106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sephinek nem tetszett:
"az egesz egy nagy semmiteves. A film lenyege : " Tommy Lee Jones néz ki a fejéből és szónokol" -
végre nem csak nekem nem tetszik. -
Bocs a mélyen tisztelt résztvevőktől, hogy belepofázok, de ha személyes problémáitok vannak, akkor azt ne itt vitassátok meg. Ha mégis, akkor zárjátok már rövidre mostantól számított két-két hozzászólással! Köszönöm, azok nevében is, akik rajtam kívül nem kíváncsiak a hasztalan vitákra! -
"Látom bizonyít az sg.hu... (értsd: vélemények a No Country for Old Men-ről)" -
Kéne... -
"Micsoda boszavu magyarázat! Ebből most vonjam le az értelmet?" -
Kedves peti,
Ha téged így ütött meg a film, messze nem jelenti hogy más is így fogja fel. Magyaran attól hogy nekem nem jött le a lényege, nem vagyok semmivel sem szánalmasabb mint te. Tehát ne nézd le azt aki nem úgy gondolkodik vagy kapcsol mint te. Nekem nem jött át az ami neked és kész. -
Én is bírom a Stigmata -t. Nagyon frankó film. -
Lipi1980 #35370 Stigmata
Még mindig nagyon tetszik. Valahogy nagyon érdekelnek az ilyen vallásos témájú thriller/horror filmek. A csapás is tetszett...
Orvlövész
Nem nagyon nézek akciófilmeket, de ez jó volt! -
nesze -
The Man from Earth 7/10
Érdekes esti mese volt.A vége azért kellő képen ütött.
Mézengúz 6/10
Egyszer nézhető aranyos mese.
Rescue Dawn 8/10
Ez viszont már eléggé bejövős volt.Szép táj,megható történet. -
Tudom, hogy OFF, de nem tudja valaki, hogy ki az előadója és címe annak a számnak, amivel a The Departed kezdődik? Belehallgattam a hivatalos soundtrack számokba, de egyiknél sem ismertem rá. -
Kanál #35366 mi a lol benne? -
LOL?
Ehh -
Micsoda boszavu magyarázat! Ebből most vonjam le az értelmet?
Volt benne stílusos jelenet, es igenis teccet pár dolog de az egesz egy nagy semmiteves. A film lenyege : " Tommy Lee Jones néz ki a fejéből és szónokol"
:DDDDDDDDDDDDD -
A király nevében
Nekem és a báttyámnak tetszett.Majd megnézzük még1x nem kamerásan :D -
már megtettem #35322 -
Kerlek ird le a te véleményed akkor, ne csak célozgass.
-
Most néztem meg a Donnie darkot. Nagyrészt borzalmas... a srác alakítása viszont nagyon nagy. -
homeless #35359 Fountain, This is England, Man from Earth -
mondanál pár jó filmet, az utóbbi időből? amik neked tetszettek -
homeless #35357 Pedig szerintem is egy unalmas hányadék. A bérgyilkos az egyetlen jó pontja a filmnek. -
akkor no problem :) -
The Invisible
masra szamitottam, de nem volt rossz amit kaptam. bar a vege tul csopogos lett szerintem, de az eleje kifejezetten tetszett. bar ha van mas film akkor inkabb a mas filmet valasztom:) -
nem lebaszás volt:) bocsi -
a faszér általánositasz, mert többeknek nem 1ezik a véleménye a te szaros véleményeddel????!!!
Pár hónapja irtad asszem, hogy milyen fos hely ez, milyen szar arcok járnak ide, közben te is folyamatosan itt vagy...

-
Én nem értem hogy te még miért jársz moziba, ha ennyire útálod a mainstream filmeket... -
Seten #35351
Tehát ezek szerint Magus-nak 20% köze van a Himalájához? :)
-
ízlések és pofonok!!!
egy Coen filmtől meg végképp nem várhatod el,hogy mindenkinek ugyan úgy tetszen! -
Látom bizonyít az sg.hu... (értsd: vélemények a No Country for Old Men-ről) -
Tényleg hagy kívánnivalót maga után, de azért ennyire mégsem szar. :) -
saw123 #35347 I am legend:
botrányosan szar. 10/2 -
Real13 #35346 Nem mondott hülyeséget.Maga az igazi Frank Lucas mondta,hogy a filmben látottak 20 %-a felel meg a valóságnak. -
Seten #35345
Mert te aztán ezt biztos meg tudod ítélni! :)
-
igen persze, azért mert egy bombán lovagló, vagy farokfejű dínó, esetleg egy farok alien megmosolyogtatott...
de most baxál le... -
ugyanez a véleményem.bennem vhogy nem állt egésszé a dolog.Anton viszont hátborzongatóan zseniális volt
5/10 -
látom farok orientált vagy -
Knocked Up (Felkoppintva)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Basszatok szakállba!" :D -
Knocked Up (Felkoppintva)
hmm...volt egy két jó poén - spoileres lehet:(pl De Niro-s utánzáson majdnem behaltam :D, meg amikor azt ecseteli, hogy hogy veri fejbe a babát a farkával :D és a harmadik ütős poén számomra a műbaba verése volt :D) - ,de végülis nem nyújtott sokat a film, meg hosszú is volt...
ja és ilyen egy béna amatőr terhes hasat még nem láttam... hát ordított róla, hogy műanyag! Ja és Lesie Mann annyira de annyira szép, hogy miatta megérte megnézni a filmet :)
6/10 az említett poénok miatt
Superbad (Avagy miért ciki a szex?)
egy újabb Apatow film... újabb két óra húzás, de azért meg lehetett nézni, egy kicsit a Kalandférgekre emlékeztetett a történetvezetés.
Annyit nem röhögtem mint a Knocked up-on, de azért a farokrajzos rész mindent ütött :D (és a végén még több :D ó anyám, ott behaltam :D)
5/10
Captivity
Elisha Cuthbert nem kedvencem, de itt jól nézett ki. A történet? hát nem tudom, de nekem márSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hapi (Gary) feltűnése után ott motoszkált a fejemben az a gondolat, hogy ő is benne van...szal nem lepett meg...
ja és azt a filmet , amiben megöli az anyját azt meg ki a rák filmezte?
a vége meg totál gáz, hogy Elishából ilyen 'na most saját kezembe veszem a törvényt reszkessetek rosszfiúk' csaj lett....
4/10 -
és honnan tudod hogy semmi köze nincsa a valósághoz?