106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Elysium

Az előző hozzászólásomra reflektálva. Elgondolkodtató film volt, végülis elhiszem hogy 130 év múlva ilyen állapotok lesznek LA-ben.

Ami viszont nem tetszett: Amikor a gyárigazgató feltölti az adatot, akkor ellátta biztonsági védelemmel az adatokat (bénítás, illetve halál). Na én ott kurvára azt hittem, hogy a letöltési próbálkozás SORÁN aktiválódik ez a védelem. Úgy mi a fasz értelme van, ha már ellopják az adatot, és annak HOZZÁFÉRÉSEKOR hal meg az illető? "Hát haver a lopott adatot használhatjuk, de te meg fogsz halni" éés ennek akkor mi értelme? Ezzel a védelemmel csak azt biztosítják be, hogy tutira olyan rabló skalpoljon meg az adatokért, akinek már tutira nincs veszteni valója. Ez így max büntetés, de nem védelem.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.04.02. 12:11:46
  • tigeroo
    soha nem lesz világbéke, mert eleve nem vagyunk egyenlőek. amióta az első ember lerakott 4 cöveket és azt mondta hogy ez a terület az enyém azóta ez megy. mindegy hogy nagy vagy kis lépték, amíg valaki azt mondja hogy "a te csajod csöcse nagyobb mint az én csajomé" addig lesznek ellentétek
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az ürge a páciensem. Súlyos önképzavarban, káromkodási kényszerben és előítélet fesitizmusban szenved. Én elvből nem foglalkozom politikával, de priviben még engem is (mint szerinte ellenzéki politikust)....elküldött a jóanyámba. Csak jelzem, hogy felesleges időpazarlás bárminemű kommunikáció a beteggel. Állapotjavulás sajnos a közeljövőben esetében esélytelen..
    Orvosi javaslat: illető privát letiltása.
    Kollegiális üdvözlettel: dr. Zef.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.02. 11:55:35
  • Zephyr Retiring
    The Rebound (2009)

Pár filmben már felbukkant ez az idősebb nő - fiatalabb pasi kapcsolat séma. A legtöbb filmben szakítással végződik a dolog arra utalva, hogy a korkülönbség miatt nem működik az egész. Persze ne feledjük el, ez továbbra is csak egy film, aminek a valósághoz semmi köze sincs.

Volt pár jó poén, de összességében még mindig hülyeség amit látunk.
    Ha sokáig b@sztatják az agyamat ilyen idősebb nőkben csalódott írók, a végén majd összedobok én egy olyan idősebb nő - fiatalabb pasi sztorit, aminek több köze van a realitáshoz. Persze végül próbálták szépíteni amit közben elcsesztek, de ez akkor is csak...
    10/6.
  • Zephyr Retiring
    Ezt még gondold át..
    ..sokkal valószínűbb, hogy előítéleteink elhagyásával inkább a világbéke törne ki.
  • IMYke2.0.0.0
    [2005] - (imdb) - "연애의 목적" (Yeonaeui Mokjeok) - (Rules of Dating) - (-) - 8/10
    (2018.04.01) (121 perc, dél-koreai) - Comedy, Romance

Director: Han Jae-rim
    Writers: Go Yun-hui, Han Jae-rim
    Stars: Park Hae-il, Jeong Yeong-gi, Kang Hye-jeong
  • Shep
    Kösz, akkor az még odébb van.
  • homeless
    Magvas gondolatok.
  • Tikal #99699
  • Crsújreg
    ha nem lenne előítéletes az ember kihalt volna az emberiség....a punkok meg tünjenek a picsába dolgozni!
  • IMYke2.0.0.0
    Még mindig nem értjük egymást. Nem utálom őket. Nem érdekelnek.
  • homeless
    Az előítéletekről szól a film.
  • Zephyr Retiring
    Ez egyik sem az original verzió, de legfeljebb beszerzem eredeti hanghordozón majd..
  • RaZoK
    Köszi a választ. Sajnos nem ez az. Amit én keresek az élőszereplős.
  • LasDen #99693
    " Having been in development for three years, the film began production on 12 February 2017[3] and is set for release in 2019.[1][4]"
  • Shep
    Volt itt linkelve pár napja egy trailer amolyan ázsiai Call of Duty, ha jól rémlik Warriors of Future volt a címe, az leszedhető már valahonnan?
  • IMYke2.0.0.0
    "Akkor rólad is szól ez a film :D"

Nem figyeltél...
  • Jim Morrison
    nekem bejött az előzetes, szerintem majd megnézem.
  • homeless
    Akkor rólad is szól ez a film :D
  • IMYke2.0.0.0
    Őszinte leszek: már ott elvesztett, hogy "Egy csapat punk nehézségeit"...

