106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csak az utolsó mondatra:
a film végén van a jelenet, mikor az angol feláldozza magát a nő életéért. "Hosszupuska" elszelel, de még elötte golyót ereszt a film végére már már hősnek titulált katona fejébe. És indul a menekülés a hegyeken át, zöld tájon, vizesés felett. No, az ott felcsendülő zene olyan hatással volt rám, hogy a VHS kazettát jó párszor elpörgettem odáig, csak hogy haljam azt a zenét. (hát igen, akkoriban még nem létezett mp3 :D)
és persze nem ez volt az egyedüli nagy szám a filmben, de talán ez volt számomr a legmaradandóbb. Azóta sem nagyon sikerült jobbat csinálni (korábban még a Tűzszekerek és az 1492 volt rám ilyen hatással zene téren)
Aztán pedig nem is vagyok még öreg :D mégis mondhatom e 3 filmet bármely elsősnek itt a suliban, a 99%-a csak pislog okosan hogy mi van. Erre megkérdezem, hogy könyvben esetleg? Arra meg kiröhögnek, hogy ki az a barom, aki még könyvet olvas.
23 évesen sír a szívem, hova sekélyesedik ez a világ. -
Te jó ég! Azt én is láttam!!!
Kb. tök ugyanígy éreztem: milyen vígjáték kaphat 18-as besorolást?
Aztán elkezdtem nézni és rájöttem...
Elég agyament volt. -
Így is fogalmazhatunk, bár szvsz a Borat the movie is elcsúszott a szállodai jeleneten, onnantól már igencsak erőlködés volt.
Borat szerintem nem a popkultúrát, hanem inkább az egész nyugati civilizációt, meg úgy általában a fehér embereket figurázza ki. -
Sacha Baron Cohennek van stílusérzéke. Mind az Ali G mind a Borat egy felvett jól felépített karakter ami kifigurázza a pop kultúrát.
Viszont Tom Green egyszerűen csak retardált (szerintem) -
Tom Greentől mondjuk ennél kevesebbre nem is számítanék. 
Ő nagyobb állat, mint Borat... -
Lipi1980 #34932 Tegnap éjszaka néztem meg egy 18-as karikát kapott vígjátékot...
Hmmm. Milyen lehet az a vígjáték, ami 18-as besorolást kap?
Hát ha azt mondom, hogy a Cool Túrás Tom Green játszotta a főszerepet és ő is irta és ő is rendzte, akkor már lehet tudni, hogy egy agyatlan baromkodás lesz az egész... Egyébként Eszement Freddy a magyar címe
Egy két rész kiemelek, ami említésre méltó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Amikor azt tanácsolták neki, hogy bújjon az álatok bőrébe, ahhoz hogy jobban beleélhesse magát a képregényeibe, akkor ő azt szó szerint vette: Amint hazafele autókázott, akkor egy elütött szarvasra lett figyelmes. Kiszált a kocsiból, felvágta a szarvas hasát és kibelezés után magára öltötte annak bőrét...
2. Amikor korházba ment, hogy meglátogassa a törött lábú haverját, akkor a mellette lévő ágyon vajúdó nőcinek világra segítette a bébijét, de eközben elcsúszott és a köldökzsinór tartotta meg nehogy hanyattvágódjon a gyerekkel. Ezek után olló nem lévén elrágta a köldökzsinórt, majd mivel nem sírt fel a gyerek a köldökzsinórnál fogva körbepörgette a szobában, amíg fel nem sírt.
3. Emellett már nem is olyan nagy szám, hogy egy elefántnak is kiverte a farkát...
Szóval, ha nem lett volna éjjel fél egy biztos hangosan felröhögtem volna
-
gabr #34931 Valóban kamerás, de kifogástalan! A hang meg spanyol természetesen, egy kicsit értek, de nem mindent sajnos. Aztán jó alvást a film után(én alig bírtam)!! :D -
nyilván, ha másodikán kijózanodok, ezzel kezdem az évet... -
nem áll itt sem rosszul -
Már észrevettem csak később... Értelmeztem már aloha Fifi...:DD -
értelmezzed már: TS-Screener -
Akkor te feltehetőleg értesz spanyolul. :D
Minőség kamerás még gondolom. -
gabr #34925 Felirat szerintem nincs még. -
gabr #34924 Itt van. -
az nekem is jöhet:) -
Na ezt megnézném, ha eltudnád küldeni priviben, hogy hol lehet ezt a filmet megtalálni megköszönném. -
felirat van e? -
gabr #34920 Itt és itt az előzetes. -
gabr #34919 Rec
Spanyol zombi horror film, teljesen olyan mint a Blair Witch. Egy riporter csajszi, és egy operatőr éppen dokfilmet készít a tűzoltókról, amikor egy belvárosi régi házban találnak egy zombit(a lakók értelmetlen kiabálásokra hívták ki a rendőröket, és a tűzoltókat), majd a katonaság és a ottani "ÁNTSZ" :) hirtelen rájuk zárja az épületet... Nagyon ijesztő egy film, érdemes megnézni! Lesz 2008 végén amerikai verzió is belőle, Quarantined címmen.
