106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kenderzen #34616 azért kicsit hosszulett volna ha végigmutatnak 1 teljse napot :DDD -
Kingdom
igencsak beadta.nagyon jó film,Jarhead óta nagyon csipem Jamie Foxx-ot,itt is kegyetlen jól játszott.
10/9 -
30.Days.of.Night.
10/7
Nem volt rossz, sőt még nagyon is tetszett miután beesteledett.
Ami nem tetszett: Dobálóztak a napokkal. Hip-hop eltelt az a 30 nap:)
17. nap Bementek a boltba. VÁGÁS 27.nap:D az hogy 10 napig mi rákot csináltak azt nem tudom:) De ez így ment végig gyakorlatilag 1 teljes napot nem mutattak végig. első 7 nap is pik-pakk eltmult aztán 7. napról asszem 17re ugrottak:(
Másik dolog: Értelmetlenűl feláldozták egymást.
Harmadik dolog: Minek mentek a gépházban? mi volt ott fasz se. Ugyan olyan védtelenek voltak:S A házba még biztonságosabb volt. Nem is fedezték fel őket erre nekik kikellet menni mer az ott nem biztonságos:S
Negyedik dolog: A végén ott srítak hogy jaj már csak 5en vagyunk. A film végén meg érdekes módon előjött még vagy 8 ember "ünnepelni":D (hogy azok hun voltak meg, hogy rejtűzködtek érthetetlen)
Összeségébe jó volt, ha nem figyelem a hibákat meg az értelmetlen dolgokat. -
drjones #34613 Megnéztem az imdb-n, szinte minden ország ott van a magyaron kívül.
Szóval gondolom még nem tárgyaltak róla. Márciusig biztos nem lesz, addig meg úgyis mindenki letölti -
The Bourne Ultimatum
Egy igazi akció film. Matt Damon egyik kedvenc színészem lett. 10/10 -
Ettől még a botlábúak is táncra perdülnek. :D -
homeless #34610 This is England:
8/10
Azért "csak" 8, mert szerintem rövid. Simán lehetett volna 2 órás filmet csinálni belőle és pár részletet jobban kidolgozni. Aki kedvet kap hozzá az mindenképp felirattal nézze, mert elég érdekes angolt beszélnek benne:)) Én először elkezdtem felirat nélkül nézni, mert nem volt mellékelve felirat ahonnan leszedtem, de kénytelen voltam külön letölteni a feliratot, mert volt 1-2 mondtad amiből egy szót se értettem:) Ami hatalmas pozitívum az a kissrác játéka. Hihetetlen, hogy 12 évesen mennyire hitelesen játszik el egy ilyen szerepet. -
Meghoztad a kedvem egy kis táncikáláshoz! :D Végül is a fenét ülök pénteken a gép elött.. .brrr :D -
na most majdnem regisztráltam egy vip tagságot az írásos hibáim javítása végett, de megláttam mennyibe kerül. :) -
Majd ha egyszer ilyen szép lehetsz, akkor beszólhatsz. :) -
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. -
sok pálinka, rossz izlés :D
de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. A legtöbbet hallgatott rockalbumaim között ez áll az első helyen :)
-
Gathavor #34604 Black Hawk down (ismét)
Elképesztő film. Nem ajánlatos evés közbe nézni, mert vannak benne igencsak vérbő gusztustalan jelenetek (ld.: Ryan közlegény), de maradandó élményt tud nyújtani. A történetről annyit: 1993 október 3án délután 3 órakor Mohamed Farrah Aididnak, Szomália rettegett hadurának megbeszélésre gyűltek össze fontosabb vezetői. A közel 120 fős amerikai csapatnak ( 75 különleges képzett Ranger és asszem 40 Delta Force katona) az volt a feladata hogy négy UH 60 Black Hawk típusú és néhány ksiebb harci helikopterről leszálljanak a földre és elfogják a vezéreket majd ezekután páncélozott csapatszállító járművek jöttek (volna) értük hogy mindenki elhagyhassa a körzetet. De a tervbe nem számították bele Mogadishu ellenállásának gyors válaszlépését: előbb a 61es, majd a 64es csapaszállító gépet is lelövik. Ezekután kezdődik el az igazi harc, amely során a katonák a saját életükért közdenek.