//Filmet úgy választok, hogy érdekeljen a főszereplő(k) sorsa, vagy a felütés. Ha nem érdekel, akkor azonosulni sem tudok, nem is izgat.
  • homeless
    Bomb City

Nem akarok sokat írni róla, és azt javaslom, hogy ne is olvassatok a filmről hosszabb kritikákat, mielőtt megnézitek. Röviden: Egy csapat punk nehézségeit mutatja be egy konzervatív, texasi városban, a 90-es évek végén. Igaz történeten alapuló, brutálisan erős dráma, ma is aktuális üzenettel.

10/10
  • ximix #99686
    Off
    SoundCloud ?
    - link
  • ximix #99685
    "utalás a filmben az elmúlt 40 évből"
    "2 mogorvának tűnő középkorú fószer ült"
    " ezek azt se tudják mire ültek be, nem fogják szeretni. Ehhez képest több utalásnál tapsoltak és jókat röhögtek :D"

öööö értem :)

Mert ők valszeg még gyerekként látták pl: a szőrös "angolna" testű Travoltát kis gatyában, amint szombatonként "belázasodik" és készül a dizsibe és ez rögtön eszükbe jutott.

Míg egy fiatal meg pl az Overvatch-ból a Tracer-t ismerte fel.

Ez ebben a filmben a "csodálatos", a jelenkori generáció igen nagy tartománya talál benne ismert karaktert amitől az esetleg rég elfeledett emlékei beindulnak.
    Nosztalgia faktor level 1000 ✓

- lista
  • Jim Morrison
    A számolás joga
    /Hidden Figures/

Emészthető formában bemutatja milyen volt akkoriba az élet a NASA-nál és NASA-n kiivül. Tetszett, érdekes volt.
  • Crsújreg
    ez egy kibaszott jó film!!!!! nekem 10-es!!! Jessica Chastain pedig OMFG mind ahogy kinéz mind ahogy játszik :)
  • tigeroo
    City Slickers (Irány Colorado, 1991)

Na nézzük csak. 7-8 éves Jake Gyllenhaal ? micsoda? :D Nagyon komoly!
    Volt még Jack Palance, aki a vén, szikár, kemény cowboyt játszotta. Róla tudtam hogy pl. az 1930-as években boxolt, úgyhogy nála ez elég hiteles volt. Ő 2000-ben hunyt el.

A film a kapuzárási pánikról szól... Amin minden 30-as férfi keresztülmegy, legalábbis már elkezdődnek a beszélgetések a pofa sör mellett. Elindul pár jóbarát egy "férfias, csordaterelő túrára", ahol azthitték hogy jól fognak szórakozni, veszélyek nélkül. Ahhoz képest hogy elvileg vígjáték, ugyanúgy átverve éreztem magamat, mint a főszereplők - Ők is azthitték hogy befizettek egy túrára, ahol majd a csillagok alatt aludnak, lovagolnak és menőznek. Aztán szép lassan meghal a túravezető, majd 2 rossz arc is előkerül... kész káosz!
    Ez nem vígjáték!

Billy Crystal 43 volt a forgatáskor, most 71 éves az öreg úr isten! (durván telik az idő). Daniel Stern (a reszkessetek betörője) 34 volt, mennyire fiatal volt ő is.

Jól szórakoztam rajta 8/10. Fantasztikus nosztalgia a 90-es évekből.
  • Zephyr Retiring
    Married life (Házasélet) 2007.

