106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Ben Kingsley?Na ne!
    Persze nyílvánvalóan csak kopasz szinész jöhet számításba.Az teljesen elképzelhetetlen, hogy olyan színészt válasszanak akinek nem mellékesen az arca is hasonlít rá és egy olló segítségével kopasz embert varázsoljanak belőle.
  • Boroskóla
    Még a filmet nem láttam (talán ma este megnézem)de a
    47 es űgynök szerpét Ben Kingsley re osztottam volna, azok uttán hogy Vasárnap megnéztem a You Kill Mecímű filmet amiben egy alkesz kopasz bérgyilkost alakit és mindjárt a Hitman jutott róla eszembe. :)
  • Sephi
    Hitman -

Hat nem is tudom. Nem mondhatom hogy izgalmas volt. Meg ugye alig volt benne játék fiiling de az nem is számit. Egyszer nezheto. A Tobias-t alakito karakter meg szerintem egyaltalan nem volt jól megvalasztva. Tobias sokkalta komolyabb volt ez meg olyan kis aranyos :P
  • Boroskóla
    The Brave One /A másik én/ 8/10

Az uttóbi időben látott filmek közül a legjobban a Kevin Bacon féle
    Death Sentence /Halálos Ítélet/- re hasonlítanám akinek az tetszett ebben sem fognak csalódni,bár nem annyira pörgőss mint az utóbbi,szerintem mindenképp megér egy misét.
  • Sephi
    Mi lesz itt holnap...

/elrohan
  • Sir Quno Jedi
    Azt tudom.
  • Bucser
    De és Ő lett a Joker az legújabb Batman Filmben ami a trailer alapján baromi ütősre sikerült.
  • Sir Quno Jedi
    Háak Belushi benne van, nem lehet rossz!
  • Sir Quno Jedi
    Nem ő volt a szőke kábbbój a Broadback Mountain-ben?! :D
  • precision
    támogatom
  • precision
    te soha nem fogod megérteni mi az az ízlés és az hogy szubjektivitás

neked csak a te ízlésed és véleményed létezik, és akinek ettől eltérő van az már "nem is ember" és ha egy ilyen ember ír ide akkor ez az egész fórum minősíti...hát loál

a mai napig nem értem miért irogatsz te ide, ha egyszerüen képtelen vagy felfogni, hogy itt mindenki ember, és nem mindenki te vagy... (netán egoista vagy?:P)

még egyszer sem láttam tőled olyan hsz -t, amiben elmondod kulturáltan egy véleményről hogy miért nem értesz vele egyet, és hogy ne mennél át személyeskedésbe

ajánlom figyelmedbe a -fav -ot...ide ugyis csak ízléstelen majmok írnak, akik nem értenek a filmekhez...
  • Z
    A felső link videojában Immediate Music - Lacrimosa volt. Nem rossz, nem rossz... :)
  • Bucser
    Ki lehetne írni a banner alá:

Ne győzködd a másikat a saját ízlésedről. Ízlések és pofonok különbözőek. Csak az a nagy mindig amit kapsz és nem amit adsz.
  • stargatelost
    jó, ha te így látod :) a 2007-es vígjátékok között (amiket láttam) ez a film mindet übereli számomra, remekül szórakoztam rajta, elérte a film amit akart :)

desigo: akkor majd vélemyényt is mondj:D
  • Seth
    Hát ha az a trailer ellővi majdnem az összes poént,akkor ez egy szörnyen rossz film :D imho
  • desigo
    most már letöltöm,megnézem :)
  • stargatelost
    mondom ne az imdb alapján ítéljetek, legalább a felső videót nézzétek meg, vagy akit nem zavar a spoiler az a trailert! :)
  • Sheltem
    "csak szerintem azért akkora művészt nem vesztett a világ"

Tévedsz. Heath Ledgert pont azért tisztelték/tisztelik sokan mert nem ragadt le a szépfiú szerepeknél, hanem olyan színészi alakításai voltak, hogy le a kalappal. Jack Nicholson után egy Jokert eljátszani sem kis kihívás, mivel rohadt nagyok az elvárások. A trailer utáni reakciók viszont(köztük szerény véleményem is) bebizonyították, hogy ez a SZÍNÉSZ igenis nagyon tudja hol a helye, hogyan kell ilyen szerepet eljátszani. Én nem lennék képes egy ilyen szerepet hitelesen eljátszani, és te?
  • desigo
    imdb:User Rating: 3.7/10 (3,863 votes)