Jól megírt párbeszédek, és ha jól tudom nem egy mondat valóban elhangzott akkor és ott. A látványvilága lenyűgöző, a lezuhanó Black Hawk fenséges és ugyanakkor félelmetes látványt nyújott. Nagyon okosan a harcoló katonák arcát is mutatták mikor lelőtték a 61est: mindegyikükről sütött a kétségbeesés a hitetlenség. Egy háromnegyed órás, veszteségek nélküli akció helyett 18 óra félelem és vérfürdő következett számukra.
A zenéjére elég annyit írnom: Hans Zimmer. Azt hiszem ez garancia az aláfestésre.
Mindent összevetve a filmnek egyetlen hibájka van: nem mutatja be az ellenséget. Arctalkan ellenség ellen küzdenek több ezer fekete bőrű ember ellen akiket megkülönböztetni sem lehet egymástól. Nem beszélnek, csak ordítoznak: senkiről nem tudunk meg semmit. De ez a legnagyobb bakija az egésznek. Összességében: 10/9.5 -
sok pálinka sok szóismétlés. -
Tenacious D
Annyira nem tetszett, igazából a Rocksulival van egy szinten kb. Igazából a szövegeik nem jönnek be.
Viszont a tengerparti gitáros jelenet teljesen magávalragadó. -
jefferson83 #34601 The Kingdom
Az eleje nagyon ütős és megdöbbentő volt. Nagyon jól filmre vitték, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan lesz az emberből a világ legkiszolgáltatottabb egyéne. Tetszett, hogy csak egy kis történetet próbálnak megoldani a film során és nem az egész közel-keleti problémát. Tetszett, hogy nincs benne az a nagy USA dicsőítés csak annyi amennyi még elviselhető. Nincs tömve akcióval, de az a kevés jól meg van csinálva (a benne található kevés hibával együtt is). Külön pozitívum nálam az utolsó két mondat a filmben, ami nagyon találó. Tessék megnézni. 7,5/10 -
Princeman #34600 Hali!
Nem tudtok valamit a 3:10 to Yuma cimű filről, hogy mikor lesz a magyar mozikba? Lesz egyáltalán, vagy volt?

vagy csak én nem tudok róla? 

-
kenderzen #34599 I Know Who Killed Me
A történet elég 1edi , eddig még nem látott kinzási modszer is felfigyel benne . Ami miatt érdemes megnézni az az hogy a film kb utolso 15percéig folyamatosan bizonytalanságban tartja a nézöt , én legalábbis mindig azt hittem hogy most ugrik ki a nyul a bokorbol aztán sehol semmi jött a következö csavarás :)) többbet nem irok rola 1xer megkell nézni .
7/10 -
jefferson83 #34598 Egyetértek. A kivitelezés nem volt annyira gáz (csak hát nem mindegy mit kivitelezünk ugye), a helikopteres rész tetszett (csak a helikopterek miatt :) ), nálam felkúszik 4/10-re (feltéve, ha tényleg létezik a legenda). -
Über múvi. -
drjones #34596 Nemrég láttad a dragon Wars-t. Senkinek nem ajánlom, a lexarabb film, amit idén láttam (pedig szeretem az ilyen óriásszörnyet, rombolós filmeket).
2/10 -
War
egész jó film lett.amit vártam azt kaptam:kis csihipuhi,kellően "akciófilmesen" drámai sztori.
8/10 -
badsco #34594 Királyság.
