106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Aliens vs. Predator Requiem
elso resznel rosszabb, amit igen nehez lehetett megcsinalni. tenyleg szornyu volt...
1/10
I think I Love my Wife
sikerult megint egy szar filmet megneznem... ez is szornyu
2/10 -
Real13 #35580 Ez valóban jól sikerült,egy családi mozizás keretében néztem meg, szórakoztató és vicces:) -
jefferson83 #35579 Kedvcsináló előzetes aki még nem ismerné :) (az introt az elején át lehet ugrani, 'kihagy') -
jefferson83 #35578 Bűbáj
Nagyon jó kis gyermekmese. Én a 12-es karikát egy kis túlzásnak tartom. Aki tudja mire ül be az nem csalódik. Klasszikus Walt Disney mese, ahol a történet végén a jó mindig győzedelmeskedik a rossz felett és mindenki elnyeri méltó jutalmát, megfűszerezve azzal, hogy a mesevilág egyes szereplői a mai Manhattanbe csöppennek. A felnőtt mozilátogatók tetszési indexe valószínű jócskán elmaradna ettől, de gondoljunk a gyerekekre is és nyugodt szívvel adjunk rá egy 8/10-et. Én felnőtt fejjel is tudtam élvezni. -
Ajánlom hogy olvasd el a könyveket is. Naon brutal! Nekem a könyv után jobban tetszetek a filmek! -
Az egész felvezetése, egy profi kém, aki nem ismeri önmagát. Jelenet amikor pl. összerakja a fegyvert és egy pilla alatt, csak fogalma sincs róla hogy ;) Aztán teszteli magát az étteremnél. Hangulatos volt, a többi rész inkább egy szimpla kém film. -
Elizabeth -
En szeretem az ilyen filmeket, de ezen bealudtam :( Adok meg neki egy esélyt ma este.
Alvin és a mókusok -
Garfield jobb volt. Es van pár poén ami naon erőltetettet. -
Disturbia
Nem volt rossz film, bar a vege iszonyat csopogos lett, de kellokepp izgalmas volt vegig. Szerintem a srac is jol jatszotta a szerepet. Eros kozepes film, egyszer siman nezheto
6/10 -
Ez voltma, mehetett volna privibe. Jah, vagy szereted a magad reklámozni? Mar értem. -
Hát mivel szerintem a 2. és 3. rész a világ két -vagy ha egy filmnek tekintjük, akkor első- legjobb akciófilmje, így meg kell kérdeznem, hogy pontosan mi volt a bajod velük... Csak kíváncsiságból, sokan az elsőt tartják a legjobbnak, nem igazán értek velük egyet. -
érdekes, nekem meg pont, hogy az első tetszett jobban, a többi...hm,..felejtős -
Bourne Trilógia volt soron most, nem először, de nem is utoljára:
A Bourne rejtély 8,5/10
A Bourne csapda 10/10 (ez a kedvencem)
A Bourne ultimátum 10/10 -
hátha ez segít egy kicsit, a magánvéleményem a filmről -
No Country For Old Men.
Mit is mondjak, nagyon vegyes érzésékkel álltam fel a filmtől. Az olvasottak alapján gondoltam, hogy nem lesz egyszerűen gyorsan emészthető film, de ennyire komolynak nem gondoltam. Nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán ennyi 'csupasz' filmre akarták csinálni, vagy van egy nagyon komoly mondanivalója a filmnek. Nem tudom, talán megkéne néznem majd még egyszer, hogy megértsem totálisan. Mindenesetre érdekes volt.
?/10 -
van -
Van már felirat?? -
We own the night - imdb
Úgy ültem le a film elé hogy kb semmit sem tudtam róla. Azt láttam, hogy kik a szereplők... és igéretesnek tűnt. Nagy nevek vannak a listában, így hát az elvárásaim is nagyok voltak. A szereplőkkel, a színészi alakításokkal nem is volt igazán gond. A sablonsztorival viszont annál inkább. Láttunk már ilyet vagy hasonlót több filmben is. Nem sok fordulat van a filmben, de azokat is lehet előre sejteni. Eva Mendes még mindig gyönyörű, Joaquin Phoenix nem volt rossz, Mark Wahlbergnek ezt az arcát meg már lehetett látni korábban (The Departed) szóval nekem nem tudott semmi újat mutatni a játékával. Ennek ellenére (vagy ezekkel együtt) egy 7 -est adok rá. Egyszeri nézésre megfelelő volt. 7/10. -
Na pl. ezt nem szertném megnézni! :D (najó a next-et talán 1x, félálomban) -
Nemvoltál az ;) -
Eight Legged Freaks: Régi, de mostanában pótoltam, bár így utólag azt kell mondjam, simán kibírtam volna nélküle. Erőtlen, gyenge, paródiának sovány, horrornak unalmas, sztoriban teljesen kiszámítható. 4/10
Snakes On A Plane: Ez már pár fokkal jobb volt, főleg persze SLJ miatt, akin látszik, hogy poénból, lazán nyomja végig az egészet (korábban is nyilatkozta, hogy már alig várja a forgatást). Sajnos pár klisé bosszantóan erőteljes (pl. a feka-dagi "pilóta"), de volt pár mókás epizód, ami kompenzálta ezeket (pl. a vécében történt események, meg a végén az óriáskígyó :) ). Olyan középszerű, egyszer nézhető, de nem váltja meg a világot. 5/10
Next: Jó felütés után rettentően ellaposodik, és az elején bemutatott szigorú szabályok a sztori érdekében később eléggé megnyúlnak, mindenféle különösebb magyarázat nélkül (lejöttek a Liz miatti változások, de ez nekem nem magyarázat). Bár a végét próbálták PhKD-sre venni, a modernizálás szerintem ártott az eredeti sztorinak (amit még nem olvastam, de nagyjából ismerem). NC-nek teljesen hülye feje volt azzal a frizurával, és az alakítása sem igazán jött be. Ellenben meglepő volt Moore-t is kicsit keményebb szerepben is látni, és szerintem jó volt. Összességében egy 6/10-et megér, de ennyi a max.
