Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Resident Evil - Apocalipse: Erdekes film. Neha jo volt, neha nagyon szar. Foleg a vege. 5/10

SPOILER:
Ha a brutalmutans vadallat gyinkologep is meg tudta tagadni a parancsot es a ceg ellen fordult, akkor mibol gondolja a nagymeno tudos, hogy brutalis mentalis kezsegekkel rendelkezo, atomintelligens csaj nem fogja ugyanezt megtenni. Aki amugy emlekezik mindenre. Fel nem foghatom.

Laalee
"a film jó, sõt nagyon jó" a végén meg 2/5 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
én emlékszek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
Man on Fire
....
sokan vannak akik nem birjak a hosszu filmet.. szerintem ha valaki ertelmes filmet akar csinalni az nem all meg 1-1,5 oranal...
a film elso fele nagyon bejott. a masodik mar kisse akciohos szagu volt.. de a vege tetszett.
a zeneje hasonlitott a gladiator zenejere.. majd lattam hogy a gregson csinalta ( metal gear solid 2, armageddon stb) akinek koze van hans zimmerhez
szal tetszett!
imdb-n 30% adott ra 8 ast.. en adok ra
8.5-t!
CSOCSO
most mi a baj??😊
Bandew
Öööö...
Minden okés CSOCSO? :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pont azt akartam mondani, amit Blasta 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
az mellékszerep, nem az Õ nevével fémjelzett film.
De jó szerep volt...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Most erted.... te megis mit kepzeltel? Milyen pofaval fogjak olvasni az emberek ezt a hozzaszolasodat bazeg ?😊))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
FLASH... AAAAAAA-AAAAAAAAAAAAAA 😊 az elobb volt a tv ben😊 mekkora film😊 lol
volt ennek valami parodiaja is .. nem?
mikor leszaltak egy nagy pina meg csocs foldre es uldozte oket egy nagy fallosz.. majd bemenekultek egy pinaba😊 lol.. aztan taliztak a kakikkal meg ilyenek😊 loller.. nem emlexik valaki erre?
- nevezett úrnak másfél (Leon + 1/2 Ronin) igazán jó filmje volt _teljes_ pályafutása során, a többi mind gyenge vagy közepes.

ember! és viktor, a takarító a nikita-ban? a legklasszikusabb😊
Blasta
NAÉS A GODZZZZZILLA????????

+ Nagy kékség, Bíbor folyók 1.
Bocsánat, ezeket kihagytam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jean Reno - na õ szintén állandó vitatéma, ha valaki szóba hozza a társaságomban.
Véleményem szerint - és akkor lehet beszólni 😊 - nevezett úrnak másfél (Leon + 1/2 Ronin) igazán jó filmje volt _teljes_ pályafutása során, a többi mind gyenge vagy közepes.
Arról pedig végképp nem akarok beszélni, hogy az arcmimikája és karakterszínészi kvalitásai felveszik a versenyt akár a 90-es évek eleji Szomszédok szereplõivel is...

Blasta
"Mellesleg a transporter nem volt rossz, a wasabi kifejezetten JÓ volt, a yamakasi úgyszintén nézhetõ volt. meghát ott a "sima" taxi is.."

Ezt had ne kommentáljam.

Ezek a "munkák" mind mind kifejezetten a MOSLÉK kategóriába tartoznak...

Emlékezzünk csak egy NIKITÁRA vagy LEON a profira, netán a nagy kékségre (5. elem nekem nem volt kedvencem), EZEK IGAZI FILMEK VOLTAK.

Ezek a faszom japán hülyeségek meg... no comment

(Jean Reno-t sem értem igazán)

Blasta
Így igaz.
Leállt a kokainnal... :-)

repro
fászom beléd. gyere lõni, kéne lõszer.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mi azon erthetetlen? Nem abba a kategoriaba tartozik ahol gondolkodni kell.

LezLee
Méghogy nézhetetlen.... Az egyik legjobb francia thriller! És nem csak én gondolom így szerintem... De kétségkívül nehezen befogadható, és sokan azért fikázzák (nem rád gondolok), mert nem értik. Mondjuk sok filmmel van ez így 😞
Na ezt a véleményt viszont elõször hallom.

