106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    No Country For Old Man -

No én nem tartom magam egy műveletlen és bunkó embernek. De ez a film egy akkora nulla számomra hogy az mar faj. Vissza sírom azt a két órát. Ez golden globe? Reg nem láttam ennél rosszabb filmet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Minek raktak bele Tomy Lee Jones-t? Azok a monológok és a tavolbatenkinteseinek mi fasz köze volt az egészhez? Akárhányszor Tomy megjenelt majdnem belealudtam a filmbe!
    2. Miről szolt ez a film? Mi köze volt Anton-nak a droghoz/pénzhez? Ott mi történt? Honnan tudta Anton hogy van követő a táskában? Hogy találtak meg a mexikoiak Llewelynt először?
    3. A hős meg hal meg a vége előtt és a vége az egy...lol?

Lehet én vagyok az aki nem fogja ennek a filmnek a mondanivalóját de eltekintve pár fajin jelenettől ez a film nálam nem ér többet mint egy 3/10. Ugyanaz majdnem mint az Atonement de ezt legalább végig bírtam nézni. Lehet a könyvet kéne előbb olvasni?

Ennél a Eastern Promises 100x jobb volt.
  • Sir Quno Jedi
    Jah tényleg, egykutya! De még egy normális római orgia sem volt a filmben, mer prűdreverzek ezek az amcsik!
  • Blasta
    A húgát nem? :D
    (amicsik hülyék, nemcsak perverzek :D)
  • Sir Quno Jedi
    Pedk oan jól megprücskölte vón az anyját, de nem kivágták... :( (perverzek zek az amcsik!)
  • Blasta
    Mondjuk szép kis ellentmondást sikerült 1 mondaton belülre sűrítened ;)

hozzú, unalmas vs. határozottan élvezhető
  • Blasta
    A gladiátorban pl. nem volt szexjelenet, megvagy mentve!!!
  • magus
    ja és igen, ridley scottnak reklámfilmet nem adnék forgatni, utálom, hogy nem lehet kihagyni egy filmből sem a szexjelenetet, mi a francért volt itt benne, tök felesleges.

persze a tavasz nyár ősz tél és újra tavasz is az egyik legunalmasabb film amit láttam valaha, mégis az egyik legjobb is, itt csak mérsékelten párosul mellé a jó jelző. ha nem lett volna Denzel Washington meglepően jó benne akkor kijövök az első óra után (otthon 100% hogy bezártam volna)
  • magus
    amerikai gengszter

hosszú, unalmas, utálom russel crowet. bár ettől még határozottan élvezhető, kár hogy annyi köze van a valósághoz mint nekem a himalájához, semmi.
  • badsco
    rockénekes? Az a Matt Damon! :D
  • Bandee1987
    Amerikai Gengszter

8/10

Remek gengszteres film Ridley Scottól, pedig nem is vagyok annyira oda ezekért a filmekért. De ez tényleg jó volt. Hiteles alakítás, izgalmas történet (ami ráadásul valós is).
  • Sawyer2
    I am Legend - Legenda vagyok

Jó kis akció-horror volt. Szerintem érdekes volt a történet, amiért bementem meg is kaptam: izgalmas film délutáni kikapcsnak. És mivel a jövőben játszódik, feltűnt benne a még nem létező batman superman film plakátja is.

értkelés: 6.5/10

• Z
    Hörr, most látom, hogy animációs. Úgy visszavonom. Mivel úgy egyáltalán nem érdekel...
  • Z
    "Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight
    3/10 No comment." --- el sem hiszem, hogy ezt filmre merik venni. Akárki is készít egy ilyet, azt szerintem csak elrontani lehet. Azért Krynn-en a varázslók nem olyanok, mint Középföldén, hogy karddal, meg bottal hadonásznak. Majd 15-20 év múlva trájegen hálivúd.
  • Z
    Néztem is, hogy IMDB-n gyanúsan jó helyen van a top 250-ben...
  • Sheltem
    Ennyire. Közrejátszhat azis, hogy(szégyen ide vagy oda) fosok 30 éves létemre a repüléstől, nameg a film úgy van megcsinálva, hogy kerüli a hatásvadász amerikai csöpögős szart, inkább ilyen dokumentumszerű a film és ettől brutálisabb, élethűbb, szinte ott érzi magát az ember a gépen...
    Ez most 2008ban egy történelmi film..
  • Riddick21
    "No country for old man
    7.5/10
    Kategoriajaban, hasonlo mint a Death Proof, de szerintem lenyegesen jobb film annal."

