106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Már olvastam egy beszédét is,nagyon tartalmas volt. -
Atonement -
Hat haromszor aludtunk bele. Engem egyaltalan nem tudott lokotni.
Sydney White -
Kellemes teen vigjatek, egyszer siman megnezheto.
Eastern Promises -
Nagyon stilusos a film de ugy erzem hogy kicsit ures volt. Nagyon nem ment vegig es ugy erzem hogy meg befert volna valami. Ugyanaz a fealing mint a Mr Brooks-nal volt. Amugy nagyon teccett.
Leaving Las Vegas -
Azonkivul hogy Nicolas hihetettlen nagyott alakitott, a film nem volt nagy szam... bar lehet ha akkoriban nezem, akkor mahogy fogom fel. Egyszer nezheto. -
értékelés: 20/10 :-)) -
Interú Feldmár Andrással.
Mindenképp érdemes..
-
Seten #35214
Most minek írjam ide? Úgyis csak belekötnél. Aki látta a filmet az érti (ha akarja). :)
-
Ja, iszonyat ami abban a filmben van. Anno én is 1 pontot adtam rá pont ezek miatt... a film után követeltem vissza azt a 1,5-2 órát amit elvett az életemből :D -
Labirintus(1986)
Jóvanna néha gyerekfilmeket is kell nézni gyerekfejjel 30 éves létemre. Van, hogy ilyenhez van kedvem. Stílusában 10/10(pláne mert sajnos nagyon kevés van ilyen). David Bowie számai nagyon illenek a filmhez. -
és az a nagy mondanivaló? -
Ezt látnom kell :D:D:D -
már régebben megnéztem, de ugyan ez a véleményem -
Dragon Wars (2007)
Egy alapvetően tűrhető misztikus-kalandos ötletet így elb*szni... Hihetetlenül rosszul van megcsinálva, és itt nem a CGI-re gondolok, mert azok még egész elviselhetőek, de a színészek mind borzasztóak, gyakorlatilag kiesnek a képből (ha már itt tartunk: az operatőri "munka" szóra sem érdemes, nem létezik), a jeleneteik és a szövegeik meg teljesen esetlegesek, ötletszerűek, és csak úgy összevissza fel vannak lógatva a sztori-kötélre, mint a száradni kitett ruhák. És még a rendező sem vette észre, hogy összemosta a színeseket a fehérekkel...
Mindenki messze kerülje el. 1/10
-
Boll rájött a titok nyitjára:ő bármiféle erőfeszítés nélkül képes olyan fosra,amit mások kifigurázás címén próbálnak összehozni.mert ez bizony jónak tűnik! D: -
Ha már a a Postalnál tartunk... -
Seten #35205
A Bob Marley idézet a Resindet Evil 3-ban? "Jajj ugyanmár." :)
-
Kösz :) -
Akkor grat! Kb én is kiröhögtem a belem. :D -
Miért? -
Én. -
Te toltad fel a Saw 3 Secret Scenes-t a tecsőre? -
Saw 4 (2007)
Tűrhető, egyszer meg lehet nézni, a 2-3. résznél mindenképpen jobb, bár újat már nem tud mutatni. Kb. 5/10, de csak azért, mert a korábbiaktól eltérő és más irányban indultak el (és azért nem magasabb, mert nálam a Saw első része csak 6/10 és a 2-3. ennél jóval gyengébb :) ). Aki homályosan emlékszik a 2-3. részre (mint pl. én), annak zavaros lehet a vége, de kis agymunkával összerakható, ahogy az már korábban itt is írva volt (SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!).párhuzamosan zajlik a 3. résszel
Fido (2006)
A Shaun of the Dead, mint a zombis vígjátékok mérföldköve (már ha lehet ilyesmiről beszélni egy alig pár tucatnyi filmet felsorakoztató műfajban :) ), felbátorította azon filmkészítőket is, akik dédelgetett ötleteikkel eddig nem sokra jutottak, vagy minimális költségvetéssel meg sem próbálkoztak nagyobb kaliberű filmek készítésével. A Fido-t író és rendező Andrew Currie is ilyesmi figura lehet, mivel korábban csak pár tévéfilmet illetve egyetlen negyedórás zombis rövidfilmet tudott felmutatni, amikor előállt a Fido-val, ami zombis, vígjáték, és ízig-vérig amerikai. Persze a Shaun...-t megismételni lehetetlen vállalkozásnak tűnt, de a producerek csak láttak benne fantáziát, ha sikerült néhány másodvonalas, de ismert arc (pl. Dylan Baker, vagy Henry Czerny) mellé egy nagyobb kaliberű (bár nem kimondottan "A"-kategóriás) figurát is szerezniük Carrie-Anne Moss személyében (természetesen ő az egyik főszereplő).
Szóval valamikor az '50-60-as években járunk, amikor különféle űrbéli események okán valami sugárzó por száll a Föld felszínére, amitől a holtak életre kelnek és blablabla. Kitör a zombiháború, és sokan ottvesznek, mire valaki rájön, hogy agy nélkül a zombik elpusztulnak, és innentől kezdve a helyzet azért némileg rendeződött. A városok köré többszörös kerítésgyűrűket húztak fel, amelyeken kívül még mindig kaotikus a helyzet, de bent rend és biztonság uralkodik. Sőt, megalkottak egy nyakörvet is, amit zombikra téve letompítja azok hús-éhségét, így nagyszerűen lehet alkalmazni őket mindenféle alapmelóra. Így zombi a postás, a tejkihordó, a kertész, a kutyasétáltató, az áruházi rakodósegéd, és így tovább. Háziszolgaként is alkalmazzák, már aki meg tudja engedni ezt magának.
