106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
  • gabr
    Hoppá! :)
  • jefferson83
    Nekem annyi eszem is van, hogy egy 10"-os monitorról képes vagyok levágni, hogy egy film látványos vagy sem. Hoppá...
  • gabr
    Értem, gondolom ez a 22" monitor, és ez a "PSP-em meg soha nem volt chippelt" is olyan kamu mint a PSP topicban a #7461 hozzászólásod, mi?

"Ma hivatalosan is lehet kapni a piacon PSP ModChipet. Belerakjak ugyanugy minta a PS2-be es viszz mindent es nem szamit a FW verzio.

Na erre varjal gombot. Kedden meg is mondom ha mukodik e. Egyenlore 40euro a chip es garantaltan muxik.

Tehat vege a 1.51 tiranianak.

HURRA! :D"
  • Sephi
    Mondjuk 22' -es a monitor és wide.Nos én remekül élveztem így is. Azon a pár kihalt város jeleneten kívül meg mi volt látványos? A pince?

PSP-em meg soha nem volt chippelt, max. FW-es de te biztos tudod mert nyilván PSP zseni vagy. De amúgy jó kotekedos szöveged van! Jobb nincs csak belekotni régi dolgokba amikre a fene sem emlékszik?

• fifi
    mindig adok a szavadra, kritikáidra, úgyhogy ezt a filmet előrébb veszem a listámon, és sztem mai megnézés lesz belőle...
  • gabr
    Aha, én a Nulla. :) Elég nagy böszmeség egy 150 millió dolláros filmre azt mondani, hogy nem látványos... bár, egy apró 17" monitoron semmi sem az... ;) Mellesleg, mi van a chipelt PSP-del te kamu jani? :D
  • sadvagabond
    i am legend
    9/10
    most néztem 3 perce.
    kapott jót-rosszat,én meg mindent figyelmen kívül hagytam,és nagyon jó film.
    tényleg jó.will smith jó.pedig nem kedvelem.na...jó ez a film.
    nem az,amit azért csinálnak,h elgondolkodj,de mégis kicsit elvisz a magány,meg az elveszettség-érzés...
    fasza volt.
  • Sephi
    én a mozira hasonlítottam. Azt mondtam hogy nem érdemes mozizni hanem elég otthon megnezni. Felfogóképeséged egy hatalmas NULLA!
  • drjones
    Megnéztem a leírását, nem lehet rosz. Asszem megnézem. Kösz.
  • gabr
    "Nos elég a DVDSCR. Annyira nem látványos..."

Hozzáértésed egy hatalmas NULLA! Nem baj, hogy van már 5.1, x264 is? Erre azért nem mondanék ilyeneket!
  • SASboy
    Rescue Dawn

Áhh nagyon jó. Christian Bale istencsászár. 10/10
  • kaposi1
    Nekem ez külön megért egy pontot.
    Nálam 7/10
  • Kmarha
    Miért, végül is egy könyv, egy író tollából vették mindkét filmet. NEm szó szoros folytatásra gondoltam, de hát ha jól tudom, Anne Rice főszereplője volt Lestad, a két film fő/társ szereplője.
  • luckyboi
    Törés

Hopkins Atya elszaladt a filmmel a vállán, a többi meg a sor végén kullogott. Amúgy ki ez az jófiju? Egy újabb Chriss O'Donell-nek tűnik nekem. Back to süllyesztő szvsz.

Maga a film 6/10.
  • Seth
    Maradjunk annyiban ,hogy nem a te ízlésednek megfelelő lett.
  • ProGabe #34761
    "volt az interju a vámpirral és langyos folytatása"

folytatása?szerintem te keversz valamit valamivel :)
  • [Jakuza]
    I am legend.
    6.5/10
    A nagy beharangozok utan tobbet vart tole az ember, de nem valami nagy durranas.
  • grebber
    I Am Legend

Hát amiket irtak róla meg ilyen olyan bevétel azt vártam hogy valami atomüber film lesz,de sajnos nem az lett :(
  • AntiHero
    Felvéve/Accepted

10/8

Jó kis vígjáték volt.
  • AntiHero
    Ismerlek már:) Nem is vártam tőled mást.
  • I.C.ram
    Hát szerintem nagyon egykaptafa film a többivel. :( Szokásos kevés/egy túlélő, soksok veszedelmes "lény", esély az ellenszerre, stb. Millió ilyen film volt már. Számomra tök átlagos volt. Nem volt semmi, amivel kitünt volna a többi közül. Igaz nem volt olyan dolog sem, ami miatt szégyenkeznie kell, de akkor is csak átlagos.
  • AntiHero
    I am legend

10/8,9

Szerintem tökéletes volt. Nem spirázták túl, nem húzták, nem bonyolították.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Iszonyuan tetszet ahogy bemutatják hogy egyedűl van. Bábukkal helyettesítette az emebereket, bezsélt hozzájuk. (mind ezt azért hogy meg ne bomoljon) Amint elveszitte társát (a kutyát) megbomlott, összesett lelkileg, ezért is szart le midnent jóformán (belefáradt).

