106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Jó mozizást! Szerdán már láttam a Rambot...brutál. Készülj fel, hogy nem kell túl komolyan venni, különben az adrenalintól a letépett karfát fogod szorongatni a kezedben kifelé jövet, és körülötted az emberek fejébe szívószálakat fogsz beleállítani.

Számomra a gore túl naturálisra sikerült, illetve pár rész odacsúfolt a fizikának. De én már csak ilyen BoB realizm fan vagyok. Viszont a keretbe foglalása óriási volt a filmnek. Ha lesz díszdoboz, szerintem megveszem.
  • Kmarha
    ahh, eszembe jutott még egy poén a másik mellett.. az elektrolite :D de az is csak azért volt, mert elötte nagyott ütött egy tényleg poén filmben és a hozzá készített reklámjában. :P

Igy már volt kettő :)

OFF: 45 perc és mehetek a Rambo vetítésére.. majd kiugrom a bőrömből :)
  • karajjj
    Alien vs Preadator: Requiem
    a dáráláson meg népírtáson kívül semmi extra nemvolt benne... többet vártam volna tőle, a befejezés is eléggé gyengusz...
    jóindulattal 3/10

Hellphone
    ekkora rakás sz*rkupacot is régen láttam már, semmi jó nincs benne, max a csaj lábai... :D 39 percet bírtam a filmből
    0/10

I am legend
    na ezt nagyon is megérte megnézni, szerintem nagyon jól sikerült tetszett a sok számítógépes trükk és New York se semmi... a megbolondulni készülő Will Smith is nagyot alakított
    9/10
  • Dynamic
    Istenem, igazán kihagyhatták volna ezt a tipikus "csetlő-botló amerikai tini vagyok, bénáskodok jó sokat, hogy legyen min röhögni, de végül csak megtanulok kungfuzni" vonalat.Ha az nem lenne, még várnám is a filmet:)
  • Louis Cyphre
    Hi!
    Nagy a kuss a The Mist c. film körül. Amerikában gyakorlatilag már 3 hónapja kijött, itthon meg még mindig semmi. A kérdésem, lesz ez valamikor moziban kis hazánkban, valamint kijött-e a neten valami normális verzió a filmből?

• Iori
    Cloverfield

Tetszett. Nagyon tetszett. :)
    Nem az a tipikus godzilla típusú, "minden trükköt vegyünk be h kinyírjuk a szörnyet" féle akciófilm.
    Az tetszett a legjobban hogy itt nem a szörnyen volt a hangsúly és nem próbálták lehúzni az 1000. bőrt az ilyesmi kategoriájú filmekről, hanem a sokkal inkább a túlélésről szólt. A kézikamerás filmezés pedig nagyon hűen visszaadja az egész pániknak, túlélésnek a feelingjét.
    A hangeffektek nagyon jók voltak, profi munka.
    Érdemes megnézni majd a viral site-okat, főleg a karakterek MySpace oldalait :). Az biztos hogy ez a titkozatos marketing sokatt dobott a box officeon, JJ Abrams tud valamit :)

Szörny SPOILER:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A szörny teljes egészében látható, de mégse tudnám megállapítani h mi a fene lehet. Az biztos h qqqqrva nagy és több lába van, talán egy hatalmas gyíkra hasonlít a leginkább. Az "anyából" még kipattanak kisebb szörnyek, amik hasonlítanak az alienekre.

9/10
  • Sir Quno Jedi
    Kira! Főleg mikor ketten gyakják a hülyegyereket, hogy mutasson tiszteletet a mestere(i) iránt! :D
  • MrSpock
    Uhh ez elég látványosnak,és ütősnek néz ki!
    2 legenda 1 filmben!Király lesz!
    Nálunk biztosan max csak dvd-n:-(De remélem nemígy lesz,mert az iylen filmeket nagyvásznon kell látni!
  • [Jakuza]
    Nem rossz, nem rossz :D
  • Tatyla
    Planet terror

na a hangulat odab@sz,ez a régi tekercshibás vetités is jó poén volt,meg visszajött az a jó kis Alkonyattol pirkadatig feeling
    9/10

