106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Kingdom
-------------------------
6/10
Az eleje és a vége üt, a közepe egész unalmas. Az elején azt hittem marhajó, pörgős film lesz, de elmentek nagy drámába a közepére, ami viszont nem sikerült anniyra érdekfeszítőre. Viszont a vége rendben volt, mind az akció, mind a "konklúzió".
SICK WORLD -
peeesze
bár szerintem ez az,az árból ítélve.de mind1 mert ez is R2-es -
csak annyit kérdeznék, hogy 2-es régiókód-e? -
Amerikai Pite 6
Amerika Pite 6
Jók benne a csajok. Kb. ennyi. 1/10 -
Thx! -
Na, itt páran kérdezték, hogy mi a pálya a The Ultimate Bourne Collection-nel, hát én Írországban nyomom, szóval itt vettem a helyi Virgin Megastore-ban, kemény(?) 40€-ért, és igen, egy nagyon elegáns fémtokba van belepakolva a 3 DVD!
Magyar vonatkozás a lemezeken nincs, de mivel az extrák főleg technikai jellegűek, így a szövegezésük harmatos, főleg a látványra hajaznak, megmutatják az akciójelenetek készítését, így ez nem okozott gondot, a film pedig szerintem -miután legalább egyszer már láttam mindet magyarul- tökéletesen érthető akár egy közepes angoltudással is!
Így a csomag ára és a kivitelezése közötti arány szerintem érdemessé teszi a megvásárlásra, amit bármelyik nagyobb külföldi DVDwebáruház honlapján elkövethettek, legyen az e-bay, amazon vagy pl. a play.com!
(vettem még egy Hellboy Director's Cut-ot is, 3 lemezes kiadás, ütős díszdobozzal, nagyon állat belső borítókkal a karakterekről, kemény 10€-ba fájt az is:D) -
A filmek után a könyvekben biztosan csalódni fogsz. Csak az első van nagy vonalakban köszönőviszonyban a filmmel, a másik kettő egész más sztoriról szól (Carlos, az ismert európai terrorista a főgoni). A történet is régebbi, a '70-es években zajlik, és Ludlum-hoz méltóan hosszú, tekervényes - és ma már kicsit fűrészpor-ízű. Ezek a filmek sokkal-sokkal modernebb feldolgozások, az eredeti könyvekben semmit sem fogsz találni belőlük.
Volt egy korábbi film is Richard Chamberlain-nel, ha azt megnézed, képben leszel az első könyvvel kapcsolatban is.
-
Sose halunk meg, Ábel a rengetekben, Falfúrók, Kopasz kutya, A tanú.. jók voltak ezek, de valljuk be, ahoz kellett az a kor, az a szellem.
Már teljesen más világ van, elnyugadosodott, értékek kiveszőben, egyszerüen elveszíti a világ a sokrétüségét. Minden csak egyre silányabb lesz. Tudom, nagyon negativ vagyok, de talán kicsit igazam van. Azok a filmek, az a hangulat már nem fog visszatérni.
Ettől függetlenül még kaphatunk jó magyar filmet, de az már más lesz. A többi az nosztalgia. -
aztarohatt :O
mennyivót,holvót,kellnekemis!
én most a könyvek megvételén gondolkozom.aki olvasta őket,elmondhatná milyenek!a filmek után óriási az elvárásom... -
tényleg teljesen olyan feje van
ha csak a kép lenne feliratok nélkül, meg nem mondanám hogy ő az... -
Azé a majnem nézhető TALÁN kategóriát szoktam kerülni, ha az szerintetek már a "jó volt", akkor sry! :D -
ez mennyi volt? -
Díszdobozos?
Ezen a fotón olyan Marky Markos feje van Mattnek, nem?
Összehasonlítás végett Mark Wahlberg:
-
Lorát klukacs eléggé lehúzza az imdb-n, bár a többiek szerint sem rossz, sőt!
Ez van má' óccsó dvd-n?
-
Presszóról majd írhatnál, még nem bírtam rászánni magam, pedig a koncepciója bejövős és eredeti!
[én is betáraztam, ha már itt tartunk: Atonement, The Kingdom, Across the Universe]
És bár off, de most örülök magamnek, ezért belinkelem az új szerzeményemet!!!
Tegnap vettem:
-
Mellesleg betáraztam pár filmet így december végére:
Shop Stop, Presszó, Egy tél az isten háta mögött, Haggyállógva Vászka, Woyzeck, Femme Fatale, A vörös ajtó titka, Mennyország és pokol között. -
Én meg elb@sztam a címét, pedig jó kis film, még DVD-n is megvettem, kemény 990-ért vesztegetik!
Lorát ha nem láttad, nézd meg! Nagyon meggyőző, intelligens humorú, kamaradarab feeling-gel operáló romantikus dráma, nem hibátlan, de az a néhány apróság elnézhető, mert a miénk! -
Bocs igazad van, a "Csak szex és más semmi" is tetszett. -
Akkor ezt meg kell néznem! Én néha szeretem az olyan büntetős filmeket, melyek egy komoly pszichikai sokkal érnek fel! Különösképp év végén, a borús időben jó ilyet nézni, mikor mindenki a szeretteivel van. Ezzel kovácsolom a lelkem a közelgő 3. VH utáni időkre!