:D -
1et értek, egyik kedvencem tőle -
Gathavor #34592 Letaszítva
Denzel Washington egyik legjobb filmje: nem mondható pörgősnek, elgondolkodtatónak annál inkább. A történetről elég annyi hogy misztikumban bővelkedik, vérben kevésbé, de pont ez a jó. A mellékszereplők jól lettek megválasztva (bár Donald Sutherland keveset van a képernyőn de sebaj) helyette mindent kárpótol Washington úr. A történet eléggé csavaros, a csattanó meglepően jól "csattan". Nem egy amcsi tucattermék azt ki merem állítani és sajna nem kapta meg azt a figyelmet amit megérdemelt volna:((( (a sok egyéb szutyok mellett)
10/7 -
Ez az. Kár. Egy esélyt mindenesetre kap tőlem is :) -
gabr #34590 Last Winter a címe, eléggé gyenge lett sajna! -
Nos, megnéztem a 30 days of nightot (felirat nélkül
- annyira nem is hiányzott /nekem)
Kib@szottul teccett.. Parázós, ijesztegetős műfajban nagyon jó. Hangulatos, stílusos, ami kell. 9/10.
Btw. Emlékszem apple.com-on láttam egy trailert kicsit régebben, szintén valami sarkkörön parázós cuccról, nem dereng valakinek a címe?? -
Pont ma néztük meg a faterral, egyetértek... :) -
kenderzen #34587 szerintem is nagy film nemszoktam töbször nézni 1 filmet ,de ez is a ritka kivételek közé tartozik számomra . -
jefferson83 #34586 Nekem a 2. részig :)
Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Igaz történet ide vagy oda (az alapja) ezt én a film alatt igyekeztem félretenni, és meg kell hagyni le is kötött a film. Tetszik, hogy a történet szépen lassan lépésről-lépésre halad előre. Ha nincs terítéken valami szupermozi, akkor ajánlom mindenkinek. 7/10
-
mint minden jóérzésű embernek.az meg ugye egy másik kérdés,hogy az egész le van maradva az olaszoktól 20 évvel...
Isten városa
8/10
ha nem vagyok ennyire fáradt,nem tűnt volna nagyon hosszúnak,és akkor szerintem 9/10.a lényeg,hogy végre bepipálhatok még egy kötelezőt :)
ilyen pontozás mellé meg szerintem nem kell különösebb kommentár.szereplők,rendezés,forgatókönyv,fényképezés,és még minden más is kitűnő -
Nekem a pite sorozat a 3. részig tartott. -
Amerikai Pite 6 - Nem rossz ez, bár antispermisták (új szó,de milyen szép lol) ne nézzék meg.
Az 5. után csak jobbat lehetett csinálni,mondjuk ennyi pucér csajjal nem is volt ez olyan nehéz feladat.
-
Azt mondjuk én sem értem, hogy miért használnak néha 6-os, 7-es, 8-as, 8.5-ös, 9-es skálát az osztályozásra. -
Most néztem meg a Requiem for a dream-et. Szerintem nagyon jó film.
Érdekes volt látni, hogy hogy változtatta meg a szereplők jellemét a drog, vagy annak hiánya, és a függőség. Az élmény amit a film adott első nézésre az 10/10.
A srác anyja, akiről beszéltetek kimondottan jót alakított. Amúgy meg mindegyik szereplő.
Ezek után elgondolkodtató a Szamszárából vett idézet:
"...és egyszer majd te is elmondod nekem, hogy hogyan válaszolnád meg a kérdést. A kérdés az, hogy mi a fontosabb? Száz világi vágynak behódolni, és azokat kielégíteni, vagy egyet leküzdeni." -
drjones #34580 Talán lehetett lőve amikor beírta...
-
tehát 10 pont a 8-as skálán...
akkor az biztos kurv@ jó film
:D -
igen, ezt pont hogy le kell irnod :D Ezért van e forum :)
egyébbként jó a véleményezésed :) -
Gathavor #34577 Hát most mér?
Le kéne írnom hogy ekkora morbidságot még életemben nem láttam és ilyen gusztustalan jelenetek sincsenek sok filmben. Hogy semmi értelme nincs az egésznek de mégis leköti az embert a debilségével, mert ez a mozi arra hivatott hogy az emebr hülyére röhögje magát az abszurdabbnál abszurdabb jeleneteken.
Amúgy a no komment ott azt jelenti hogy ajánlom mindenkinek:D