10/10 -
jajjjj
ezek szerint nem neked való.Spike Lee-től nem kell pörgő-forgó kamerát várni,sem robbanásokat,de mégcsak pörgőnyelvű beszélgetéseket sem.ellenben igen durva társadalomkritikát,igazi karakterfejlődést,jó rendezést,lassú,jól megfontolt sztoriépítést,és a jó rendezőnek hála baromi jó színészi játékot láthatunk minden Spike Lee joint-ban :) -
A játék ördöge 2/10 tök gáz, unalmas film. -
jah, nem mai darab , már 2006-os :) -
lemongrass #34915 tesóm unszolására megnéztem vmi DEJA Vú c. filmet... /D.Washington/
naggggyon jó volt... /igaz nem egy mai darab... de... most láttam :P/ -
Amióta megvan az új kínai szupertitkos hallókészülékem, azóta csak megnyomom a 6-os gonpot, ézs márizs hallóm a háttérzenét...bár a rendőrségi rádió kicsit bezavar, de kivehető!
-
thx! -
Hát pedig volt benne bőven.
Nekem ott lett sok,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor az autópályán azzal a bazi nagy gépkarabéllyal a száguldó autót simán meglőtte egy FBI ügynök, akinek azért a harcon kívül nagyon sok mindenhez kell értenie. Kvázi jobban lő, mint a Rangerek, vagy a Delták.
Később a házak közötti lövöldözésnél nem akartam elhinni, hogy az RPG tűzben senki nem sérült meg, aztán a házban tök bután fedezetlenül hagynak egy ajtót, ahonnan a fiú előjön, és lelövi az egyik jófiút, hogy azért a drámai szálra is feltehessük a koronát. Amúgy jó volt, csak nem kellett volna ennyire szájbarágósan előadni olyan jeleneteket, mint a robbantási helyszín átvizsgálása, a potenciális szemtanúk kikérdezése körüli mizéria, a támadás koordinálására alkalmas magaslati pont megtalálása, és a helyszín átvizsgálása. A legtöbb mai filmmel az a baj, hogy leerőlteti a mondandót - ha van - az ember torkán, amitől nekem speciel öklendezhetnékem támad.
Tegnap csak belenéztem "mohikánba", és ismét megerősítést nyert, hogy a film zenéje számomra még mindig a legjobb az eddig megnézettek filmek közül. -
pont kurvára nem lehet hallani szartse -
Timbaland - The Way I Are -
Off:
A Cloverfield teaserének 23., és 36. másodpercek közötti háttérzenéjének előadóját/címét tudja valaki?
-
Jabocs, a rambóskodást félreolvastam, azt kéretik nem figyelembe venni! :) -
Csocso, a Kingdomban mennyi akció volt, feltudod sorolni?
(nem kötözködés képpen, de ha azt emeled ki, hogy a Kingdomban sok volt az akció és rambóskodás, akkor pl. egy BHD vajh micsoda?)
Sztem elkúrták a Kingdomot rendesen... -
amúgy először láttam a filmet, és nagyon szuper. -
lol, Jó reggelt Vietnámot tényleg vígjátékként adták. :D
Szerintem inkább lehangoló volt. -
Tegnap: The Last Time
Nem fogok ódákat zengeni, de szerintem remek film, egy percig sem unatkoztam rajta. Csak ajánlani tudom. 9/10 -
nem -
Tudtok ajánlani valami nagyon ütős vígjátéko(kat) amik a közelmultban jelentek meg?
thx -
Miért szerinted mexico pl nem az északi földrészen van? (ugye Olmék Maya és Azték civilizációk is Közép Amerikában voltak honosak.)
Mar Sry de Del Dakota ahol a sziklaba vesett elnokok talalhatok Eszak Amerika kellos kozepen van. -
#34819-ben van a véleményem egy bizonyos The Kingdom c. filmről, gondolom egyről beszélünk. Átlagos hollywoodi butaság, ezúttal kihagyott ziccer formájában. Semmi plusz. -
szvsz a Kingdome jo film.. nah most ezekutan mennyire szeretsz?:D:D:D
de most komolyan.. jo kis film volt.. nem volt benne egy viccelodes se foleg nem gagyi szarfos poenok.. volt benne sok lovoldozes, robbanas... nemigazan volt ramboskodas szal fasza akcio film. gagyisagok nelkul. -
Na ezt nevezem jó napnak.
Két remekmű a TV-ben: Az utolsó mohikán és a Jó reggelt Vietnám. A kép, a zene, a játék, a hangulat... valami utánozhatatlan mindkettőben.
Ezeket nevezem én filmeknek na!