Ez egy kurva nagy baromság és te nem vagy normális.
  • Riddick21
    No Country for Old Men
    Kb. a Hetedik óta a legjobb krimi-dráma, az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Erős felütés így az év elejére, lehet, hogy überelhetetlen.

Masszív 10/10
  • kaposi1
    Helló!

Tényleg ennyire megfogott téged ez a film?
    Sajna már rég láttam, de nem emlékszem hogy rám ilyen hatással lett volna.
    De most hogy írtad, azt hiszem holnap megnézem mégegyszer.

Rám ami igazán nagy hatással volt az az "Életben maradtak" címü film volt.
    Az Andokba történt repülőgép balesetröl.
    Emlékszem mindenki síri csöndbe jött ki a moziból a film után.
    Ilyet még soha nem tapasztaltam.
  • [Jakuza]
    No country for old man
    7.5/10
    Kategoriajaban, hasonlo mint a Death Proof, de szerintem lenyegesen jobb film annal.

Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight
    3/10 No comment.
  • Sil3nt
    Mr. Magoriums Wonder Emporium

Kicsit hasonlit mufajat tekintve a charlie es a csokigyarhoz, de megsem olyan, de hasonlora szamitson az ember. En nagyobb alakitasokra szamitottam, de szodaval elment egynek. Tobbre szamitottam sajnos
  • Sheltem
    United 93 (2006)

Én sok filmet láttam már életemben mivel filmmániás vagyok , de ilyen megrázót még nem nagyon láttam :( Persze nem csak 2001 ben haltak meg emberek értelmetlenül a repülögépeken, de ez a film ahogy bemutatja...Atyaég kész vagyok :(
  • Sceleton
    Én voltam a Galád aki elrángatott téged erre a jó filmre. :D Nekem tetszet. Nem vígjátékvolt, de elgondolkoztató... :D
  • Kandurex
    nem, normal
  • Kandurex
    Te vagy Hollywood álom fogyasztója.
  • Bandew
    "mindenki nézze meg amikor csak tudja most azonnal!!!!"
  • sweech
    az ki van zárva, hogy neked rossz az ízlésed
  • Kaplan
    Te vagy Hujber Ferenc? :DDD
  • REALista
  • SASboy
    ejj de értelmes vagy bazze
  • hujber
    Fűárész 4 baszott jó !!! hólye akinek nem tetszik mindenhol mondják hogy szar de kamu ne vegyétek be!!!! egyszerűen csak rossz az izlésük és kés zszóval mindenki nézze meg amikor csak tudja most azonnal!!!!
  • fernando torres
    cime : Lustra - Scotty doesnt know
    az internetről
  • LuckyXX
    Nem tudja valaki véletlenül honnen letölteni az Eurotri című film zenéjét az a szám érdekelne amikor az elején a csajja otthadja és valami rock énekes elénekli a számot kerestem sokhelyen csk nem tudom mi az előadó neve.

Előre is kösz.
  • Sephi
    R 3D -ben láttad?
  • Kandurex
    Beowulf

Átlagos fantasy történet, zseniális grafikai megvalósítással. Külön pont a Robbi Penn -nek a "A Hero Comes Home" és "Gently As She Goe" dalok eléneklésért, nagyon kellemes volt a hangja.

10 / 6.5 + 1 pont a gyönyörű hangért ;)
  • Bandee1987
    Saw IV

5/10

Egyszer nézhető, vérontásban gazdag, felejthető film.
  • jefferson83
    Együttérzek, én is végigszenvedtem már egyszer :)
  • Blasta
    Hát baszki, ez a film már komolyan fájt :)
  • Z
    Ez az osztályzat...loál!
  • jefferson83
    Most mondd, kellett ez neked?
  • Blasta
    D-War
    ---------------
    OMFG/10

No comment