106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Hat most hogy nagyon őszinte legyen én felrohogtem.... és ez sajnos elég nagy baj.
  • Seten

Eeez naggyon büntet!!!

• Sheltem
    A mások élete

Nagyon tetszett ez a film, holott nem vagyok oda a politikai filmekért. Nem tudom mennyi valóságalapja van a filmnek mindenesetre nem semmi. A filmben semmi hatásvadász jelenet nincs így popcornmovisok nagy ívben kerüljék. 9/10
  • SötétBarom
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=Vt_tv7t79WY&NR=1]Uwe Boll lehet hogy ráérzett [/URL]
  • Z
    "Bizony nem egyszer, ha eltekintünk a szép helikopteres képektől, a film olyannak tűnik, mintha pár rongyba öltözött hobó leugrott volna az útszéli cserjésbe kardozósat játszani." --- ezen jót röhögtem.

A király nevében by Uwe Boll
  • precision
    jogos, és egyben szomorú is :|
  • PetruZ
    Ha vetted volna a fáradtságot megnézni a linkelt lapot és ott egyet kattintani a színész/rendező nevén, már tudnád, hogy a KFH2 majd ez után jön (és 2010-ig nem is várható). :)
  • precision
    Lars and the Real Girl - Plasztik szerelem ( imdb )

Haverral eldöntöttük hogy megnézünk moziban vmi filmet, és mivel a többi most futó filmet már láttuk vagy érdektelen volt számunkra, maradt ez. A trailere alapján röhögős vígjátékra számítottunk. Aztán mégsem az. A Fracture -ben lévő fiatal ügyvédsrác a főszereplője, aki képtelen emberi kapcsolatok kialakítására, leginkább a nők irányába. Ezért vesz magának egy Real Doll -t (élethű guminő). Mivel a kisvárosban ahol él nagyon szeretik ezért belemennek a "játékba", és élő személyként tekintenek a babára, ahogyan Lars, a főszereplő is. A történet róluk szól. Igaz, hogy van a filmben egy-két olyan "morbid" jelenet amin borultunk, mégsem nevezném vígjátéknak. Inkább dráma, egy hangyányi komikummal fűszerezve. Összességében nem volt annyira rossz, de sok üresjárat volt benne, amitől leült egy kicsit a film. A karakterek jól ki voltak dolgozva, csak a sztorivezetés nem volt az ideális. Úgy is mondhatnám sokáig húzták az időt a végkifejletig. Én úgy csináltam volna, hogy ami a film vége volt, az raktam volna kb a közepére vagy 3/4 -ére, és egy kicsit továbbhaladtam volna a dologgal. Ha megnézitek a filmet akkor meglátjátok miről beszélek.

Mindenesetre érdekes volt a film, morbid, "beteges", néhol vicces. A már leírt sztorivezetés miatt nem értek egyet az imdb 8.x pontjával, én max egy 7est tudok rá adni. 7/10.
  • mark oh
    most juttotam el odáig hogy megnézem a halálos hajsza(Running Scared )filmet.
    nagyon tetszet,elég kemény volt,és nem unalmas.
  • precision
    Nem úgy volt hogy a Pofonok Földje 2 -őn dolgozik? Vagy lemaradtam valamiről? De persze ezt is várom, Stephen Chow ownz! :)
  • Bucser
    Már várom
  • PetruZ
    Nem kell már sokat aludni, és jön az új Stephen Chow film, a CJ7, ami most a sci-fi vígjáték műfajban próbál szerencsét. Chow most egy olyan férfit alakít, aki teljesen szegény, de örökbefogadott fiának mindenképpen akar venni valami ajándékot. A kezébe akad egy fura játékszer, amelyről kiderül, hogy idegen technológia és a készítői is szeretnék visszakapni... Muszáj lesz megnézni. :)
  • PetruZ
    Folytassuk kalandozásainkat az idehaza totál ismeretlen filmek birodalmában...

La Brassiere (2001)
    Ez a Hong-Kongon kívül sehol máshol be nem mutatott film ismét jó példa arra, milyen kánaán lenne itt, ha nem nyomná el a globális moziforgalmazást az amerikai (és persze kismértékben az európai) dömping. Nem mondom, hogy a La Brassiere ultraszuper film, de simán felveszi a versenyt a "nyugati" átlagfilmekkel, sőt, az egyéni keleti stílus miatt ennek is van valami sajátos egyénisége. Romantikus vígjátékkal van dolgunk, amely az elején még inkább vígjáték, és ami a végén csap át romantikába - de itt sem a csöpögős, érzelgős fajtára kell gondolni, hanem a könnyedebb fajtára.

