106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kmkgaming #99627 Szellemek Háza
Unalmas horrorfilm. Nem ajánlom. Semmi feszültség, csak pár jumpscare.
Akit ennyire zavar, hogy ide linkelem a csatornánk filmbemutatóit, az ne nyissa meg.
off:
Egyébként mások is leírják itt a véleményüket a filmekről amiket láttak. Én is ezt teszem, csak ezt még elolvasni sem kell. Elég hallgatni. Mivel amúgy is csinálunk videókat filmekről, most minek írjam is le? Ha már van videó, berakom azt. Vagy nekem nem kéne ide kommentelnem? Nem hiszem, hogy ez akkora bűn és azt sem hiszem, hogy olyan marha nagy reklám, ha ide kirakom a vidót, de ha nyerek evvel még 10 nézőt, (ami erős becslés) akkor az ennyire zavar pár embert? Vagy az a baj, hogy efoglalok egy kis sávot? Komolyan nem értem miben zavar eggyeseket ennyire, hogy mindn második videó alá írkáljanak. Ha amit mondok leírom, az jobb lenne? A képi anyag az ami zavar? Egyébként meg volt itt akinek tetszettek a videóink. Akkor az ő véleménye kevésbé fontos, mint azé aki folyton kéri ne rakjam ki ide a videókat? Ebben semmi sértetség nincs és én sem akarok megbántani mást. Komolyan mondom, ha zavar valakit ugorjon egyből a következő kommentre. Mivel ez a topic nem erről szól, itt nem fogok válaszólni a kérdésekre, sem az estleges támadásokra, reklamációkra. Ezért kérem másoktól is, hogy ne ide írjanak evvel kapcsolatban, vagy ha mégis megteszik, akkor sem itt fogok válaszólni.
Üdv! -
I Kill Giants
Nem egy urban fantasy, ahogy reklámozni próbálták. Engem a Híd Terebithia földjére emlékeztetett bizonyos tekintetben. A gyerek színészekkel sem volt gond szerencsére. Szerintem bőven megér egyet a film. Nem mond semmi újat, de ettől még érdekes...
6,5/10 -
Nights in Rodanthe (2008)
A magam részéről csípem mindkét főszereplőt, s bár több közös szereplésük is létezik, nekem ez volt az első tőlük így együtt..
A nőt elhagyta hűtlen férje, aki visszamenne hozzá. A pasi meg jónevű orvos, akinél műtét közben meghalt egy nő. Találkoznak és megnyílnak egymás előtt. Reményt adnak egymásnak arra nézve, hogy az élet a sok viszontagság ellenére ami őket érte, mégiscsak lehet még szép és boldog. De a sors másként rendelkezik.
A kritikusok ki tudja miért, lehúzták a filmet. De azért még kitermelt úgy 84 millió dolcsi hasznot...
10/7. -
* klasszikus, idegesen scifi elemeket újragondolt részei is a történetnek
klasszikus, idegen inváziós scifi elemeket újragondolt részei is -
Annihilation - Expedició
Nagyon érdekes és okosan összerakott bio-scifi (a képi világában nagyon sok előre vagy vissza utalás van elrejtve), lassú folyású, érzelmeket felvonultató, igazán remek beszéd témát szolgáltató mű, melyből bőven többre lenne szükségünk.
Nem hiszem, hogy lenne egy egzakt magyarázata, ez tipikusan az a film, ami minden nézőnek egy kicsit mást add vissza, máshogy jön le. Még abban sem vagyok biztos, hogy egy tiszta képek kapunk, én legalábbis nem kaptam. Mindenképpen kibeszélendő, és bőven van rajta mit emésztenem.
Így hirtelen nem is mondanék sokat róla. Sok mindenre reflektált a film számomra, beleértve az önpusztításra való hajlamot, a bűntudattal való megküzdést, de bőven volt benne klasszikus, idegesen scifi elemeket újragondolt részei is a történetnek.
Biztos vagyok benne, hogy az nézők jó egy részének csak annyi jön le, hogy unalmas baromság, nekem egy emlékezetes, még ha nem is tökéletes történetet adott át.