Bandew
Óóóó ez sok rendezõvel van így. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike
a Bibor folyok elso resze is nezhetetlenul rossz volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
A Michel Vaillant-nak rajzfilm változata is volt, nem láttam a filmet, de kb. F&F-nél is loálabb (bocs CSOCSO) lehet, ahogy képzelem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PetruZ
Kiegészítés:
-Michel Vailant: Egy francia képregény adaptációja (azt hiszem).
-Kiss of the Dragon: Magyarul az "A Sárkány Csókja" címmel ment, a tévében is adták (kib*szottul szétvágva). Jet Li film (plusz Bridget Fonda és Tcheky Karyo), viszonylag tûrhetõ, de nem egy ütõs darab.
-Yamakasi: Ez az a film, amelyben azok a falon járó, kötél nélkül házfalakat mászó párizsi srácok voltak. Ez is viszonylag tûrhetõ volt. Adták a tévében is (ezen nem volt mit megvágni, szóval végig 😊 ).
Egyébként tényleg ez a legszomorúbb ebben az emberben.
Akkora rendezõ-zseni (volt), hogy az hihetetlen, egész egyszerûen nem lehetett rossz filmjét látni (legalábbis nekem nem sikerült).
De mióta a pénz számolása fontosabb számára, azóta valahogy elkurvult 😞

"Darabokra tépés, egy csodálatos baltás gyilkosság, és számos kibelezés tárul a gyanútlan nézõ szeme elé.
Finom."

(ezt most csak úgy 😊

fluga
nacsakazé izirájder!

Bandew
Nyugi van!
Csak felvilágosítottam a tudatlanokat.

Állítottam valaha, valahol az ellenkezõjét?

Nekem tulképpen semmi.
Csak leírtam a véleményemet. Nem fog többet elõfordulni, ígérem 😊

Bandew
Neki inkább a rendezett filmjei jók, azok viszont nagyon.

fluga
neked tulképpen most mi a bajod?
Mellesleg a transporter nem volt rossz, a wasabi kifejezetten JÓ volt, a yamakasi úgyszintén nézhetõ volt. meghát ott a "sima" taxi is..

egyelõre potter 4 lesz 2005-ben, a többi még a jövõ zenéje
Hentes Bill
aham. és most láttam, hogy meglesznek azok is filmesítve, csak 2007-re, és 2009-re írják, a csávóka addigra már felnõtt lesz, szal valszeg új szereplõk lesznek, vagy ne mtudom

Boldog Karácsonyt!

Rendezõként 99-ben csinálta a Jean D'Arc-ot, azóta nem rendez.
A következõ okosságokat írta:
Amerikai Taxi (2004) - lol
Bíbor folyók 2 (2004) - rossz kririkákat kap
I (2004) (Italy) - fogalmam nincs, mi ez
Michel Vaillant (2003) (scenario) - fogalmam nincs, mi ez
Fanfan la tulipe (2003) - nem érdekel
Taxi 3 (2003) - TROLL!
Transporter, The (2002) (written by) - kis lol
Wasabi (2001) - TROLL!
Kiss of the Dragon (2001) (screenplay) - fogalmam nincs, mi ez
Yamakasi - Les samouraï des temps modernes (2001) - TROLL! Dancer, The (2000/II) (story) - fogalmam nincs, mi ez
Taxi 2 (2000) - kis lol

Menjünk végig a produceri "munkáin" is?

fluga
azért voltak jó fimjei is...ööö...ööö...(most hirtelen egy sem jut eszembe😊)
akkor Mi van veled Jean?

"Mi van veled Besson?"

Nem értem a kérdést.
Kb. 5-6 éve kivétel nélkül csak szar jön ki a kezei közül.

fluga
pedig nem az...vagy mégis?