Resident Evil 3

mi az hogy visszatérek a játék elsö részében tapasztalt gyökerekhez,igaz igy egy ilyen idöparadoxon képzavar lett (Wesker elnök úr hát az lol,meg Tyrant)?
    egy két jó jelenet de kicsit már eröltetett az egész...
    6/10

The Invasion

kicsit elfogult vagyok mert Nicole Kidman-t imádom,bár gy két dolog bugyuta volt a filmben,azért nézhetö.
    7/10

Csillagpor

na ez a film nagyon tetszett,már rég hiányzott egy ilyen stilusu film
    Michele Pfeifer még mindig bombanö...
    9/10

Alien vs Preadator: Requiem

kéremszépen ez a film akkor lett volna siker ha nem 2008-ban hanem 1998-ban mutatják be,igy kicsit bábfilm kategória.
    5/10
  • CSOCSO
    faszanak nez ki
  • zaki
    The Man from Earth

Még több ilyet. 9/10
  • badsco
    Hoppá erről csak én maradtam le? Jackie Chan, Jet Li egy filmben? Ráadásul az oroszlánkirály rendezőjétől? Jó lesz az biztos. :D Bár ez a kerettörténet szánalmas már elnézést. Amerikai gyerek visszamegy a zidőbe? hát lol. hajrá neki, de legalább sokat verik a kölköt ... meg egymást is. :D

tréler
  • Kojiro
    Sweeney Todd - A Flotta utcai borbély

Ma délután láttam ezt a csodát. Aki túl tudja tenni magát azon, hogy ez egy mjuzikel, az imádni fogja. Fantasztikus, hogy Tim Burton mit ki tudott hozni belőle.

10/10 (elfogult)
  • Kmarha
    egyszer fel tudtam nevetni rajta. Amikor vonul a spártai 13 a szoros felé és énekelnek.

A GTA-s résznél már csak azért nem kapcsoltam ki, mert ha már ennyi időt elpazaroltam rá akkor csakazért is végignézem.

De hát izlések és pofonok. Legalább az egyszeri nevetés mellett sikerült vagy 3szor elmosolyodnom és csak 2szer tekertem bele. A rendező korábbi alkotásai sokkal rosszabbak voltak.
  • Attila8805
    Meet the spartans.
    Eszméletlen poénos szerintem.
  • Kmarha
    Dirty Sanchez, a Film

Aki nem ismerné, ez 4 idióta, akik a leggusztustalanabb, legnagyobb baromságokat is megcsinálják a kamera elött. Hasonlít a Jackass-re, de amig azok álltalában poénos, röhögtető dolgokat (is) mutatnak be, addig ez a 4 barom megrakadt a legfájdalmasabb leggusztustalanabb szinten.

Komolyan, van gyomrom az ilyesmihez, de itt volt pár jelenet, amikor én azt mondtam, nem, nem nézem tovább. Aztán csak végigszenvedtem.

Hát nem tudom, mazohistáknak nagyon ajánlom. Más meg kerülje el :)
  • Montanosz
    innen:
    újgenerációs kereső
    http://www.youtorrent.com/

Rec.TS-SCREENER.Xvid.Spanish
  • ForzaInter
    Terror bolygó

egy ujabbb kurvajó RIP film
    Tarantino jókor bukkant fel:D

9/10
  • jefferson83
    Sajna azt már nem tudom, hogy én honnan és pont melyiket szedtem. Amit adtam webcímet beírod a keresőbe, hogy REC és az elsőt ahol több a seeder leszeded. Fake-el még itt nem találkoztam, szoktam használni.

[REC].[Spanish].TS-Screener.XviD.MP3.[DTL].avi --> ez a verzió biztos jó. Felirat is van hozzá.

