Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
En csak aze' sajnalom mert tenyleg nagyon kuzdott...

Egy kurva baleset es az egesz eleted a tet... 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ehhhh
Francba, úgy tudtam elkezdett épülni...

Sajnálom

Alien
épp most olvastam én is 😞((

Sephi
Meghalt Superman 😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
szerintem meg rettenetesen sötét

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Hideghegy

7/10
nem tudom, jól megcsinált film, szépen fényképezett, mégis olyan semmilyen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
White Chicks -

A story naon bena a jelmezek itt ott nehol nagyon is jok. Sokszor mosojogtam de a Vanessa Paradise jeleneteknel szirva rohogtem 😊 Talan csak azert neztem vegig mert voltak benne rohogos jelenetek 😊

a shot
ja, a bíbor folyók 2-t nehogymegnézze valaki, ritka gyenge

10/1

a shot
Dodgeball

Szerintem mostansag az egyik legjobb vigjaték.
Ennyi hülyeséget régen láttam.

10/8.5

BADE
A zagyvaságot nem arra értettem,értettem a történetet.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

fifi
A Gothika zagyvaság? Hát szerintem pedig annyira érthetõre leredukált sztorija van hogy már fáj!
Ettõl függetlenül tányleg nem volt egy hû de jó film.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Most láttam a Dûnét. Állítólag ez az egyetlen Lynch film, ami szar. Hát nem! Nagyon király. Érezni lehet benne a mester kezét, de mégis más, mint a tipikus Lynch-filmek. Pont olyan, amilyennek lennie kell!

Blasta
Bwezzeg aki a lurdyban dógozik...

Ez nem az, ez egy tavalyi film.

Az eltûntek (The missing)

BADE
volt,nem is egy😊
CSak az utóbbi idõkben kifogtam a szar filmeket😊

LezLee
The Village

Ha valaki úgy ül be erre a filmre, hogy egy jó horror-thrillert akar látni az biztosan csalódni fog. Ha viszont ettõl a mûfaji besorolástól eltekintünk, és a film valódi értékeit nézzük, akkor egész kellemes élményben lehet részünk. Nagyon sokan, akik megnézték ezt a filmet, arra panaszkodtak, hogy átverve érezték magukat a film után. Nos van benne valami, ha a film elõzetes mûfaji besorolását nézzük. Ez a film semmiképpen nem horror, de még csak nem is nevezném thrillernek sem. A falu történetvezetését, karakterközpontúságát nézve leginkább dráma. És drámának jó. A film elég lassan indul be, és a továbbiakban sem pörög föl eléggé, viszont akinek van türelme kivárni a film végét, annak két, viszonylag ötletes, ámde kiszámítható csavarban lesz része. A filmre jellemzõek még továbbá a csodálatos képek, kamerabeállások, az operatõr kétségkívül jó munkát végzett. A színészekre sem lehet panasz, nekem leginkább Adrien Brody játéka fogott meg. Szóval ez a film horrornak pocsék, de drámának jó. Éppen ezért szerintem megérdemel:

7,5 pontot a 10-bõl.
Punker
az elmúlt 10 évben volt olyan film ami tetszett neked? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Megnéztem a Gothikat,hát mi is mondjak?
Ekkora és ennyi zagyvaságot még életemben nem láttad egy filmben,ráadásul elég lassan ment a cselekmény is,úgyhogy alig vártam,hogy vége legyen!
2/10

CSOCSO
forgotten?bocsa ha hulyeseget kerdezek de abban van ilyen eltunesi okossag es hasonlorol hirtelen nemtok
Az eltûntek

Meglestem ez a filmet, de nem volt egy nagy durranás, nagyon el volt nyújtva az egész, és a történet se valami nagy szám.

