106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Seten

Plusz még azt sem tudjuk mikre képes hisz ő is mondja, hogy új konstrukció, nem T800-as.

• Istencsászár
    Mivel a T3 ban is az egyik már szemrevaló csaj volt, és ebben a sorozatban is nagyon hasonló a karakter ( sok mindenben ) szvsz semmi meglepő és elítélendő nincs benne... amugymeg a kigyurt izompacsirta robot benne van, csak a szerepek cserélődtek.

• Kandurex
    végül is elképzelhető egy könnyített konstrukció, mindattól függetlenül, hogy én se vagyok oda a női termikért,...:/
  • Seten

Mivel az emberi külsőjű terminátorok elsődleges funkciója nem házbontás vagy fellépés egy pankrációt közvetítő tv-csatornánál, hanem az ellenséges területre való beszivárgás így láthattuk, hogy Cameron pont arra képes amire kitalálták.

• Blasta
    Hja, erről vagyok híres :))))))))))
  • Seten

Neked sincs sok fantáziád. :)

• Seten

Azt nem (bár ez már megint egy újabb verzió, ki tudja mire képes) de a színésznőt igen! :)

• hali
    duknad a terminator leanyt?
  • Blasta
    Persze, az a kivülről 40kilós pálcika csaj mint Terminátor beleillik, aha
  • Istencsászár
    Énis a héten kedztem el, nekem teljesen átjön a a Terminátor hangulat, jó az egész ahogy van, nagyon eltalálták a cuccot, a főszereplőkkel sincs gond beleillenek a karakterekbe.
  • CSOCSO
    9/10 anyone?
  • Kaplan
    Hitman.

Srácok, ez nekem kifejezetten tetszett. A képivilág ott van, az alakítás is megfelelő, az akciók, és a végén a kissebb cliffhanger. Jót szórakoztam.

8/10
  • SötétBarom
    Gone Baby Gone

9/10

Veszett.
  • precision
    R5 :)
  • joebacsi
    hitmenből csak nem kijött a dvdrip? :)
  • jefferson83
    Terminator - The Sarah Connor Chronicles

Elkezdetem nézni a sorozatot és azt kell mondjam nézhető. Én nem vagyok nagy rajongója a gépeknek ezért kijelenthetem, hogy nem jobb a többi jelenleg futó sorozatoknál, de nem is rosszabb. A legnagyobb kihívás számomra az volt, hogy el tudjam fogadni az új terminátorokat és a főszereplőket (eleinte nagyon fura, hogy nincs Arni), ha ezen túl tesszük magunkat akkor élvezhető epizódok elé nézhetünk. Én eddig a pilotot az első és a második részt láttam, most jön majd a harmadik, szóval a véleményem ezekre a részekre korlátozódik. Kiváncsian várom meddig bír rávenni a sorozat arra, hogy a következő epizódot is megnézzem. Az első évad nem is lesz vészes, mert asszem csak ~13 részre tervezik és utánna döntenek a folytatásról.
  • jefferson83
    Nem arról van szó, a csajt én is megdugtam volna, de a 47-es nem :ASDd
  • sorrow
    Hitman

A mosdós jelenet és Diana hangja megér 10/10-et. A többi tripla B kategóriás.
    Nem akarok utólag okos lenni de inkább az 1. játék történetét követték volna végig és ne lopkodtak volna a többi részből. A főszereplő pedig a játékbeli faarcú, hideg profi gyilkost elég jól hozta, hiszen ismerjük el ez a karakter nem ad sok mozgásteret szinészkedésre.
  • AntiHero
    Pedig enm volt rossz csaj..sőőtt..
    Csak hát Hitman az Hitman:)

Emlékszem a Hitman első részébe is volt egy csaja ki megcsókolta és csak fintorgot:)
  • jefferson83
    No akkor én is:

Hitman

7/10 Egy kicsit fáradt voltam így a film közben kb 5-10 perc kimaradt, mert elpilledtem :) Igazából 6-ost akartam adni, de megmosolyogtam azt a részt amikor mutatták, hogy a gyerekek épp a játékkal nyomulnak. Én a főszereplővel soha nem leszek kibékülve, nekem még mindig nem tetszett (főszereplőnk szvsz nem csillogtatta annyira színészi adottságait, hogy megbékéljek vele ebben a szerepben). További plusz pontot jelentett, hogy kibírták szex nélkül a másfél órát (nem illett volna a filmbe).
  • desigo
    Mégsem Magyarországon forog a Terminátor 4
  • Count Adyn
  • Riddick21
    meg kellene néznem, a trailerek alapján bejövős volt, bár a játékok közül csak az elsőt toltam végig, de azt vagy 5-ször
    Olyphantot csípem.
  • desigo
    Hitman egyre jobb :))))
  • CSOCSO
    Hitman

8/10 elmult idok legjobb ilyen filmje!!!

lol... nem meg nem is lattam... nem is zaklat..
  • ProGabe #35476
    tényleg közelítünk a 8-9-10-hez :D

Star Wars I-VI

most láttam először eredeti nyelven!a régi részekből a felújított (vagy extra,vagy speciális,nem tudom mi a hivatalos neve) változatot láttam.