Szerencsére a házasélet nem csak ilyen lehet. Tapasztalatból is tudom :)

Ami a filmet illeti, hát elég öszvér alkotás lett. A furcsa talán mégjobb kifejezés rá. Pasi leül beszélgetni a kapcsolatukról a feleségével. A nő szerint a szex a legfőbb kapocs köztük. A pasi is így érzi, de ő többre vágyik: szerelemre..amit meg is kap, csak épp mástól. Aztán innentől bárkinek lejöhet az, amit NE tegyünk egy házasságban: elhallgatás.
    Ha ugyanis nekünk pasiként természetes ha van egy szeretőnk, könnyen lehet, hogy másnak is természetes...

A vége nem tetszett, szerintem hülyeség ennyiben hagyni a dokgokat, én legalábbis biztosan nem tenném...
    10/4.
  • CSOCSO
    LOL. pont ma neztem a netflixen.
  • Tikal #99679
    Láttam, ezért írtam, hogy megnéztem ki rendezte :) Talán fogalmazhattam volna jobban, valahogy így, hát persze hogy Sorkin film...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mintha lényeges volna, de Aaron Sorkin élete első rendezése a "Molly's Game"...
  • Tikal #99677
    Molly's game

huu, hát ez hosszú volt, 15 perc után elkezdett fájni a fejem a sok beszédtől, szóval megnéztem ki rendezte, hát persze hogy Sorkin.... ha nincs Chastain kiszálltam volna a harmadánál, de őt bármeddig bírom nézni :)
  • tigeroo
    Chip katonák esetleg?

Small Soldiers 1998
  • RaZoK
    Sziasztok

Egy olyan filmet keresek 80-90-es évek, egy pontosabban kettő űrhajó érkezik a Földre de ezek mini űrhajók mini pilótákkal,az egyikuk rossz fiu a masik vagy fejvadasz vagy rendőr,ezt a rendőrt és a mini űrhajóját egy kisfiú talalja megbegy szemettelepen es haza viszi az anyjanak is megmutatja aki egyedul neveli, amire meg emlekszem hogy a fegyverzete kepes lerobbantani egy foldi emberi kezet

Valakinek ismeros?
    Elore is koszi
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, igen...
    Számomra, az utóbbi idők legrosszabb filmélménye volt -- a SzárVarszok mellett.
  • BenedekFeco
    Ezt én is vágom, de a filmben ennyi volt a magyarázat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez rendben van --- de akkor most képzeld el azt, ami a végén történt... hogy lesz abból az emberből (és ugye a többiből, ha sikeres lett volna/lesz a program) földműves...
    Ráadásul, nem úgy van az, hogy csak fogjuk és átdobjuk oda a Földi ipari berendezkedést...
  • BenedekFeco
    Valamit motyogtak az elején, hogy a
    légkörben lévő nitrogént(?) akarják használni hogy műtrágyát állítsanak elő
    . Ha jól emlékszem.
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy a legalapvetőbb dolgokra nem futotta az ötletből --- például a
    túlélésre (táplálkozás) a bolygón...
    ...vagy a metánnal és a kevés fénnyel táplálkozna az odatelepített Batmemberiség?
  • LasDen #99669
    47 Meters Down

Mandy Moore és tesója cápa nézőbe mennek, de leszakad a ketrec és nem fogjátok kitalálni, 47 méter mélyre süllyednek.

Egy elég gyenge cápás próbálkozás. De azért akadt 2 jelenet, ami nagyon tetszett.
    "- Kate, menj vissza ketrecbe és spóroljatok a levegővel.
    - Rendben.
    visszaúszik
    - Figyu Liz, szerintem ez egy tökéletes alkalom, hogy elkezdjünk lelkizni..."

A másik mikor Frodóhoz hasonlóan elbújik a csaj a szikla mögött a cápa meg ott úszik el mellette :D
    És megteremtették a lehetőséget és nagyon fasza befejezéshez, de inkább a csóró happy endet választották...

4/10
  • Shep
    Hát ez a film olyan volt, mintha a lett volna egy jó ötletük, el is kezdték megcsinálni, mert kb a film feléig egészen érdekes volt a dolog, aztán rájöttek ,hogy túl sokba kerülne a CGI Titán, meg az akciók is így kihagytak mindent a filmből és a második felére csak vázlatos történetmesélésre futotta. Kár érte mert akár jó is lehetett volna.