A sztori: HK egyik vezető fehérnemű-tervező stúdiójának vezetője, Samantha (a már öregecske, de még mindig jó karban lévő Carina Lau), úgy dönt, a cég új, "Ultimate Bra" nevű modelljéhez férfiakat kell felvenni, hogy az ő nézőpontjuk is segítse az új termék kialakítását. Kikötése, hogy a jelentkezőknek semmilyen divattervezési múltja nem lehet, hiszen szükség van valami friss gondolatra. Jobbkeze és fő dizájnere, Lina (a cukorfalat Gigi Leung alakításában), ellenzi a dolgot, de mivel az állása a tét, belemegy és a sok jelentkező közül felveszi a középkorú, karizmatikus Johnny-t (a sok filmből ismert Ching Wau Lau) és a fiatal, sármos Wayne-et (az egyik ismert kínai szépfiú, Louis Koo). Három hónap áll a rendelkezésükre, hogy megalkossák a cég új termékét. A két férfi naná, hogy az első perctől kezdve a mennyországban érzi magát a sok csinos fiatal dolgozó között, és minden gondolatukat a lányok megfűzése köti le. Valamicskét dolgoznak is, de az első modelljük katasztrofálisra sikerül, és "kénytelenek" beleásni magukat a női fehérneműk titkos világába. Eközben persze kialakulnak a párok is: Johnny Samanthára, a megközelíthetetlen főnökasszonyra hajt rá, Wayne büszkeségét meg Lena iránta mutatott közönye bosszantja. Nem árulok el nagy titkot, ha elárulom, hogy a végére minden rendeződik, de addig hosszú (a film 1:45 hosszú) és rögös út vár még a szereplőkre... ;)

Habkönnyű, tipikusan párban nézős esti film, amelyben szinte minden korosztály megtalálhatja a szórakozását, és persze a fehérnemű-fetisiszták is kiélhetik vágyaikat. ;) A filmstílus nem kifejezetten a kedvencem, de jól elvoltam vele. Az elején néhol kifejezetten sírvaröhögős, még a színészek sem bírták, mert pár jelenetet képtelenek voltak nevetés nélkül felvenni, így hát bennehagyták azokat úgy, ahogy sikerült. :) A vége is simán bevállalható, minden eltúlzott érzelgősség nélkül. Korrekt 7/10.
  • Kmarha
    most biztos le leszek ugatva, hogy nem érzem át, nem veszem a poént, nem látom a hatalmas kifigurázást a filmben, melynek cime a Golyózápor.

Nem mondom, a közepe felé egész fincsi volt, néhány fricska is tetszett benne, de összeségében ahol nem aludtam el, ott csak a fejem ráztam a kihagyott lehetőségek és az erőltetett hülyeségek láttán.

Nekem nem jött be.

(viszont az "utalom azokat akik.." részek mindegyikével egyetértek :D)
  • sadvagabond
    van több film jancsó/hernády-párostól.érdemes megnézni a következő kettőt is,az "anyád!a szúnyogok",meg az "utolsó vacsora az arabs szürkénél"-t.amik ezután jöttek,már nagyon elborultak.
    a kapa-pepe duó azóta van így felkapva,hogy a lámpást végigkáromkodják.
  • sz4bolcs
    Gyere fürödjünk az eper folyóban! :DDD Ekkora elborult jelenetet. Amúgy szerintem a legjobb szám belőle amikor repül a jeti apukájával. "Half man and half machine.." :D:D:D
  • sz4bolcs
    Jetii az apukááám! :D
  • Lipi1980
    Szerintem ezidáig Jack Black legjobb filmje a Tenacious D!!!!