így egészében érthető igazán Vader harca a sötét énjével,és miért teszi amiket tesz!

a régi részek tényleg jobbak,és nem csak az idő szépíti meg őket!minden részben van valami,amit jobb lett volna,ha kihagynak,és az előzményekben ezek jóval rosszabbak mint a 4,5,6-ban.talán a 3-ik részre nem lehet ezt elmondani,az tényleg eszméletlenül jól össze van rakva!

egészében:10/10

nem mellesleg,amit az ILM művelt a régi részek képével és hangjával,az valami fenomenális!
  • fernando torres
    Hitman
    7/10
    nem volt ez olyan rossz.
  • AntiHero
    Ugyan ez a véleményem, tegnap néztem meg.
  • stargatelost
    na, akkor veled sem nézek meg filmet soha :D én le tudnám ütni az olyat, aki film közbe pofázik, vagy csak megmukkan :D :D :D
  • Kmarha
    jaj shiiiip mint sheep.. lol :D mind az angol viccben mikor szólnak a csókának, hogy hozzon "cups"-ot a sörpartira (fiatalkorúak persze). Az meg megjelenik pár rendőrrel :D igy nem szoktam elírni a dolgokat
  • Riddick21
    paranoiás népség
  • jefferson83
    Riddicket megelőzve, mert velem jobban jársz:

A vérszomjas barifilm címe: Black Sheep
    Mellesleg nekem se tetszett. Horrornak és vígjátéknak sem volt jó.
  • Kmarha
    El is felejtettem a Riddick féle félelemhullámot láttván, hogy láttam még filmet e két napban:

Gone Baby Gone - Hideg nyomon

Ben Affleck rendezte, komor hangulatú mozi. Nehéz feldolgozni, mert komoly témát feszeget, olyant, melyben nem létezik fekete vagy fehér, bármennyire is probálja igy felfogni a világot a film főhőse. Lényegében majd mindenben máshogy cselekedtem volna mint ő, de ez gondolom csak engem minősít. Egy biztos, nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni mint ő.

Egy eltünt kislány utáni nyomozásba, a család megbiz egy az utcán felnőt, az utca emberével a rendőrségnél jobban szótértő magánynyomozó párost. Persze a történet sosem olyan egyszerű, mint ahogy kinéz, és sosem ott fejeződik be, ahol a hiradó megadja a végszót. Fokozatosan felépített dráma ez, olyan befejezéssel, mely igencsak megkavarja az ember érzéseit. Szerintem kár kihagyni!

Black Ship

Avagy a gyilkos bárányok. Hát én azt hittem végig fogom röhögni az egészet.. mert hát egy ilyen filmet nem lehet komolyan venni. De nem tudtam eldönteni, hogy a rendezőnek is ez volt e a szándéka. Sokadkategóriás horrornak nem volt az igazi, vígjátéknak vagy paródiának nem volt az igazi.. szóval nem is tudom. Ezt simán kihagyhattam volna az életemből.

Ráadásul vagy én voltam nagyon ráhangolva a filmre, vagy tényleg az volt túl sablonos (ami ugyebár a paródiának alapfeltétele lenne..), de a párbeszédeken kivül, a történések 80%-át előre nem hogy sejtettem, hanem tudtam. Többetmagammal néztem, és az örületbe kergettem őket azzal, hogy mondtam előre, hogy most mi lesz, azzal meg azzal mit akar a szereplő. Nem hitték el hogy először látom.

Aztán lehet hogy csak jóstehetséggel vagyok megáldva.. majd tesztelem hogy kiaknázam eme szuperhatalmamat :D
  • Kmarha
    téged érdekel? :D engem nem.

Hitman (hja, mindenki megtalálta a dvd ripet torrenten :D)

Tökéletes kikapcsolódás, jó kis akció mozi. Igaz, lényegében csak a WC-s jelenet mely a játékot idézi, de annyi baj legyen, nem számítottam jobbra.
  • fernando torres
    ja, most már figyelni kell, mert le leszünk oltva ha olyan tetszik ami Riddicknek nem
  • Bucser
    csak a 7 és 8-ig el ne jussunk mert lesz itt "de szar ízlése van az egész SG-nek" szintű beszólogatás.
  • Kandurex
    Hitman

Egy doboz popcorn -al, üdítővel, átrágcsálva a 1,5 órát, szerda este, teljesen jó szórakozást adott.

10 / 6
  • Sil3nt
    Hitman

Nem is volt oly rossz. 5/10
  • precision
    Hitman

Szar. 4/10 erős jóindulattal.
  • Pierre75
    Egyetértek. Bár Falduyt és Fanni asszonyt meggyászolta rendesen a közszolgálat. Bezzeg mikor Bergman, a múlt század egyik legnagyobb hatású rendezője távozott, néhány helyen egy mondattal, de leginkább anélkül "búcsúztatták". De lehetne sorolni a magyar pl-kat, Sinkovits Imre, Bubik István, Kozák András...