Robinsonék nem, mivel a családfő retteg a zombiktól, és a pénzt inkább a családi lefejezett temetési alapba öli (ugyanis aki ezt nem tudja kifizetni, az zombiként fog feltámadni és vagy megölik, vagy befogják robotmunkára). A szomszédba költözik viszont egy új család, a mindent uraló mega-vállalat, a Zomcon egyik biztonsági vezetője, a zombiháborúk hőse és veteránja, akiknek egyenesen 6 zombijuk is van, így Robinsonné (C.A.M.) - hogy meg ne szólják - beszerez egyet maguknak is. Egyetlen fiuk, Timmy, aki magánakvaló kirekesztettként él a városkában, hamar összebarátkozik a szótlan és egyszerű élőhalottal, aki a "Fido" nevet kapja kis gazdájától. Fido azonban nem hétköznapi zombi és elég egy kis időre meghibásodott nyakörv, hogy a városka nyugodt élete felboruljon, és az igazság - akárcsak a holtak - hamar a felszínre kerülnek... :)
Leírva biztos jól hangzik, de azért annyira nem jó film. Igaz, nem is rossz. A színészekre nem volt panaszom, elég jók voltak, a sztorit éreztem kicsit gyengének, szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni, bár így sem rossz. Ahogy az "American Dream"-életérzés, a biztonság és a jólét álma lassan széthullik, érzékelhető, de sztem haloványan van megcsinálva. Az is igaz, ez inkább vígjáték, mint véres zombifilm, a vége is happy end, talán ezért lett könnyedebbre véve. Szóval olyan felemás érzésem volt. Az imdb kerek 7-es osztályzatával azért teljesen egyetértek.
-
Amúgy maga a film nem volt rossz, de láttam már sokkal jobbat a kategóriában. -
Mondanivaló? :D Jajj ugyanmár. Melyik be copypastelt mondanivalóra gondolsz? Ugyanezt a "mondanivalót" meglehet találni az összes posztapokaliptikus filmben, még a Resident Evilben is. -
egyáltalán nem :) -
Seten #35195
Az "I am legend" sztem jó film, bár posztapokaliptikus kategóriában egy komolyabb és mondanivalóval is rendelkező, úgyhogy aki pörgésre és sok akcióra vágyik, annak inkább a Resident Evil 3-mat ajánlom.
-
szvsz nem, mert rohadt jó film ( de mivel én én nem vagyok filmkiritkus fikagép aki mindenben a hibákat keresi és még az AvP2 is tetszett, ne adj az én szavamra, de nézd meg minden kép ) -
De igaz? -
Hmmm...
Építő kritika volt. -
Most láttam a Legenda Vagyok című filmet, és nagyon szar volt... -
SamFisher22 #35190 azaz, köszi! -
Azért abba is bele lehet szőni emberi sorsokat, intrikát, érzelmeket, küzdelmet, stb. De magáról a címadó dologról több derült volna ki. -
Ja ez mondjuk nem rossz ötlet, csak akkor már túl dokumentarista lett volna. -
Így van, leírtad helyettem. Az ötletet, a hajó születését mennyivel jobb lett volna bemutatni. -
jefferson83 #35186 Mivel nem ma láttam, ezért az emlékek megfakultak :P Igazad lehet. Máshogy fogalmaznék. A film többről szólt, mint pusztán a háború. Emlékszem, hogy voltak benne frankó, pörgős jelenetek, de bennem mégsem ez maradt meg. Elcsépelt szavak következnek: szerelem, barátság, megbocsátás, múlandóság ami szintén megjelent a filmben és háborútól független dolgok. -
John Q -
Szerintem a Titanic filmek legnagyobb hibája, hogy csak onnantól koncentrálnak a hajóra hogy az kifut a kikötőből. Pedig a hajó sorsa már a tervezőasztalon eldőlt. Meg egy kis utógondozást is megérne a film, hogy mi lett a túlélőkkel. Nem kell 180 perces film. elég lenne 120 perc is mondjuk. -
"Jó film volt! Attól,hogy nem igazán a háborúról szólt."
Ne bassz télleg? 30 perc kiképzés 45 perc légitámadás PH ellen majd ellencsapásra készülés 15 perc azután a Japán elleni csapás megint 25 perc a 175 perces filmből. Miről szólt ha nem konkrétan a háborúról? -
Igen Hollywoodban vannak az úgynevezett "kötelező" dolgok, mint a szerelmi szál, de ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenképp hanyagolni kell, különben "hálivúdi". Nálam a Titanic mint szerelmes film működött, pedig nem vagyok oda annyira a romantikus filmekért (van egy-kettő amit szeretek, de nem túl sok). A Titanic sztorit meg úgy értettem, hogy ha pl. te csinálnál egy Titanic filmet, mi lenne benne a történet? Hiszen maga a süllyedés nem tesz ki egy történetet. És itt gondolom azt, hogy egy szerelmi szál egy Titanic-filmben szinte törvényszerű. Vagy legalábbis én nehezen tudnám elképzelni anélkül. -
Seten #35181
Ahogy vesszük. Ha vki meghal az nem vicces.
De ha vkik összevissza kamuznak ezzel kapcsolatban, az megérdmli a kifigurázást!
-
SamFisher22 #35180 hello
remélem yo helyre írok, tehát a kérdésem a következő. a film bemutatóját láttam ha jol emlékszem az rtlklub-on, csak a címére nem emlékszek. denzel washington játszott benne, és talán a gyerekének kellett pénz műtétre, ezért túszul ejtett pár embert. remélem tudtok segíteni
üdv, sam -
3:10 To Yuma
nem szeretem a western filmeket de ez most bejott. bar a vege nekem tul nyalas-halliwuudias, de mas kivetnivalom nincs.
8/10