-
2004: Dealer (Fliegauf Benedek filmje) -a kedvenc magyar filmem.
De jó volt a Lora is és a Csak szex, más semmi is! -
Na én azt sem bírtam mán végignézni, volt benne néhány jó poén, de nekem már (kicsit) túlzás volt. És túl hosszú... Felére megvágják, talán. -
Oks akkó nézzünk "kicsit" későbbről.
Kontroll (2003). Ez a film nekem nagyon tetszett,pl. Igaz 2003 után nem nagyon tudok "jó" magyar filmet. -
Huhajjj! Az mikor is volt már?!?!??! :D -
Nemtom, talán mert még bízok benne, hogy lesznek jó magyar filmek mint amilyenek Koltaival voltak lásd. "Sose halunk meg". Vagy már ne is reménykedjen az ember?
-
A Hernádi mindig is jó nő volt, még így anyámkorabeliként is az. De a többi pisztos stimmel! Miért mérgezed magad ilyen szarokkal?!! -
Hasutasok
Biztos van szarabb magyar film amit már láttam, de nem jut eszembe.
Ilyen fost hogy tudtak összehozni el nem tudom képzelni. Egy normális poén nincs benne, a szinészi alakítások szörnyűk, a sztori a nullábbnál is nullább. Farkasházy Tivadar(Teddy) mint Mávigazgató = Megalol Hernádi kirakott melle...
Bazmeg de szar film volt...1 nap filmmentes sztrájk részemről most. Gyász
0/10 -
Tegyük hozzá, hogy a démonnak nem volt cipője (sem). :D -
"persze nem mentes attol, mint mindegyik ilyen tipusu amerikai film, minthogy beallitsak magukat a jofiuknak. Na persze meg attol, hogy ok legyozhetetlenek."
HA ezt nem tudnánk és meglepetés lenne akkor minden Hollywoodi film elejére ki kéne írni, hogy "ez a film a képzelet szüleménye, az amerikai katonák is meghalnak és nem csak megsérülnek és a fegyverek ölnek nem csak megsebesítenek vagy mellélőnek, hogy el lehessen közöttük szaladni."
-
Beowulf: 6/10
Nem valami nagy szam. A latvany jo, de ez egy jo filmhez keves.
Hiaba a nagyszeruen megcsinalt sarkanyos jelenet, ha szamtalan buta hibaval elrontjak a filmet. (magassarku cipu stb)
Pedig a tortenet maga jo,viszont sokkal tobbet kilehetne hozni az emberi gyarlosagbol. Egyszer nezheto kategoria a nem mindennapi megjelenitesi mod miatt, de a latvany nem karpotol magaert a filmert.
The Kingdom: 8/10
Jo kis film, persze nem mentes attol, mint mindegyik ilyen tipusu amerikai film, minthogy beallitsak magukat a jofiuknak. Na persze meg attol, hogy ok legyozhetetlenek.
De ha ettol elvonatkoztat az ember es nem foglalkozik veluk, akkor elvezhetove valik a film. Ha meg egy kicsit erosebb kritikaval illettek volna benne magukat is az egesz filmben, nem csak egy ket jelenetben, akkor lehetne az ev filmje ebben a kategoriaban.
Ettol fuggetlenul ajanlott a megtekintese. -
Csak a smink ne kerüljön le róla, amúgy bájos.
-
hát kell egy éjszakára annál több? :D -
Jónőnek jónő, de semi több -
Lásd az előttem szólók véleménye, Ledger-t énsem féltem, jó lesz ő.
Nem egy Nicholson-féle "véntatter" Jokert alakít, teljesen más, olyan mint a képregényekben. -
Azért azt a buta mosolygós Katie Holmes-t nem rugdosnám ki az ágyamból
-
Iszonyatosan jó Joker lesz... Már a trailerben is az. -
Heath Ledgert nem féltem eszméletlen jó joker lesz szerintem.
Másrészt a Batman Begins hála Nolan rendezésének és Bale játékának új alapokra rakta a batman filmeket és a dark Knight sem lesz rosszabb.
Ja és ami druva jó pozitívum, hogy megmerték lépni, hogy lecserélték azt a buta mosolygós Katie Holmes-t egy érett normális színésznőre. (Maggie Gyllenhaal meg már bizonyított a Titkárnőben, beteg és büntetős film volt az is) -
Még annyit, hogy elég nehéz lesz Jack Nicholson Joker alakításának akár a közelébe is kerülni. -
Megnéztem ezt a batman trailert, ebből aztán nem derült ki, hogy nem-e egy olyan rókabőr lehúzás az előző részekről, mint a terminátor3, vagy akár a die hard 4 volt.. (bár a die hard 4-et jóval többre becsülöm, mint a terminátor 3-at.) -
I know who killed me
----------------------
3/10
Uncsi fos
A lentebb emlegetett csavarásokat sem véltem felfedezni benne, talán ha 1x fordult a kocka, amúgy semmi extra, a killer kilétére meg tényleg nem volt nagy szám rájönni. Nem ajánlom. -
látom már..