:)))))
  • stargatelost
    na szóval a kételkedőknek meg stb

Az Underdog
    1. igen, rendes film
    2. nem olyan szörnyű, mint ahogy első ránézésre látszik
    3. tele van pakolva jó poénokkal (tényleg jókkal, nem ilyen nekimegyek valaminek aztán elesek fosságok)

én tényleg azt mondom, hogy aki egy kicsit is fogékony az ilyesmire, az nézze meg
    nálam 10/10

itt egy kis ízelítő, ami nem is spoilerezik
    itt pedig a teljes trailer - akit nem zavar, hogy ellövi a legtöbb poént és jelenetet
  • Dynamic
    Egy vagy két embernek nem tetszett a No Country(amit úgy látom a mai napig nem tudtál kiheverni) és mindenkit egy kalap alá véve rögtön "az egész SG fórum"-ot emlegeted.
    Egy embernek tetszik egy kutyás mesefilm, és megint csak az "egész SG fórum" véleményét látod benne.
    Röhej...
  • TomDantes
    Pedig szerintem a No Country for Old Men 2008 legjobb filmje lesz számomra, bár még csak 22 nap telt el az évből.
    De ezt nagyon nehezen tudná fölül múlni bármi is.

Heh, repülő kutya..jó film...egyáltalán film?!
  • Blasta
    Huhhh, hát... személy szerint már a képek alapján is
  • desigo
    donnie darko többségnek tetszett!
  • Riddick21
    szerintem meg a beszélő-repkedő-színes kutya az igenjó
  • fernando torres
    Donnie Darko az igenjó
  • REALista
    Szerintem a világ összes forumán vannak olyanok emberek akik szerint szarok...:D
  • stargatelost
    annyiban az a fíling, hogy beszélő kutyák :D + itt még repül is :D
    de mondom, mindenképp érdemes megnézni :)
  • Riddick21
    na és ezen a fórumon szar a no country... meg a donnie darko
  • TomDantes
    Na ha kutyák és macskák fíling akkor inkább kihagynám. Mert az egy rakás kutya kaki volt.
  • stargatelost
    Underdog

Elképesztően jó volt. Vicces, beszélő, repülő kutyás disney film. Nem tudok igazán róla sokat mondani, ezt meg kell nézni, megéri. Ne az imdb alapján döntsetek, kellemeset lehet csalódni a filmben :) (Kutyák és macskák fíling)
    és mondom, tele van jó poénokkal
    néhány kép kedvcsinálónak

• Z
    Bevallom, nem ismertem fel Ledgert a trailerben, de a trailer alapján úgy véltem, hogy ez a gonosz végre nagyon jó főgonosz lehet Nicholson után. Stáblistát se néztem...csak vártam és várok a filmre.
  • Kmarha
    tudod hol rontottad el? Nem hiszem. Ha hanyagolod e reagodat, akkor nem születnek továbbiak :D De csak igy tovább, dolgoz magad ellen!
  • Sephi
    Főleg az új Batman....
  • Blasta
    Túlzol.
    Nem fog mostantól erről szólni a fórum.
    Meghalt, sokan sajnálják. Beírják, hogy nyugodjék békében, vagy RIP és kész.
    Neked semmi közöd hozzá, hogy ki mennyire gondolja komolyan, mennyire sajnálja őszintén, stb...
    Szvsz mindenkinek joga van ebben topikban a filmes élettel kapcsolatos témákra reagálni, és ha speciel ebben a témában az a reakció, hogy "RIP", vagy "nyugodjék békében" akkor fogadd el, lépj tovább.

Szal nem kell aggódni, holnap új nap lesz és senki se fog Ledger-rel foglalkozni, és a topik visszakerül a régi anyázós kerékvágásába, ahogy Te szereted...
  • sz4bolcs
    Lejött a Lovagregény!%! :D
  • Z
    Lehet, hogy azok számára, akik szerették a filmjeit, még sok szép órát szerezhetett volna azzal, ha további filmekben is szerepelt volna. Azon szerintem ne húzd fel magad, hogy kinyilvánítják a szomorúságukat.
  • sz4bolcs
    Hát akkor nincs is ezzel semmi gond. Ő nyugodjék békében, te meg bosszankodjál. :)
  • REALista
    A meghalt xyz topic-okat én s szánalmasnak tartom de ez egy filmes topic és mivel egy világszerte ismert szinész halt meg ezért nem csoda hogy mindenki leírja a véleményét vagy hogy mit gondol az esetről...
  • Sephi
    Szerintem ezt a véleményt nyugodtan lehetett volna mellőzni.