Kicsit sajnálom a nagy vászon hiányát, ezt a színkavalkád, fraktálos orgiát meg nézhettük volna nagyban is. Én talán még lassabbra, még gondolkodtatóbbra csináltam volna (kicsit jobban az Arrivals irányába tolva a stílust). Az alapművet nem ismerem, de megjött hozzá a kedvem. A rendező következő alkotására ismételten (Ex Machina után újra) nagyon kíváncsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.03.25. 20:21:22 -
Én kb fél órát bírtam belőle elviselni, aztán kinyomtam. Pedig bevallom az első részt kétszer is láttam, és tökre élveztem. De ami ott működött, az itt már idegesítő és frusztráló. -
Bad Moms Xmas
Délutáni matiné. Inkább mostam, mosogattam, takarítottam csak ne kelljen aktívan a filmet nézni egy pont után...
2/10 -
[2011] - (imdb) - "Carnage" - (Az öldöklés istene) - 8/10
(2018.03.25) (80 perc, amerikai) - Comedy, Drama
Director: Roman Polanski
Writers: Yasmina Reza (play, screenplay), Roman Polanski
Stars: Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet, Christoph Waltz -
Na, ez tényleg jó trailer volt --- kíváncsi is lettem rá. -
-
Az tény, hogy elég lassan indul be és nem valami pörgős, de egyszer azért simán meg lehet nézni. -
[2017] - (imdb) - "침묵" (Chim-muk) - (Heart Blackened) - (-) - 7/10
(2018.03.24) (126 perc, dél-koreai) - Crime, Drama
Director: Jung Ji-woo
Stars: Choi "Old Boy" Min-sik, Park Shin-hye, Lee Honey -
Én végig sem bírtam nézni... Huszonvalahány perc után dobtam. (Átlagosan ennyi időnyi esélyt szoktam adni a filmeknek) -
All the Money in the World
Teljesen átlagos, semmi extra.
5/10 -
Game Over, Man
Ami van Netflixen film azokból a tényleg saját készítésű darabok a nézhetőek. A Workaholicses srácok filmes agymenése. Die Hard csak viccesen. És ha nem is sírva röhögős, de akad jó pár poén az egész film során. Egynek elment...
6/10 -
Jumanji:
Jobb mint vartam, foleg JB miatt.
6/10
Black Panther:
Unalmas es kisse ostoba feka/sjw propagandafilm.
3/10
The Man from Earth:Holocene
Egy roppant gyenge folytatas, senkinek nem javaslom akinek az elso resz olyan alapmu mint nekem.
2/10
Annihilation:
SOKKAL jobb mint gondoltam hogy lesz.Szamomra egy remek sci-fi elmenyt nyujto film, neki is alltam a konyveknek mert nagyon izgalmas a tema.
7,5/10 -
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés film + extrák) 2002 IMDb
Hosszú ideje meg van már ez a lemez, láttam is már korábban a filmet, (az extrákat viszont még nem) de most ismét előszedtem...
Ez még mindig toronymagasan veri a legtöbb vígjátékot...de kizárólag magyarul szinkronizálva!
Extrák a lemezen:
Kimaradt jelenetek (pont azok, amik tényleg feleslegesek is bele)
Rendezői vágás: ezen besz@rtam
Franc se nézte ki is a rendező,
de most, hogy láttam a rendezői vágást már tudom ki is az és miért is pont ezen jelenetek kerültek bele.
Zseniális
Videoklipek: össz-vissz csak kettő. Az elsőt még megértem. De a második meg kinek volt az eszement ötlete?
Részemről többször nézős darab marad. Nem adhatok rá mást,mint:
10/10.
Már pontoztam, így csak megjegyzem csendben, hogy megint megnéztem az Utazókat is.
Érdekes, hogy most nem az volt az első ami felvetődött bennem, hogy jogában állt e felkelteni a csajszit, hanem az,
hogy ha nem kelti fel, egymaga sosem tudta volna megmenteni az űrhajót a katasztrófától..
A 3D továbbra is nagyon illik hozzá..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.24. 18:46:45 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetséges, de ne feledd, hogy ezt mind csak elmesélte. Nem tudjuk ez történt-e valójában. -
kutyakiki81 #99609 Tűzgyűrű : Lázadás
Ez számomra ugyanolyan felesleges folytatás, mint a Függetlenség napja 2.
