106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prank
    ez is jó lehet...
  • Sephi
    Gone Baby Gone -

Reg nem lattam ennyire izgalmas es jol megszerkeztett filmet. Mindenkinek melegen ajanlom! Eddig ez az ev legjobbja.

The Golden Compass -

Nekem teccet. Jobban mint a Narnia meg az Eragorn meg a HP-ek. Ez legalabb erdekes volt. Csak a vege lett eleg spontan.
  • Real13
    Tegnapi termés:

Little miss sunshine(2*-ra) :Még mindig vicces, remek karakterekkel és történettel, meg jó zenével.
    7/10
    Juno: Ezt konkrétan kedd óta 5* láttam, azaz mindennap megnéztem egyszer:) Az év legnagyobb meglepetés, kivíáló soundtrack, jó pooénok, aranyos,csupaszív, nagyon nagyon szerethető.
    10/10

Eastern Promises:Cronenbergnek jobban állnak a saját kis elborult filmjei,de nem volt rosssz. Naomi Watts nagy kedvenc, Mortensen kiváló, a hangulat okés,talán egy kicsit unalmas volt,de ennyi.
    8/10
  • fifi
    AvP 2

ez egy vicc volt? a trükkök színvonala nélkül simán egy B kategóriát is alig súroló filmnek érezném... Még jó, hogy melóban néztem, mert itthon sajnáltam volna a rá elb@szott időt...
    2/10
  • ForzaInter
    Betépve(Blow) hát láttam már jobb filmet Depptől, de nem volt rossz, de jobbra számítottam, a vége tetszet, emiatt jóindulattal 7/10...
  • SASboy
    értettem főnök. Ha nem álmosan néztem volna, akkor is kurva unalmas lett volna.
  • Riddick21
    Természetesen, miért, mi a különbség?
  • Sephi
    Csak érdeklődésből kérdem. Akkor is így kell cselekedni, ha mondjuk esetleg felpontoz valamit?
  • Blasta
    A hírnévvel ez jár.
    Szokj hozzá...
  • Riddick21
    pfff... körülnézhettek. reflexbőle engem fikáztok, mire kiderül, hogy a srácnak azért nem tetszett a film, mert -a saját hülyeségétől(?)- betépve nézte.

SASboy: legközelebb, mikor lepontozol valamit, írd már oda utána, hogy ébren voltál-e a film alatt, csak, hogy tudjuk, van-e valami alapja a szavaidnak, vagy csak nyomod a vakvilágba!
  • TomDantes
    Aha, akkor már nem is olyan zavaros mi?
    Tanulásg:ez egy komoly film, nem fél szemmel kell nézni, mert úgy tényleg zavaros
  • SASboy
    Spoiler
    igazad van. elég álmosan néztem, közben meg még álmosabb lettem. elkerülte a figyelmemet.
  • TomDantes
    Spoiler

Hm, hogy nézted a filmet? Nem emlékszel, a sivatagban két pasas bízza meg aztán őket is kinyírja
  • SASboy
    SPOILER on
    pl. mi köze volt Antonnak a drogügyhöz?
    SPOILER off
  • Blasta
    De lesz! :D
  • Sephi
    Mindenkinek máshogy jön le a film. Riddick ezt nem érti meg. Ennyi.
  • Kandurex
  • TomDantes
    Szerintem nézd meg. Komolyan mondom, nem hiszem hogy idén lesz ennél jobb film, de lehet hogy velem van a baj, hogy tetszik
  • Sir Quno Jedi
    Nekem pl. azér zavaros, mer még nem is láttam! :DDD
  • TomDantes
    Na repülnek is. Na jó nem vagyok én olyan agresszív.
    De szeritem ez 10/10 remek film unalamas? én végig izgultam, egy unalmas perce nem volt.
    Minden zseniális benne, és hát ,bocs de akinek ez a film az zavaros... hát nem akarok semmi sértőt mondani.
    Amúgy, tényleg mi volt benne a zavaros? Mit nem értettél?

Nem tisztázódik a végére?
    Mért, mindig mindeképp be kell fejezni egy történetet?
    Szerinem külön jó, hogy nem zárták ,le, így el lehet utánna gondolkodni rajta, vajon mi lesz pl: a gyilkos sorsa, meg még sorolhatnám.

Abszolút megérdeml iaz Oscart.

• Blasta
    Az elsőt riddick fogja dobni, de lehet, hogy az egyetlent.
    Utána belinkeli a saját kritikáját, aztán megkérdőjelezi, hogy az emlősök fajába tartozol, slussz poénként tán elküdd a jó anyukádba is, legalábbis a papírforma szerint...
  • ForzaInter
    Amerikai Historia X, 9/10. Még csak most volt szerencsém megnézni:)
  • SASboy
    No Country For Old Men

