
    nekem meg pont a vége tetszik legjobban, a parfüm hatása az emberekre hihetetlen jól meg van csinálva.
  • TomDantes
    Mármint a Taxisofőrt? Nem akarod megnézni? Hatalmas hiba. Nem tudod mivel leszel szegényebb .
  • Sephi
    Hat en meg nem lattam a filmet de most mar nem is fogom.
  • Randelz
    Tom Yum Goong

Ez egy Tony Jaa film szóval nemis számítottam másra mint rossz történet jó verekedések. És úgy kb. ennyit is lehet elmondani a filmről.
  • TomDantes
    Érdekes hozzá állás

Szerintem remek film. De lehet túl régi neked, nem tudom.
    Az elnökjelöltet azért akarja megölni mert Travis dilis. Vagyihogy kezd becsavarodni, nem racionálisan gondolkodik.
    Nem lehet elvárni egy lassan megőrülő embertől hogy normálisan gondolkodjon.

Gyilkos azért lett belőle: mert: nagyon gyűlölte a mocskot a bűnt.
    Az egyetlen ami számára a jót jelnettte a az a nő volt a választási irodában. De azal sem jött össze semmi. Ezután keresett egy olyan valakit aki nála is lentebb van és megmentheti. Ez volt a kislány. Azzal pedig hogy ölt megtiszította a várost.
  • nothes
    Bőrnyakúak 9/10

Ahhoz képest, hogy szinte alig történt valami, nagyon tetszett. Tisztára életszerű volt, mintha meg sem rendezték volna. Teljesen más mint a többi háborús film.
    Az a rengeteg trágár szöveg meg egyszerűen kész volt:)
  • Sheltem
    Taxi Driver

Ez a nagyon régi film, imdbn minden idők 33. legjobb filmje(én még csak most láttam először). Maga a környezet egy taxi sofőr szemszögéből valóban ott van a szeren, mint ahogy Robert De Niro alakítása is, de nem tudom... Nekem Robert de Niro az egyik kedvenc színészem, ezt a filmet még csak most láttam, de valahogy nem igazán jött át a hatás...Pl azt sem értem, hogy miért lett belőle egy ámokfutó gyilkos a végére...persze ha ideológiai szempontból nézzük akkor egy 12 éves kislányt akart jobbéletre "terelni" de pl az elnökjelöltet, hogy miért akarta megölni számomra rejtély. Nem igazán akarom tovább ragozni a dolgot, nem hatott rám igazán a film, lehet az én hibám :(
    Megvalósítás, színészi játék robert de niro részéről : 10/10
    A film maga: 6/10
  • desigo
    Parfüm 8/10

Bejövős volt nagyon egyedül a vége nem volt szimpatikus.

Pulp Fiction --->> most kezdődik az RTLen...
  • TomDantes
    A Jackie Brown-ügy

Quentin Tarantino filmje.

Samuel L.Jackson és Robert de Niro főszerplésével

Hát, igaz én Tarantino mániás vagyok, szóval nem vagyok elfogulatlan.

De ez a film akkor is nagyon jó.

Nem olyan, őrült mint a Ponyvaregény. Letisztultabb, lassabb.
    Néha kicsit túl lassú is a film menete .

A szokásossal kezdeném: zene, természetesen megint telibe talát.
    A szinészek: Nos, de Niro, vagy Samuel L. Jackson lehet rossz? Természetsen a színészek kiválóan alakítanak.
    Röviden a sztory: van egy fegyverkereskedő, Ordell. Be akarja hozni a pénzét az USA-ba. A pénzt Jackie Brown csempészi be aki légi kísérő. Ám Jackie-t lelfülelik a zsaruk.
    És megindul a verseny pénzért, persze a végkifejletig lesz egy rakás kavarás, átverés, csavar.

Nagyon jó ötlet benne, a táskacserélgetés 3 szemszögből való megmutatása.
    Vagy: amikor Louis (de Niro) lelövi Melanie-t a szőke csinos kis p*csát.
    Vagy: bombanőkel reklámozott fegyverek.

A vége is jól eltalált szerintem. Hogy ki hal meg és ki marad életben, jól elintézett dolog.
    Az egyetlen amit fölhozhatok, a filmben negatívumként az a lassúsága.
    Én persze minden percét élveztem de aki nem megrögzött Tarantino rajongó az lehet elunja magát.
    De én, nagyon birom a filmjeit, szóval nem untatkoztam rajta
    10/10, természetesen.

• Kmarha
    War

Lehet hogy én nőttem ki az egykaptafa akciófilmekből, de ez nem volt jó. Túl sok felesleges, nem hiteles párbeszéd és kifakadás, kiszámítható story, röhejes pókerarcok sorozata. Még akció közben is ásítottam jó párat.