A YouTube-on lehet találni egy két extra jelenet, ami vagy nem a filmhez készült, vagy kimarad belőle, de ugyanúgy Jack Black és Kyle Gass szerepel bennük. Ime egy-kettő a javából:
    Tribute
    Butt Baby
    De a top leggjobb ez:
    Rock Star Sperm For Sale
  • precision
    az király :)
  • Bandew
    Tenacious D - The Pick of Desteny?
  • Sheltem
    jól elírtam a címét... *új = úr
  • Blasta
    Kirázott a hideg a bemutatójától is, szal... :)))
    Nem az én műfajom, szarul érzem magam ha énekelni kezdenek a vásznon, engem ezzel hagyjanak békén :DDDD
  • CSOCSO
    lattad mar?? west side story, hair stb ert en se vagyok oda.. de azert az a mese szvsz kircsi volt........ meg egy ket jo zene is volt benne...

btw szvsz a grease nagyon zsir volt szinhazban...........
  • Blasta
    Nembííííííírom a musical-eket :)
  • CSOCSO
    a ket mesefilmje szvsz egesz jo.. foleg a nightmare before xmas vagy micsoda.. mar alig emlekszem a cimere.. de az nagyon cool volt szerintem
  • Sheltem
    Nekem lámpást adott kezembe az új Pesten

Atyaég(komment vége).
    9/10
  • Sir Quno Jedi
    Ghostrider

Egész jóak volt. Poprcorn mozi, 1x nézhető, de nem uncsi és Cage miatt még elmegy.
  • TomDantes
    Ja igen...hát biztos a "zöldségesek" a cél közönség
  • Bandew
    Tényleg elég idióta címe van. 2 éve ajánlották nekem, de nem akartam megnézni a címe miatt.
    De pont a héten pótóltam és egész jól elnevetgéltem rajta.
    Amúgy arra akartam célozni, hogy ha már bódultságról van szó, nem véletlenül reklámozza annyira a film a zöldséget.
  • TomDantes
    Én az ilyen filmeket, mint ez a Kalandférgek( ha már itt tartunk ,de szVr cím) úgy szeretem ha enyhén bódult állapotban nézem...de akkor nagyon jól szórakozok rajta.
    Egyébként, nem pont az vígjátékokért vagyok oda.
  • Bandew
    Alkohollal? Te nem értetted meg a film lényegét!
  • TomDantes
    Meg mondjuk szerintem csak a Shoot 'em Up igazi pop corn mozi.(amiről meg is van a véleményem, bár ez kivételesen nem is olyan rossz, már a hasonló filmekhez képest)
    Az utolsó cserkész, szerintem egy kicsit több annál,
    a Kalandférgek...hát na igen, azt mondjuk csak erős alkohollal ajánlanám....de hát nem vagyunk egyformák.

A Death Proof pedig nekem az évfilmje...de ne erről ennyit, ezt vagy utálja vagy szereti az ember.
  • TomDantes
    Szerintem azért mondta mert nem ért egyet az adott pont számaiddal.

Mondjuk én sem, de én nem mondok semmit, ízlések és pofonok.
  • Calver
    aha... szóval ha az ember megnéz pár popcorn filmet, onnantól kezdve igénytelen hulladék. kedves. hát, kösd fel magad, primitív barátom.
  • Blasta
    Így van, Buddhával véletlenül hozta össze a sors, tudatoasn vándorolt utána keletre Buddha tanait továbbadni, egyéb nagy dolgokba már nem keveredett az elmondásai alapján.
  • sz4bolcs
    Szóval a történet nagyon is okés volt, de azok a reakciók, amiket kiváltott a beszélgetőtársaiból az nem annyira.
    De belegondolva, másképp nem nagyon lehetett volna ilyen izgalmas a film.
  • sz4bolcs
    Nem tudom amúgy pontosan felidézni, hogy mik voltak a nagy dolgok, ahol a film szerint ott volt (ebben szeretnék is segítséget kérni), de pl. Buddhával véletlenül találkozott, a Jézusos történetbe meg már egyáltalán nem véletlenül keveredett bele.
  • sz4bolcs
    Ezzel nem értek egyet. Nem is volt ott minden létező nagyobb dologban a történelem során (hiszen nem is lehetett, annyi minden nagy dolog történik a világban). 5000 év alatt te is simán belekeverednél ennyi nagy dologba, amennyit elmesélt.
  • gabr
    The man from earth

Hülyeség az egész... mármint így, ebben a formában! Ki tudja, lehet valahol van egy ilyen ember, de tuti, hogy nem volt ott minden létező nagyobb dologban a történelem során!
  • Real13
    Igaz,az kimaradt.:)Pedig azt is láttam,meg is van DVD-n.

Blasta:Nekem viszont Tarantino után a kedvenc rendezőm:)