Ennek Oscar? :( Mégegy ilyen unalmas, vontatott filmet, mint ez nem tudom, hogy láttam-e már. Szerintem zavaros kicsit a film. egy-két dolog a film végére sem tisztázódik. Ami tetszett az a táj, meg a gyilkos karaktere. 3/10

had repüljenek a kövek!:D
  • stargatelost
    Alien vs. Predator Requiem

tulajdonképpen 1/10
    egy bugyuta szörnyfilmet csináltak, komolyan mondom, iszonyatos volt. Egy ilyen filmhez nem kellenek nagy múltú Predatorok meg Alienek bakker, ezt a sémát már milliószor láthattuk. Jön a szörny, aztán jól megmurdáltat mindenkit, ja nem is mindenkit mert a főszereplőknek aztán meg kell maradniuk, a néző meg az ujján számolja hogy hányat talált el azokból, akiknek megjósolta a halálát...(hmm, csak mindet?)klisé....
    az idióta ugráló kamerázásról meg ne is beszéljünk, sokszor nem tudtam melyik az alien és melyik a predator (ja plusz még predalien...)

a filmben összesen két említésre méltó jelent volt :
    1.megnukeolták a várost
    2 a mikor a nő azt mondja, hogy a kormány sose hazudna az embereknek :D na akkor röhögtem nagyot...
  • Bulykin
    In the Name of the King
    10/6.5
    A film jó, a zene nagyon pocsék, minimum 2pont levonás miatta, a történet elmegy, az nem nagyon tetszett, hogy rögtön bele a közepébe, semmi felvezetés meg ilyesmi, a véeg sem valami jó, amúgy egyszer megéri megnézni...
  • Z
    Le se veszi a pólót? Hiába no, azért csak eltelt egy bő negyedszázad az első rész óta...amúgy jó a statiszika.
  • Sir Quno Jedi
    Bezony Rambora megyünk bárhova! Mer jógyerek.
  • ProGabe #35594
    ha már a régifajta akciófilm szóbajött

• Sir Quno Jedi
    WAR

Jó kis film, nem tudom ki mire számított, neke tetszett. Persze vágás, operatőri munka, iegymás az nem igazán buli, de a film jóak. Végre egy majnem régifajta, nyugis kis gondolkodós akciófilm.
  • bcrics
    Rosszbarátok

Ezis beteg...

http://www.filmkatalogus.hu/Rosszbaratok--f20603
  • bcrics
    Pihenő a pokolban

Ez Is Fasza Kis Film...

http://www.filmkatalogus.hu/Piheno-a-pokolban--f18433
  • bcrics
    Vacancy - Elhagyott szoba ..

Nagyon Fasza Kis film...

http://www.mozi-dvd.hu/cikk3057.html
  • Dynamic
    The Nines

Annyira nem bonyolult, amennyire mondják, de tény, hogy néha baromi unalmas.Helyenként nagyvonalúan dobálják a tízeseket az "érdekes" téma és csattanó(?) miatt, ugyanakkor ezek a tízest osztogatók azt is mondják, hogy többszörre bírták csak megnézni, mert ahogy én is említettem helyenként, nem valami érdekfeszítő.Szal érdekes, ahogy egyesek pontoznak.Mindegy...Lényeg, hogy én egyáltalán nem estem hanyatt.Van benne 1-2 dolog amelyek elgondolkodtatóak, de abszolút nem éreztem késztetést, hogy az eget kémlelve átszellemült arccal akár egy percig is filózzak rajta.Inkább töröltem a francba, mert kellett a hely:)

5/10
  • Blasta
    Nekem a Predi2 DVD-hez hozta meg a kedvem :)
  • Kmarha
    Avp:R

Hát igen, csak egyet tudok érteni Blastaval. Összecsapott film, melyből szinte ordított, hogy mennyi jó ötletet és lehetőséget kihagytak a készítők. Az óriási logikátlan baromságokkal együtt, szinte pontozni sem érdemes, annyira szar érzés volt végignézni.

Arra jó volt, hogy egy kis időre látthattuk kedvenc lényeinket öldökölni, meg hogy meghozták a kedvem, hogy elővegyem az avp 2 játékot, mely önmagában ezerszer jobb, mint ez a film.
  • Blasta
    AvP:R
    -------------------
    5/10

A film után azt mondtam 6/10, de azért belegondoltam, és nagyon nagyon össze volt csapva ez, nem érdemli meg a 6-ot.
    Totál középszerű film, a nagy elvárások miatt meg aztán pláne csalódás, de ha nem lettek volna ilyen elvárások....
    Mind1, csak rajongóknak ajánlott, amúgy 1x meglehet nézni. De ekkora ziccert kihagyni vazze...
  • kaposi1
    "Hát mivel szerintem a 2. és 3. rész a világ két -vagy ha egy filmnek tekintjük, akkor első- legjobb akciófilmje,...."
    Te miröl beszélsz?
    Messze,nagyon messze van ez attol.
    Szóval jól mondod.Szerinted.
  • Bulykin
    Ahogy érzed...meg sztem egy kicsit részletesebben is megcsinálhatták volna a csatát, mert úgy simám maxra pontoznám(persze, hogyha jól van megcsinálva:D)
  • Real13
    Valóban nem rossz, de amikor a végén Elizabeth krül kétszer megfordul a kamera a napfényben, az annyira giccs, hogy minimum két pontot levon a 7-es értékelésemből:)Szal nálam 5/10
  • Bulykin
    Elizabeth - The golden Age
    10/7.5

Tegnap elaludtam rajta, csak az első 10percre emlékszem. Ma végignéztem és nem is olyan rossz...csak a felirat minősége elég gyér volt, itt-ott lemaradt egy-két betű, néha hiányos is volt meg fel volt cserélve, szal...
    Szóval én rosszabra számítottam, egyszer minimum megéri megnézni..