2/10

Loál János
Aki hallott a filmrõl tuti pipa volt, hogy csak a Lurdy adta le (aminek okát még mindig nem tudom), többek közt én is, és ismeretségi körben is. Ennyi. Majd videón. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

nem. kint sem volt anyagi tényezõ a film, pedig a jim carrey-kultusz magasabban szárnyal, mint itthon
Loál János
Szerintem azért szimplán Jim Carrey miatt is sokan megnézték volna.

miért játszották csak a lurdy-ban? (az ilyen film nem számíthat mondjuk széles közönségre)
artschiatwork
Passz, én vidéken néztem, ketten(!) voltunk a haverral a moziban.

Engem speciel rendkívül idegesít amikor csak foltokat látok a képen, mert az operatõrre rátör a Parkinson-kór. Már elnézést, de ez élvezhetõ? Sajnos úgy látom ez már trend a filmekben, pedig szerintem nem kéne erõltetni.

Loál János
Tudja Walaki, hogy miért csak a Lurdyban játszották? Hogy képzelik ezt?

CSOCSO
Ghost in The Shell (1) immaron magyar szinkronnal😊 nagyon zsir film meg mindig. .es egyaltalan nem olyan gaz a szinkron!

Hentes Bill
nekem az 1. rész jobban teccett, de a csapda is nagyon bejött nekem. kívácnsi vagyok elkészítik-e a 3. részt

Boldog Karácsonyt!

LezLee
Egyetértek. Nálam is benne van az idei TOP 10-ben. Sokakat pl. idegesített a közeli, gyors kameramozgások, de szerintem ezáltal sokkal emberközelibb, élethûbbek lettek az akciók, és fõleg az autósüldözés a végén nagyon ott van 😊) Szvsz jobb lett, mint az 1. rész, sokkal profibban lett megcsinálva, és itt már nem az akción van a fõ hangsúly, hanem a sztorin.
Nálam: 8/10
dikki*yysw
Bourne-csapda: nekem nagyon bejött, egyáltalán nem nézek sok filmet, de nekem idén az év filmje eddig.
Vagy a Lotr 3 is idén ment? 😊 mindegy, szal mostanában nem láttam ilyen kurva jó filmet 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CalebJoe
Jim Carrey POWA!!!!
artschi
Egy makulátlan elme örök ragyogása

Bakker, ez a film teljesen beteg, hihetetlen képek vannak benne... amikor törlõdik a faszi emléke és a könyvesboltban eltûnnek a könyvekrõl a feliratok és az ehhez hasonló jelentek sokasága, állat!!

9/10

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nagyjából ezt írtam én is 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

én is beszéllok az mr-ben. rohadtul vártam, nagyok voltak az elvárásaim, is gondolom ezért nem jött be annyira, pedig imádom az lyen filmeket.

annak ellenére, hogy nem tetszett, viszont tudtam, hogy 'bennem volt a hiba'😊, mert objektíven megítélve szerintem nagyon jó film, nagyon jó színészekkel, kivételes rendezéssel.
Sephi
Miro' beszilsz ember?? Dehogy gond! Tok jol aludtam!! 😊

Dynamic
Megint csak ízlések és pofonok.Mondjuk ha nagyon várok egy filmet abban általában csalódnom kell.A MR-t is nagyon vártam és eléggé bejött.
MR-n en kurvara felbasztam az agyam. Es a befejezes miatt mondom hogy szar film.

Loál János
Ha gondolod, olvasgass a Donnie Darko fórumok környékén...