Ma nagyon szőrösszívű voltam. :)
-
érdemes megnézni a folytatását is, a 28 weeks later-t... -
Vágy és vezeklés
Érdekes a story,és a kivitelezés.Egyedül a vege nemtetszett egyebkent pedig nagyon erdekes.A film erzekelteti,h mennyivel másként latja egy kislany a felnöttek szexualitasat,es milyen könnyen tudja félreertelmezni egyes helyzeteket.Itt nekem most nem is a szerelmi szalak tetszettek,hanem az,ahogy a kislany szemszögeböl latjuk a dolgokat... -
I am legend
Ennél szarabbat se mostanaban lattam.Hasonlatosan szar a zombis filmek kategoriajahoz,azzal a különbseggel h ez ezerszer unalmasabb.En ezt inkabb nem is minositenem tovabb... -
A király nevében
Nem tudtam végig nézni olyan unalmas volt.
Amit láttam belőle az 10/4
-
hátööö... mit kellett volna tennie, demonstálni a főszereplőkön méretes fegyverarzenálját?
mellesleg mindkét rész alatt egy nagy bölcsességen gondolkodtam: ugyebár, a Rage vírus (magyar fordítás micsoda? Düh?) áldozatai - Romero kishaverjaival ellentétben - emberek maradnak, csak kicsit bepöccennek. mindehhez ugye egy idő után (6 hét vagy ilyesmi) szép csendesen éhenhalnak... de: csak nekem tünik ugy h egy átlag humán nem igazán szokta 1 hétnél tovább bírni víz nélkül? pedig ezek csak igen morcos emberek, vagy mi... hogy is van ez? -
"Szónégy" topikban elég kemény adok-kapok ment. Új kategóriát hoztak létre: az emberi test elpusztításának kimeríthetetlen lehetőségei prezentálva a horror műfajában.
-
Észrevette.
A HELLO-val az a szitu, hogy ugye maga a szó végigkisérte az egész filmet.
Másrészt meg az O betü előtt még csak "HELL" látszott... Kb. ennyi a lényeg.
HELL-ből HELLO.
A pilóta meg észrevette, hepiend :)
De az I'm Legend-hez való hasonlítás kicsit húzós ám!!! :) -
igen azért ugyanaz a címe egy időhatározós eltéréssel...
tájékozódni emberek....azért elég ismert ez a film, hát még a folytatás... -
lol az nem valami másik fajta film? :D
amúgy ekkora HELLO-t egész biztos hogy észrevette....
-
Seten #35552
Valószínűleg tényleg nem vette őket észre. De nézd meg a folytatását is: "28 héttel később".
Abban kiderülnek a későbbi események. :)
-
arra gondolok, hogy a HELLO üzenetre úgy reagál a pilóta, mint ha semmi nem történt volna.. -
hoppá, csúsztam egy részt. ez csöppet kellemetlen...
-
A 28 nappal későbben?
Abban nincs ilyen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mármint mire gondolsz? h a vírus másodszori nekifutásba kijutott Angliából?
sztem az utolsó képsorok erősen ezt mutatták -
Most néztem meg a 28 nappal később c. zombifilmet, kb. I am legenddel van egy szinten. Azért spoilerben leírhatnátok, hogy ki mire gondol a befejezéssel kapcsolatban, mert én csak pislogtam rajta. -
Real13 #35546 JUNO
Egy Oscar rendel.Vagy kettő. rolleyes.gif
No,szóval nekem nagyon tetszett, tipikusan az a film,amely nem az újszerű megoldásaival vagy a történetével hódít,hanem azzal, hogy aranyos, bájos,poénos,ráadásul sikerült némi mondanivalót is belecsempészni. Az akadémia nem szokta szeretni az ilyen filmeket különösebben,legalábbis Oscart ritkán kapnak,úgyhogy én az eddig látott 3 jelölt(Atonement,No country,Juno) ennek szurkolok. Lehet,hogy az előbbi kettő kidolgozottabb,érettebb alkotás, ezen szórakoztam magasan a legjobban(mondjuk az előző kettővel sem volt bajom),ráadásul a főszereplő csaj karaktere telitalálat,a csaj is jól játszik,szóval neki is egy Oscart.(jó,lehet,hogy csak simán tetszik xD) -
Pedig nem egy hű de bonya a szövege... -
homeless #35544 A film viszont 9/10. Nagyon tetszett, csak kár, hogy előre kitaláltam, hogy mi lesz a csavar:( -
homeless #35543 Hát ja én is láttam azt a feliratot és egyszerűen borzalmas. Remélem nem azt fogják magyarra fordítani. -
A Sweeney Toddhoz még angolból is csak olyan verziót láttam, ami teli van hibákkal, úgyhogy én csinálgatok magamnak rendeset.