Felvetődöt az hogy a zombik miért nem csoportosultak meg ilyenek.
    Voltak csoportok ("fészkek"). Az emberek elvesztették az összes emberi tulajdonságukat. Ezért állat módjára éltek, és mint tudjuk az állatoknál is vannak "rangok" ha csoportba élnek.

Jó hogy nem vitték el a filmet szuper gondolkuzású zombis lövöldözős akció felé.

A amivel esetleg megtoldhatták volna film közepét az az hogy jobban bemotatják a virus utáni napokat. (vagy azt hogy will még miket csinál)
  • Blasta
    HTX, akkor megvan a karácsonyi itthoni moziprogramom :D
  • Sephi
    Nos elég a DVDSCR. Annyira nem látványos...
  • Blasta
    Mit mondotok, érdemes az I am legend mozibemutatójára várni, vagy elég ez a dvdscr is?
  • ancsie18
    Prestige.
    9/10

Nem az a wtf film, de fordulatos, kellemes, a végére már egészen bele lehet jönni, az eleje egy kicsit vontatott. De mindenképpen üde folt a mai felhozatalban.
  • PetruZ
    Mi az, hogy "kapkodó" és "ellentmondásos"? Most láttam én is, semmi ilyesmit nem vettem észre. Lécci, lécci! :) (Bár most pár napig nem leszek netközelben, de ha visszajöttem, érdekelne. :) )

Kerek, egész sztori, kis csavarral, de mellékvágányok nélkül, szép, lassú hömpölygéssel - és ettől félelmetes. Ugyanazt a mélyben lapuló fenyegetést lehet érezni benne, mint az "A History Of Violence"-ben. Viggo nagyon érzi ezt a stílust. Amikor pl. az "á, csak erre jártam... blabla... a bácsikája maguknál lakik?"-beszélgetés megy és a csaj arca a kezdeti tétova érdeklődésből átvált rémült döbbenetre, mert rájön a mögöttes tartalomra... az hátborzongató. :)
    Tetszett, na, bár nem szeretnék folytatást, így jó, ahogy van. Málam erős 8/10.
  • Sephi
    ÁMEN! Totálisan egyetértek.
  • kenderzen
    Beowulf
    xD
    2/10
  • Kandurex
    I am legend

10 / 8

(lett volna 10 / 9 is, de az utolsó fél óra lecsapta a filmet)
  • Sephi
    Sok a Zombis film de az I Am Legend eddig a kedvencem. Meg a 28 days ... meg a Dawn Of Dead :D
  • AntiHero
    supernaturalba is voltak már sokszor:)
  • Seth
    ok, akkor helyesbítek egy saját véleményem szerintre: én már meguntam a vámpírokat ^^
  • Kmarha
    LOOOOL! melyik csapból? nekem is ilyen csap kell! (volt az interju a vámpirral és langyos folytatása, aztán a 30 nap éjszaka no meg pár drakula de azok már nagyon nagyon régen..)

verjetek fejbe, de szerintem meg a mutáns, vírusos, zombis téma az, mely már nem csak csordogál, de tengerként árasztja el a filmpiacot.
  • [Jakuza]
    Eastern promises
    6.5/10
    Nem hozza azt amit az American Gangster, a tortenet eleg kapkodo es ellentmondasos a vonavezetese.Egyszer nezheto kategoria.
  • Seth
    Oké :D
  • Sephi
    Jó hat így akkor meg van 20 oldalt beirhatunk... szerintem maradjunk annyiban hogy jó film volt ok?
  • Seth
    Valóban értelmes volt(szerintem főleg a "csaja" miatt gőzölhetett be annyira), de gondolod azt az erőt és hatalmat amit birtokolt elcserélte volna ?
  • Sephi
    Ott volt a szemeben az értelem szikraja. Aztán meg ne felejtsd el hogy a kutyákat is o eresztette rá Will-re szóval tudta mit csinál. Igaz neha azt mondjak hogy a film akkor jó ha nem pont úgy van a vége mint a könyvnek.