(ja és kellett másfél hét a megnézésére. Valahol a közepén egyszer abbahagytam és csak most szántam rá magam hogy végignézzem hátha tud valami jót is nyújtani)
  • Blasta
    Shoot 'em up
    -----------------------------------
    imdb adatlap

4/10

Értelmetlen faszság, tul.képen semmi másról nem szól, mint extrém/jól megkoreografált/hihetetlen/bugyuta akciójelentek sztorival történő összekapcsolásáról.
    Jason Statham crank c. mozija ugrott be folyton a film alatt, annak is kb. ennyi értelme volt mint a Shoot 'em up-nak.

Nem az én műfajom egyik film sem, nem kenyerem a hihetetlen akciójelenetek, a golyóálló-megamacsó szuperhősökről szóló eksönmozik, de akinek igen, annak tuti befog jönni.

Egy jó poén azért vilt a filmben, a KV szürcsölő biztonsági őrős jelent alatt sikerült elmosolyognom magam :)
  • TomDantes
    De. Csak utálom. Minek kell itt jópofiskodni? Ettől okosabbnak tűnsz? Hogy ha kötlői túlzásokat használsz?
    Na mindegy, nem akartam kötözködni.

Igen, vannak vissaztérő,hasonló dolgok a filmjeiben. Épp ettől(is) zseniális.
  • Dynamic
    Láttam Tarantino összes filmjét, szal valamennyire tisztában vagyok a valós mennyiséget illetően.De 1-2 film után marha könnyen kiismerhetővé válik.A kutyaszorítóban nagyon sokáig kimaradt, tavaly láttam először, de amikor a film elején a szereplők 10 percig okoskodtak meg filozofáltak, hát dögöljek meg, ha nem tudom, akkor is kitaláltam volna, hogy Tarantino.
  • Dynamic
    Istenem, mekkora agytröszt...fogadjunk még soha nem hallottad a "költői túlzás" kifejezést.
  • ProGabe #34185
    ha szerinted is úgy van,ahogy Sheltem írta,tehát a ponyva és a kill-bill-ek jók voltak,akkor QT 5!!! (én a KB-ket egynek veszem) filmjéből 2 szerinted odab.szós.sőt,meg merem kockáztatni azt a tippet is,hogy a kutyaszorítóbannal és a jacke brown-nal sincs semmi bajod

26-ik film,pfff
  • TomDantes
    Na, mondok jó filmet. Taxisofőr. Zseniális. Nem is írok róla semmit. Ez egy mestermunka. Abszolút 10/10

Sebhelyesarcú. Jobbra számítottam de azért jó. Csak kissé zavart Tony Montana. Ilyen ellenszenves alakot....de Al Pachino remekül játsza el.
    Szóval nagyon jó ez is, de nem lesz abszolút kedvencem.
    De még tuti sokszor megnézem.
    Hát:8,5/10
  • luckyboi
    1408

Izgis volt, de semmi xtra , Samu bátyánk , megin' kurválkodik a pézért, de legalább lufasznyit se alakított.

vánsz in a lájftájm, szvsz. 6/10
  • fifi
    vigyázzá', a múltkor valami ilyet beírtam pont erről a filmről, aztán ment itt a szájkarate...
    vigyázzá'... :)
  • TomDantes
    26-odik filmben? Nincs is 26 filmje. Ha már mondasz valamit, ne legyen az hülyeség.
  • Seten

A film második része a legjobb! A chase-t hozzá lehet rakni a filmtörténet legjobbjai közé. (Bullitt, Vanishing Point (amit meg is említenek)).

• Sheltem
    Sajnos valahol egyet kell értenem veled igen. Pedig a film első harmada az első kis kurva meggyilkolásáig az autóban istenes, de aztán valahogy az egész olyan mint a sushi. Érzed rajta a halízt, de egy sült hekkenhez képest olyan mintha gumit rágnál(húgec ez milyen elmés hasonlat volt). Sebaj talán majd a következő filmje megint isteni lesz.
    Nekem pl a kill bill1-2 rohadtul bejött, nem is nagyon tudom létezik e még1 olyan film(biztos van pedig sok) ami annyira közel áll az animehoz mint az.
  • Dynamic
    Túlhájpolt Tarantino fiú ennyit tud.Kezdetben ugyan mindenki elájult az egyediségétől, de a 26-dik filmben is ugyanazzokkal a stíluselemekkel jönni már rémunalmas.Ráadásul a Death Proofban az ostoba "életszagú" okoskodó monológjait és párbeszédeit már olyan szinten elnyújtotta, hogy gyakran erős késztetést éreztem, hogy bele-bele tekerjek, mert az ásítás környékezett.