fluga
Tegnap megnéztem a Bíbor folyók 2-t, ami itt jön az abszolúte magányvélemény (Minority Report )
Az elõzõ rész sikere után (2 nap alatt behozta a gyártási költésgeket) várható volt, hogy eljön a folytatás is. Az eredeti csapatból mindössze Jean Reno maradt, a forgatókönyvírást a francia Spielberg, Luc Besson vállalta, így joggal várhattuk, hogy talán még nagyobb durranás lesz. Ez azonban nem így történt. Félreértés ne essék, a film jó, sõt, nagyon jó, viszont színvonalban meg sem közelíti a nagy elõdöt. Mathieu Kassovitz (magyar õsökkel) és csapata nagyon magasra tette a mércét, ezt a folytatásnak nem sikerült megugrania.
A történet az elsõ rész eseményei után folytatódik. Niemans felügyelõt egy francia-német határhoz közeli kolostorba hívják, ahol egy falra szögezett kereszt nyomán, az elkezdett vérezni. (Itt egy logikai bukfenc, hiszen a kolostorvezetõ, aki nyakig benne vagy a kulimászban, miért hívta volna ki a rendõröket?) A nyomozás innen kezdõdik, és néha bizony elég unalmasan folyik, hiszen Niemans nem tesz mást, mint sorban látogatja meg az elhunyt és befalazott férfi ismerõseit, rokonait, akik közül, mint kiderül egyiknek sincs semmilyen szerepe a késõbbiek folyamán, ezt pedig igazán elvárhattuk volna. Nyomozást high-tech cuccok garmadája (falon átlátó röntgensugaras radar, dns azonosító stb.)és egy rakat kommandós segíti. Ezzel már el is veszik a misztikum, melyet az egész filmbõl hiányoltam. A nyomozati események teljesen lineárisan követik egymást, sehol egy csavar, egy buktató, egy meglepõ fordulat. Minden szereplõ plasztikus, vagy jó vagy rossz (vagy semmilyen). A karakterek nem árnyaltak. A 3 fõszereplõ választása is sablonos, a két párizsi "tahó" rendõr mellé dukált még egy vallástörténetben jártas ifjonc is, hiszen nem várhatjuk el, hogy a két kopó jártas legyen a nyugati vallásokban (vagy mégis?) Az elõzõ részben zseniálisan szõtt két párhuzamos szál nyomait itt is felfedezhetjük, a kidolgozás azonban sablonos és lapos, jelentõsége nincs. Niemans és Reda ennyi erõvel akár a párizsi metrón is találkozhatott volna. Az akciójelenetek, melyekkel még fel lehetett volna hozni a filmet, szintén elég gyengusra sikeredtek, viszont legalább kevés van belõlük. Az egyetlen verekedõs jelenet sem fogja beírni magát a filmtörténelem kalsszikusai közé, a mai dzsetlí féle óriásbunyók mellett ez igencsak eltörpül. Az ólmokat elvétve köpködik, néhány pisztolypárbajtól eltekintve összevissza egy darab komolyabb lövöldözés alakul ki, számomra az sem volt igazán hihetõ, kicsit túl volt lihegve, agyon volt effektezve. (aki emlékszik még a Szállító azon jelentére, amikor a fickó tengerparti házát szétlövik, az tudja mirõl beszélek). Tehát akcióban sem mutat túl nagyot a film. Talán az egyetlen kiemelkedõ dolog a fényképezés illetve a fényelés, ami kétségkívül elsõosztályú, de a Bíbor Folyók 1-ben ez is jobb, szebb, tartalmasabb.
Végsõ konklúzió: Jó film, egyszer meg lehet nézni, a dramaturgia, a sztori viszont gyenge, sablonos, lapos. Tisztességes iparosmunka, de semmi több. Mi van veled Besson? 2/5.
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.
(Les Rivieres pourpres 2 - Les anges de l'apocalypse)
színes feliratos francia-angol-olasz akcióthriller, 100 perc, 2004)

rendezõ: Olivier Dahan
forgatókönyvíró: Luc Besson
operatõr: Alex Lamarque
jelmeztervezõ: Chattoune
zene: Colin Towns

szereplõ(k):
Jean Reno (Niemans)
Benoît Magimel (Reda)
Christopher Lee (Heinrich von Garten)
Jo Prestia (Emilio)
Serge Riaboukine (Vincent)
André Penvern (Dominique)

Punkerwork
pont mint 1 kamasz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fluga
ugye ezt csak mesélték neked és nem te olvastad?

Punkerwork
elöször nagyon fikáztam, aztán elolvastam a könyveket és azóta szeretem, bár jobban örülnék ha a filmeket nem úgy akarnák megcsinálni hogy ne legyen korhatáros, mert így számomra elveszik a könyvek egyre komorabb durvább hangulata.

De most komolyan! Nektek tényleg tetszik ez a baromság? Mármint a Harry Potter...

Punkerwork
a 4. részben a 2 új kiscsaj jobb lesz 😊

Nemtom, de nekem a 3. resz nem nagyon tetszett. Egyedul az fogott meg, hogy a kiscsajbol 2-3 ev mulva jo bula lesz 😊

Sephi
Ja es aze' hagytal el engem!!!! Te mocsok!!! 😛PPPPPPP

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
SPOILER:

akkor reménykedj hogy a 6. részben nem a kiscsajt nyírják majd ki 😊

repro
Olvasd el a könyveket, akkor tudod, h mi lesz 😄

?Spoiler?

5.ben HP akkora egy balfaszként viselkedik, h oldalanként pofánvágnám 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ööööö...arról hallottatok már, hogy ez egy hétrészes könyvsorozat (amibõl eddig öt jelent meg)?

CSOCSO
kircsi