Nem tudom, hogy jött-e már ki jobb. Ez mozis verzió, de a kép és a hang nem rossz, élvezhető. Egyébként is a sajátos kézikamerás felvételek miatt ne számíts semmi extra minőségre.
  • saw123
    :) köszi szépen de nekem konkrétabb link kellen amit TE szedtél le hogy ne szedjek le még véletlenül se fake-ot vagy kalapszar minőségűt. szóval url köll
  • jefferson83
    Ne várj tőle csodát. Egy kis történet, amihez a már-már unalmas (nehezen induló) eleje is szervesen hozzátartozik. Viszont a vége kárpótol. Kizárólag éjjel nézd!!! A hatás nem marad el :)

UI: Privát üzi megy.
  • saw123
    fuuu ez a REC engem is érdekelne , mindig is vonzottak a spanyol horrorok, elég fosatósak. honnan szedted le?
  • Montanosz
    REC

kézi kamerás horror.
    - hát utána nemigen mertem lemenni az alagsorba. -
    spanyol termés,torrente-kocka filmek után ismét
    minőségi filmet láttam a spanyoloktól, kötelező darab.
  • sz4bolcs
    A békés harcos útja

Ez a film egyszerűen olyan zseniális, hogy aranyba kéne foglalni.
    A legjobb film, amit mostanában láttam.
    +fav az alapművek közé.
  • AntiHero
    aha
  • Szabi84
    cthulhu és társai vannak benne? O_o ezt megnézem
  • kenderzen
    jaja :DD Grindhouse rlz:)))
  • schrank
    terror bolygó nna ez a jó film nem az a sok szar mint a RE meg társai
  • Bucser
    T2 überelhetetlen. még mindig a hideg ráz attól amikor a T1000-es a kamionnal üldözi Furlongot a csatornában.
  • Sephi
    :DDDD
  • Bandew
    Ez hihetetlen! Nézem a rendezőt, gondoltam magamban biztos valami Date Movie-szintű filmeket csinálhatott, erre meg kiderült, hogy ráhibáztam!
  • Bandew
    Sokat hallottam erről a Meet the Spartans-ról. Kicsit meglepődtem, hogy az IMDb-n ennyire le lett húzva.
  • AntiHero
    Hát ez a film csak H.P.Lovercraft fanoknak való. Nekem pl tetszet. 10/7
  • Victor1103
    30 days of night űber jó film lett szerintem.Legalábbis engem végig izgalomban tartott.Nem volt tökéletes de közel állt hozzá.
    9.5/10
  • Bulykin
    Dagonn - Az elveszett sziget
    10/4
    Háááát...én ilyen gyökérséget ritkán szoktam végignézni, de most megtettem. A történet klasszikus horror, a színészek iszonyat bénák, hihetetlenül sz@rok, a lények, amik vannak benne, azokat jobban is meglehetett volna csinálni.....
    Azért egy horrornak elmegy, mert van benne bőven vér és "félelem", aki szereti a horrorfilmeket az bepróbálhatja, hátha..
  • Kandurex
    Meet The Spartans

Az első órát sírva röhögtem át :D

...aztán a végére eléggé eldurvult,....10 / 6 :)
  • ForzaInter
    Olasz meló

nem volt rossz film, de én többet vártam azért, 6/10

Saw 4

nekem tetszet nagyon a 4 rész, sztem egyáltalán nem lett rosz, semmivel nem roszabb mint első 3 rész, volt benne izgalom, vérengzés, minden megvolt benne ami első 3ban, azér nem mondom hogy tökéletes volt, de nálam min egy 7-est érdemel, továbbra is kedvenc horror filmeim közé tartoznak a Saw részek 7,5/10
  • jefferson83
    Persze meg tudom érteni, hogy nem szeretheti mindenki, nekem se lesz a kedvencem, de objektíven nézve elismerem, hogy ezt a filmet összerakták. Amit szerettek volna megvalósították és én ennek a fényében értékeltem.
  • Blasta
    Roppant egyszerű.
    Egy felnőteknek való mese a Csillagpor, énis megnéztem, elvoltam rajta, de ennyi és nem több. Akinek nem világa ez a fajta mese (nekem nagyon nem, de megnéztem, hogy tudjam mit ajnározik mindenki olyan nagyon) annak nem fog bejönni.

Robert De Niro meleg kalózkapitányi szerepben persze zseniális volt, ugyanakkor iszonyatosan nem illett abba a filmbe (főleg az utolsó snitt amikor egymásrakacsint a két homár az ünnepségen...broáf)