Fiatal kadétokat képeznek ki arra az esetre, ha újabb Kaiyu támadás érné a földet, amire nem is kell sokat várni. Kedvelhető karakterek száma 0, ez a Scott Eastwood továbbra is gyenge színész, a látvány oké, de ettől többet nem tud nyújtani a film.
4/10 -
de ha adhatok egy tippet, akkor facebookon érdemes lehet hirdetni a csatornádat meg a posztokat fizetett irdetéssel kiemelni. most, hogy nincs szirmai 6-7 hete már videót sem csinált, van akinél ez rettentően nagy igény.
-
Csak a tipikus amerikai klisé forgatókönyv:
tehetségtelen idióták, csetlés-botlás, szerencsétlenkedés, hülye fejjel bénázás... de lazán lenyomják a szuperintelligens vérprofi fő gonoszt. -
Ekkora-egy-fostengert-te-jó-ég:
-
[2012] - (imdb) - "범죄와의 전쟁 : 나쁜놈들 전성시대" (Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae) - (Nameless Gangster: Rules of The Time) - (-) - 7/10
(2018.03.21) (134 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
Director: Yun Jong-bin
Writer: Yun Jong-bin
Stars: Choi "Old Boy" Min-sik , Ha Jung-woo, Jo Jin-woong, Kim Hye-Eun -
Én már csak elvből nem is nyitom meg. -
de jó hogy 2 sorban leírja a kritika lénygét, nem kell megnyitni XD -
Crsújreg #99602 ne ilyen gagyi módon reklámozd már a YT csatornádat...köszi -
kmkgaming #99601 Bosszúvágy
Egyszer meg lehet nézni, de semmi extra. Gyenge Bruce Willis film.
Sajnos minden érdekes témát amit elkezd feszegetni, otthagy. Így egy nem túl látványos akciófilm lesz az egészből.
-
In Bruges
hogy én ezt eddig miért nem láttam (csak 2 jelenetet ismertem). Nagyon tetszett -
Mentol #99599 Hááát. Fogalmam sincs miről fog szólni? -
Barnez #99598 Mute (2018)
http://www.imdb.com/title/tt1464763/
Hát srácok! Nem tudom ajánlani ezt a filmet. Nagyon összeszedetlen katyvasz az egész. Hogy miért? A baráti társaságunkkal kifejtjük a lentebbi videóban. Továbbá beszélünk az Annihilation-ről is.
-
Ez volt regényben idehaza a Bilincsben. Jó húsz éve olvashattam. Lassan már minden műve vászonra kerül :) -
azt az It follows-t is megkéne már nézni... -
olyan, mint egy idősebb generációnak szánt Paper Towns. megnézzük -
Nálam betalált. Alapból jó színésznek tartom a főszereplőt, elégé egyedi (még ha számomra nem is annyira nagyon jó) film volt a Valami követ (rendező előző filmje) és ebben is véltem felfedezni némi "vajon tényleg kezdünk-e becsavaródni" mindfuck-ot, amiket alapvetően örömmel fogadok minden filmben. Meglássuk (de több trailert biztos, hogy nem nézek meg, még a végén lelövik a poént, már ha lesz olyan) -
Ízlésen nem vitatkozom... engem nem villanyozott fel a sztáff. -
igen, de attól ez még szerintem elég biztatóan néz ki. -
Csak nem már megint egy nő-eltűnős-és-keresős film? -
oookaaay.....
-
[2017] - (imdb) - "Small Town Crime" - (-) - 6/10
(2018.03.19) (93 perc, amerikai) - Crime, Mystery, Thriller --- 'R'
Directors: Eshom Nelms, Ian Nelms
Writers: Eshom Nelms, Ian Nelms
Stars: John Hawkes, Anthony Anderson, Octavia Spencer -
Prof William #99588 Dead Space: Aftermath a címe és 2011-es film.
Arról szól hogy hogyan juttunk el oda hogy a Dead Space 2-ben a is sikerült Markert építeni a Titán Állomáson.
És van benne egy szereplő a Dead Space 2-ből is. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.03.20. 15:16:48