LezLee
A MR egyértelmûen dráma, ezt csak az nem veszi észre, aki még nem látott drámát. És nem a bûncselekményeken, meg a gyilkosságokon van a hangsúly, hanem a karakterek ábrázolásán, hogy megértsük, mi megy végbe bennük.
Érdekes módon nekem nem Sean Penn alakítása tetszett a legjobban, hanem Tim Robbinsé, hihetetlen jól játszotta a karaktert, én nem is tudtam, hogy így is tud játszani.
Sean Penn szerintem sokkal jobb volt a 21 grammban, mint itt, mondjuk szerintem nem volt még rossz alakítása.
Ez a Te gondod...
Sokaknak valószínûleg azért nem tetszik, mert valami miatt azt hiszik, hogy ez egy thriller.
Aki még nem nézte meg, azzal szeretném most tudatni, hogy a MR kurvára nem thriller. Aki erre számít, az egy közepes filmet fog látni.
Egébként dráma, nem azon van a hangsúly, hogy ki, miért és mikor hal meg (sokan ezt kifogásolták, hogy nincs jól kidolgozva ez a szál, nekik üzenem, hogy azért, mert nem errõl szól a film, ez csak a keretet adja), hanem az emberek közti kapcsolatokon és a szereplõk személyiségén.
Aki ezt nem tudja megérteni és/vagy nem szereti az olyan filmeket, amiben ez a legfontosabb, annak nem fog tetszeni a Titokzatos folyók.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ácsi.
Én ennek az ellenkezõjét nem állítottam.
Arról van szó, hogy valaki leírja 10 sorban, hogy szerinte ez egy rossz film, mert... És amikor végigolvasod, akkor rájössz, hogy nem értett belõle semmit, tehát jobb lett volna, ha megtartja a véleményét magának...
A másik, amitõl eldurrant az agyam, amikor valaki megjegyezte, hogy Sean Penn borzasztóan gengén játszik a filmben...
Most erre mit lehet mondani? Korunk egyik legnagyobb színésze, vazz.

CSOCSO
A csendor es a foldonkivuliek

most fejeztem be. hat nem is tudom hogy mondjam.. egyszeruen... ESZMELETLEN VOLT ujra meglesni ezt a filmet!!
mar a zenekbol is olyan feeling dol hogy el se tudom mondani!!!!! reg ereztem ilyet!!! eszmeletlen jo volt az egesz!!!!
Sephi
Mi? Most vagyen en vagyok naon faradt vagy jol olvasom hogy talakoztal Ennio Morricone-val???

hú, vazz😊

szerintem a perlasca egy roppant vontatott és kiszámítható film. alvásra jó, moziba nem való. látszik, hogy tévéfiolmnek szánták. kár.

2/10
Sephi
En pl elaludtam rajta... asse tudom mi a vege.

te is tudod, hogy nem tetszhet mindenkinek egy film...
Rájöttem, hogy az imdb fórumok a hülyék gyüjtõhelyei.
Majd egyszer ki is fejtem, miért.

(egyébként most a Mystic riverrel kapcsolatban olvastam szánalmas postokat, aminek kapcsán ismét elgondolkodtam az iq-határ bevezetésén filmeknél)

shaba23
Perlasca

Tegnap sikerült mehívót kapnom a díszbemutatóra és az azt követõ fogadásra😊 (nem minden nap pezsgõzik együtt az ember egy olasz õekszelenciájával, Ennio Morricone-rõl, a film rendezõjérõl( Alberto Negri) és a fõszereplõkrõl (Luca zingaretti, Cserhalmi György, Mathilda May, stbstb) már nem is beszélva...😊

Maga a film

Sztori: 10, hiszen az élet írta
Színészek: 8 Ezalól stohl Buci kivétel, õt dobják a disznók elé...
Operatõri munka: ehhez nem értek, de teccett😊
Aki szerette az Élet szép és a Schindler listája c. filmeket, annak ez is tetszeni fog. Ráadásul ez BP-en játszódik, így ez megdobja a dolgot😊 "Géppuska tûzbe keveredtünk a Krisztina körúton!"

+ pont, hogy a fõszereplõ egy nagyon jó fej ember😊

-sok pont a magyaroknak, az okokat a filmben vázolják...

Mivel én laikus lévén egy filmet nem tudok esztéta módjára osztályozni, így az alapján teszem ezt, amit akkor érzek, amikor a végén kilépek a terembõl.
Ez alapján erõs 8as a film.

És itt szeretnék üzenni az Uránia filmszínház karbantartóinak, hogy csak 80kg vagyok, nem értem miért szakadt le a székem😊